Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305558 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

robben-ribery-gomez :D Bayern münih'i Beşiktaş'a taşıyalım :D  :evillol:

Hadi dinleyelim o zaman ribery'de kendi müzüğü ile gelicek :D  :evillol:

efsane olur valla ribery iyice yaşlandı sakatlık sorunu var rode, gomez ve robben yapalım en iyisi

Çevrimdışı tangaz

efsane olur valla ribery iyice yaşlandı sakatlık sorunu var rode, gomez ve robben yapalım en iyisi

aşk olsun gençler Badstuberi unutuyorsunuz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Türkay

aşk olsun gençler Badstuberi unutuyorsunuz  :D

Almışken Xabi Alonso'yu da alalım bari :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

bak ben gomezi katmadım siz katmıssınız o zaman daha acayip birşey oluyor:D 4-5 sene oncenin bayerni ni almış koymuş oluyoruz fenaa:D

sanki biraz fazla çnk yaşlar 30 üstü buda aslında bir yerde büyük handicap ve yine demirörengilliğe doğru gidiyormuşuz gibi olur:D

[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 14:57:12 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tangaz

Almışken Xabi Alonso'yu da alalım bari :D

şiir gibi konuştun  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ozan062

bu olmaz işte,, senin buradaki misyonun artık tamamlandı...bide adam tarihe geçecek  iki staddada oynadığı için

pektemekte bu kategoride olabilir abboovv

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/707913712955428865
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 15:04:53 ozan062 ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bu olmaz işte,, senin buradaki misyonun artık tamamlandı...bide adam tarihe geçecek  iki staddada oynadığı için

La bu Olcay size ne etti :steamed:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MUSTAFA_

La bu Olcay size ne etti :steamed:
Adam ne yapsa yaranamıyor  :tabe: Çok haksızlık ediyorsunuz Olcay'a şu an Gs de de oynuyor olabilirdi. O zaman da keşke bizde oynasa diyecektiniz  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ozan062

Adam ne yapsa yaranamıyor  :tabe: Çok haksızlık ediyorsunuz Olcay'a şu an Gs de de oynuyor olabilirdi. O zaman da keşke bizde oynasa diyecektiniz  :money:

yasin için nasıl bana gelsin istemiyorsam bu olcayda gs için bir aynı olacaktı.. o sebeble büyütmeyin gözünüzde.. bu seneye kadar her türlü gideri varken bu sene inanılmaz berbat dolayısıyla artık uzatmaya gerek yok sene sonu elveda etmekte fayda var...

Çevrimdışı tangaz

biraz haksızlık ediliyor bence Olcay'a. tamam eleştiri olsun ama Olcay çimentodur bu takımda. kendisine bu denli bakan 2. bir topçu yoktur. 4. sezonu bitiyor sakatlık yaşadığı tek hafta yok bu arkadaşın...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

biraz haksızlık ediliyor bence Olcay'a. tamam eleştiri olsun ama Olcay çimentodur bu takımda. kendisine bu denli bakan 2. bir topçu yoktur. 4. sezonu bitiyor sakatlık yaşadığı tek hafta yok bu arkadaşın...
Zaten yetenekleri kısıtlı ustune birde formsuz olunca hic çekilmiyor abi Olcay formsuz olunca 10 kisi oynatıyor takimi cunku hic faydasi olmuyor

Yani ya cok faydali oluyor yada 0 etkili oluyor ortasi yok Olcayin , Kotu olan yanı bu..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Zaten yetenekleri kısıtlı ustune birde formsuz olunca hic çekilmiyor abi Olcay formsuz olunca 10 kisi oynatıyor takimi cunku hic faydasi olmuyor

Yani ya cok faydali oluyor yada 0 etkili oluyor ortasi yok Olcayin , Kotu olan yanı bu..

seninle hem fikir olduğumu biliyorsun Olcay konusunda yorumlarımız paralel geçmiş yazılarımızda  da. ama bildiğin çöp gitsin kumda oynasın dozundaki eleştirileri de hak etmiyor. önümüzde canlı canlı Töre örneği var, profesyonellik anlayışı ikisininde ortada sezon sonu istatistiklerinde Olcay hep önde birine şuana dek 5,5 milyon kira+bonservis ödedik diğerine 0,8 milyon.

Çevrimdışı Savaş

Kizarım, yeteneksiz derim, çokca sinirimi bozar ama Olcay bu takımın temel taşlarından biridir.

Gerek hırsı, gerek takım içi hareketleri, gerek oyun yapısındaki önemi olmazsa olmazlardan.

Olcay önemli adam. Olcay olmalı. Olcay takım oyununda vazgeçilmezlerden. Yeteneksiz, acemi, bazen beceriksiz ama olsun. Olcay bitane.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

@Yunus Emre Dökmeci   senden Başkan Rahmi Bey ve q17 3lü bir foto var onu avatar bekliyorum :)

Çevrimdışı ozan062

Kizarım, yeteneksiz derim, çokca sinirimi bozar ama Olcay bu takımın temel taşlarından biridir.

Gerek hırsı, gerek takım içi hareketleri, gerek oyun yapısındaki önemi olmazsa olmazlardan.

Olcay önemli adam. Olcay olmalı. Olcay takım oyununda vazgeçilmezlerden. Yeteneksiz, acemi, bazen beceriksiz ama olsun. Olcay bitane.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

söyle düşün,, yanında oguzhan töre veya cenk olmadığı zaman olcay bir hiçtir.. onlarda bu sene sonu en az 2si ayrılacağından dolayı olcayın burada duracak olması bizim için felaket olacaktır çnk ona güvenip yedeğe oyuncu alacaktır bu teknik ekip.. o sebeble hem fiziksel oalrak hiçbir çalışma yapmadığı için sakatlanmıyor :) oyuncular ligtvdeki quizde hep bunu söylüyorlar antrenmanda en az çalışan adma kendisiymiş...

hem biz kademe atlamak istiyorsak  teknik oyunculara ihtiyacımız var eldekilerden biran once kurtulmamız lazım çnk bizimkiler yine bi 5 senelik anlasırlar aynı ismaille anlasacakları gibi ve

biz olması gereken takımın onunu kesicez nasıl gs selcuk burak gibi topculara 5er yıllık anlasarak aslında kendi önünü tıkadı.. bizde öyle yapmayalım
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 16:35:08 ozan062 ]

Çevrimdışı mylife1903

Yapmayin arkadaslar yahu olcay bu takimin kalbidir. Harika adapte oldu camiaya.

Genc arkadaslarda bir hirs var anliyorum, kabul edin biZim real madrid gibi psg gibi bir kadromuz olamaz. Elimizdeki oyuncularin poZitif yonlerini gormek zorundayiz, ayrica hemen bulutlarin ustune cikarip, hemen yerin dibine sokmayi birakmamiZ lazim.

Yetersiz oyuncularin bile pozitif taraflarini gormemiz lazim.

Mesela ben pektemek ve ismailde hicbisi goremiyorum. Pektemek 200bin euro aliyor olsa tamam yahut ismail beck gibi isin defansif yonunu eksiksiz yapsa 300bin euro alsa ona da tamam

Mesela gokhan tore formsuz ve vurdumduymaz ustelik mucadele etmiyor ama olcaya takilmis bizim taraftar.

Anlamiyorum

Çevrimdışı Ogün

Çok güzel hayaller kuruyoruz şu gelse, bu gelse falan eyvallah da; 18'de 7 tane yerli oyuncu olma zorunluluğunu unutuyorsunuz. İşin özü, altyapıdan çok iyi 4-5 yetenek çıkmazsa -ki çıkmayacak-, Olcay seneye de bu takımda.
Not: Milli takımda forma giymeyen Türk oyuncular da yabancı sayılıyor.

Çevrimdışı ozan062

Yapmayin arkadaslar yahu olcay bu takimin kalbidir. Harika adapte oldu camiaya.

Genc arkadaslarda bir hirs var anliyorum, kabul edin biZim real madrid gibi psg gibi bir kadromuz olamaz. Elimizdeki oyuncularin poZitif yonlerini gormek zorundayiz, ayrica hemen bulutlarin ustune cikarip, hemen yerin dibine sokmayi birakmamiZ lazim.

Yetersiz oyuncularin bile pozitif taraflarini gormemiz lazim.

Mesela ben pektemek ve ismailde hicbisi goremiyorum. Pektemek 200bin euro aliyor olsa tamam yahut ismail beck gibi isin defansif yonunu eksiksiz yapsa 300bin euro alsa ona da tamam

Mesela gokhan tore formsuz ve vurdumduymaz ustelik mucadele etmiyor ama olcaya takilmis bizim taraftar.

Anlamiyorum

yeni stadyumda gol kacırdıgında trilyon tane küfür yiyecek bu adam,, artı daha sosyal medyasında yeni yeni edilmeye basladıda cevap vermeye kalkısıyor daha bunu kaldıramıyor organize taraftarın ediceği küfürleri nasıl kaldırsın

biraz geniş biraz ileriyi düşünmek lazım hocam bu benim görüşüm öylede takımın dinamiklerinden falan değildir çnk bu adam almanyanın ikinci liginden gelmiş bir topcudur...  ama görüşlere karsı kesinlikle benim dediğim dediktir demiyorum sadece

fikrim bu ve olacaklarda bunlar diyorum ve kaldıramayacagından

ben geleceği düşünüyorum siz suanki duruma göre yorum yapıyorsunuz, yani her iki tarafında kendince sebepleri var birsey diyemezsin
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 18:33:43 ozan062 ]

Çevrimdışı uğur07

Onumuzdeki yil icin: tosic ve gunayin bedelsiz kiralanacagini ( bir yillari kaldi), serdarin bedelsiz ayrilacagini(sozlesme bitiyor), milosevic ve franconun bonservisleriyle satilacagini, yerlilerden ise veli, kerim, tore ve pektemegin satilacagini dusunuyorum. Sosa, gomez, oguzhanin durumu talebe gore belli olur.

Sagbek, stoper, solbek, on libero, sagacik ve genc zenci bi forvet ihtiyac noktalari. Sagbek, solbek, on libero ve sagacik as oynayacak kapasitede olmali.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Arkadaşlar Töre için şimdide gribal enfeksiyon demişler,

Acaba satışı şimdiden tamamlanmış olabilir mi? Yani söz alınmış olabilir mi?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

@Çağrı  dikkatli izleyin
http://www.transfermarkt.com.tr/marcelo-goiano/profil/spieler/248903

Oha adam 9 asist yapmış bu sene.

Ayrıca Eren Albayrakta 6 asist yaptı yine, geçen senede iyi asist yapmıştı.

-Mustafa Kemal Atatürk

sadece asisti değil ya maçın başında defanstan pasla bir çıkışı vardı, dedim direk bizim oyun karakterimize uygun sol bek,,şimdide çok iyi bi kademe yaptı bak

Yok ben zaten oyuncuyu izlemedim, verilerine baktım sadece.

Bugünkü maçıda izleyemiyorum malesef nöbetciyim, göremiyorum nası oyuncu, yarın izlerim bende maçın tekrarını :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Eskişehir maçında küfreden o güruh kınalarını istedikleri yerlerine yaksınlar. Batı tribün biletler bloke.  :steamed: :steamed: :steamed:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2016, 21:55:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı  dikkatli izleyin
http://www.transfermarkt.com.tr/marcelo-goiano/profil/spieler/248903

Braga'dan çıkan oyuncuların bir özelliği var. Braga gelir 3 kuruş paraya bulur baya verim alır sonra vasat üstü bir paraya satar gittiği takımda oynayamaz bu adamlar birkaç oyuncu dışında.

Öyle ezber sistem takımı ki oyuncuların suyunu çıkarıp verim alıyor resmen.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eskişehir maçında küfreden o güruh kınalarını istedikleri yerlerine yaksınlar. Batı tribün biletler bloke.  :steamed: :steamed: :steamed:
:steamed: :steamed:

Cok belliydi abi , Ben Bati nin sag tarafindaydim , Sol tarafinda ise kucuk bi grup vardi adamlar sadece kufur etmek icin gelmişler maca , 90 dakika küfür ettiler , Bir sure islikladik yuhaladik ama susturamadik :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık