Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7310673 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

Haftaya şunları Kadıköy'de 4 0 la falan farklı geçsek ne kadar güzel olur .

KALDI 13

Çevrimdışı Kemal

Bu arada bu maçların Başakşehir de olması bu takımı inanılmaz itti . Ben inanmıyorum bu maçlar Olimpiyatta olsa aynı baskıyı olusruramayabilirdik.

Çevrimdışı murat_

Çevrimdışı yusuf koca

tebrikler kartalım.takımımızı destekliyen taraftarlarımızada teşekürler

Çevrimdışı Kemal

Bjk antep / basaksehir bjk / bjk Mersin  / bjk gençler  4 maç  basaksehirde ve 2 hafta sonra es es yine basaksehirde  5 maç , fb de İstanbul maçı dersek . 6 maç İstanbulda ve 5 i Basaksehirde . Takım uçağı özledi :) geçen sene ucaklarda yasiyorlardi

Çevrimdışı serdart

beşiktaşım şampiyonluğa yaklaştıkça hisseler uçuşa geçti.

2006'dan bu yana en yüksek seviyesinde. bugün %19 değer kazandırdı. yatırım tavsiyesi değildir arkadaşlar zaten çok yüksek almayı tavsiye etmem.

bunda tabi sadece takımın değil beşiktaş'ın şirket olarak yaptığı yatırımlarında etkisi var muhtemelen. stad en büyük etken.

umarım bu takım bu sene şampiyon olacak  :ishock:

Çevrimdışı panic13

Son anda maca gidebildim. Taraftar harikaydi, uzun zamandir biyle cosku girmemistim. Camia kenetlenmis durumda. Cok guzel bisey.

Gomez; tum dunya almanin... gadasini alsin.

Ismail; kotuydu bugun

Sosa&atiba; kesinlikle takimin en iyileriydi.

Ozzy; daha iyi olacak. Bugun tam araftaydi. Kotu diyemeyiz ama iyi de diyemeyiz.

Tolga; kalemizi baba erenler koruyor.

Sampiyonluk yakin, mesaleleri yakin!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı fore_kazık

Tolga: kaleye önemli top gelmedi. Gelenlerde direkten döndü zaten :)
Beck ve ismail: her zamanki gibi..
Marcelo: çok güven verdi. Hava toplarında çok üstün.

Alexis: takıma daha çok uyum sağlamış. Özgüveni yerine gelmiş. Hızı ike göz doldurdu.

Atiba: her zamanki gibi...ahtapot mübarek...

Oğuzhan: form düşüklüğü var. Bugün hiç sorumluluk almadı. Kendini toparlaması lazım.

Sosa: harikaydı bence. Yükselen formu ile takımı sırtlıyor.

Quaresma: sosa ile birlikte formu yükselmeye devam eden futbolculardan biri. Sosa ile birlikte fb maçında en büyük kozumuz olacak.

Gomez: formu düşüktü ama gol atması iyi oldu.

Cenk: adamın hası kilidi çözen atağı yaptı. Her zaman hazır her zaman formda...

Olcay: alsan atılmaz satsan satılmaz lafının cuk oturduğu adam. Ah şu son hareketide düzgün yapsa 20 milyon bonservis yapar...

Taraftar: maça müthiş konsantre olmuş son zamanlarda gördüğüm en iyi taraftardı. Bunda  sonra fb maçını da alırsak stad neresi olursa olsun kapalı gişe oynarız artık...herkes inanmış bugün bunu gördüm...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

Son anda maca gidebildim. Taraftar harikaydi, uzun zamandir biyle cosku girmemistim. Camia kenetlenmis durumda. Cok guzel bisey.

ben gole kadar takıma bolca sövüyordum :us: :utan

taaki cenkin pası sosanın içeri ortalaması ve gomezin kırk saat süren topu alıp cevirip vurduğu anda benim duygu durumum anlık sevince döndü

işte bizim takımın bu şeysini seviyorum diğerleri gibi alıştırmıyorlar bizimkiler önce kaybettiriyorlar sonrada bulduruyorlar

seviyorum be

ne kadar oyuncuda gitse gelse bu karakter değişmiyor bende bunu yıllardır çözemedim yav:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tangaz

Haftaya şunları Kadıköy'de 4 0 la falan farklı geçsek ne kadar güzel olur .

KALDI 13

süper olur walla.
hani avrupada bir laf vardır 2-0 süründürür 3-0 öldürür denir
1-0, 2-0 yenersek süründürürüz 4-0 yenersek bildiğin mezar taşını dikeriz kadıköyde...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı fore_kazık

Ben 4-0 yerine 90+2 de 1-0 almayı tercih ederim. Daha acı olur :)))

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bekle bizi Kadikoy GE-Lİ-YO-RUZ !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2016, 00:09:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş son 5 maçın 4'ünde gol yemedi.

Fenerbahçe son 5 maçın 2'sinde gol yemedi.

Ama Fener iyi savunma yapıyor :/
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ogün

Eze eze yenelim şunları. Gözyaşlarını görmek istiyorum.

Bu Emre Bol denen bi herif vardi agzini gere gere Lideriz diyip duruyordu noldu hoc gözükmüyor Tv de :alala: :alala:

KARda Lider olanlar GÜNEŞ imizde eridi :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

al sana kırmızı kart :D  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Biraz daha HD kırmızı kart :D  :evillol:

Senin ayaginin disina kurban be

Quaresma 9.9 puanla maçın adami secildi :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Quaresma çok  iyiydi ancak takımın oyun zihniyetine tam uymuyor. çok zor bir durumdayız bu bağlamda.adam evet süperdi ama alışılmış oyunu değiştirdi Q17 dinamikleri. bizi etkili ve skorer kılan neydi. ozzy töre olcay gomez oyunlarıydı. şimdi törenin oyunu geriye gittikçe ozzy de düştü ozzy ilk 11 maçta 4 gol 5 asist yapmış son 8 maç 2 gol 0 asist. töre içeri kat ederek oynarken diğer taraftan da olcay giriyordu kısa pas oyununda verkaçlar al verler falan ozzy etkiliydi. gelinen noktada Q17 törenin çok önünde ama dışa açılarak çizgilere yakın oynuyor ve ozzy'nin skora etkisini kısıtlıyor Q17'nin yaptığı güzel ortaları da santrafor içeri sokamayınca skor kısırlığı gibi bişey oluşmaya başladı hatta sosa'nın çilingirliği devreye girmek zorunda kaldı. gelinen noktada tolgayın takım içine atılması lazım atiba tolgay sosa üçlüsü yapılıp ozzy dinlendirilebilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

FB, maçında Sporting'e karşı yaptığımız gibi beklere karşı "baskı merkezi" doğru kurgulanacaktır. FB'nin beklerini hücumun bir parçası haline getirmemek, onları oyun pratiğinin dışına çıkarmak demek.

Çevrimdışı tangaz

FB, maçında Sporting'e karşı yaptığımız gibi beklere karşı "baskı merkezi" doğru kurgulanacaktır. FB'nin beklerini hücumun bir parçası haline getirmemek, onları oyun pratiğinin dışına çıkarmak demek.

bunu etkili yapabilirsek maç inanılmaz rahat geçebilir. zira fenerin hücum anlamında pek bir sürpriz yaptığı yok. benim aklıma maç berabere giderse alper potuk hamlesinin Beck için sıkıntı olabileceği geliyor

Çevrimdışı b.damatoglu

Tolgay olaydı Tolgay. Tam bu maçların adamı

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı enderersoy15

Moskovadan yorgun gelen fb ye Q 17 mac basinda g. Gonul ve cannerin ustune oynarsa fb biter. Caner sinirlerine hakim olamayan bi adam kart gorurse iyice coker fb de biter. Bu arada 5 stoperle  cikacaklar yine sahaya

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi