Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311254 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Boyko yla baslamazsak kaybedecez Boykoyu gibi duruyor

Çevrimdışı sallapati

Alexisi bu takıma kim aldirdiysa en büyük darbeyi bize o kişi vurmuştur . Hiç eğip bukmeye gerek yok lafı .

Ha bu dakkadan sonra 2 ay takıma tam destek zamanıdır , sonuçta kadro değişmeyecek .

Allah sonumuzu hayr etsin .

ilk oynadığı maçtan sonra dedim.. ben linç ediyorlardı burda..

alexis havadan etkili değil , rakibe yakın oynamıyor , rakip şut çekiyor elleri arkasında şuta kıçını dönüyor... temposu vasat...

Allah sonumuzu hayretsin...12 maç kenetlenmeliyiz.. bir şekilde şu şampiyonluğu alalım...

Çevrimdışı Deniz

Boyko nun yedigi gol yenecek gol degildi.hic guven vermiyor ,kredisini cok hizli tüketiyor.inşallah toparlar.su taraftar artik kalede kpva degil kaleci gormek istiyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

ilk oynadığı maçtan sonra dedim.. ben linç ediyorlardı burda..

alexis havadan etkili değil , rakibe yakın oynamıyor , rakip şut çekiyor elleri arkasında şuta kıçını dönüyor... temposu vasat...

Allah sonumuzu hayretsin...12 maç kenetlenmeliyiz.. bir şekilde şu şampiyonluğu alalım...

Biz ilk alındığında dedik ama işte kendi kendimize debeleniyoruz

Çevrimdışı Arthur

Tolgay ya da Veli oynamalı. Acilen Olcay boşanmalı  :eyes

Çevrimdışı sallapati

Bizim en etkili silahımız neydi?

*pas oyunu
*hücum pres
*kontra atak

quaresma ilk 11 oynadığından beri pas oyunu zarar gördü.. topu ayağında en az 5 saniye tutuyor.

üstüste maçlar hücum presimizi zayıflattı. Tempomuz düştü... Malesef Şenol Hoca Oğuzhan , Atiba , Sosa üçlüsünü rotasyona sokmadı.... Veli ve Tolgayı ufaktan hazırlamalıyız...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ne kadar kötü de olsa formsuz da olsa Olcay ile oynamak zorundayız bu bir kez daha gözüktü.

Hatta benim Eskişehir maçı için düşüncem şu ;

Atiba           Oğuzhan

Sosa                 Kerim                   Olcay

Kerim forvet arkası gibi oynadığı zaman oralarda daha etkili işler yapabiliyor zaman zaman. Normalde orada oynasın demezdim ama bu maç özelinde denemek lazım.
uefa da tothenham maçında çok temiz oynamıştı kerim bencede denenebilir töre,q17 olmuyor

Çevrimdışı atalay

Birkaç gün önce yazdım. Kırılmayın, dökülmeyin diye zira eleneceğimizi biliyordum. Artık ufuk çizgisi belli. 12 tane maçımız var. Mazeret, pes etmek filan yok. Bütün camianın sorunları öteleyip, sakin kalıp, lige konsantre olması lazım. İpler elimizdeyken şampiyonluğu alacağız...

Çevrimdışı Arthur

Bu Sambade denilen herif ne iş yapıyor arkadaş. Takıma gelen kaleci bozuluyor. Değişik kaleci teknikleri uygulaya uygulaya adamlar normal futbol topunu tutmayı unutuyor.  :alala:

Çevrimdışı Deniz

Alexis rotasyon oyuncusu olarak alindi rhodo nun sakatligindan sonra mecburen 11 oyuncusu oldu.rotasyon icin bile yetersiz suan ama iyi oynamasini beklemekten baska caremiz yok.sezon sonunu getirebilirsek zaten bir stoper daha alinir.burda kilit nokta sezon sonunu getirebilmekte..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Uğurcan

Atakan Kurt tweet atmış aynı bu şekilde:
'Bazı oyuncular özel hayatlarına dikkat etmeli,  iyi yaşamalı, dinlenmeli ve geride kalan tüm maçlara iyi konsantre olmalı . SİZ ANLADINIZ'
Eğer gerçekten bu doğruysa ki bunu futbolculara çok yakın bir insan söylüyor doğruluğu kesin gibi YAZIK.Genç adamsınız tamam özel hayatınız olacak ama kendinize bakmıyorsanız oynamayın kardeşim bu takımda milyonlarca inanmış insan var arkanızda 2 dakikalık zevk için milletin umudunu kırıyorsunuz Şampiyon olun ne yapıyorsanız yapın 40 gün 40 gece parti verin ama şimdi dikkat etme zamanı !!!
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sallapati

Olcay 11 e dönmeli 
Oğuzhan , Sosa , Atiba , Veli , Tolgay hatta Necip 6lısından 3lü rotasyon yaratılmalı.. skoru elde ettikten sonra temposu düşen oyundan çıkmalı...

kalan maçlarda Veli Atiba 2lisini düşünebiliriz.. artık 1-0 lık galibiyetler haftası.. tüm rakipler kapanacak... temposu yüksek ve sert oyunculara dönmeliyiz...

quaresma skor elde edildikten sonra oyuna girmeli.. olcay kendini 60 dklık hazırlamalı...

sosa üstüste çok fazla maç yaptı.. Tolgay ile Rotasyona girmeli..

kalede kesinlikle tolga olmalı.. boyko daha alışamadı ülkeye..

Çevrimdışı sallapati

Atakan Kurt tweet atmış aynı bu şekilde:
'Bazı oyuncular özel hayatlarına dikkat etmeli,  iyi yaşamalı, dinlenmeli ve geride kalan tüm maçlara iyi konsantre olmalı . SİZ ANLADINIZ'
Eğer gerçekten bu doğruysa ki bunu futbolculara çok yakın bir insan söylüyor doğruluğu kesin gibi YAZIK.Genç adamsınız tamam özel hayatınız olacak ama kendinize bakmıyorsanız oynamayın kardeşim bu takımda milyonlarca inanmış insan var arkanızda 2 dakikalık zevk için milletin umudunu kırıyorsunuz Şampiyon olun ne yapıyorsanız yapın 40 gün 40 gece parti verin ama şimdi dikkat etme zamanı !!!

Fikret Orman Ümraniyeye :s20:

Çevrimdışı Tolga

uefa da tothenham maçında çok temiz oynamıştı kerim bencede denenebilir töre,q17 olmuyor

En azından 45 dakika orada denenebilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Uğurcan

Fikret Orman Ümraniyeye :s20:
Fikret Orman mı olur Ahmet Nur Çebi mi olur veya bir başkası mı acil gözdağı vermesi lazım futbolculara bu konuda çocuk değiller odadan çıkma cezası veremezler ama biraz kulaklarını çeksinler bu nedir.
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Quaresma'yı gelmesinden önce en az isteyen biriydim. Ama gelgelim son maçlarda bir şeyler yapmaya çalışan bir iki kişiden birisi. Abi ruh diyordik ruh da kalmamış takımda. Hakem yine doğradı sağolsun. Lige adapte nasıl olucaz merak içindeyim. Allah büyük.
Top Quaresma'nın ayağına geliyor. Quaresma topu kontrol edip bir süre durduruyor . Sonra  driblinge geçiyor , birebir zorluyor ya da çizgiye inip orta yapıyor. Ve bunları yaparken Beşiktaş'ı bu yıl Beşiktaş yapan ne kadar özellik varsa hepsi kayboluyor. Mesele Quaresma'nın saha içindeki isteği değil. Mesele sadece Quaresma da değil. Yönetimi, takımın geri kalanını , teknik ekibi de içine alan geniş bir mesele.

Çevrimdışı cursedofdragon

Eskişehir : Tolga,Beck,Necip,Marcelo,İsmail,Atiba,Tolgay,Oğuzhan,Sosa,Olcay,Gomez

Çevrimdışı b.damatoglu

Olcay-Quaresma 4-2-3-1 kanatları değiller.

Töre formsuz, Kerim yok.

O zaman 4-2-3-1 oynamayacağız.

Kenarları Sosa-Frei yapsın hoca ya da Sosa-Olcay.

Yine ortadan gideriz başka yolu yok. Bekler ölü, kanatlar ölü

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

ya bu rayo takımı aras'ı hiç oynatmıcaksa niye aldı ?

Çevrimiçi o2bucak

Bence
Sezon başında güzel futbol oynadığımız zamanlarda takımın  oyun anlayışı.
Önde Pres, Hızlı kontra ataklar, içe kat eden kanatlar Defans arkasına sarkan Olcay, bazı maçlarda beğenilmese bile necip atiba çift önlibero'lu (takımına göre)
şimdi ise
aman Defans arkasına atılan toplara yetişelim diyen geride kalan defans.
Ortadan  ve hızlı atak yerine Kanatlardan orta ile oynamak.
Atiba-Oğuzhan-Sosa 3'lüsünde ısrar etmek bazı maçlarda çift önlibero gerekliliği sallanmıyor bile.

eskiden Gökhan topu alır kanada gider ceza sahası içine yönelip dribling yapardı. ters kanattan Olcay Defans arkasına sarkmak için zorlardı Oğuzhan yada Sosa'nın 2 güzel pası ile pozisyona giriyorduk.
şimdi topu evirip çevirip kanatlardan özellikle Quaresma kanadından çizgiye inip ortalar deniyoruz. Q17 topu aldı mı bi durup çalım mı atsa orta mı atsa karar verene kadar defans yerleşiyor. Son zamanlarda Kerim gibi topu ve boş alan gördüğünde Dribling düşünen adamlar lazım.  Tolgay oyuna girdi 2 -3 dribling yaptı pozisyona girdi.

Ben Sezon başında Tiki Taka vari oynayan ortalar uzun toplar kullanmadan giden adamlar lazım.
Veli oynadıpı maçlarda hazır olmadığını gösterdi ama Tolgay hazır dönmüş izlenimi verdi bence ya Sosa ya Oğuzhan Kesilip Tolgay'a şans verilmeli.

Ekstra Alexis yerine Necip bile denenebilir Defansa B
Boyko'nun yediği golu Tolga zaten yerdi Tolga daha iyi kaleci denilemez Boyko Çok da iyi olmasada bana daha güven veriyor en azından kaleci vuruşları rakip  (neredeyse) cezasahasına kadar gidiyor.

Q17 maça 2'nci yarı girdidiğinde  daha fazla etki ediyor

Mümkünse farklı bir şeyler denenebilir.
Boyko
Beck Marcelo Necip İsmail
Sosa Atiba Tolgay Kerim
Gomez Cenk

Çok canım sıkıldı son bir kaç haftadır düzgün bir atağımıız  yok rahat yendiğimiz son takım kimdi onu bile hatırlamıyorum.
Devrik Cümleler için özürler.  Sinirliyim ne yazdığımı fazla da kontrol etmiyorum.

Çevrimdışı sallapati

Quaresma neden şut atmıyor artık.. yada kaç maçtır kaleye şut atan 1 tane oyuncumuz yok...

*atiba bırak şut çekmeyi 5 metreden kaleye vurmuyor.. yanındakine veriyor...
*oğuzhan zateb oralarda topla buluşamıyor.
*quaresma orta yapmaktan dışa çekip şut atmayı unutmuş.. ilk beşiktaş döneminde uzaktan müthiş goller atıyordu.. şimdi denemiyor bile...
*sosa arada yokluyor kaleyi..
*cenk tosun girdiği zaman şut çekebiliyor..

12 hafta var... takım korner , duran top , şut çalışması yapmalı.. Kornerden gol atmayı unuttuk resmen

gs geçen sene kornerlerden bulduğu gollerle son haftalarda şampiyon oldu..

Çevrimdışı worns

Marcelo-Tosic ikilisiyle oynamaya başlamak iyi olabilir. Tosic stoperde Alexis'e göre çok daha dengeli, sıkı bir görüntü vermişti.

Alexis bildiğin İbrahim Toraman.

Çevrimdışı atalay

Bu kulübün 1 numaralı önceliği ne stat ne de başka bir şeydir. Halen avantajlı olan taraf iken bu kulübün bu yıl şampiyonluktan başka bir alternatifi olamaz. Başta yönetim olmak üzere teknik ekip ve taraftarların gerekli ortamı yaratması lazım. Bu süreçte sorumluluktan kaçan oyuncunun da kredisi kalmaz. 

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ya bu rayo takımı aras'ı hiç oynatmıcaksa niye aldı ?
tam bende bunu soracaktım bizde kalaydı