Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293862 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı aşığımsana

Kendimize gelmemiz açısından iyi bir deplasman maçı oldu. Belki bu maçı beraberlik gibi bir skorla kapatsaydık eskişehir maçını futbolcular pek takmayabilirlerdi. Eskişehir deyip geçmemeli, oynadıkları futbol her ne kadar kötü olsa da geçen yıl balıkesir maçı gibi bir sonuç ortaya çıkabilirdi. Belki de bu maç silkinmemize  sebep olacak. Güvenin tam, Şampiyon BEŞİKTAŞ ulan!
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

Öyle laflar yazılıyor ki sanki bu akhisarla gs ile burfa ile biz oynamayacaz , milletin ah vah ettiği nokta bu stoper tandemiyle sonunu nasıl gorecez bu ligin . Bugünkü delgadonun 2. Golde yediği vücudu Necip yemez taca kafayla topu atardı .

Bşz fenerbahçeden daha iyi top oynadığımız için o maçları kazanıcaz fener ise kazanamayacak. Çünkü iyi değiller :) Ve fikstürleri sıkışık.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Pedro milosevic hatta atınç bile alexisi keserdi neden bir tane defans elimizde tutmadık rhodolfo sakatlandı defans kalmadı bu hiç düşünülmedi mi nasıl yönetiliyor
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Beck nasıl atılmalıydı ya? adam topu taça vurdu ayağı havaya kalktı mecbur yere koyacak nereye koyacak? Twitterda gördüğünüz fotoğraflara göre mi yorum yapıonuz arkadaş biraz akıllı olun bare kendi içimizde akıllı olalım.
öyle ya da böyle iyi bastı abi bende kabul etmedim başta ama
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Fb bu derbiye bizden çok daha konsantre olmuş ve bu sahaya da yansıdı.

Fakat hayıflanacak kadar da durum sıkıntılı değil. Fb'nin sıkışık fikstüründe daha çok puan kaybedeceğini göreceğiz.

Ts maçını da kazanıp yolumuza devam ederiz. Tabi şu var artık bu yarış sezon sonuna kadar puan puana gider bu kesinleşti.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Hayatımda Quaresma kadar şanssız bir futbolcu tanımadım. Adam derbilerde jeneriklik şeyler yapıyor ama ya attığı adam golü kaçırıyor ya direkte patlıyor birşey oluyor...

Çevrimdışı Ensar

Hayatımda Quaresma kadar şanssız bir futbolcu tanımadım. Adam derbilerde jeneriklik şeyler yapıyor ama ya attığı adam golü kaçırıyor ya direkte patlıyor birşey oluyor...
boş kaleye o golü atmış olsaydı herşey farklı olabilirdi. quaresma kötüydü hiç geri yardım etmedi yol geçen hanına döndü o kanat , hücum da ise varlık gösteren adeta yırtınan tek oyuncuydu.

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

1 istatistlik varmış. Beşiktaş'ın Cüneyt Çakırla hiç bir derbiden galibiyet ile ayrılmamış. Ne kadar doğru bilmiyorum ama ben Cüneyt Çakırla doğranmadığımız maç hatırlamıyorum.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

boş kaleye o golü atmış olsaydı herşey farklı olabilirdi. quaresma kötüydü hiç geri yardım etmedi yol geçen hanına döndü o kanat , hücum da ise varlık gösteren adeta yırtınan tek oyuncuydu.

o sıkıntı birazda beklerin yüzündendi bence
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Boş kaleye derken? Quaresmaya olan nefretin seni yalana başvuracak kadar alçaltmasın dostum. Kalede kaleci ve markajında bir fenerli vardı.

Çevrimdışı can1903

abartmaya gerek yok beckte atılmalıydı ona bakarsak , hakem kötüydü ama suçu hakeme atmak en kolayı
Ayağını neresıne sokacak ya?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Ben yanlış maçı izledim heralde  :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı celiker1

Su an sadece cok buyuk bir avantaji kaybettik.Sanslar artık %50-50.Önümüzdeki 3 maçı alırsak ibre %60-70 bize döner.Bugünden daha fazla destek vermemiz gerek takıma yarın.Biz Beşiktaş taraftarıysak bunu yaptık yine yapmalıyız :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Ben yanlış maçı izledim heralde  :D

Senin bu konudaki görüşlerinin sabit ve asla değişemez, değişmesi teklif bile edilemez olduğunu düşünüyorum buyüzden boşuna yormayalım birbirimizi. Quaresma'ya söv umrumda olmaz. ama benim mesajımı alıntılama.

Çevrimdışı can1903

Senin bu konudaki görüşlerinin sabit ve asla değişemez, değişmesi teklif bile edilemez olduğunu düşünüyorum buyüzden boşuna yormayalım birbirimizi. Quaresma'ya söv umrumda olmaz. ama benim mesajımı alıntılama.
Tamam abi kusura bakma :D  :lol: :lol: :tabe: :lol: :evillol: :tabe:

Çevrimdışı DADAYKARTALI

mersin maçına çıktığın sistemle fener deplasmanına çıkamazsın zor maçların özel taktikleri olur orta sahada sadece atiba yetmezdi yetmedi zaten ilk maçta maç 2-2 iken necip girince oyunu çevirmiştik üç ön liberoya karşı tak atiba kadıköyde olmaz olmamalıydı :bandit:

Çevrimdışı 38life

"Şampiyon Olacağız!"

-Şenol Güneş

Konu Kilit!  :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada taa kaleden çıkıp gelen, kendi oyuncusuna yumruk atan herifi sakinleştirmeye çalışan "Tolga as Tolga"in kaptan olmasını kaldıramıyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

Boş kaleye derken? Quaresmaya olan nefretin seni yalana başvuracak kadar alçaltmasın dostum. Kalede kaleci ve markajında bir fenerli vardı.
mesajını düzenle lütfen ,  yalancı diyemezsin sen bana , kaleci ile karşı karşıya daha ne olacak boş kale işte o golü atacak artık yani , ben bu yorumu çok iyi bi tavırla yapıp fikrimi söylerken sen yalancılık felan diyorsun ayıp oluyor

Çevrimdışı Ensar

Bu arada taa kaleden çıkıp gelen, kendi oyuncusuna yumruk atan herifi sakinleştirmeye çalışan "Tolga as Tolga"in kaptan olmasını kaldıramıyorum.
aynen o ne büyük saçmalıktır yaaaaa

Çevrimdışı 38life

mesajını düzenle lütfen ,  yalancı diyemezsin sen bana , kaleci ile karşı karşıya daha ne olacak boş kale işte o golü atacak artık yani , ben bu yorumu çok iyi bi tavırla yapıp fikrimi söylerken sen yalancılık felan diyorsun ayıp oluyor

Derim. Ben yalana yalan derim. Siyah'a siyah, beyaza ise beyaz! Basbaya yalan söylüyorsun işte. Açık ve ortada. Bi de itiraz ediyorsun. Bari itiraz etme de arada kaynayıp gitsin yalanın. Burda Quaresma'ya daha ne felaket giydirenler var ben hiçbirine cevap yazmıyorum. Ama sen "yalan" yazıyorsun. Buyüzden bu yalan'ı düzeltmem gerek. Yalan ve çarpıtma ile algı oluşturmana sessiz kalmam.

Çevrimdışı Tolga

Ligin son 5-6 maçına kadar Tolgay'ın hazır olması lazım. En büyük eksiğimiz Tolgay.

Bu tarz zorlu maçlarda al-ver yapan, sakin oynayabilen, dikine çalım ve pas atan bunların yanında kaleyi gördüğünde de şut atabilen oyunculara ihtiyaç olur. Bu söylediklerimin hepsi Tolgay da mevcut.
[ Son Düzenleme: 29 Şubat 2016, 22:55:23 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı OrhanAker

Tolga bi sakatlan felan görmek istemiyorum artık seni.
Tolgayı bi an önce hazırlamamız lazım şu kanatların formsuzlugunda sosayi kanada atarız.
Olcay senide allah bildiği yapsın.
Yarın iş var nasıl uyuyacam ben şimdi.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Alper1903

Ligin son 5-6 maçına kadar Tolgay'ı hazır olması lazım. En büyük eksiğimiz Tolgay.

Bu tarz zorlu maçlarda al-ver yapan, sakin oynayabilen, dikine çalım ve pas atan bunların yanında kaleyi gördüğünde de şut atabilen oyunculara ihtiyaç olur. Bu söylediklerimin hepsi Tolgay da mevcut.

+Boyko

Çevrimdışı can1903

Aynen boş kale :D Gomez her maç 2-3 tane boş kale kaçırıo o zaman. sfzsfzxfsf  :kop: :kop: