Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7302846 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı kartalizm

@Çağrı sanırım sorulmamış gökhan gönülün kaburgası kırıkmış bizim maçta oynayabilir mi performansı nasıl olur etkiler mi?
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı panic13

Finansal konularla ilgili bilgi vereceğim arkadaşlar. İleri de şişirerek haber yapacaklardır rakamları son rapora göre durum aşağıdaki gibidir yanlış anlamadıysam ben.

Rakamlara göre toplam borcumuz 1 Milyar 214 Milyon.

Ancak alacaklarımızı düşünce net borcumuz 1 Milyar 35 Milyon.

95 milyon nakit çıkışı gerektirmeyen borç var. Yani gelecekteki gelirlerden biri avans olarak kullanılmış sanırım bunu da düşünce 940 milyon.

Demirören ve Adalı'nın alacakları da düşülünce net borcumuz yaklaşık 800 Milyon olacak gibi duruyor bu sezon bittiğinde.

Yönetim devraldığında borç 570 milyondu. Üzerine yaklaşık 300 milyon stat yükümlülüğü geldi. ve tabi ki kur farkı. 1 milyar olmasını bile çok normal görürdüm şuan 800 milyon baya tatmin edici kaçırdığım bir şey yoksa.

Yalnız ilk 2 sene hızlı bir azalma beklemeyin. Toplamda 400 milyon gibi bir temlik söz konusu. Bu temlik karşılığında kredi çekilmiş bunlar da borçlarda yani toplam borçta gözüküyor yani ekstra olarak düşünmeyin.

O yüzden gelirlerimiz de bir süre kısıtlı olacaktır. 3 sene borcu bu seviyede tutabilirsek 5 sene sonra ciddi bir erime olacak gibi duruyor borçta. Dolayısıyla benim gördüğüm iyi durumdayız.

Şaşırdım açıkçası ben. Koç'un stadın finansmanını desteklediğini biliyorduk ama bence baya baya destekliyor bu rakamlar çok daha fazla olmalıydı bence. Gerçekten çok iyi iş çıkarıyor yönetim.

Sen bu işi biliyorsun @Çağrı Bey

Vodofone stad için sponsorluk ödemelerini stad bittikten sonra yapmaya başlayacak değil mi?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Çağrı koç grubuna helal olsun dediğin gibiyse bayağı destekliyorlar :claps: :claps:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolgay keşke bu maçta oynayabilecek düzeye gelseydi. Oğuzhan Sosa'nın bölgesinde Sosa Olcay'ın yerinde müthiş bir kompozisyon olurdu. Önümüzdeki sene Oğuzhan'ı daha önde kullanmamız şart arkada potansiyelinin çok azını kullanabiliyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Tolgay keşke bu maçta oynayabilecek düzeye gelseydi. Oğuzhan Sosa'nın bölgesinde Sosa Olcay'ın yerinde müthiş bir kompozisyon olurdu. Önümüzdeki sene Oğuzhan'ı daha önde kullanmamız şart arkada potansiyelinin çok azını kullanabiliyor.

Şenol hoca keşke diğer maçlarda 5-10 dk süre verseydi bu maçta hiç yoktan 30 dk oynayacak düzeye gelirdi tolgay.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol hoca keşke diğer maçlarda 5-10 dk süre verseydi bu maçta hiç yoktan 30 dk oynayacak düzeye gelirdi tolgay.
Aynen, çok büyük fark yaratır bence Tolgay.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen ama maçlar sıkıntılıydı oyun olarak iyi ama skoru alamadık maçları erken bitirmeliyiz tolgayı son 4 5 maça %100 fit olmalı :tabe:

aynen ama maçlar sıkıntılıydı oyun olarak iyi ama skoru alamadık maçları erken bitirmeliyiz tolgayı son 4 5 maça %100 fit olmalı :tabe:

inşallah derbiden sonra süre almaya başlıyacak tolgay :)

Çevrimdışı talha

Kupadan elendik değil mi biz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Dur abi hemen elemişsin takımı :) 3 Martta Konya'da rövanş var

Çevrimdışı Tolga

Rövanş maçına ne oldu :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Beşiktaş, ihaleyle yaz aylarında futbol takımlarının kamp yaptığı belediyeye ait 3 yıldızlı 157 yatak kapasiteli Esentepe Oteli'ni, 2 futbol sahası, teleski ve kafeteryası bulunan kayak pisti ile birlikte aylık 15 bin 500 lira kira karşılığında 20 yıllığına kiraladı.
İHALEYLE ALDI

Bolu'nun Gerede İlçesi'nin Kitirler Mahallesi'nde etrafı çam ormanlarıyla kaplı 74 odalı Esentepe Oteli ve çevresindeki tesislerin kiralanma ihalesi, Gerede Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı. Sadece Beşiktaş AŞ'nin katıldığı ihaleye, Beşiktaş Kulübü adına Asbaşkan Deniz Atalay katıldı. İhaleyi, aylık 15 bin 500 TL+KDV teklifi veren Beşiktaş, yaz aylarında aralarında Süper Lig takımlarının da bulunduğu bir çok kulübün kamp yaptığı Esentepe Oteli ve tesislerini 20 yıllığına kiralamış oldu.

3 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPILACAK

İhale şartnamesine göre Beşiktaş, otel ve tesisleri yenileme, tamirat ve restorasyon çalışmaları için yaklaşık 3 milyon lira yatırım yapacak. İhaleye göre söz konusu yenileme çalışmalarının 6 ayda yapılması gerekiyor. Yenileme çalışmalarından sonra Beşiktaş'ın sezon öncesi hazırlık kamplarını burada yapacağı belirtildi.

"TESİS TAMAMEN YENİLENECEK"

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ihalenin sonunda şunları söyledi: "Otelin dış görünümü ile alakalı mantolaması yapılacak, çatısı yenilenecek. Giriş, resepsiyon, lobi ve merdivenleri değiştirilecek. Yangından korunma sistemleri, ısıtma sistemleri ve doğalgaz dönüşümü yapılacak. İçme ve kullanma suyu tesisatları yenilenecek. Gider ve boşaltım sistemleri ile aydınlatma ve armatürlerine kadar hepsi yenilenecek. Elektrik tesisatları, aydınlatma, kapı, pencere, mutfak, yemekhane, odalar, duş sistemleri, hamam, sauna, fitness salonu, konferans salonu ve lokal restore edilecek. Arkut Dağı Kayak tesisi, bar ve teleskilerin Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan turistik tesis belgesi alacak şekilde yapılması gerekiyor. Tuvaletler, ıslak zeminler, otopark alanı ve çevre düzenlemesinin yanı sıra tamirat ve tadilatında kullanılacak malzemenin teminine kadar idarenin görüş ve onayı alınacak. İhaleyi alan firma bunları maksimum 6 ay gibi kısa bir sürede yapmakla yükümlü."

Haber Kaynağı: DHA

Çevrimdışı mülkübey

Beşiktaş, ihaleyle yaz aylarında futbol takımlarının kamp yaptığı belediyeye ait 3 yıldızlı 157 yatak kapasiteli Esentepe Oteli'ni, 2 futbol sahası, teleski ve kafeteryası bulunan kayak pisti ile birlikte aylık 15 bin 500 lira kira karşılığında 20 yıllığına kiraladı.
İHALEYLE ALDI

Bolu'nun Gerede İlçesi'nin Kitirler Mahallesi'nde etrafı çam ormanlarıyla kaplı 74 odalı Esentepe Oteli ve çevresindeki tesislerin kiralanma ihalesi, Gerede Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı. Sadece Beşiktaş AŞ'nin katıldığı ihaleye, Beşiktaş Kulübü adına Asbaşkan Deniz Atalay katıldı. İhaleyi, aylık 15 bin 500 TL+KDV teklifi veren Beşiktaş, yaz aylarında aralarında Süper Lig takımlarının da bulunduğu bir çok kulübün kamp yaptığı Esentepe Oteli ve tesislerini 20 yıllığına kiralamış oldu.

İhale şartnamesine göre Beşiktaş, otel ve tesisleri yenileme, tamirat ve restorasyon çalışmaları için yaklaşık 3 milyon lira yatırım yapacak. İhaleye göre söz konusu yenileme çalışmalarının 6 ayda yapılması gerekiyor. Yenileme çalışmalarından sonra Beşiktaş'ın sezon öncesi hazırlık kamplarını burada yapacağı belirtildi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ihalenin sonunda şunları söyledi: "Otelin dış görünümü ile alakalı mantolaması yapılacak, çatısı yenilenecek. Giriş, resepsiyon, lobi ve merdivenleri değiştirilecek. Yangından korunma sistemleri, ısıtma sistemleri ve doğalgaz dönüşümü yapılacak. İçme ve kullanma suyu tesisatları yenilenecek. Gider ve boşaltım sistemleri ile aydınlatma ve armatürlerine kadar hepsi yenilenecek. Elektrik tesisatları, aydınlatma, kapı, pencere, mutfak, yemekhane, odalar, duş sistemleri, hamam, sauna, fitness salonu, konferans salonu ve lokal restore edilecek. Arkut Dağı Kayak tesisi, bar ve teleskilerin Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan turistik tesis belgesi alacak şekilde yapılması gerekiyor. Tuvaletler, ıslak zeminler, otopark alanı ve çevre düzenlemesinin yanı sıra tamirat ve tadilatında kullanılacak malzemenin teminine kadar idarenin görüş ve onayı alınacak. İhaleyi alan firma bunları maksimum 6 ay gibi kısa bir sürede yapmakla yükümlü."

Çok güzel bir yatırım . Bir Ankaralı olarak Başkana kendi adıma teşekkürü bir borç bilirim. Bolu-Gerede Türkiyenin cennet köşelerinden biridir..
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok güzel bir yatırım . Bir Ankaralı olarak Başkana kendi adıma teşekkürü bir borç bilirim. Bolu-Gerede Türkiyenin cennet köşelerinden biridir..
Sıfırdan bir arazi almak yerine sanırım mevcut olanı alıp yenilemeyi uygun gördüler. Gerçekten güzel bir hareket..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

İHALEYLE ALDI

Müthiş yaa. Vallahi göğsüm kabardı. Fikret başkan bildiğin Seba olma yolunda ilerliyor. Allah yolunu açık etsin.

bir de bu yıl şampiyon olsak...
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Tolga

Bolu'daki tesis haberi çok güzel bir haber.

Kulübün böyle bir tesise ihtiyacı vardı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Koa_lAA

şimdi bir arkadaşın yazısını beğendik... buna karşılık başka bir arkadaş yazıyı beğenenlere atfen "zihinsel ergen" gibi laflar sarfetmiş...

şimdi ben buna hakaret etsem, sövsem ben suçlu olurum.. forumdan atılırım falan...

neden acaba böyle laflar kullanılır.. hani derdi nedir, görüşe saygı duyma ama niye hakaret edersin..

Çevrimdışı EMİR EMRE

Konyayi 5 leyecegiz Allah in izniyle daha elenmedik :)

Çevrimdışı OrhanAker

İHALEYLE ALDI

Süper bir haber bu :claps:
Acaba tamamen futbol tesisine mi dönüşür yoksa otel olarakta hizmet vermeye devam edermi.

Çevrimdışı canU

Herhalde bir tek bana ters geldi bu tesis. Ne yapacağız allah aşkına bu tesisi biz? İflas ihalesinde tek katılanın beşiktaş aş olduğu bir ihale. Bir de üzerine 3 milyonluk yatırım şartı var. Ben çıkamadım işin içinden.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Herhalde bir tek bana ters geldi bu tesis. Ne yapacağız allah aşkına bu tesisi biz? İflas ihalesinde tek katılanın beşiktaş aş olduğu bir ihale. Bir de üzerine 3 milyonluk yatırım şartı var. Ben çıkamadım işin içinden.
Zaten böyle bir yatırım planımız vardı onun çok maliyetli olduğunu düşünüp mevcut bir tesisi kiralayıp yenileme kararı almışlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı canU

Zaten böyle bir yatırım planımız vardı onun çok maliyetli olduğunu düşünüp mevcut bir tesisi kiralayıp yenileme kararı almışlar.
Kötünün iyisi olarak bakıcaksak ozaman mantıklı bulabilirim. Ancak bu iş her sene bize yurtdışı kamplardan daha masraflı bir iş olacaktır. Neyse alınmış artık hayırlısı olsun.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kötünün iyisi olarak bakıcaksak ozaman mantıklı bulabilirim. Ancak bu iş her sene bize yurtdışı kamplardan daha masraflı bir iş olacaktır. Neyse alınmış artık hayırlısı olsun.
Sadece biz kullanmayacağız aynı zamanda kiralayacağız başka kulüplere de. O açıdan bakınca gayet mantıklı bir hamle.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı canU

Sadece biz kullanmayacağız aynı zamanda kiralayacağız başka kulüplere de. O açıdan bakınca gayet mantıklı bir hamle.
1-2 seneye belli olur nedir ne değildir. Bence kulüp işletirse zarar yazacağı kesin, yolduzluk olma ihtimali de olur çünkü okadar işle uğraşırken futbol basket vs kimse gidip de otelde neler oluyor diye bakmayacak. Umarım dediğiniz gibi olur ve zarar etmeyiz güzel bir tesis kazanmış oluruz.