Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7292790 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

İşte bize böyle taraftar lazım.
Oradaki herkesin ellerinden öpmek lazım.
Mağlubiyetten sonra bu görüntüyle karşılaşan futbolcular'ın psikolojisi düzelmeyecek de ne olacak?

Çevrimdışı EMİR EMRE

o açıdan düşünmedim doğru kırılgan bir camiayız son yıllarda maalesef çıkışa geçmeliyiz artık net skorlarla vura vura ilerlemeliyiz.

Konya maçında turu atlayan olacağız hiç merak etmeyin. Fenerbahçe bugün aşırı motiveydi ve bu maçı kaybetse lig %90 bitmişti. 7 puan geriden gelen mi daha istekli olur 1 puan geriden gelen mi. Hiç merak etmeyin Konya dahil sırayla hepsine tak tak tak bundan sonra  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mağlubiyetten sonra bu görüntüyle karşılaşan futbolcular'ın psikolojisi düzelmeyecek de ne olacak?

aynen süper be taraftar takımın arkasında durmalı işte böyle sezon uzun bu takım bu sene şampiyon olacak :ok: :ok:

Çevrimdışı cursedofdragon

ŞAMPİYON biz olacağız isteyen inansın isteyen inanmasın.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı EMİR EMRE

İlhanlar, Ahmetler, Pascallar, Sergenler'den sonra bir kadro yenilgiden sonra böyle karşılanmamıştır.

Taraftar inanıyor, böyle günlerde kötü gün taraftarı ortaya çıkacak işte. Bu taraftar şampiyonluğa inanıyor, olacağız da inşallah.  :ok:

Çevrimdışı ahmetserdar

Ahanda buraya yazıyorum Fener ilk yarı gol atamadığı her maçı kaybedecek.
Bu gece Fener pilini zorlayarak ancak pili kadar oynadı, Denizli dedi ya; ''kimse görmez ama hakem bizi ince ince kıydı , biz görürüz'',
BU GECE HERKES GÖRDÜ , hakem bizi kalın kalın doğradı, volkan şene utanmasa faul bile çalmayacaktı, her atağımızda istinasız çelme taktı, itti kaktı, ahlaksız her pozisyon sonrası masum masum hakeme bakmıyor mu, gelde delirme,
Bazı arkadaşlar ve rıdvan maçtan sonra feneri taktir ettiklerini ifade ediyorlar, aynı maçımı izledik bilmiyorum,

[ Son Düzenleme: 01 Mart 2016, 00:32:11 ahmetserdar ]

Çevrimdışı AhmetY

Ahanda buraya yazıyorum Fener ilk yarı gol atamadığı her maçı kaybedecek.
Bu gece Fener pilini zorlayarak ancak pili kadar oynadı, Denizli dedi ya; ''kimse görmez ama hakem bizi ince ince kıydı , biz görürüz'',
BU GECE HERKES GÖRDÜ , hakem bizi kalın kalın doğradı, volkan şene utanmasa faul bile çalmayacaktı, her atağımızda istinasız çelme taktı, itti kaktı, ahlaksız her pozisyon sonrası masum masum hakeme bakmıyor mu, gelde delirme,
Bazı arkadaşlar ve rıdvan maçtan sonra feneri taktir ettiklerini ifade ediyorlar, aynı maçımı izledik bilmiyorum,

Söylediklerinin altına imzamı atarım kesinlikle sonuna kadar haklısın.
Ancak fener ilk yarı gol atamadığında nasıl puan kaybedecekse biz de olcay şahanın 11 başladığı veya oyuna sonradan dahil olduğu maçlarda kesinlikle kanlı terler akıtacağız bunu bilir bunu söylerim artık gına geldi.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Kanatlar ne olacak beyler?
Geri dortluden çok beni bu durum düşündürüyor

Olcayin formsuzluğu artik zirve yapti.bir türlü de toparlayamiyor
Quaresma~ gökhan  oynasa verimliligimiz düşüyor. Ne yapmalı?
Cenk kanata mi devsirilse acaba  :alala:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Tolgay - Atiba
Töre ( Q17 ) - Oğuzhan - Sosa
                      Gomez

Ama malesef Tolgay daha hazır değil :(

Çevrimdışı AhmetY

Sosa kanada çekilip tolgay oynatılabilir abi. sosa en azından ölü bi olcaydan veya ruhsuz ve ihanetin eşiğine gelmeye adım adım yaklaşan töreden çok daha dirençli bi görünüş sergiler diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

İbrahim Üzülmez'e sert girdiği için rakibe yumruk atan Pascal Nouma'dan, Sosa'ya yumruk atanı sakinleştiren Tolga Zengin'e...
Yanlış anlaşılmasın, Tolga Zengin'in gidip yumruk atsın demiyoruz, ancak rakibi sakinleştirmesine de hiç gerek yok! Bırak, rakip agresifliğine devam etsin, belki kırmızı kartı görecek!

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

şöyle medyada güçlü bi lobimiz olsa aslında Cüneyt Çakırı hiç bir maçımıza vermeseler artık. Bizi doğramadığı derbi yok. Yarın hatta bi açıklama kesin yapılmalı artık hiç bir derbiye Cüneyt Çakırı istememek lazım. Hatta verdiklerinde çok yoğun itirazlar ile kararı bozdurmalıyız.

Cüneyt Çakırın derbilerine bakın şöyle bi istatistlik var mı hiç galibiyetimiz yok her derbide doğranıyoruz. Delgado nun falan kırmızı kartı geliyo aklıma çıldırıyorum resmen.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Tolga nin yaptığı son derece yanlış

Yıllardır tecrubesizligin bedelini kirmizilarla ödedik.Daha geçen yıl olcay,gökhan ve veli 'nin nasıl atıldığını gördük

Maalesef bu oyun böyle oynanıyor artik.bu düzeni biz degistiremeyiz
Onüne bir fırsat geldiyse, bunu elinle itemezsin

Çevrimdışı denilanz

Vallahi yazık. Tolga'ya giydireceğim diye yanlış olan bir şeyi savunuyorsunuz. Volkan zaten kırmızı kart görecek hareketi yapmış, hakem atmamış. Tolga tutmasa atılana kadar devam edeceğini mi sanıyorsunuz? İyice düşman bellediniz adamı, ne yapsa bir şey bulunuyor.

Çevrimiçi Mehmet57

Takimda sertlik yok. Bir iki cok iyi futbolcu olmalarina ragmen cok cirkef futbolcu lazim boyle maclar icin.

Real Madrid Pepe'yi yazda gonderecekmis. 33 oldu, Arena'nin yildizi olarak gelsin. Boyle oyuncular sart.

Pepe gibi, Flamini gibi sertlik dozu yuksek, bonservissiz alabilecegimiz oyuncular.

Çevrimdışı tangaz

ortalık sakinlemişken bir iki satır karalayım bende.

maçın kırılma anı : Q17 krşı karşıya o golü atmalıydı.

Tolga: o malum pozisyon dışında kalede kötü değildi.
Beck: bildiğin fiyaskoydu hayatımda top kullanırken bu denli ürkek adam görmedim ali tandoğanı bile aradı gözlerim
Alexis: fiyasko ötesiydi. gelecek maçlarda Marcelo-Tosic denenebilir
İsmail: vasatın biraz altındaydı ilk golde olcayla birlikte volkanı demarke bıraktılar.
Atiba: kötünün iyisiydi.
Ozzy: derbiler için yetersiz bu çocuk bizi ligde şampiyon yapabilir ama sıklet yükselttirmez. iyi oynadığı büyük maç derbi yok denecek kadar az.
Sosa: bknz.ozzy için yazdıklarım+gündüz Şifo Mehmet performansı diyordum ne dediğimi anladınız okuyanlar+ikinci golde alexis den çok sosa suçludur.
Q17: o golü atacaksın akhisar maçında da ayak üztü vurmuştun batırmıştın burda da aynını yaptın futbolda ayak içini kullanmak ayıp değildir.
olcay: sadece iç sahadaki derbilerde oynatılabilir deplasman derbileri için silik kalıyor. penaltı almaya çalışırken öyle aptalca gösterdi ki ben hakem olsam ben de vermezdim penaltıyı.
Gomez : bu kadar silik orta saha kanatlar varken ilk devre Q17ye verdiği pasla ilk yarıdaki tek olumlu hareketi yapan adamdı.uzatmalarda kaçırdığı gol klasına yakışmadı ama gene uzatmalarda tek hırslı adam oydu.
Töre: Töre varken Töre oynar abi Olcaydan iyidir.
Cenk: o kafa golünü atmalıdı yeterli süre almadı belki ama o golü atsa 2-2ye getirebilirdik.

Şenol Hoca: çok kötüydü takımı iyi hazırlamamış Cenk değişikliğinde geç kaldı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Mehmet57

Defansa Alexis alinacagina Mexes alinsaydi ornek olarak. Cok yumusak takim olduk.

Çevrimdışı canU

Yönetim bu süreçte gene çok pasif kalıyor gene hiçbir şey yapmıyor. Her mağlubiyet puan kaybı sonrası kafayı kuma gömüyorlar. Kazanınca kamera kamera çıkıyorlar. Asıl kaybedince hakem doğrayınca konuşmanız lazım. Kazanınca herkes konuşuyor.

3 senedir sonlara doğru operasyon yapılıyor geçen sene mesela inanılmaz seviyede yaptılar bu sene de yapacaklar belli oldu. Ama gene sessizler gene efendilik mütevazilik yapıyoruz diyip hakkımızı çalmalarına ses çıkartmıyorlar. Halledin artık şu işi. Sadece sahada bitmeyecek bu iş bu belli.

Şu maç bizim sahamızda böyle yönetse cüneyt aziz bitirmişti cüneyti bi daha fener maçına hayatta çıkamazdı. Bizimkiler gene yok ortalıkta. Haftaya galibiyet gelince hepsi çıkar tekrardan olmuyor böyle.

Stat stat tamam mükemmel bir iş yapıyorsunuz, otel aldınız onu da anladık tesis dediniz çok güzel de amaç şampiyonluk, şampiyon olamadıktan sonra ne işime yarayacak tüm bunlar?

Sistem şuanda bu biz sisteme karşı gelecek tek iş yapmıyoruz. Hep sisteme uygun devam ediyoruz kafamıza vuruyorlar tamam diyip devam. Olmuyor böyle olmuyor. Bu sisteme bir çözüm bulun ezber bozun değişik şeyler yapın.

Çevrimiçi Mehmet57

Kadro kalitesi tum diger maclari almak icin yeterli, ama yeni sezonda gercekten takimda degismesi gereken cok mevki var. Sagbek alinmali, 1 cok iyi stopper Pepe seviyesinde, 1 cok iyi on libero ve Sosa giderse yerine cok iyi 10, bir kanat oyuncusu Olcay'in yerine.

Ha birde Allahini seven yedek olarak su kaleye Karcemarskas'i alip bu Tolga'yi ilk ucakla Trabzona gondersin.

Çevrimdışı bjkferhat

Maalesef orta sahadan oyun kuramıyoruz.Şeno Güneş topun sürekli rakip yarısahada olmasını istediği için stoperler sürekli uzun top kullanıyor.İlerideki isimler de formsuz olunca takım iyice sırıttı bugün.

Orta sahada baskı yiyeceğimiz de çok belliydi.Sosa-Oğuzhan orta sahası markaj yiyince tamamen çöktü ve yenildik.Ben olsam bu maça Necip-Sosa çıkardım hem fizik gücü yüksek hem de dengeli olurdu.İlk yarıdaki tüm kaptırılan toplar kalemizde pozisyon oldu.

Ayrıca Olcay berbat oynamasına rağmen kesinlikle oyunda kalmalıydı ya da Cenk tercihi daha erken gelmeliydi.Maalesef iyi analiz edilmemiş bir maç.Diğer rakipler seviyemizin altında ama Şenol Güneş'in karşısında her zaman Antep ayarında takım olmayacağını öğrenmesi lazım burası Beşiktaş,binbir türlü rakiple oynayacaksın.

Çevrimdışı atalay

İsmail'in 2 golde de hatası var. İlk golde gereksiz bir faul. İkincide Nani hareketlenirken uyuyor. 2 metre gerisindeki Nani, Ozan'ın 1 saniyelik top kontrolü esnasında fırlıyor ve İsmail'in 6-7 metre önünde bomboş vaziyette topu ağlara yolluyor. Alexis uzaklaştıramıyor; Tolga çıkıp, açıyı kapatmıyor; İsmail rakibini kaçırıyor; Marcelo duruyor. Zincirleme hata...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsmail'in 2 golde de hatası var. İlk golde gereksiz bir faul. İkincide Nani hareketlenirken uyuyor. 2 metre gerisindeki Nani, Ozan'ın 1 saniyelik top kontrolü esnasında fırlıyor ve İsmail'in 6-7 metre önünde bomboş vaziyette topu ağlara yolluyor. Alexis uzaklaştıramıyor; Tolga çıkıp, açıyı kapatmıyor; İsmail rakibini kaçırıyor; Marcelo duruyor. Zincirleme hata...
ismail ne kadar iyi oynarsa oynasın beşiktaşın sol beki olamaz asıl quaresma nolacak ya oyun disiplini 0 çok fazla top tutuyor anca rabona ve trivela yapsın. Becki sadece ben mi kötü bulmadım herkes yerin dibine sokmuş beck nasıldı sence

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Taam fazla da şaapmamak lazım.

Kafa dağıtın beyler..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

ismail ne kadar iyi oynarsa oynasın beşiktaşın sol beki olamaz asıl quaresma nolacak ya oyun disiplini 0 çok fazla top tutuyor anca rabona ve trivela yapsın. Becki sadece ben mi kötü bulmadım herkes yerin dibine sokmuş beck nasıldı sence

İlk yarı Volkan dengesini bozdu. Fakat durum salt Beck ile alakalı değil. Quaresma'nın ise maç boyunca yaptığı tercih hatalarından uzun metraj film olur. İlk yarıda Caner ve Volkan'ı yıldız yaptı.