Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7300750 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

emre mor'a teklif yapıldı diyor ntvspor :) çok yerinde hamle olur bence, @atalay  @Çağrı siz ne düşünürsünüz?

İzlemedim.

Çevrimdışı sallapati

9 tane mac oynanio sadece bize ceza geliyo..hem de her seferinde 4 tribun kapaniyor.. Fikret Orman devreye gir artik

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Hakeme seni oldurecegim diyen aykut a 3 mac.. Cavandaya 3 mac... Bizim macta oynuyorlar.. Hem de dinlenmis sekilde... Bu pfdk resmen feneri koruma kurulu..

Çevrimdışı atalay

PFDK cezaları iyi ayarlamış. Şark kurnazları...

Bize verilen cezayı FB'nin itirazını emsal gösterip, kaldırmak gerek.

Çevrimdışı sallapati

Millete 1-2 tribun bize 4 tribun.. Lig tv alcaklari haberini bile koymamis

Çevrimdışı sallapati

Lig tv orman a ceza yok diye bas sayfadan haber yapmisti.. Bizim 4 triibunn kapaniyor.. Haberi bile yok.. Algi serrefsizleri

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hakeme seni oldurecegim diyen aykut a 3 mac.. Cavandaya 3 mac... Bizim macta oynuyorlar.. Hem de dinlenmis sekilde... Bu pfdk resmen feneri koruma kurulu..

Bizim maca kadar yoklar birazda iyi yonden bakin olaya

3 mac kaciracak bu adamlar , Yani mac eksikleri olacak 3 Mac ust uste oynayamayan adamlarin etkili olabileceklerini hic sanmıyorum :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Millete 1-2 tribun bize 4 tribun.. Lig tv alcaklari haberini bile koymamis

Evet bize nedense hep 4 tribun cezasi geliyor :akuma: :akuma:

Çevrimdışı sallapati

Fb loko macinda ecel teri doktu.. Eleniyorlardi nerdeyse

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Şubat 2016, 19:48:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
emre mor'a teklif yapıldı diyor ntvspor :) çok yerinde hamle olur bence, @atalay  @Çağrı siz ne düşünürsünüz?

İzlemedim hiç ben de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Allah belalarını versin.'Futbolun katili türk hakemleri '4 trübünden söylendi,çirkin kötü tezahürat bumu şimdi ?
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı f_madida

Fb loko macinda ecel teri doktu.. Eleniyorlardi nerdeyse

artik avrupa'da devam ederler, ligde zaten bu haftasonu havlu atacaklar.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Yonetimin devreye girmesi lazim. Devamli yazarim bu temsilci ve gozlemci sahislar hakemlerden bile daha tehlikeli.

Fernandese nasil ceza vermislerdi?  Kapi tekmelemis, 2 Mac.

Çevrimdışı f_madida

Iyi de ne gerek vardi boyle bagirmaya? Bunu da biraz konusmak lazim. Trabzon macini protesto edecegiz diye ceza almak mantikli mi? Macin son dakikasinda da fenere kufurler gitti. Taraftar biraz akilli davransa ceza almayacak ama hem istif ustundesin hem de kor goze parmak sokar gibi bagiyorsun, biraz mantikli davramak gerek. Daha kotusu tribunun toptan cezalandirilmasi, Vodafone Arena'da bireysel cezaya gecilse iyi olur artik kameradan mi bulurlar nasil yapiyorlarsa. Insanlar 2000 liraya 3000 liraya kombine alacak sonra tribunde 300 kisi bagirdi diye maca gidemeyecek bu mantiksiz..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Şubat 2016, 20:19:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Finansal konularla ilgili bilgi vereceğim arkadaşlar. İleri de şişirerek haber yapacaklardır rakamları son rapora göre durum aşağıdaki gibidir yanlış anlamadıysam ben.

Rakamlara göre toplam borcumuz 1 Milyar 214 Milyon.

Ancak alacaklarımızı düşünce net borcumuz 1 Milyar 35 Milyon.

95 milyon nakit çıkışı gerektirmeyen borç var. Yani gelecekteki gelirlerden biri avans olarak kullanılmış sanırım bunu da düşünce 940 milyon.

Demirören ve Adalı'nın alacakları da düşülünce net borcumuz yaklaşık 800 Milyon olacak gibi duruyor bu sezon bittiğinde.

Yönetim devraldığında borç 570 milyondu. Üzerine yaklaşık 300 milyon stat yükümlülüğü geldi. ve tabi ki kur farkı. 1 milyar olmasını bile çok normal görürdüm şuan 800 milyon baya tatmin edici kaçırdığım bir şey yoksa.

Yalnız ilk 2 sene hızlı bir azalma beklemeyin. Toplamda 400 milyon gibi bir temlik söz konusu. Bu temlik karşılığında kredi çekilmiş bunlar da borçlarda yani toplam borçta gözüküyor yani ekstra olarak düşünmeyin.

O yüzden gelirlerimiz de bir süre kısıtlı olacaktır. 3 sene borcu bu seviyede tutabilirsek 5 sene sonra ciddi bir erime olacak gibi duruyor borçta. Dolayısıyla benim gördüğüm iyi durumdayız.

Şaşırdım açıkçası ben. Koç'un stadın finansmanını desteklediğini biliyorduk ama bence baya baya destekliyor bu rakamlar çok daha fazla olmalıydı bence. Gerçekten çok iyi iş çıkarıyor yönetim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Nani futbolu unutmuş gibiydi bugün . İsmail yada Beck'e sorun çıkartcağını sanmıyorum . Derbide Topal - Josef'i pas dağıtmasına engel olursak yeneceğimizi düşünüyorum

Finansal konularla ilgili bilgi vereceğim arkadaşlar. İleri de şişirerek haber yapacaklardır rakamları son rapora göre durum aşağıdaki gibidir yanlış anlamadıysam ben.

95 milyon nakit çıkışı gerektirmeyen borç var. Yani gelecekteki gelirlerden biri avans olarak kullanılmış sanırım bunu da düşünce 940 milyon.

Demirören ve Adalı'nın alacakları da düşülünce net borcumuz yaklaşık 800 Milyon olacak gibi duruyor bu sezon bittiğinde.

Yönetim devraldığında borç 570 milyondu. Üzerine yaklaşık 300 milyon stat yükümlülüğü geldi. ve tabi ki kur farkı. 1 milyar olmasını bile çok normal görürdüm şuan 800 milyon baya tatmin edici kaçırdığım bir şey yoksa.

Yalnız ilk 2 sene hızlı bir azalma beklemeyin. Toplamda 400 milyon gibi bir temlik söz konusu. Bu temlik karşılığında kredi çekilmiş bunlar da borçlarda yani toplam borçta gözüküyor yani ekstra olarak düşünmeyin.

O yüzden gelirlerimiz de bir süre kısıtlı olacaktır. 3 sene borcu bu seviyede tutabilirsek 5 sene sonra ciddi bir erime olacak gibi duruyor borçta. Dolayısıyla benim gördüğüm iyi durumdayız.

Şaşırdım açıkçası ben. Koç'un stadın finansmanını desteklediğini biliyorduk ama bence baya baya destekliyor bu rakamlar çok daha fazla olmalıydı bence. Gerçekten çok iyi iş çıkarıyor yönetim.
:claps: :claps: :claps:

Eline saglik , Bilgilendirme icin tesekkurler :ok: @Çağrı

Çevrimdışı 'TaNeR'

PFDK = Profesyonel fener Destekleme Kurumu
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cisse557

Benim bildiğim kadarı ile verilen cezalar Anayasaya aykırı ama PFDK ve Tahkim kararları Anayasa Mahkemesi denetimi dışında. Ayrıca resmen insanları kandiriyorlar. Passoligi sunarken artık şahıslar tespit edilip cezalar verilecek dendi uygulananla alakası yok. Avukat olsam mahkemenin yolunu bulurdum.

Çevrimdışı Doğukan E.

Emeğine sağlık abi sağol sayende su konu hakkında net bilgi sahibi olabiliyoruz. Borçların düşmesi biraz da başarıyla gelicek gibi gözüküyor.  Şampiyonluk şampiyonlar ligi gelirleri büyük etken olur borcu düşürmede

Çevrimdışı Tolga

Benim bildiğim kadarı ile verilen cezalar Anayasaya aykırı ama PFDK ve Tahkim kararları Anayasa Mahkemesi denetimi dışında. Ayrıca resmen insanları kandiriyorlar. Passoligi sunarken artık şahıslar tespit edilip cezalar verilecek dendi uygulananla alakası yok. Avukat olsam mahkemenin yolunu bulurdum.
PassoLig'in neden çıkartıldığı belli de neyse şimdi o konuya burada girmeyeyim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mülkübey

Lig tv federasyon ve mhk hepsi fb algı kurulu gibi. Bu düzende hakkımızı çalan tüm hırsızları Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Kurmuşlar duzeni Beşiktaş ı ezecekler. İddaa ediyorum barcelona bu ligde oynasin isterlerse 2.yaparlar
 O kadar kokusmus duzen.Bu cezalar falan hiç hayra alamet değil  Fb nin  sampiyon yapilmasi için tupcunun devrede olması muhtemel. İnsallah tupcuye fb icin daha yukarlardan  emir falan gelmemistir.O zaman bizi sampiyon yapmazlar.Ts lı 2 oyuncuya da 3 maç ta komik . Ayık olmalı Beşiktaş ımız.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı celiker1

videoyla olmaz biliyorum ama bizim oyun karakterimize uygun bence yapısı  @Çağrı @atalay
! No longer available
Şenol hocanın eline vermeye değer tekniği var
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı EMİR EMRE

@Çağrı teşekkürler değerli bilgiler için.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Abi stad bittiğinde masrafları borç hanesinden silinicek diye bir lafı var diye hatırlıyorum Fikret başkanın . Eğer öyleyse stad açıldıktan sonra en azından 100 milyon dolar azalması beklenmez mi ?