Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306555 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Seneye bir de yıldız savaşı olacak. Biz de FB de yıldız sınırında olacağız.

hem yıldız hem paracıkların savaşı olacak :D simdi 1kişiyle ugrasıyoruz seneye gs ve belkide ts ile uğrasıcaz:)  fakat biz stadı bitirdiğimiz için kafamızda odaklanmamız gereken birşey kalmıcak bütün taraftar olarka topa odaklanıcaz bu bizim içinde müthiş birşey vallahi özlemişiz futbola odaklanmayı:)

abi bu seneyi aldık mı seneye mabedimizde de şampiyonluğun en büyük favorisi oluruz. :)

aynn aynn:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

araplar yada katarlılarla baş edemez yerli guruplar gibi... yar etmezler çalık a falan yani.. he 3-4 zengin havuza girer orasını bilemem tabi..

biz kullanıcılara yararı olacak birşeykilde kim alıyorsa alsın ha digitürk olmasın çnk onların ne mal olduklarını biliyoruz tecrübe ettik:)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı yigitcan1903

Herhangi bir küfür var mıydı gençler maçında
Az ya da çok
Koy şu bilmem kime tezahüratı falan da dahil tabii

Herhangi bir küfür var mıydı gençler maçında
Az ya da çok
Koy şu bilmem kime tezahüratı falan da dahil tabii

koy şu tezahüratını küfür olarak algılıyor "Ayı".

Çevrimdışı yigitcan1903

koy şu tezahüratını küfür olarak algılıyor "Ayı".
Saniyesine cezayı kesiyolar
Koy şu "g..." olduğu için haksız da değiller
Biz niye ayağımıza sıkıyoruz anlamıyorum
Çok mu önemli o küfürü etmek

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Futbolun katili Türk hakemleri" tezahüratı nedeniyle de olabilir.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl1903

Yahu bize eften püften sebeplerle ceza kesmeyi bekliyorlar zaten.Böyle bir senede ne olursa olsun küfürün "K" si bile geçmemeli maclarimizda daha dikkatli olmalıyız.
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2016, 21:04:49 Anıl1903 ]

Çevrimdışı mehmetthedum

Fenerbahçe köpeğine şeklinde bir ara bağrıldı. Feneri o yüzden geçen hafta cezalandırdılar. Bizim maçta fenerin maraton tribünü komple cezalı bu yüzden.(o gün maça girenler). Muhtemelen benzer bir ceza gelir.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Dün akşam maçtaydım.

Sosa çok başka bi oyuncu be. Vallahi nimet bu adam. Canını yediğim.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı TayfurU

ceza alacağını biliyor herkes neden küfür ediyorsunuz ? böylelerinde zerre akıl yok

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dün akşam maçtaydım.

Sosa çok başka bi oyuncu be. Vallahi nimet bu adam. Canını yediğim.
Takimi tasiyor suan sazi aldi eline

Hic Ego yok işini yapiyor okadar tekme yitipte bu kadar sakin kalabilen baska bir adam gormedim adam resmen dayak yiyor her maç..

Onun yedigi tekmeleri baskasi yese her sezon 4-5 tane kirmizi görür..

Cok Klas , buyuk profesyonel ve Inanilmaz Akilli
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

ceza alacağını biliyor herkes neden küfür ediyorsunuz ? böylelerinde zerre akıl yok

yakışmıyor böyle yorumlar yapmak

çnk dün herkes ne güzel taraftar müthiş taraftar maçı onlarla aldık dediniz

simdide akıl yok niye küfür ediyorsunuz nedne söyle böyle yapıyorsunuz diyorsunuz yahu 15bin kişniin hepside nasıl duyarlı olsun arkadas:) sürü psikolojisinden yola çıkın biri ederse diğeride eder böyle böyle sayısı artar adam süreye bakmadan küfür edildiği anda cezayı basar ben bunu biliyorsam zaten sen uğrassanda o bir sekilde ayarlar basar cezayı:)

yani gs hiçmi etmiyor fener hiçmi küfür etmiyor Allah Aşkına:)

Ayrıca dün izlediğim kadarıyla defansın patronu daha çok Alexis gibi duruyor, Marcelo daha çok mahallenin ağır abisi gibi :)

Defans çizgi yönetimini, ve ne zaman defansın açılıp ne zaman geri çekileceğini el kol hareketleriyle nasıl yer alınması gerektiğini söyleyen isimdi. Ayrıca Atiba ve Marcelo ile sürekli iletişim halindeydi çok iyi bi 3'lü oldu orası..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ayrıca dün izlediğim kadarıyla defansın patronu daha çok Alexis gibi duruyor, Marcelo daha çok mahallenin ağır abisi gibi :)

Defans çizgi yönetimini, ve ne zaman defansın açılıp ne zaman geri çekileceğini el kol hareketleriyle nasıl yer alınması gerektiğini söyleyen isimdi. Ayrıca Atiba ve Marcelo ile sürekli iletişim halindeydi çok iyi bi 3'lü oldu orası..
Kesinlikle :ok:

Alexis sorumluluk aliyor gercekten , Kime nereye gitmesi gerektigini nereye kosmasi gerektigini tek tek soyluyor , Duran roplarda arkadaslarini yonlendiriyor bu huyunu sevdim takimi sahiplendi ve benimsedi simdiden :ok:

Marceloda Daha once Ariba ile ayni takimda oynadigi için onu iyi tanıyor ve iyi anlaşıyorlar

Dedigin gibi iyi bir 3 lu kurduk orada
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2016, 22:10:20 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Dr.Zeck

oyle bir konsuuyorsun ki gorende sadece bizim taraftar kufur ediyor sanacak.

her tribunde kufur oluyor ama soz konusu Besiktas olunca p..t desen bile suc işliyorsun..

Çevrimdışı TayfurU

oyle bir konsuuyorsun ki gorende sadece bizim taraftar kufur ediyor sanacak.

her tribunde kufur oluyor ama soz konusu Besiktas olunca p..t desen bile suc işliyorsun..

deme abi o zaman sen p...t . neden diyorsun
herkes küfür ediyor diye biz de mi küfür edelim yani ceza alacağını bile bile neden diyorsun.

TT ARENA 4 yılda 1 kere falan ceza almıştır mesala bizim cezaları toplasan 2 sezon seyircisiz oynamışız.

Çevrimdışı denilanz

herkes küfür ediyor diye biz de mi küfür edelim yani ceza alacağını bile bile neden diyorsun.

TT ARENA 4 yılda 1 kere falan ceza almıştır mesala bizim cezaları toplasan 2 sezon seyircisiz oynamışız.
Aferin genç arkadaşım sana.

İnşallah kurtulacağız bu küfür illetinden. Onlar niye ceza almıyor deyip haklı çıkmaya çalışmamak lazım. Adalet zaten yok. O yüzden bize düşen kimsenin eline koz vermemek.

Kesinlikle :ok:

Alexis sorumluluk aliyor gercekten , Kime nereye gitmesi gerektigini nereye kosmasi gerektigini tek tek soyluyor , Duran roplarda arkadaslarini yonlendiriyor bu huyunu sevdim takimi sahiplendi ve benimsedi simdiden :ok:

Marceloda Daha once Ariba ile ayni takimda oynadigi için onu iyi tanıyor ve iyi anlaşıyorlar

Dedigin gibi iyi bir 3 lu kurduk orada

Maşallah diyelim :) ve bazı arkadaşlar bu futbolcuların uyum sürecinde olduğunu unutuyor, ben bile unuttum :)

40 yıllık Beşiktaşlılar helal olsun, takımı benimseyen oyuncular her zaman favorim olmuştur :ok:

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Dr.Zeck

Yahu tabiki olmasa daha iyi ama onune gecemiyorlar ki sen hiç maça gittiginde kufur etmedin mi eger gercekten etmeden dayandıysan alnından opmek lazım seni..

işte benim demek istediğimi sen son cumlede soylemişsin zaten

yanlıs anlamayın bende cok kufur yanlısı birisi değilim bende karsııym kufur olayına sadece mac stresinden kufur ister istemez oluyor ama tabi toplu kufur edilince yapıstırıyorlar cezayı..
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2016, 23:29:36 Dr.Zeck ]

TT ARENA değil yalnız o Toki arena  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

TT ARENA değil yalnız o Toki arena  :evillol:

şu an üstümde avatarındaki forma var :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

şu Robben'in juventusa attığı gole bakıyorum da bizim Töre'nin her 2-3 maçta benzer golleri atması lazım o yetenek fazlası ile var ama gel gör ki mental sorunlu olmak böyle bir şey.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tayfunyasar

şu Robben'in juventusa attığı gole bakıyorum da bizim Töre'nin her 2-3 maçta benzer golleri atması lazım o yetenek fazlası ile var ama gel gör ki mental sorunlu olmak böyle bir şey.

bu gol göründüğü kadar basit değil. 2 hücumcu aniden robben tarafına geçip boşa çıkıyorlar o sırada robben topa minik dokunuşlarla savunmacısının boşluğunu bekliyor. aynı pozsiyon bizde olsa gomez robben2in koştuğu yönün çaprazında kalmayı tercih ederdi. olcay/q17 ise sol dışa doğru hareketlenirdi. töre tek başına kalır ve savunma önünü kapamaya odaklanırdı.

halbuki 4 kişi Robben'i izlemek durumunda kalıyorlar çünkü kaleye vurduğu gibi pas atması da muhtemel. zaten vurmaya tam da bu kafa karışıklığını yaşattığı anda karar veriyor. bizim ligimizde aynı pozisyonda vurmak pas atmaktan daha zor. pası atmaya çalışırsın başarılı olursa boş kaleye gol olur olmazsa denediğin için alkışı alırsın.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum, ancak kesin okuyan vardır bu hikayeyi aramızda. İlk okuduğumda hüngür hüngür ağlamıştım. Okumanızı tavsiye ederim.

NEDEN BEŞİKTAŞLIYIM? Ali Lidar anlatıyor..

Beşiktaş’lı oluşumun hikayesi bir tür çaresizlik ve yokluk hikayesidir. Beş altı yaşlarındayım. Yıldıztepe Mahallesinde oturuyoruz. Evimizin tam karşısında geniş bir arsa var. Mahallenin çocuklarıyla beraber sabahtan akşama kadar it gibi top koşturuyoruz. Takım falan tutmuyorum henüz ama kırmızıyı çok sevdiğimden Galatasaray’a yakın gibiyim..
Kahvaltı sonrası kendimi arsaya attığım her zamanki günlerden bir gün. Bir kaç arkadaş bekliyor zaten. Birlikte minyatür kale maç yapmaya başlıyoruz. Bir süre sonra yanımıza geliyorlar sırıta sırıta. Şimdi isimlerini bile anımsamadığım iki kardeş. Sırtlarında pırıl pırıl Galatasaray formaları. Babaları almancı, izne gelirken almış hediye diye. Nasıl da güzeller. O güne kadar ne benim ne de diğer çocukların forması olmamıştı hiç. Geberiyoruz kıskançlıktan. Resmen geberiyoruz. Devam ediyoruz bir süre sonra maça ama kimsenin oyunla alakası kalmamış. Herkesin aklı formalarda. Bırakıyoruz maçı. Ben fazla dayanamayıp koşarak eve gidiyorum. Babam işte. Annem evde. Soluk soluğayım. Annee diyorum, anne n’olur bana forma alalım. Gülüyor annem önce. Israrımı görünce de bağırmaya başlıyor. Para nerde diyor, kardeşinin götüne bez alamıyoruz sen forma derdindesin. Sahi ya lan. Bizim paramız yok ki. Zaten ben bildim bileli hiç olmadı ki paramız. Neyse.. Çekiliyorum bir köşeye burnumu çeke çeke ağlıyorum. Annem kapı aralığından bana bakıyor. İyice abartıyorum ağlamayı. Annem yan odaya geçiyor. Takır tukur sesler. Hiç dışarı çıkasım yok. Ağlamayı da kestim. Mal mal oturuyorum. Annem sesleniyor. İsteksizce yanına gidiyorum. Bir şey uzatıyor bana. Eski siyah tişörtümün üzerine beyaz atlet parçaları dikip forma yapmış. Arkasına da 7 rakamı dikmiş. Anne diyorum bu Beşiktaş forması. Ben Galatasaray istiyorum. Olsun oğlum diyor bu daha güzel. Hem bak 7 numara bu Feyyaz’ın forması. Forma bir şeye benzemiyor aslında. Alelacele çocuk avutmak için yapılmış uyduruk bir şey. Ama annem o kadar güzel gülüyor ki. O dakika karar veriyorum. Ben artık Beşiktaş’lıyım..
Velhasıl neden Beşiktaş sorusunu duyduğumda sallama cevaplar verirdim bugüne kadar. İlk kez itiraf ediyorum. Beşiktaş’lıyım çünkü paramız yoktu. Beşiktaş’lıyım çünkü kırmızı tişörtüm yoktu. Beşiktaş’lıyım çünkü o gün annem bana çok güzel gülüyordu..

-Mustafa Kemal Atatürk