Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293832 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı EMİR EMRE

Yakışmıyor arkadaşlar maçı artık unutalım, yarın daha iyi olacak herşey birbirimizi kırmayalım boş yere.

Çevrimdışı Türkay

Trabzona kadar olan maçları ve Trabzonu yendiğimiz takdirde yeniden lideriz. Şampiyonluk gitti demek saçmalık
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı aa1903

galatasaray 17 senedir fener'i kadıköy'de yenemiyor. 17 senede herhalde en az 6-7 şampiyonlukları vardır. kağıt üstünde ligin en zor maçında mağlup olduk.

herkes bir sakin olsun.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ımızın kalan maçları ;

Beşiktaş - Eskişehirspor (3 Puan)
Ç.Rizespor - Beşiktaş  (1 Puan)
Trabzonspor - Beşiktaş (3 Puan)
Beşiktaş - Antalyaspor (3 Puan)
Kasımpaşa - Beşiktaş (3 Puan)
Beşiktaş - Bursaspor (3 Puan)
Sivasspor - Beşiktaş (3 Puan)
Akhisar - Beşiktaş  (3 Puan)
Beşiktaş - Kayserispor (3 Puan)
Galatasaray - Beşiktaş (3 Puan)
Beşiktaş - Osmanlıspor (3 Puan)
Konyaspor - Beşiktaş (1 Puan)

32 Puan Şuan 51 puan toplam 83 Puan

Fenerbahçe'nin Kalan Maçları ;

Akhisar - Fenerbahçe (3 Puan)
Fenerbahçe - Kayserispor (3 Puan)
Galatasaray - Fenerbahçe (1 Puan)
Fenerbahçe - Osmanlıspor (3 Puan)
Konyaspor - Fenerbahçe (1 Puan)
Fenerbahçe - Mersin idman Yurdu (3 Puan)
Trabzonspor - Fenerbahçe (1 Puan)
Fenerbahçe - Gaziantepspor (3 Puan)
Başakşehir - Fenerbahçe (3 Puan)
Fenerbahçe - Gençlerbirliği (3 Puan)
Sivasspor - Fenerbahçe (3 Puan)

27 Puan Şuan 53 Puan Toplam 80 Puan.

Çevrimdışı b.damatoglu

Şu Atibanın başka eşi dostu arkadaşı varsa tutun getirin anasını satayım

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Çivi çiviyi söker. Bu mağlubiyet psikolojisini 1 galibiyet ile kökünden söker atarız. En az 2 farklı bir Eskişehir galibiyeti ardından taraftar ile çekilen bir 3'lü bizi tekrar Şampiyonluğa odaklar...

Çevrimdışı ozan062

fenerin yenilmesine odaklanmayın arkadaslar Bizim kazanmamıza odaklanın:))

aynı maçları kaybetmemizde sanki tek hakemler sucluymus gibi düşünmektende vazgeçelim:) o zaman hersey yoluna girer
[ Son Düzenleme: 29 Şubat 2016, 23:54:29 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çivi çiviyi söker. Bu mağlubiyet psikolojisini 1 galibiyet ile kökünden söker atarız. En az 2 farklı bir Eskişehir galibiyeti ardından taraftar ile çekilen bir 3'lü bizi tekrar Şampiyonluğa odaklar...

İşte temel düşüncemiz bu olmalı, söylediğin gibi de olacak eminim.  :ok:

Çevrimdışı bjkferhat

Bu takım şampiyon olacak.
Sıkıntı dalga geçtiğimiz Fb'yi yenememek ve Şenol Güneş'nin dersine hiç çalışmaması.Pereira final maçına çıktığını biliyordu ve çok üstüne düşmüş maçın.

Ayrıca İsmail'le umarım sene sonu yollar ayrılır.
Kötü hemde çok kötü bir oyuncy

Çevrimdışı 38life

İşte temel düşüncemiz bu olmalı, söylediğin gibi de olacak eminim.  :ok:

Hatta olayı 1 adım ileri götürüyorum ben önümüzdeki hafta Fener puan kaybedecek ve lider olacağız. Hemde maç eksiğiyle. :) İşte ozaman Fener'in bu bütün havası falan geri kaçacak. Biz ise coşacaz :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

galatasaray 17 senedir fener'i kadıköy'de yenemiyor. 17 senede herhalde en az 6-7 şampiyonlukları vardır. kağıt üstünde ligin en zor maçında mağlup olduk.

herkes bir sakin olsun.
aynen öyle sanki şampiyonluk gitti biraz sukunet lazım kaybettiğimiz bir şey yok son 4 senede 3 şampiyonluğu var adamların fener maçlarını kazanamıyorlar

Çevrimdışı 38life

Bu kara bulutlar haftaya kadar her geçen gün biraz biraz dağılır Eskişehir galibiyeti ile güneşi tekrar görürüz.

Bu kara bulutlar haftaya kadar her geçen gün biraz biraz dağılır Eskişehir galibiyeti ile güneşi tekrar görürüz.

eskişehirden önce konya ile kupa maçı var.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Alexis Delgado yerine Necip oynasın bundan sonra bari.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fenerin yenilmesine odaklanmayın arkadaslar Bizim kazanmamıza odaklanın:))

aynı maçları kaybetmemizde sanki tek hakemler sucluymus gibi düşünmektende vazgeçelim:) o zaman hersey yoluna girer
abi gene cüno eyyamını yaptı caneri atamaması fiyaskodur ama bizde iyi değildik mart ayında puan kaybetmeyiz abi eskişehir maçından itibaren yükselişe geçeriz  :)

Çevrimiçi Necmi

Dolu olan kaleye "Boş kale" diyen peygamber olsa karşısına geçip "yalan söylüyorsun" derim. Bunun için ceza alacaksam bu ceza ile gurur duyarım. O pozisyon'un adı "Bariz gol şansı"dır. "Kaleci ile karşı karşıya"dır ama "boş kale değildir." Bu kelimeler özenle seçiliyor, kasıt belli. İçteki Quaresma nefreti... Pusuya yatmış Quaresma'ya sövmeyi bekleyenler var. Ve ben bunlara cevap bile vermiyorum. Ama iş yalan atma noktasına gelince sessiz kalmam imkansız. Eleştiri yapılacaksa işin içine yalan, iftira, çarpıtma katılmadan yapılmalı. Yalan ile rakip bile eleştirilmemeli ama bazı insanlar yalan ile kendi futbolcumuzu eleştiriyor. Ben bugün 45de Quaresma çıksın diye yorum atan insanım. Benim tek sevdam Beşiktaş. Quaresma savunucusu falan değilim. Sadece haksız eleştirinin karşısındayım.
yorum yapan insanları yalancılıkla suçlayamazsın ben senin her yaptığın yoruma yalan desem hoşunamı
gidersenin fikrin böyle bu gün seyrettiğim grubun tamamı o pozisyonda @Ensar la aynı düşünceye sahip hepsimi yalancı
kelimenin nereye gittiğine dikkat et @38life

Alexis Delgado yerine Necip oynasın bundan sonra bari.

böyle bir baskıyı hangi takım yapar başka varmı şampiyonluğa oynayan başka ?

İlk defa fener 4-5 kişi ilerde baskı kurdu normaldir abartmayalım oynatmaya devam.

Çevrimdışı ozan062

abi gene cüno eyyamını yaptı caneri atamaması fiyaskodur ama bizde iyi değildik mart ayında puan kaybetmeyiz abi eskişehir maçından itibaren yükselişe geçeriz  :)

oyuna gelmemek lazımdı yada kuralına gore oynuyorlarsa onlara ayak uydurucaz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı 38life

Önemsemiyorum.

Önemseyenler elbette çoğunluktadır. Saygı duyuyorum. Ama benim için durum bu. Bu sene şampiyonluktan başka hiçbirşey'e değer veremiyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

vallahi hiç önemsemiyorum elensek üzülmem bundan sonra çok az  puan kaybetmemeliyiz  şampiyon olacağız inşallah 12 maçta 10 galibiyet almalıyız 1 beraberlik 1 tane de mağlup olma hakkımız var bence 82 puanla şampiyonuz  :icool: :icool:

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Mağlubiyeti krize çevirmemek lazım. Derbiler genelde ev sahibinin galibiyetiyle sonuçlanır. Bizim sıkıntımız geçmişte içerideki maçları da kaybetmemizdi. Bu sene onu aştık.

Skor 1-0'ken durumu eşitleyecek pozisyonları ürettik. Quaresma'nın, Gomez'in, Cenk'in net pozisyonları var, Marcelo'nun direkten auta çıkan topu var. Kadıköy'de daha fazlası olmaz zaten.

Pas oyunumuz son maçlarda biraz sekteye uğradı. Rakipler Atiba ve Oğuzhan'a baskı yaptıklarında savunmadan top çıkaramıyoruz. Tolgay'ın bir an önce dönmesi lazım.

Son olarak Boyko Konya ve Eskişehir maçlarıyla birlikte kaleye geçsin artık. 80-90 metre depar atıp takım arkadaşına yumruk atan rakibi sakinleştiren "kaptan" olmaz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Ensar

vallahi hiç önemsemiyorum elensek üzülmem bundan sonra çok az  puan kaybetmemeliyiz  şampiyon olacağız inşallah 12 maçta 10 galibiyet almalıyız 1 beraberlik 1 tane de mağlup olma hakkımız var bence 82 puanla şampiyonuz  :icool: :icool:
abi bu maç üzerine konya maçı da kötü sonuçlanırsa bence camia olarak bunu kaldıramayız gerileme dönemine gireriz , konya maçı bu yüzden önemli
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı EMİR EMRE

Hatta olayı 1 adım ileri götürüyorum ben önümüzdeki hafta Fener puan kaybedecek ve lider olacağız. Hemde maç eksiğiyle. :) İşte ozaman Fener'in bu bütün havası falan geri kaçacak. Biz ise coşacaz :)

%100 katılıyorum, bu galibiyetin faydasını çok uzun süre göremeyecekler gibi  :ok:

Çevrimdışı 38life

yorum yapan insanları yalancılıkla suçlayamazsın ben senin her yaptığın yoruma yalan desem hoşunamı
gidersenin fikrin böyle bu gün seyrettiğim grubun tamamı o pozisyonda @Ensar la aynı düşünceye sahip hepsimi yalancı
kelimenin nereye gittiğine dikkat et @38life

Sanırım kendimi ifade edemiyorum. "öyle bu gün seyrettiğim grubun tamamı o pozisyonda" diyorsun. Ben de o pozisyondayım zaten :D Ben de "Bu gol de kaçmaz beee!" diyenlerdenim. Mesele bu değil ki? Anlatamıyorum sanırım. Eleştiri haklıdır fakat eleştirinin haklılığı sınırsız abartı ve yalan özgürlüğü getirmez. Örneğin bir kişi hırsızlık yapsa o kişiye "hırsızlık yapmış ve soyduğu adamı bıçaklayıp öldürmüş." diyemez kimse. Anlatmaya çalıştığım şey bu. Quaresma kaleciyle karşı karşıya gol kaçırdı ve buna "Kaleciyle karşı karşıya kaçırdı" dersin "boş kaleye atamadı" diyemezsin ki. Allah aşkına bunu söylemek yalan olmaz mı? Eğer bu yalan değilse yalan nedir?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi bu maç üzerine konya maçı da kötü sonuçlanırsa bence camia olarak bunu kaldıramayız gerileme dönemine gireriz , konya maçı bu yüzden önemli
o açıdan düşünmedim doğru kırılgan bir camiayız son yıllarda maalesef çıkışa geçmeliyiz artık net skorlarla vura vura ilerlemeliyiz.