Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7304885 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

aslında çok fena pis burun vuracak bir fiziki yapısı var ben gol olsunda nasıl vurulursa vurulsun mantığındayım. trivelayı yanlış kullandığı zamanlarda oluyor  :ok:
Yakaladığı zaman veya kale tam karsisindaysa duz sekilde vuruyor zaten mesela Rize macindaki golu :tabe:

Ters kanatta veya ters ayakta yakalandığı zaman trivela vuruyor

Ama dedigin gibi Gaza gelip gereksiz yere trivela vurdugu da oluyor tabi :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2016, 12:34:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben 7 yaşında Beşiktaşlı oldum. Sene 96. Babam Fenerbahçeli. O zamanlar Yalova'dayız belki bilen vardır Aydın4 tatil sitesi bütün İstanbul yazın orada toplanırdı.

O gün bir şey duydum. Akşam maç var! Hoca Senin Kartal'ı alalım 6 kişi onunla gideriz diğerleri de Yusuf'un arabayla.. Durur muyum tutturdum ben de gideceğim diye ne maçı olduğunu bilmeden.

Derken arabada anladım Fenerbahçe ile bir takım maç yapacak. Arabadaki herkes Fenerbahçeli istisnasız tuhaf gelmişti diğer takıma haksızlık olmuyor mu diye :D

Birahane gibi bir yere geldik dehşet kalabalık. Daha 15. saniyede filan bir gol geldi. Abartısız salonun tamamı ayağa fırladı goool diye. Golü atan da Elvir Bolic. Abartısız herkes çığrınıyor. Devamında Oğuz attı. Yine aynı manzara.

Sonlara doğru adını hala unutmam Johnsen attı 2-1 yaptık ben fırladım ayağa nasıl bağrıyorum gol işte gol diye!  Taş çatlasın 4-5 kişi bağırıyor ama herkes bana bakıyor kim bu velet diye :D

Amcam, babam, eniştem ulan golü biz yedik şşşt sus mus yapıyorlar yok ulan golü Fener yedi sus yok sen Fenerli değil misin oğlum insan sevinir mi gol yedi diye! Ve o kritik cümle. Hayır ben Beşiktaşlıyım!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Allah bağışlasın.
ben sürekli hediyeler alırım Beşiktaşlı bardak balon ıvır zıvır ne bulursam alırım ama en etkilisi forma düz siyah forma almıştım diğerlerinde bedeb yoktu dün bana düz beyaz forma al bana dedi tamam dedim birde çizgili alayım dedim (çubukludan anlamaz die çizgili dedim) "baba beyaz olsun üzerinde siyan beyaz çizgileri olsun" dedi  :D
:kop: :kop:

Çevrimdışı tangaz

Ben 7 yaşında Beşiktaşlı oldum. Sene 96. Babam Fenerbahçeli. O zamanlar Yalova'dayız belki bilen vardır Aydın4 tatil sitesi bütün İstanbul yazın orada toplanırdı.

O gün bir şey duydum. Akşam maç var! Hoca Senin Kartal'ı alalım 6 kişi onunla gideriz diğerleri de Yusuf'un arabayla.. Durur muyum tutturdum ben de gideceğim diye ne maçı olduğunu bilmeden.

Derken arabada anladım Fenerbahçe ile bir takım maç yapacak. Arabadaki herkes Fenerbahçeli istisnasız tuhaf gelmişti diğer takıma haksızlık olmuyor mu diye :D

Birahane gibi bir yere geldik dehşet kalabalık. Daha 15. saniyede filan bir gol geldi. Abartısız salonun tamamı ayağa fırladı goool diye. Golü atan da Elvir Bolic. Abartısız herkes çığrınıyor. Devamında Oğuz attı. Yine aynı manzara.

Sonlara doğru adını hala unutmam Johnsen attı 2-1 yaptık ben fırladım ayağa nasıl bağrıyorum gol işte gol diye!  Taş çatlasın 4-5 kişi bağırıyor ama herkes bana bakıyor kim bu velet diye :D

Amcam, babam, eniştem ulan golü biz yedik şşşt sus mus yapıyorlar yok ulan golü Fener yedi sus yok sen Fenerli değil misin oğlum insan sevinir mi gol yedi diye! Ve o kritik cümle. Hayır ben Beşiktaşlıyım!

anılarımı hatırlattığın için teşekkürler @Çağrı, ogün maçtaydım. eskişehirde üniversite öğrencisiyim o dönem maçtan 2 gün evvel 4 arkadaş gittik bi arkadaşın kankası zengin bir çocuk nişantaşında öğrenci evinde kalıyor tek başına onda kaldık herif bildiğin alkolik biz de ona uyduk 2 gün deli gibi içip maça gittik ama ogün hava rezalet sulu kar yağıyor sabahtan akşama donumuza kadar ıslandık yeni açıktaydım boliç daha başlar başlamaz attı çok sinir bozucu bir gündü maç bitti tekneyle karşıya geçip ordan haydarpaşa trenle eskişehire dönücez. tekne daha Beşiktaş iskelede kalkmamıştı bizimkiler tekneyi bastı çıkarın lan montları fenerli var mı die üst araması yapmaya başladılar fenerliler sus pus  :D neyse tekne kalktı üsküdara yanaşmak üzere bu sefer fenerliler artistliğe başladı iyi kavga etmiştik teknede  :) gece de Anadolu ekspresi ile eskişehire dönmüştük hepimiz hastayız ertesi gün maçta bildiğin tir tir titremiştik  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Yunus Emre Dökmeci takımda en iyi şut atan 2 oyuncu gomez ve q17 mi  :alala:

Çevrimdışı panic13

çok güzel bir hikaye ve emin olun her Beşiktaşlının böyle hikayesi vardır.
ben şimdi tam hatırlamıyorum ama 3 yaşlarında falandım herhalde sakızlarda içinden futbolcuların
resimleri çıkardı. Beşiktaş oyuncularının resimlerini hep atarlardı bende bakkalın çevresinde toplardım  :)
Bakkal amca farketti bunu ondan sonra benim yerime toplayıp bana vermeye başladı. sonra bir kaç arkadaşımı daha Beşiktaşlı yaptım.
orta okula kadar Beşiktaşı kimsenin tutmadığını sanırdım Ben ayrıcalıklıydım kimsenin tutmadığını tutuyordum sonra
orta okulda öğrendim çok fazla Beşiktaş taraftarı olduğunu renklilerin ikisinin toplamından fazlaydık. orta okula kadar yanlızdım ondan sonra hep çevremdeki Beşiktaşlıların sayısı renklilerden fazla oldu şu anda bile maç günleri ofise giderken formamı giyerim böylece ofisin civarındaki esnafların hep Beşiktaşlı olduğunu öğrenmiş oldum :D
Ben kimse tarafından Beşiktaşlı yapılmadım doğuştan olanlardanım :D bu arada renkliler derken gs nin esamesi okunmazdı tek tük olurdu fenerlilerin dizinin dibinden ayrılmazlardı işte takım kurduklarında onlarıda oynatsınlar diye o zamanlar yokluk yıllarıydı zenginler fenerliydi onların topları olurdu.
Beşiktaşlı varmıydı bilmem ama mesela beni çok uğraştılar fenerli yapmak için beceremediler o nedenle hiç bir zaman onlarla top oynayamadım dışladılar beni :)
bende kendi grubumu kurmuştum :evillol: lambalı radyodan maçları dinlerdik zaten radyo ısınana kadar maçın yarısı geçerdi onuda gizli gizli dinlerdik yoksa radyoya nasıl dokunuyorsun dedemde vardı bir tek radyo sadece haber saatinde açılırdı o zaman maçlar gündüz oynanırdı o işe ben radyonun başına :evillol:
tabi fazla uzun sürmedi bir gün merakıma yenildim ve radyonun içini açtım ve lambalardan birini kırdım kurcalarken sonra panikle kapattım yerine koydum topukladım
tabi kıyamet koptu :bandit: ben asla üstlenmedim :busted_cop: sonra tamir ettirdi ve radyo yukarıda duvara yer yapıldı oraya kondu benim radyo maceramda bitmiş oldu.
sonra almanyadan tanıdığımız bir transistörlü radyo getirdi ömrü bir hafta on gün sürmüştür. çünkü öyle kocaman ampülleri o kadar ufak radyonun içine nasıl soktuklarını merak etmiştim :busted_cop: tamirde ettiremedik o zaman kim tamir edecek transistörlü radyoyu :bandit:
sonra siyah beyaz tv ler peşinden renkli tv ler ve yenilmez Beşiktaş armadası MAF kadrosu bu arada unutamam ilk sakızdan çıkan resim Sabri Dino olmuştu.
Sanlı kaptan Vedat Okyar Zekeriya alp Yusuf Tunaoğlu o zaman birinci kalecimiz adaşım Necmi Mutluydu diğer oyuncuları hatırlamıyorum bunlarda milli takımda falan ön planda olanlardı çok küçüktüm evde milli maçlarda açılırdı radyo sabri vardı kalede kurtardıkça beni bir gurur kaplardı.
sonra ilk okula başladım ve inönü stadıyla tanıştım 23 nisandı ve kutlamalar inönüde yapılıyordu okulca katılmıştım
öğretmenimiz söylemişti Beşiktaş maçlarını burda yapıyor diye yanlış hatırlamıyorsam o gün mabetimizle tanışmamı hiç unutamam
sırtımda beyaz subay ünüforması vardı eve döndüğümde tartan pist yüzünden rengi kırmızı olmuştu. :)
 o kadar sıcak bir hava vardıki yapış yapıştım hatta düşünmüştüm bu kadar sıcakta nasıl top oynuyorlar burda diye ben yürüyemiyordum bile

@Necmi yapma böyle şeyler Necmi abi :( işyerinde gözlerimiz doluyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

allah belasını versin bu salak gs'lilerin iş yerinde malın biriyle tartıştık ezik diyor yok 2.yıldızı ağlayarak almışız yok bizi ülke dışında tanımazlarmış ben de dayanamadım galatasarayın allahı ezik dedim amirler girdi pislikler valla elim ayağıma dolaştı ya inşallah uefa en ağır cezaları verir avrupaya gidemezler ocağı söner bu gs'nin

Çevrimdışı ozan062

allah belasını versin bu salak gs'lilerin iş yerinde malın biriyle tartıştık ezik diyor yok 2.yıldızı ağlayarak almışız yok bizi ülke dışında tanımazlarmış ben de dayanamadım galatasarayın allahı ezik dedim amirler girdi pislikler valla elim ayağıma dolaştı ya inşallah uefa en ağır cezaları verir avrupaya gidemezler ocağı söner bu gs'nin

her zman 4 ayak üstüne düşerler bu avrupadan cezadada en min ile kurtulurlar ama herseyi naladıkta

sen niye kavga edersin yahu boşver onlar baksınlar dalgalarına 150 yıl once aldıkları kupa üzerinden yürüyen bir camia orası bosver:)

o zaman bu partizan gsden çok daha büyük takımdır ama kendileri kabul edermi hayır fakat  o kadar çok kupaları varki mukayese bile edilmez gs ile ama işte maksat farklı onların bosver konuşma bile
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi sen tam trollüne denk gelmişsin Allah sabırlar versin. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Scout

:kop: :kop: :kop: Bu Ülkede Ne Fenerliyle Nede Galatasaraylılarla Tartışılır
Pika Pika

Çevrimdışı Ensar

Habertürk Gazetesi'nden Kartal Yiğit'in haberine göre; tecrübeli teknik adam, G.Birliği maçı öncesi son idmanda yapılan çift kale maçta birkaç haftadır düşüşe geçen Gökhan Töre’yi yedek takımda oynattı.

1 gün önce ayağındaki darbeden dolayı tedavi olduğu açıklanan ancak ciddi bir şeyi olmadığı öğrenilen Töre, kendisini as takımda göremeyince hocasından izin dahi almadan ağrısını bahane edip idmanı terk etti.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

her zman 4 ayak üstüne düşerler bu avrupadan cezadada en min ile kurtulurlar ama herseyi naladıkta

sen niye kavga edersin yahu boşver onlar baksınlar dalgalarına 150 yıl once aldıkları kupa üzerinden yürüyen bir camia orası bosver:)

o zaman bu partizan gsden çok daha büyük takımdır ama kendileri kabul edermi hayır fakat  o kadar çok kupaları varki mukayese bile edilmez gs ile ama işte maksat farklı onların bosver konuşma bile
haklısın abi konuşmaya bile değmez boş adam olduğunu anladım
Abi sen tam trollüne denk gelmişsin Allah sabırlar versin. :D
hiç sorma kardeşim nasıl bir yere düştüm allah belamı vermiş benim :D
:kop: :kop: :kop: Bu Ülkede Ne Fenerliyle Nede Galatasaraylılarla Tartışılır
çok haklısın bende diyaloga girmezdim ama ezik falan deyince gözüm karardı en iyi hiç muhatap olmamak :ok:

Çevrimdışı Sarp

@Kuntz ve @Ahmet Kömürcüler
Okurken gözlerim doldu. Bunlar çok değerli anılar ama siz yaşadıklarınızı çok çok güzel ifade etmişsiniz.
İyi ki varsınız. 

Çevrimdışı Çağatay

ligtv ana sayfasındaki algıya gel
fenerin haberini yapmışlar 8 puan geriden gelen şampiyonluk diye
özet verdikleri sezonda o meşhur 2003-2004 sezonu
bizim kolumuzu kanadımızı kırdıkları samsun maçından sonrası
düşünün o kadar güven bunalımı varki
durduk yere hemde şimdi o iğrenç olayların yaşandığı sezonun haberini yapmışlar
derbide yendiğimiz an fişlerinin çekileceğini biliyorlar
korku dağları sarmış her taraflarını...
Hope for the Best, Plan for the Worst

@Kuntz ve @Ahmet Kömürcüler
Okurken gözlerim doldu. Bunlar çok değerli anılar ama siz yaşadıklarınızı çok çok güzel ifade etmişsiniz.
İyi ki varsınız.
Bizimkileri begenmedinmi abi :biggrinking:

Çevrimiçi murat

Benim beşiktaşlı olmam 5-6 yaşları civarıydı.baba tarafı galatasaraylı ve amcalar filan kalabalık bir aileyiz.mahallede 3-5 fenerli gerisi hep galatasataylı.bende o dönem beşiktaş fener arasındayım.sezonun sonu yanlış hatırlamıyorsam maç 2-2 bitti.fenerbahçe şampiyon oldu.ben beşiktaşlı oldum.babam hiç karışmadı ama amcamlar hep beni kızdırırlardı.salya sümük ağlardım.galiba beşiktaşlı olmamda en büyük etken anne tarafından beşiktailı ve çerkes olmam büyük etken.rahmetli annemin futbolla bir alakası yoktu tabi benim beşiktaşlı olmamada.dayı tarafımıda o güne kadar hiç görmemiştim bile.onlarında etkisi yoktu anlayacağınız.bu kadar yazdıktan sonra mhallemizdeki tezcan abiyi yazmadan geçmeyeyim.mahallede beraber maç oynadığımız ,yaz aylarının her günü bizi alıp denize götürüp dönüşte balık tuttuğumuz beşiktaşlılığımı perçinleyen ve pekiştiren güzel insan güzel beşiktaşlı tezcan abim.

Çevrimdışı Ensar

Benim beşiktaşlı olmam 5-6 yaşları civarıydı.baba tarafı galatasaraylı ve amcalar filan kalabalık bir aileyiz.mahallede 3-5 fenerli gerisi hep galatasataylı.bende o dönem beşiktaş fener arasındayım.sezonun sonu yanlış hatırlamıyorsam maç 2-2 bitti.fenerbahçe şampiyon oldu.ben beşiktaşlı oldum.babam hiç karışmadı ama amcamlar hep beni kızdırırlardı.salya sümük ağlardım.galiba beşiktaşlı olmamda en büyük etken anne tarafından beşiktailı ve çerkes olmam büyük etken.rahmetli annemin futbolla bir alakası yoktu tabi benim beşiktaşlı olmamada.dayı tarafımıda o güne kadar hiç görmemiştim bile.onlarında etkisi yoktu anlayacağınız.bu kadar yazdıktan sonra mhallemizdeki tezcan abiyi yazmadan geçmeyeyim.mahallede beraber maç oynadığımız ,yaz aylarının her günü bizi alıp denize götürüp dönüşte balık tuttuğumuz beşiktaşlılığımı perçinleyen ve pekiştiren güzel insan güzel beşiktaşlı tezcan abim.
İçimizde en erken Beşiktaşlı olan benim galiba abi :biggrinking:

bende size geçen abimle yağadığım diyaloğu aktarayım.1-2 ay olmuştur abim anlatalı.bu gsnin tekerlekli sandalye takımının oyuncuları tam 5 yıldır parasını alamıyormuş.en sonunda abimin arkadaşı olan avukata gitmişler.avukat en sonunda ya kupaları haczederiz ya da kupaları alırız demişler.o zaman paralar ödenmiş.beter olsunlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İçimizde en erken Beşiktaşlı olan benim galiba abi :biggrinking:
gözünden kaçtı herhalde bizim takıma en iyi şut çeken 2 kişi gomez ve q17 mi demiştim :D

Çevrimdışı atalay

Geçen sezon ki FB maçı öncesi son 6 sezonun en önemli maçı olduğunu ve kazanamazsak şampiyon olamayacağımızı söylemiştim. Nitekim öyle de oldu. Bu derbiden çıkan herhangi bir sonuç bi' şey belirlemeyecek. Ve biz şampiyon olacağız! Fakat işler istediğimiz gibi sonlanmaz ise geçen yıl olduğu gibi "nedamet maçımız" FB olmasın. O yüzden önemli bir fırsat ve ipler bizim elimizde. 29 Şubat, FEDA sezonundan bu yana o üstüne koyarak gelişen emeğin karşılığını alma günü...   
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2016, 14:41:46 atalay ]

gözünden kaçtı herhalde bizim takıma en iyi şut çeken 2 kişi gomez ve q17 mi demiştim :D
Evwt oyle

Çevrimdışı Ensar

[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2016, 14:44:18 Ensar ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Evwt oyle
sosa var bu 2'liden daha iyi q17 uzaktan çok daha fazla gol atmalı işe yaramıyor ayağı çok temiz ama