Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295190 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Başkan, Töre ile konuşmuş.
Konu: Performansının düşmesi imiş.
Başkan hiçbir oyuncunun performansına karışmaz ,şenol güneş ve ekibi o konu ile ilgilenir.

Başkan Törenin sezon sonunda transferi ile ilgili konuşmuştur muhtemelen.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2016, 18:37:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
6 maçta Beşiktaş'ın başına layık görülen Sergen, antrenman lisans filan gereksiz teknik direktörlük basit diyen hani, Sivasspor'un küme düşmesine en büyük katkıyı verdi.

Umarım artık taraftar şu duygusallığı bırakır. En sevdiğim futbolcuydu hep de öyle olacak ama bu iş bu kadar kolay değil. Altyapı hastalığı ve Beşiktaş'ın çocuğu fetişizmi bitmesi gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2016, 18:43:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Ntvspor'da son 3 gündür Beşiktaş lehine tek iyi başlık yok.

Fenerbahçeli futbolcuların ağzından kazanacağız, teknik direktöründen çok hırslıyız, içerideki yenilmezlik serisi liste uzar da gider.

Ancak Şenol Güneş bilmem kaç yıldır ligde kazanamıyormuş ( geçen sene kupada Bursa ile Kadıköy'de 3-0 kazandı ama önemsiz geldi herhalde ), Beşiktaş 10 yıldır kazanamıyormuş.

Ben basının bu derece kendini belli ettiği sezon nerdeyse hatırlamıyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı raichu

Fenerbahçeli futbolcuların ağzından kazanacağız, teknik direktöründen çok hırslıyız, içerideki yenilmezlik serisi liste uzar da gider.

Ancak Şenol Güneş bilmem kaç yıldır ligde kazanamıyormuş ( geçen sene kupada Bursa ile Kadıköy'de 3-0 kazandı ama önemsiz geldi herhalde ), Beşiktaş 10 yıldır kazanamıyormuş.

üvey kulüpten sayıyolar ya ondandır..bigün avrupa da kupa kaldırınca "beşiktaşımız" diyecekler o gün bizim de söyleyeceklerimiz olacak

Çevrimdışı Sarp

Çağrı kardeşim senden kehanet istemek gibi olacak ama!.....
Sence (ve arkadaşlar) bu sene şampiyon olursak, evet düzen yıkılmaz
ama kısa vadede neler değişir?  :icool:

Çevrimdışı MUSTAFA_

süzen değil ama düzene çomak sokmaya başlarız  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı raichu

abi ben sana söyleyeyim ne zaman avrupa da kupa kaldırırız düzen az da olsa o zaman değişir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2016, 18:52:31
  • Beşiktaş / Bodrum

Ben 2 yıl olarak bakıyorum bu seneye. Bu sene şampiyon olsak da olmasak da Galatasaray'ın durumu aynı olacak. Ancak Fenerbahçe risk alabileceği son senesine girecek 2016-17 sezonunda.

Oturmuş kadro açılan stat ve açılan gelirler ile düzenli maaş ödemelerini düşünürsek öbür sene de bu sene gibi bir tablo olmasını bekliyorum. Bu seneki şampiyonluk sadece oyuncuları ve takımı başka boyuta taşır özgüven anlamında.

Ama asıl 2 sene üst üste olursak o zaman ortalık yanacak :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

süzen değil ama düzene çomak sokmaya başlarız  :evillol:
Zalim değiştirdim onu hemen kapmışsın  :D

Çevrimdışı ozan062

feneri kanırta kanırta maçta gömücez

en iyi başlığı suan burada verdim...gerek yok onların vereceği başlığamı kaldık yahu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dün paylaşmıştım. Her zamanki gibiler..

NTV Spor her zamanki gibi sarı lacivert.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı enderersoy15

Düzen yavas yavas vodafon un da sayesinde degisecek. Her gun tv de reklami yapilan tek takim biziz. Bu yavas yavas diger takimlari bitirecek. Gs bitti zaten

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canU

Antepteki orkan 1-2 seneye iyi bir takıma gider. İyi topçu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Düzen yavas yavas vodafon un da sayesinde degisecek. Her gun tv de reklami yapilan tek takim biziz. Bu yavas yavas diger takimlari bitirecek. Gs bitti zaten

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen dünyada daha çok tanınma fırsatı bu bizim için. Bi de seneye şl'de bi çeyrek yapsak of offf..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2016, 23:59:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Gerçek; son 7 yılda Fenerbahçe'nin 2 Beşiktaş'ın 1 şampiyonluğu var.

Algı, Fenerbahçe 4 Beşiktaş 1.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bugün önce Leonardo, yıllardır hak ettiği Oscar'ı; sonra Beşiktaş, hak ettiği Kadıköy galibiyetini alacak.  :D

Çevrimdışı Ogün

Şampiyonuz bu sene!

Bugün önce Leonardo, yıllardır hak ettiği Oscar'ı; sonra Beşiktaş, hak ettiği Kadıköy galibiyetini alacak.  :D
:claps: :claps:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Sosyal medyada çok ciddi olumlu sinerji var umarım futbolcular arada sosyal medyaya bakıyorlardır :)

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Sosyal medyada çok ciddi olumlu sinerji var umarım futbolcular arada sosyal medyaya bakıyorlardır :)

Özellikle Beck sosyal medyayı çok aktif kullanıyor :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Özellikle Beck sosyal medyayı çok aktif kullanıyor :)

Beck burayı çok sahiplendi Türkçe dersleri alıyor diyede biliyorum zaten tweetlerin çoğu Türkçe :)

Çevrimdışı trojan

Beck burayı çok sahiplendi Türkçe dersleri alıyor diyede biliyorum zaten tweetlerin çoğu Türkçe :)

Ayrıca bir alman dergisi için Türkiye kariyeri/günleri hakkında köşe yazısı gibi şey yazacaktı. Entelektüel futbolcu.

Çevrimdışı panic13

Leo'dan ziyade ayının almasını bekliyordum :D Ayı, The Revenant ile hakettiği halde alamadığı oscarı, bu akşam oynayacağı roller ile alacak. Gomez'in yanında en iyi erkek oyuncu oscarı...
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı raichu

Leo'dan ziyade ayının almasını bekliyordum :D Ayı, The Revenant ile hakettiği halde alamadığı oscarı, bu akşam oynayacağı roller ile alacak. Gomez'in yanında en iyi erkek oyuncu oscarı...
Allah iyiliğini versin abi süperdi  :kop:
yalnız gomez le ayı arasındaki sahneler +18 rated olur  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kadikoy baskinlari devam ediyor :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık