Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312520 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Koa_lAA

bukadar gol kaçırılmaz...

bukadar lakaytlık olmaz...

3. bölgeye bukadar etkili gelip orada bukadar beceriksiz olmak başımıza iş açmakta..

fb maçında bile dünyalar kaçtı...

neyse rize maçı çok önemli.. almak lazım...

Çevrimdışı cursedofdragon

bukadar gol kaçırılmaz...

bukadar lakaytlık olmaz...

3. bölgeye bukadar etkili gelip orada bukadar beceriksiz olmak başımıza iş açmakta..

fb maçında bile dünyalar kaçtı...

neyse rize maçı çok önemli.. almak lazım...

çok lakayatlık olduğunu düşünmüyorum bizim yaptığımız hücumları barça yapıyor çoğunu bitiriyorlar bazılarını onlarda bitiremiyorlar.

Çok fazla pozisyona girdiğimiz için hepsinin atılmasını bekliyoruz doğal olarak ancak hepsini atarsan barça oluyorsun işte.

Aynı şekilde çok pozisyona girelim çok gol atalım ama az gol yiyelim fazla posiyon vermeyelim istiyoruz buda şuanlık bu eldeki defanslarla pek mümkün değil ama yinede kötü değiliz.

İnanıyorum ki bu sene şampiyon olursak seneye şampiyonlar ligi ayarında bir kadro ile çok daha farklı bir Beşiktaş olucaktır :)

Çevrimdışı tangaz

çok lakayatlık olduğunu düşünmüyorum bizim yaptığımız hücumları barça yapıyor çoğunu bitiriyorlar bazılarını onlarda bitiremiyorlar.

Çok fazla pozisyona girdiğimiz için hepsinin atılmasını bekliyoruz doğal olarak ancak hepsini atarsan barça oluyorsun işte.

Aynı şekilde çok pozisyona girelim çok gol atalım ama az gol yiyelim fazla posiyon vermeyelim istiyoruz buda şuanlık bu eldeki defanslarla pek mümkün değil ama yinede kötü değiliz.

İnanıyorum ki bu sene şampiyon olursak seneye şampiyonlar ligi ayarında bir kadro ile çok daha farklı bir Beşiktaş olucaktır :)

sana katılıyorum ancak gene de eklemeden geçemeyeceğim biz şuan 60-62 gol de olmalıydık. bir tık fanteziyi azaltmak bu sayı için yeterliydi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Ben doyamadim takima dun aksam. Ilk yari cok guZel mac oldu ama rakip cok zayifti. Quaresma ciktiktan sonra resmen oyundan dustuk ve akil tutulmasi yasadik.

Skoru bulduktan sonra olgun futbol oynayamiyoruZ.

Tolgay cok onemli olgun futbol icin, oguzhanin yerine oynamali bence.

Olcay ve ismail cok basit top kaybediyor, olcay neyse de ismail siritiyor top kayiplarindan sonra. Olcayin futbol bilgisi  ve oyun gorusu 10iso gucunde oldugu icin en azindan geri donuslerde dogru pozisyon aliyor.

Butun genc futbolcular Atibayi izlemeli, quaresma olamazsiniz ama atiba olursunuz. Futbolu kitabina gore oynuyor adam. Veriyor direkt bosa kaciyor, her takim arkadasinin yardimina gidiyor, devamli bosa ciktigi icin pas istasyonu oluyor. Ayrica inanilmaz kademeye giriyor butun aciklari kapatiyor.
Jonesla beraber inanilmaz oynuyorlardi ama bizim turkiyede tutmadi jones. Gonderdiler adami, bu sezon olsaydi cok daha guclu dururduk sahada.
Atiba futbolu biraktiktan sonra kesin kullanilmali, kucuk cocuklardan baslasin futbol ogretmeye. Amerikada, kanadada futbol kiz sporudur burada altyapi hocasi olsun atiba. 5-6yasinda cocuklari baslasin egitmeye.

Su atibanin futbol bilgisi ve disiplini torede olsaydi ya.

Çevrimdışı tangaz

o zaman hala Chelsea'de oynuyor olurdu  :)

Çevrimdışı Yado

Dün aldığımız galibiyet çok önemliydi. Takımın üstünde ki gereksiz baskının kalkacağını ve takımın formunun artacağını düşünüyorum.

Aslında ligin ilk yarısında ki fenevbahçenin durumuyla benzeştiriyorum ben dün alınan galibiyeti.

Hatırlayan hatırlar ligin ilk yarısı fenerbahçe ve pereria çok eleştiriliyor , kötü futbol oynuyor ve takım içindeki huzursuzluktan bahsediliyordu her hafta , alınan kötü sonuçlar ve atılamayan goller berabere kalınan maçlar ve tek farklı galibiyetler !!

MİY maçında oynanan iyi oyun atılan 3 gol ve alınan galibiyet rakip her ne kadar kötü olsada takıma moral vermişti ve adamlar o galibiyetle yürüdüler gittiler .

Bizim içinde bu hafta moral olarak dönüm noktasıydı göreceksiniz Takımımız bu saatten sonra tekrar ligi sürplase eden ekip olacak ve ŞAMPİYON olacaktır .

Eskişehir galibiyeti ŞAMPİYONLUK maçıydı yakın meşaleleri  :halay:
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı canU

3te 3 yaparsak %70 şampiypn oluruz haydi yapın be.

Buarada bilmediğimden soruyorum ikili averaja kalınsa ve biz sadece 1-0 yenilseydik ikili averaj eşit mi oluyordu yoksa deplasman golü vs var mı?

Çevrimdışı Yado

Buarada bilmediğimden soruyorum ikili averaja kalınsa ve biz sadece 1-0 yenilseydik ikili averaj eşit mi oluyordu yoksa deplasman golü vs var mı?
deplasmanda atılan gol avantajı onlarda oluyordu 1-0 onların lehine oluyordu yani . 2-1 yenilseydik önce atılan gol sonra genel averaja bakılırdı ama bu ihtimaller ortadan kalktı .
deplasman gol avantajı yokmuş :)
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 12:58:57 Yado ]
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı tangaz

eşit oluyordu  ve o zaman da genel averaja bakılacaktı yani durum bizim lehimize idi, o bakımdan 2-0 vermek kötü oldu.

Çevrimdışı canU

eşit oluyordu  ve o zaman da genel averaja bakılacaktı yani durum bizim lehimize idi, o bakımdan 2-0 vermek kötü oldu.
Ben deplasman golüne bakılıyor sanıyordum üzüldüm şimdi. Boş yere yedik atsaydık keşke. Neyse biz de puan farkıyla şampiyon oluruz😎

Çevrimdışı laoban

ya arkadas bu takim olduda sampiyon olursa, bu (Hakaret Yasak)₅ Aspor nasil bunu haber yapacak cok merak ediyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben doyamadim takima dun aksam. Ilk yari cok guZel mac oldu ama rakip cok zayifti. Quaresma ciktiktan sonra resmen oyundan dustuk ve akil tutulmasi yasadik.

Skoru bulduktan sonra olgun futbol oynayamiyoruZ.

Tolgay cok onemli olgun futbol icin, oguzhanin yerine oynamali bence.

Olcay ve ismail cok basit top kaybediyor, olcay neyse de ismail siritiyor top kayiplarindan sonra. Olcayin futbol bilgisi  ve oyun gorusu 10iso gucunde oldugu icin en azindan geri donuslerde dogru pozisyon aliyor.

Butun genc futbolcular Atibayi izlemeli, quaresma olamazsiniz ama atiba olursunuz. Futbolu kitabina gore oynuyor adam. Veriyor direkt bosa kaciyor, her takim arkadasinin yardimina gidiyor, devamli bosa ciktigi icin pas istasyonu oluyor. Ayrica inanilmaz kademeye giriyor butun aciklari kapatiyor.
Jonesla beraber inanilmaz oynuyorlardi ama bizim turkiyede tutmadi jones. Gonderdiler adami, bu sezon olsaydi cok daha guclu dururduk sahada.
Atiba futbolu biraktiktan sonra kesin kullanilmali, kucuk cocuklardan baslasin futbol ogretmeye. Amerikada, kanadada futbol kiz sporudur burada altyapi hocasi olsun atiba. 5-6yasinda cocuklari baslasin egitmeye.

Abi eger Quaresma oynadigi oyundan zevk alirsa hem.arkadaslarina hemde seyirciye Zevk aldirir

Dun aksam izlemeye bende doyamadim muthisti yine ustelik uzun zaman sonra ilk defa Ciplak gözle izledim..

Bir sagda bir solda bir ortadaydi yetmedi 2-3 kez defansa gelip top kapti takimi ataga çıkardı daha ne yapsin bu adam anlamdimki :alala:

Hala takimi yavaslatiyor diyenler var !! İlginçtir ki takimi yavaslattigi iddia edilen Quaresma oyundan ciktiktan sonra yavaşladı takim :bandit:

Atiba ile ilgili söylediklerinin tamamina katiliyorum takimin pas merkezi kesinlikle Atiba , Butun toplar Atiba da birikiyor ve Atiba tarafindan yönlendiriliyor..
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 13:41:47 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı berkotistis

Abi eger Quaresma oynadigi oyundan zevk alirsa hem.arkadaslarina hemde seyirciye Zevk aldirir

Dun aksam izlemeye bende doyamadim muthisti yine ustelik uzun zaman sonra ilk defa Ciplak gözle izledim..

Bir sagda bir solda bir ortadaydi yetmedi 2-3 kez defansa gelip top kapti takimi ataga çıkardı daha ne yapsin bu adam anlamdimki :alala:

Hala takimi yavaslatiyor diyenler var !! İlginçtir ki takimi yavaslattigi iddia edilen Quaresma oyundan ciktiktan sonra yavaşladı takim :bandit:

Atiba ile ilgili söylediklerinin tamamina katiliyorum takimin pas merkezi kesinlikle Atiba , Butun toplar Atiba da birikiyor ve Atiba tarafindan yönlendiriliyor..

Quaresma çıktığı için değil Kerim girdiği için yavaşladı takım. İnsanların demek istediğini anlamıyorsunuz ki. Herkes Quaresmanın dünyanın en yetenekli topçularından biri olduğu konusunda hemfikir zaten. Bir kişi gördünüz mü Quaresma oynamasın Kerim oynasın diyen ? Bizim demek istediğimiz Quaresma takıma uymuyor uymuyor uymuyor  yahu bana dünya da bir tane başka örnek gösterin bi kanat oyuncusu sadece kanatta durup orta yapsın. Artık dünya futbolunda ortaları bekler yapıyor. Lütfen bana şuan dünyanın en iyi 10 takımının kanat oyuncularından bir tane Quaresma gibi sadece ama sadece kanatta durup iyi orta yapan bir örnek verir misiniz ?

Çevrimdışı kartalpençesi

Mart ayı Ligdeki rakiplerimiz.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı laoban

Mart ayı Ligdeki rakiplerimiz.

puan tablosu gosterdigin gibi degil.

12      Çaykur Rizespor              24   7   7   10   32   33   -1   28   
13      Antalyaspor Antalyaspor   24   7   7   10   35   42   -7   28   
14      Trabzonspor Trabzonspor   23   8   3   12   29   35   -6   27   

buradaki gibi

Çevrimdışı kartalpençesi

Dünkü maç iyidi.Ancak rakip Eskişehirdi ve bizde büyük takım olduğumuz için yenmemiz gayet doğaldı.Bu performans büyük takımlara karşıda olmalı.
3 gol attık ama çok kaçırdık.Olcay kaç maçtır şut çekiyor direğe vuruyor.Bişey anlaması gerekiyor demekki sen şut dışındaki görevin neyse onu yapacaksın.Benciliği bırakmalı,mesela bir pozisyonda bir kaç kişi boştu onlara atsa yüzde yüz goldü.
Gomez de attı ama kaçırdıklarıda oldu antremanda bol bol şut çalışmalı özel olarak.
Quaresmanın önemini sadece güzel oynayınca anlayıp birgün sonra unutuyorsunuz.Adamın yeteneği var.Yetenek= herkes de olmayan özellik demektir.Maçlara büyük katkısı var.  Marcelo kafa toplarına ağırlık vermeli, korner serbest vuruşlarda maçı kurtarıcı gol atabilir.

Çevrimdışı firewater

Quaresma çıktığı için değil Kerim girdiği için yavaşladı takım. İnsanların demek istediğini anlamıyorsunuz ki. Herkes Quaresmanın dünyanın en yetenekli topçularından biri olduğu konusunda hemfikir zaten. Bir kişi gördünüz mü Quaresma oynamasın Kerim oynasın diyen ? Bizim demek istediğimiz Quaresma takıma uymuyor uymuyor uymuyor  yahu bana dünya da bir tane başka örnek gösterin bi kanat oyuncusu sadece kanatta durup orta yapsın. Artık dünya futbolunda ortaları bekler yapıyor. Lütfen bana şuan dünyanın en iyi 10 takımının kanat oyuncularından bir tane Quaresma gibi sadece ama sadece kanatta durup iyi orta yapan bir örnek verir misiniz ?

Zaten dün biraz ceza sahasına girdi çok daha efektif oynamaya başladık. Şenol hoca geçen haftaki maçlardan sonra Olcay ve Q17 ye daha çok içeri girmesini takımada duran toplarda taktikler çaşlıştırmış.

Çevrimdışı kartalpençesi

puan tablosu gosterdigin gibi degil.

12      Çaykur Rizespor              24   7   7   10   32   33   -1   28   
13      Antalyaspor Antalyaspor   24   7   7   10   35   42   -7   28   
14      Trabzonspor Trabzonspor   23   8   3   12   29   35   -6   27   

buradaki gibi
ne alaka aynısı işte. Maçkolik sitesindeki puan tablosunun ekran görüntüsünü aldım  :steamed: Fotoda En sağdaki takımın ligdeki sırası, isminin solundaki oynadığı maç sayısı,onun solundaki kazandığı maç sayısı  :s20:  :s20:  :boxin:

Çevrimdışı kartalpençesi

Çevrimdışı laoban

@laoban aynısı.

pardon ben sizin verdiginiz listenin mac sayisi degil puanlama oldugunu sanmisim. benim hatam.

Çevrimdışı kartalpençesi

pardon ben sizin verdiginiz listenin mac sayisi degil puanlama oldugunu sanmisim. benim hatam.
önemli değil :D

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Q7 nin  ben de takıma el freni olduğu kanısındaydım. O olduğu için takım üretemiyor diye düşünüyordum. Ama dünkü maç gösterdi ki sorun Q7 değil Olcay ın formsuzluğu. Olcay bugün biraz  iştahlı istekli oynayınca takımın hücum gücü nasıl artıyor onu gördük. 2.goldeki pası gerçekten üst düzeydi. İlk yarıdaki direğe vurduğu ya da soldan girip kalecinin üstüne attığı toptan biri gol olsa belki maçın adamı olacak. Olcay bi gol atsa hem kendi rahatlayacak hem eleştiriler azalacak. Bu takımın mevcut durumda kanatları Q7 ve Olcay olmalı.. Kerim ilk 3 5 dakka paslı oyun denedi sonra yine fabrika ayarlarına geri döndü çalım denemeye başladı. Sosa nın kanada geçmesi için Tolgay ın 90 dakka maç oynayacak seviyeye gelmesi lazım, bence bi 3 4 hafta daha süreye ihtiyacı var. Veli deki problem devam ediyor ki hoca 18 lik kadroya bile almıyor. Necip kocaman bi soru işareti, ne yapacağı belli değil İsmail gibi aynı. Çok iyi de oynayabilir 5 dakkada iki sarı kart görüp kırmızı da görebilir. Kısacası mevcut durumda formda bi Olcay la, sazı eline alan Q7 en iyi seçim gibi görünüyor

Çevrimdışı ozan062

Q7 nin  ben de takıma el freni olduğu kanısındaydım. O olduğu için takım üretemiyor diye düşünüyordum.

dün aslında karsıda direncli takım olsa üretemeyecekti, ve takım anlaısımız değişti quaresma üzerinden gidiyor bence bu bir hatadır. belki bunun sebebi oguzhanın  formsuzlugu olabilir yani onun durumu bizi bu taktiğe itmiş olabilir

ama bana görede defans değiştiği için boyle bir hamle yapıyoruz, ben memnun değilim çnk atak bulmakta sorun yasamıyoruz fakat bolcada tehlikeli atak veriyoruz adam elini kolunu sallayarak bir pasla ceza sahama yaklasıyor bu beni sene basından beri rahatsız ediyor buna cozum bulunamayacak hocanın bircok kariyerinde boyle bir açığı var maalsef,,, birden fazla formsuz adam olursa sahada ayvayı yiyoruz

yani kısacası yediğimizden bir fazlasını attığımız sürece sorun yok
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 15:03:00 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı kartalpençesi

Çarşının geleceğini duyunca yer açmışlar kartallara :)