Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7317146 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

İdeal 11:

en doğru kadroyu yazmışsın eline sağlık  :claps:
mevcut kanat oyuncularına da iyi bir mesaj olur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Ya konya stadında 20dk ....beşiktaş olamazsın şampiyon diye bağırdılar. Gerçekten inanılmaz olaylar dönüyor. Sevk dahi etmenişler. İnanılmaz birşey var ve biz hiçbirşey yapamıyoruz. Resmen sen bize sataşırsın ama biz ne dersek o olur diyorlar. Şampiyon olmak zorundayız bu sene

yalakalar başbakanın resmini falan açmışlardı tribünde
burası Türkiye yalakalık pirim yapıyor.
cinconda geçen sene saraya çıktı el etek öptü sonuç ortada.

GururLAN
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:kop: Ben 2097. Üyeymişim  :D
nerden bakıyorsun kaçıncı üye olduğuna  :D

Çevrimdışı tangaz

ABV tff, fenerin maçı izmire alınmış  :akuma:

Çevrimdışı Kalyoncu

Abi göztepe maçı alındı fener maçı hala manisada :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

pardon yanlış bilgi izmire alınan göztepe maçıymış fener maçı öncesi zemin yıpranmasın die. sonuçta torpile devam. ABV tff

Çevrimdışı Kuntz

Şu ara kafayı hocaya taktım. Hoca'nın şampiyonluk stresini oyunculara yansıttığını ve oyuncularında bunu algılayıp gerildiklerini düşünüyorum. Tesislerde yatıp kalkmıyorum elbette. Ne yer ne içerler ne konuşurlar bilmem. Ama Hoca'nın mimikleri bende de stres yaratmaya başladı. Zaten iki kere şampiyonluk kaybetmişsin şu saatten sonra bunun altında ezilmemesi gerekir. Hoca umarım bir an önce psikolojisini toparlar. Artık sadece taktik, teknik, güzel oyun haftalarını geride bırakıyoruz. Motivasyon ve inanç haftaları başladı. Önce Hoca inanacak arkası zaten gelir.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı tangaz

iyi geceler güzel insanlar
şampiyonluğa 1 gece daha yaklaştık  :biggrinking:

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

PFDK başkanının twittlerine bakın. Anlaşıldı dün bize neden ceza geldiği ama Konyaspora o kadar küfüre rağmen gelmediği?
Bursa deplasmanında neden bedavadan seyircisiz oynadıkları?

Çevrimdışı mylife1903

Ali kocun bir demeci vardi "allahsizlar serefszlwr kahpeler" gibi nereden bulabilir videosunu? Ben demiyorum, ali koc diyor.

Yuh arkadas. Konyada nasil duyulmus bizim taraftarin kotu ve cirkin tezahurati.

Milyon sefer yazdim hakem meselesi kolay, zaten hepsi kaypak, yalaka ve korkak asil mesele temsilci ve gozlemciler, diye.

Biz goruyoruz yonetim uyuyor. Su yonetim konusunda 20 yildir cok ama cok zayifiz.

Goz gore gore adamlar dalga geciyor bizim aklimizla.

Iste turkiyenin durumu bazen iyiki gitmisim bu diyarlardan iyiki cocugum buralarda yetismiyor, diyorum ama hic birimiz hak etmiyoruz boyle cifte standarti. Yaziktir.

Saha olayi nedir onu anlamadim ismarlama sahamizi mi kapatacaklar. Butun maclari amedsporun sahasinda seyircisiz oynayal, baris icinde coZulsun bu is. Bizim gordugumuz muamele resmen yunan takimi muamelesi. Ayni amedspor gibi. Ayiptir.

Mesela ben fbye 90. Dakikada kol gibi 90a gecirsem sonra gidip seref tribunu onunde nazi selami versem beni ne yaparlar???
Ama rabia yaparsam devam, simdi bizim tribunler ismet inonu posteri acsa saha kapatma, davutoglu posteri acarsan devam mi??

Ulan ne bicim ulke. Turk olmasak aslinda disaridan bakinca komik ulke.

Çevrimdışı b.damatoglu

Şu ara kafayı hocaya taktım. Hoca'nın şampiyonluk stresini oyunculara yansıttığını ve oyuncularında bunu algılayıp gerildiklerini düşünüyorum. Tesislerde yatıp kalkmıyorum elbette. Ne yer ne içerler ne konuşurlar bilmem. Ama Hoca'nın mimikleri bende de stres yaratmaya başladı. Zaten iki kere şampiyonluk kaybetmişsin şu saatten sonra bunun altında ezilmemesi gerekir. Hoca umarım bir an önce psikolojisini toparlar. Artık sadece taktik, teknik, güzel oyun haftalarını geride bırakıyoruz. Motivasyon ve inanç haftaları başladı. Önce Hoca inanacak arkası zaten gelir.
Ben de aynı fikirdeyi . Hoca inanılmaz geriliyor ve futbolculara yansıyor bu durum

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Hoca taraftara seslenmiş:

Rahat olun 12 de 12 yapacağız...

Çevrimdışı denilanz

Hoca taraftara seslenmiş:

Rahat olun 12 de 12 yapacağız...
Şu muhabbet de düşüşe geçen her takım için döner. Şenol Güneş'in böyle bir şey diyeceğini sanmıyorum. Keşke o kadar kolay olsaydı.

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Günaydın forum ahalisi.. Son 4 maçımıza baktım da Gençlerbirliği, Mersin, fener ve Konya..  Bu takımlardan fener ve Konya sezon başından beri savunması ile öne çıkan takımlar. Konya son 7 maçta sadece 2 gol yemiş. Ayrıca bu iki takımla dolu tribünler önünde deplasmanda oynadık, iki maçtaki hakem kararlarına girmiyorum bile. Gençlerbirliği son 6 maçta 1 i bizden olmak üzere 4 gol yemiş, Üzülmez hocadan sonra onlar da defansı sağlama almaya  başladılar. Mersin maçı ise hem erteleme maçı olmasının  hem de sisin etkisiyle bambaşka bi ruh halinde oynandı. Ve herkesin malumudur ki ligin ikinci yarısı ilk yarısı kadar gollü geçmez, ikinci yarıda düşme potasındaki takımlar tüm güçleriyle gol yememeye, atabilirseler 1 gol atıp puan ya da puanlar almaya çalışırlar. Geçen sene gs son maçları 1 0 alarak şampiyon oldu. Takımdaki oyuncuların form düşüklüğü yaşadığı doğrudur ama  Rize, Trabzon ve Antalya maçlarında özellikle bol gollü maçlar ve tekrar çıkışa geçmiş bi Beşiktaş bekliyorum ben. Önümüzdeki Eskişehir maçını yarım sıfır bile kazanmak çok önemli. Sonrası gelecektir, buna cidden inanıyorum.

Çevrimdışı Ensar

Günaydın forum ahalisi.. Son 4 maçımıza baktım da Gençlerbirliği, Mersin, fener ve Konya..  Bu takımlardan fener ve Konya sezon başından beri savunması ile öne çıkan takımlar. Konya son 7 maçta sadece 2 gol yemiş. Ayrıca bu iki takımla dolu tribünler önünde deplasmanda oynadık, iki maçtaki hakem kararlarına girmiyorum bile. Gençlerbirliği son 6 maçta 1 i bizden olmak üzere 4 gol yemiş, Üzülmez hocadan sonra onlar da defansı sağlama almaya  başladılar. Mersin maçı ise hem erteleme maçı olmasının  hem de sisin etkisiyle bambaşka bi ruh halinde oynandı. Ve herkesin malumudur ki ligin ikinci yarısı ilk yarısı kadar gollü geçmez, ikinci yarıda düşme potasındaki takımlar tüm güçleriyle gol yememeye, atabilirseler 1 gol atıp puan ya da puanlar almaya çalışırlar. Geçen sene gs son maçları 1 0 alarak şampiyon oldu. Takımdaki oyuncuların form düşüklüğü yaşadığı doğrudur ama  Rize, Trabzon ve Antalya maçlarında özellikle bol gollü maçlar ve tekrar çıkışa geçmiş bi Beşiktaş bekliyorum ben. Önümüzdeki Eskişehir maçını yarım sıfır bile kazanmak çok önemli. Sonrası gelecektir, buna cidden inanıyorum.
herşeye bi bahane bulmuşsun yani bravo , takım ikinci yarının başından beri form olarak kötü arkadaşlar bunu kabul edelim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kartal Ç

Şu muhabbet de düşüşe geçen her takım için döner. Şenol Güneş'in böyle bir şey diyeceğini sanmıyorum. Keşke o kadar kolay olsaydı.

muhabir:Hocam 12 maçınız kaldı. 12 de 12 yapacağınıza inanıyor musunuz?
güneş:  Biz Beşiktaş olarak tabi ki her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz.

haber masası : 12de12 yapacaz dedi ! ver manşeti.
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2016, 10:21:51 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Abdurrahim S.

herşeye bi bahane bulmuşsun yani bravo , takım ikinci yarının başından beri form olarak kötü arkadaşlar bunu kabul edelim
Takımın form düşüklüğü yaşadığı doğrudur,  Rize maçıyla tekrar çıkaşa geçecektir yazmışım zaten?

Çevrimdışı Ensar

Takımın form düşüklüğü yaşadığı doğrudur,  Rize maçıyla tekrar çıkaşa geçecektir yazmışım zaten?
işte çelişiyorsun , her maça bi bahane bulmuşsun sonra istemesen de formsuz olduğumuzu laf arasında geçirmişsin :)

Çevrimdışı tangaz

eskişehir maçını her türlü kazanacağımızı düşünüyorum. ardından rize maçı 4 maçlık periyodun en zor maçı olacaktır. eskişehir morali ile iyi hazırlanıp iyi motive olup rize engelini aşarsak akabinde trabzon ve antalya maçları ile 4 maçlık bir seri yakalayacağımıza inanıyorum.

Çevrimdışı Abdurrahim S.

işte çelişiyorsun , her maça bi bahane bulmuşsun sonra istemesen de formsuz olduğumuzu laf arasında geçirmişsin :)
Ben kendimce bi değerlendirme yaptım. Sen ister bahane de ister çelişki de :) takımdaki oyuncuların formsuz olduğunun söylenmesine bile gerek yok, görünüyor zaten. Biraz bu takıma bu hocaya inanın, sosyal medya hesaplarında oyunculara hakaretler ediliyor. Olcay a,Töre ye, Oğuzhan a neler yazılıyor herkesin malumu, Beck twitterdan paylaşım yapıyor altına 100 kişi  orta aç yazıyor, Q7 orta açıyor bizim oyun anlayışımız orta açarak gol atma değil merkezden kısa paslarla gitme vs diyorlar. Fb forumlarında geziyorum adamlar vitor a oyuncuların çoğuna sövüyor inanmıyorlar şampiyon olacaklarına. Olursak Beşiktaş bizi şampiyon yapar diyorlar. Neyse çok uzattım zaten sürekli bahaneler sürüyorum :) Konya da geçer 3.oluruz biz yine.. Haydi selametle

Çevrimdışı tangaz

febenin biz 4 maç oynarken oynayacağı 3 maçlık periyod ise akhisar(D), kayseri, gs(D) bu 3 maçlık seride onlarda 2 puan kaybedecekler gs maçında muhtemelen. bu periyod sonunda 63puan biz 60 puan febe olacaktır. son 8 haftaya bu şekilde girebiliriz...

Çevrimdışı tangaz

işin doğrusu akhisar ikinci devre nedense bana güven vermiyor inşallah beni yanıltırlar ve bu maçta febeye çelme takarlar. bizim tekrar maç eksiği ile lider olmamız ve febe camiasında deplasmanda gene bize koydular psikolojisinin finale yaklaşırken iyice kabusa dönüşmesi şeklinde bir travma yaratacaktır...

Çevrimdışı Ensar

Ben kendimce bi değerlendirme yaptım. Sen ister bahane de ister çelişki de :) takımdaki oyuncuların formsuz olduğunun söylenmesine bile gerek yok, görünüyor zaten. Biraz bu takıma bu hocaya inanın, sosyal medya hesaplarında oyunculara hakaretler ediliyor. Olcay a,Töre ye, Oğuzhan a neler yazılıyor herkesin malumu, Beck twitterdan paylaşım yapıyor altına 100 kişi  orta aç yazıyor, Q7 orta açıyor bizim oyun anlayışımız orta açarak gol atma değil merkezden kısa paslarla gitme vs diyorlar. Fb forumlarında geziyorum adamlar vitor a oyuncuların çoğuna sövüyor inanmıyorlar şampiyon olacaklarına. Olursak Beşiktaş bizi şampiyon yapar diyorlar. Neyse çok uzattım zaten sürekli bahaneler sürüyorum :) Konya da geçer 3.oluruz biz yine.. Haydi selametle
yavaş gel güzel kardeşim ben her zaman takıma destek olanlardanım burada , saydığın kişiler arasındaymisim gibi davranma , ben sadece sorunları görmezden gelirsek yanlış olur bahane uydurmadan hatalardan ders çıkarmak gerektiğini düşünüyorum , senin fikirlerine de saygım var amacım seninle atışmak değil yanlış anlama beni :)