Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309990 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Senin ayaginin disina kurban be

Quaresma 9.9 puanla maçın adami secildi :bandit:
Yazıklar olsun

Çevrimdışı atalay

Pereira, 2.bölgede göbeği sıkı tutup, Atiba ve Ozzie'nin pas kanalarını kapatacaktır. Bunun için kompakt ve alan oyununu iyi oynamaları lazım. Bizim ise oyuna genişlik katabilmemiz için bekleri hücumun doğru bir parçası olarak kullanmamız lazım. Muhtemelen hücumda birinci opsiyon Quaresma olacak ve iş bire birlerine kalacak gibi. Olcay - Beck; İsmail - Quaresma kanadı olur.

Çevrimdışı tangaz

Pereira, 2.bölgede göbeği sıkı tutup, Atiba ve Ozzie'nin pas kanalarını kapatacaktır. Bunun için kompakt ve alan oyununu iyi oynamaları lazım. Bizim ise oyuna genişlik katabilmemiz için bekleri hücumun doğru bir parçası olarak kullanmamız lazım. Muhtemelen hücumda birinci opsiyon Quaresma olacak ve iş bire birlerine kalacak gibi. Olcay - Beck; İsmail - Quaresma kanadı olur.

kanat ön oyuncuları sehven mi yazdın? olcay solda Q17 sağda olur ki daha mantıklı olan da bu bence
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

kanat ön oyuncuları sehven mi yazdın? olcay solda Q17 sağda olur ki daha mantıklı olan da bu bence

Hayır. Quaresma, G.G'ün rahat çıkmaması için önemli bir tehdit.

Çevrimdışı tangaz

Hayır. Quaresma, G.G'ün rahat çıkmaması için önemli bir tehdit.

o herif değişik bir adam bizim maçlarda da genelde etkili oluyor karşısında kim olsa çıkacaktır. bence keseceği toplarda stoper+kaleci performansımız belirleyici olacaktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı bjkferhat

Quaresma yeni ibrahim üzülmezimiz olabilir yaşlandıkça iyi oynuyor

Çevrimdışı ALI RIZA

o herif değişik bir adam bizim maçlarda da genelde etkili oluyor karşısında kim olsa çıkacaktır. bence keseceği toplarda stoper+kaleci performansımız belirleyici olacaktır.
Şimdi Çıksın bakalım Q7 onu cacık edecek..!
3 yıl evvel Q7 yok rahat rahat geldim diyordu şimdi gelsin bakalım...! 3 yıl evvelki bencil q7 yok takım oyuncusu var ortalar da cabası üstelik kanatlar uçacak
Q7 - Töre uçurur

Çevrimdışı atalay

ozzy deki sıkıntı sence nedir @atalay

Ozzie, çıtayı yükseltti. Takımın ritmi ya da kendi performansı bir tık düşünce sıradan görünüyor.  Rakiplerin merkezi güçlü savunması +Olcay ve Töre'nin performansı da Oğuzhan'ın oyununu etkiliyor.

Çevrimdışı tangaz

Şimdi Çıksın bakalım Q7 onu cacık edecek..!
3 yıl evvel Q7 yok rahat rahat geldim diyordu şimdi gelsin bakalım...! 3 yıl evvelki bencil q7 yok takım oyuncusu var ortalar da cabası üstelik kanatlar uçacak
Q7 - Töre uçurur

Q7 ve Töre aynı 11 de olduklarında takım oyunumuzu kötü etkiliyorlar.  ben sıklıkla dile getiriyorum Q7 solda Cenk Tosun sağda oynamalı die.

Çevrimdışı 38life

FB, maçında Sporting'e karşı yaptığımız gibi beklere karşı "baskı merkezi" doğru kurgulanacaktır. FB'nin beklerini hücumun bir parçası haline getirmemek, onları oyun pratiğinin dışına çıkarmak demek.

İnşallah bunu uygulayabiliriz. Eğer uygulayabilirsek zaten Galibiyet kaçınılmaz.

Çevrimdışı tangaz

Ozzie, çıtayı yükseltti. Takımın ritmi ya da kendi performansı bir tık düşünce sıradan görünüyor.  Rakiplerin merkezi güçlü savunması +Olcay ve Töre'nin performansı da Oğuzhan'ın oyununu etkiliyor.

üstad çıtayı yükseltti dediğin adam son 8 maç 2 gol 0 asist. çok sıkıntı değil mi bu istatistikler? çıta bildiğin yerlere inmiş  :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

Q7 ve Töre aynı 11 de olduklarında takım oyunumuzu kötü etkiliyorlar.  ben sıklıkla dile getiriyorum Q7 solda Cenk Tosun sağda oynamalı die.
İyi töre dripling yapan top ezmeyen töre olursa Q7 ile tadından yenmez ama töre yaklaşık geçensene bu zamandan bu sene bu bu zamana kadar top oynamadı dogru düzgün..!
Cenk ile başlarsa süper olur ama q7 tek kanatta kalır..! olcay ile q7 ile başlar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2016, 01:21:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alıntı
Aynen oyle hak eden onlar suan adamlarin stadi bile yoktu bu sezon..biz birde cuvallarla milyonlar harcadik transferlere ama yine yapamadik..valla aga helal olsun diyorum adamlara‚ bizim ise utanmamiz lazim tum camia olarak yaziklar olsun bize ..diyecek baska sozum yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2016, 01:22:50
  • Beşiktaş / Bodrum
İyi töre dripling yapan top ezmeyen töre olursa Q7 ile tadından yenmez ama töre yaklaşık geçensene bu zamandan bu sene bu bu zamana kadar top oynamadı dogru düzgün..!
Cenk ile başlarsa süper olur ama q7 tek kanatta kalır..! olcay ile q7 ile başlar

Dediğin gibi olsa da olmaz. İkisi de süper formda olsa yine olmaz. Şablon bu sadece oyuncular üzerinden bakıyorsunuz çarklar nasıl işleyecek sonrasına bakmıyorsunuz sonra niye olmuyor diyorsunuz  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Sonuna kadar hakediyoruz, bu sene şampiyon biz olacağız !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2016, 01:30:49
  • Beşiktaş / Bodrum
1-0'lar başladı diyorlar Beşiktaş açısından :D

Biraz maçları izleseler.. Fener'in maçlarında 1-0'dan fazlası çıkması zaten mucize. Biz en kötü oynadığımız maçta 3-0 net skoru kaçırıyoruz kendileriyle bir tutuyorlar ama böyle devam güzel bunlar bu kibirle zaten kendi kafalarına sıkarlar  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

bugünkü kadro aynen sahada olacaktır. Töre sonradan oyuna girip eski Töre'den kesitler sunarsa çok acaip ezebiliriz. hoca hamle olarak orta sahayı sertleştirmek ve dirileştirmek için Necip hamlesini yaparsa intihar edebilir sürekli tehlikeli yerde faul yapıyor ve canerin ortaları potansiyel tehlike yaratabilir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Beck'e takılıyorum çok
Suya sabuna dokunmuyo
Deli ediyo

Çevrimdışı tangaz

Beck'e takılıyorum çok
Suya sabuna dokunmuyo
Deli ediyo

çünkü 1 milyonluk oyuncu fazlasını bekleme böylelikle deli olmazsın, fazlasını yaparsa şapkadan tavşan çıkarmış olur  :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

çünkü 1 milyonluk oyuncu fazlasını bekleme böylelikle deli olmazsın, fazlasını yaparsa şapkadan tavşan çıkarmış olur  :ok:
O fazlasına ihtiyacımız olabilir şampiyonluk için yalnız

Çevrimdışı tangaz

maç eksiği ile liderliğin tadı, paha biçilmez  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

O fazlasına ihtiyacımız olabilir şampiyonluk için yalnız

bu yıl yapacak bir şey yok ama sıklet yükseltmek istiyorsak yeni sezonda Kurtuluş'a teşekkür edip 5-6 milyonluk bir sağ bek monte edip Beck'i yedek yapmalıyız.

Çevrimdışı atalay

üstad çıtayı yükseltti dediğin adam son 8 maç 2 gol 0 asist. çok sıkıntı değil mi bu istatistikler? çıta bildiğin yerlere inmiş  :alala:

O' 8 maçlık bölümde vasatı aşamadığımız 4 maç var. Rakamlar bu periyot için yetersiz ama toparlar. Fiziksel açıdan veya oyun iştahında sorun yok.

Çevrimdışı tangaz

O' 8 maçlık bölümde vasatı aşamadığımız 4 maç var. Rakamlar bu periyot için yetersiz ama toparlar. Fiziksel açıdan veya oyun iştahında sorun yok.

katılıyorum + ozzy'nin ilacı formda bir Töre.