Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7310110 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Hocam Cenk bu konuda bazen hırsının kurbanı oluyor malesef . Bazen gol atıcam diye yanına pas vermek yerine kaleye vuruyor umarım bunu alışkanlık yapmaz bence bizim 1. forvetimiz olucak kapasitesi var

Haklısın, bazen gol atıcam diye bencilleşebiliyor, ama o olgunluğa zamanla ulaşır, ayrıca önünde gomez gibi biri var kendini unutturmamak isteyebilir.

Seninde dediğin gibi kapasitesi var ama biraz hırsının kurbanı oluyor zamanla aşacaktır onuda :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

oda ne bahtsız çıktı ya :) önce demba şimdi gomez :) ama çok çalışıp kendini hazır tuttuğu o kadar belli ki.

Hocam 15 gol 5 asist, yedek forvet, çılgın bişey :D forvetlerden yana sıkıntımız yok yıllar sonra çok iyi :)

Cenk'in yazın bi bireysel çalışma videosunu izlemiştim çok iyiydi. Şu an nöbetteyim internet video açmıyor, eve gidince bulup koyucam adam çalışıyor gerçekten.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı onder23

Madrid roma maçında florenzi yi amma çok beğendim bize de böyle bir adam lazım valla gıpta ile izledim. Salah da bizde olsa baya iş yapar

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Cenk için şunuda söyliyeyim , Şu anda milli takımın euro 2016'da 1. forvetidir ama malesef Fatih Terim olduğundan Cenk'i 11de oynatcağını ihtimal vermiyorum

Çevrimdışı murat baltacı

van der wiel'e çökerler ya, boş bırakmazlar onu..
Bencede bırakmazlar wiel,nakoulou ve feghouli gibi adamların yolu buraya otuzdan sonra düşüyo üçüde çok kalite adamlar şu üç oyuncuyu bizim kadroya koy seviye atlatırlar o zaman kadıköyede git arenayada git topunu oyna ne baskı yersin ne stres olursun.

-------------boyko--------------
wiel--marcelo-nakoluolu--caner
---------atiba----tolgay----------
--q7---------arfa-----feghoulı----
-------------gomez--------------

Yeni stadımıza böyle bi kadro kurmalıyız avrupada başarı avrupada kupa diyosak kaliteli kadro şart.
BeŞiKtAşK

Madrid roma maçında florenzi yi amma çok beğendim bize de böyle bir adam lazım valla gıpta ile izledim. Salah da bizde olsa baya iş yapar

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen ve ekleme olarak Loic Remy'de bizde iyi iş yapardı diye düşünüyorum.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı aa1903

demirörenin oylarının bir cogunlugu belkide hepsi kime gitti? Orman'a dolayısıyla o bırakmadıkca geri gelmez

benim fikret orman ile ilgili en büyük kuşkum budur. sanki emaneten başkanlık yapıyor gibi hissediyorum. demirören'e olan borç mevzusunun sonuca bağlanmaması, hesap soracağım diye gelip sarmaş dolaş fotoğraflar vermeler falan beni korkutuyor. bu söylediklerim bilgiye dayalı şeyler değil, belki kulüpte serdar bilgili dönemiyle başlayan karşık mevzular beni iyice paranoyak yaptı.

çok sayıda kişi zaten içten içe biz ne yaparsak yapalım sonunda şampiyon olamayacağız diye düşünüyor. bir yenilgiyle bu kadar dağılmamız falan hepimizin yıllardır psikolojik olarak aşırı yıpranmamızdan kaynaklanıyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Özellikle şampiyon olursak yazın nokta atışı transferler yapmamız gerekecek.

Artık idare edecek değil tecrübesi ve kalitesiyle biz sınıf atlatacak oyuncular lazım.

Şampiyon olursak bir kaç futbolcu kalamaz asla. Aklıma ilk gelen Quaresma :D

Şampiyonluğu da yaşayıp doğru Çin'e inşallah ! Gelsin paracıklar :evillol:

Töre ve (belki) Sosa da iyi bir paraya gider. Olcay kalır maalesef :D Oğuzhan'ı tutmak zor olacak birilerinin başkanı zaptetmesi lazım.

Avrupa Şampiyonası'nda iyi performans gösterirse astronomik teklifler gelebilir :D

Ayrıca Veli-Tosic-Serdar-Günay-Pettemek'e bay bay denmeli. Kerim kiralanmalı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

forvet çokta milli euro 2016 da oynayabilecek tek santfor şu anda, geri kalanların hepsi sahte 9..elemelerin son maçlarına bakacak olursak oda sahte 9ları oynatacak gibi..

Bir yerde okumuştum , 4 - 6 bile çıkabilirmiş maçlara Arda en önde olacak şekilde

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Seviye arttıkça bazı oyuncuların defoları daha fazla ortaya çıkıyor.

Sağ bek-stoper-sol bek-orta saha-kanat

Özellikle bu bölgelere net transferler şart.
başka bir yer kalmıyor ki zaten  :evillol: :evillol:

Bir yerde okumuştum , 4 - 6 bile çıkabilirmiş maçlara Arda en önde olacak şekilde

Arda'dan önce Hakan ya da Yunus Mallı olabilir en ön için düşüncesi..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

N'koulou'da serbest kalıyormuş bu yaz..
imkansız  alamayız skrtel filan halt etmiş yanında taş gibi stoper :)

cenk oynamasa'da oğuzhan'ı ister istemez parlatacak o zaman

Oğuzhan kesin gibi :) Hatta İsmail'i bile görebiliriz belki malesef Töre ve Olcay'dan pek umudum yok

Arda'dan önce Hakan ya da Yunus Mallı olabilir en ön için düşüncesi..

Evet onlarda mantıklı seçim gibi ama banane Tosun paşamız var sonuna kadar formayı hak ediyor umarım o oynar :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 00:52:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Oha partizandan Zivkovic'te serbest :bandit: caceres, veloso tövbe bismillah

Menajeri 5 milyon euro istiyor  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Şimdi bu soruyu sorarken açıkcası çekiniyorum. Kimsenin umudunu yitirmek istemiyorum

Ama olurda şampiyonluk kaçarsa sizce sorumlu kim veya kimlerdir? Ve yaptırımı ne olmalıdır?

Menajeri 5 milyon euro istiyor  :)

Menajeri kendi için mi 5 istiyo oyuncu için mi :D

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MrtBlgc

Şu takımın tek eksiği iki tane adam gibi hücum yönü yüksek bek oyuncusunun olmaması. Beck ve İsmail yerine önümüzdeki sezon bu bölgelere transfer yaparlarsa harika olur.  Fb maçında da bunun eksikliğini yaşadık.  Umarım yönetim gerekli araştırmaları yapıyordur önümüzdeki sezon için.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MrtBlgc

Şimdi bu soruyu sorarken açıkcası çekiniyorum. Kimsenin umudunu yitirmek istemiyorum

Ama olurda şampiyonluk kaçarsa sizce sorumlu kim veya kimlerdir? Ve yaptırımı ne olmalıdır?

Her başarısızlıkta ilk önce yönetim sorumlu tutulur.  Büyük bir ihtimalle Ersan'ın satılması ortaya atılıp sezon sonuna kadar beklenemez miydi diye tartışma ortamı yaratılacak.  Diğer yandan futbolcular da payını alacaktır.  Özellikle Gökhan Törenin formsuzluğu,  Oğuzhan'ın ligin ikinci yarısından beri ortalarda olmayışı,  Olcay'ın ne kadar yetersiz olduğu vs bunlar hep tartışılır.  Yalnız çok büyük bir kriz yaşanacağını sanmıyorum.  Çünkü Stadımız yok, 2.5 yıldır hal böyleyken özellikle stadımızın da açılmasıyla her şey unutulacaktır. Fakat önümüzdeki sezon için hiç bir bahane kabul edilemez.

Her başarısızlıkta ilk önce yönetim sorumlu tutulur.  Büyük bir ihtimalle Ersan'ın satılması ortaya atılıp sezon sonuna kadar beklenemez miydi diye tartışma ortamı yaratılacak.  Diğer yandan futbolcular da payını alacaktır.  Özellikle Gökhan Törenin formsuzluğu,  Oğuzhan'ın ligin ikinci yarısından beri ortalarda olmayışı,  Olcay'ın ne kadar yetersiz olduğu vs bunlar hep tartışılır.  Yalnız çok büyük bir kriz yaşanacağını sanmıyorum.  Çünkü Stadımız yok, 2.5 yıldır hal böyleyken özellikle stadımızın da açılmasıyla her şey unutulacaktır. Fakat önümüzdeki sezon için hiç bir bahane kabul edilemez.

Aynen katılıyorum. Ersan hamlesi çok gereksiz ve riskliydi. Bence en son sorumlu Şenol Güneş. İlk senesinde derbi maçı alamayan takımı derbi takımı yaptı ama ne hikmetse son haftalarda futbolcular ciddiyeti kaybediyor gibi.

Sırasıyla;

Yönetim > Futbolcu > Şenol Güneş derim.
Belki futbolcular yönetimden önce bile gelir.

Çevrimdışı Tolga

başka bir yer kalmıyor ki zaten  :evillol: :evillol:
Bu bölgelere kaliteli transferler yapılsın sonra 1-2 genç oyuncu transferi yapılabilir :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Bu yaz erkenden yapmamız lazım transferleri(pek huyumuz değildir ama)

Ağustosa kalmasın, bi kamp yesinler takıma alışsınlar, hem çok free adam var onları kapmak içinde erken davranmalıyız.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MrtBlgc

Aynen katılıyorum. Ersan hamlesi çok gereksiz ve riskliydi. Bence en son sorumlu Şenol Güneş. İlk senesinde derbi maçı alamayan takımı derbi takımı yaptı ama ne hikmetse son haftalarda futbolcular ciddiyeti kaybediyor gibi.

Sırasıyla;

Yönetim > Futbolcu > Şenol Güneş derim.
Belki futbolcular yönetimden önce bile gelir.

Şenol Güneş elinden gelen her şeyi yapıyor bana göre. Ligin en fazla gol atan takımıyız, Tolga eleştirilse de yediği gol sayısı 23 , ki stoper mevkisinde 2 tane yeni oyuncu oynuyor. Mükemmel defans yapıyor diye göklere çıkarılan FB'den 4 gol fazla yemiş takımımız. Benim eleştirdiğim tek bir nokta devre arası yapılan transferlerin malesef takıma adapte olamaması ya da beklenen seviyede olmaması. Milo, Alexis, Boyko, Opare vs. Bu oyuncuların hepsi devre arasında transfer edildi ve hemen hemen hiç katkı alamadık. Belki de kilit nokta bu. Bir F.Ernst transferi vardır ki o da devre arasında gelmişti ve çift kupalı şampiyonluğun kilit adamıydı. Böyle yararlı oyuncular bulabilseydik belki de en az 4 puan önde olabilirdik şuan.

Edit: Ayrıca eklemek istediğim bir şey daha var. Ersan transferi kimileri tarafından gereksiz bir hamle olarak değerlendirilebilinir fakat mevcut şartlar içinde 7m euro mükemmel bir kaynak. Kendi yağımızda kavurulup stadımızı yapmaya çalışıyoruz. Ha ama risk midir ? Kesinlikle evet.
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2016, 02:16:08 MrtBlgc ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 02:27:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Menajeri kendi için mi 5 istiyo oyuncu için mi :D

Kendisi için + imza parası var :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Şenol Güneş elinden gelen her şeyi yapıyor bana göre. Ligin en fazla gol atan takımıyız, Tolga eleştirilse de yediği gol sayısı 23 , ki stoper mevkisinde 2 tane yeni oyuncu oynuyor. Mükemmel defans yapıyor diye göklere çıkarılan FB'den 4 gol fazla yemiş takımımız. Benim eleştirdiğim tek bir nokta devre arası yapılan transferlerin malesef takıma adapte olamaması ya da beklenen seviyede olmaması. Milo, Alexis, Boyko, Opare vs. Bu oyuncuların hepsi devre arasında transfer edildi ve hemen hemen hiç katkı alamadık. Belki de kilit nokta bu. Bir F.Ernst transferi vardır ki o da devre arasında gelmişti ve çift kupalı şampiyonluğun kilit adamıydı. Böyle yararlı oyuncular bulabilseydik belki de en az 4 puan önde olabilirdik şuan.

Edit: Ayrıca eklemek istediğim bir şey daha var. Ersan transferi kimileri tarafından gereksiz bir hamle olarak değerlendirilebilinir fakat mevcut şartlar içinde 7m euro mükemmel bir kaynak. Kendi yağımızda kavurulup stadımızı yapmaya çalışıyoruz. Ha ama risk midir ? Kesinlikle evet.
İyi hoşta sizin adınıza Allah korusun olurda şampiyonluk defansif hatalar yüzünden giderse ;

Şampiyonluk>7m

Muhabbeti olur. Ayrıca şampiyon olursanız ŞL'den 20-25 m gibi rakamdan bahsediyoruz. Bu Alexis'ın problemi bence adaptasyon falan değil. Açık açık yetersiz gibi. Ersan ile mükemmel olmasada iyi bir defans hattınız vardı. Birde şansınıza Rodolpho sakatlandı. Şimdi sizin ne yapıp edip hücumdaki zenginlikten faydalanarak yediğinizden çok atmanız lazım.

[ Son Düzenleme: 09 Mart 2016, 02:33:39 lonewolf1905 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 02:34:06
  • Beşiktaş / Bodrum
İyi hoşta sizin adınıza Allah korusun olurda şampiyonluk defansif hatalar yüzünden giderse ;

Şampiyonluk>7m

Muhabbeti olur. Ayrıca şampiyon olursanız ŞL'den 20-25 m gibi rakamdan bahsediyoruz. Bu Alexis'ın problemi bence adaptasyon falan değil. Açık açık yetersiz gibi. Ersan ile mükemmel olmasada iyi bir defans hattınız vardı. Birde şansınıza Rodolpho sakatlandı.

Son maçta toparladı ama Alexis yetersiz. Rhodolfo Marcelo iyi ikili olacaktı bu ikili çok dinamik , fazla dinamik bir ikili oldu.

11 maç boyunca her maç en az 2 atmamız gerekecek gibi duruyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli