Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311832 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Bu arada FB dışında ligin sonuna kadar bu GB kadar dirençli, sıkı bir takım ile oynamayacağız. Üzülmez karakterini katmış takıma...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Şubat 2016, 22:25:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İbrahim Üzülmez konuşmasını da baya düzeltmiş düşündüğümden daha iyi bir teknik direktör olabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş iç sahada son 5 maçını kazandı. Son 8 maçta ise 7 maçını kazandı 1 beraberlik aldı.

Sana yazın demiştim. Bu iş stat işi değil, güçlü iç saha oyunlarını oynamak ile alakalı. Keza deplasmanda da iç saha mantığı ile oynuyoruz.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Unutmadan ünlü türk düşünürü Jesus Hasan ali kaldırım'ın o önemli sözlerini de hatırlayalım

"Geriden gelmek zordur"  :kop: :kop:

:lol: :lol:

Çevrimdışı Çağatay

Maharet; maç fazlasıyla değil,maç eksiğiyle lider olabilmektir...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Kaldı 13 maç.

En kötü 80-81 puan bizi şampiyon yapacak :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cisse557

Nerde bu Fenerbahçeliler her twitin altına damlarlardi kimse yok ortalıkta

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Şubat 2016, 22:30:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Sana yazın demiştim. Bu iş stat işi değil, güçlü iç saha oyunlarını oynamak ile alakalı. Keza deplasmanda da iç saha mantığı ile oynuyoruz.

Senelerdir söylüyoruz zaten Atalay iç saha işi olsa İnönü'de galibiyet oranın %53 olmazdı.

Güçlü iç saha oyunu için de karakterli oyuncular gerekiyor. Mükemmele ulaşmasa da şu kadro yapısı ile Arena'ya çıktığımızda taraftarın baskısı gerçekten kabuk gibi çöker rakip takımın üstüne.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Lig Tv: "Gomez'i niye çıkardınız?"
Şenol Güneş: "Bunu niye sorduğunuzu biliyorum cevap vermeyeceğim. İstersem sokarım istersem çıkarırım."

Hoca ateş etmiş muhabire  :steamed: :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Şubat 2016, 22:31:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Kaldı 13 maç.

En kötü 80-81 puan bizi şampiyon yapacak :bandit:

19 Mart'taki maç bittiğinde 1 puan bile önde lider geçelim şampiyon oluruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

19 Mart'taki maç bittiğinde 1 puan bile önde lider geçelim şampiyon oluruz.
Antalyaspor maçından sonra beni korkutan tek maç Akhisar maçı ama bu sefer deplasmanda onları da yeneriz diye düşünüyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı celiker1

Şenol Güneş: "Bunu niye sorduğunuzu biliyorum cevap vermeyeceğim. İstersem sokarım istersem çıkarırım."

Alayına sok-çıkar hocam :steamed:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mehmetthedum

Bu arada FB dışında ligin sonuna kadar bu GB kadar dirençli, sıkı bir takım ile oynamayacağız. Üzülmez karakterini katmış takıma...

Hocam  , ben rize, akhisar, kasımpaşa,bursa, konya ve osmanlı'nın da 11 kişi savunma yapacağına eminim, ayrıca mağdur trabzon deplasmanı ve lobici gassaray maçlarını da unutmayalım.

Yumuşamayalım. Biten bir şey yoj. Ekmek aslanın ağzında vallaha.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Alper1903

Maharet; maç fazlasıyla değil,maç eksiğiyle lider olabilmektir...

Puan tablosuna bakıyorsun, Beşiktaş maç eksiğiyle lider. Muazzam bir şey bu  :bandit:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Şenol Hoca'ya çok oynuyorlar, o da böyle istediğini sokmalı istediğini çıkarmalı cevaplar veriyor. Alenen fiili iştigal etse bu kadar koymaz karşıdakine. Helal olsun Şenol hocam.  :eyes

Çevrimdışı atalay

Hocam  , ben rize, akhisar, kasımpaşa,bursa, konya ve osmanlı'nın da 11 kişi savunma yapacağına eminim, ayrıca mağdur trabzon deplasmanı ve lobici gassaray maçlarını da unutmayalım.

Yumuşamayalım. Biten bir şey yoj. Ekmek aslanın ağzında vallaha.

Bittiğini filan söylemedim zaten. Kolay maç yok. Fakat bu kadar diri-sıkı bir takım olmayacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şenol Hoca'ya çok oynuyorlar, o da böyle istediğini sokmalı istediğini çıkarmalı cevaplar veriyor. Alenen fiili iştigal etse bu kadar koymaz karşıdakine. Helal olsun Şenol hocam.  :eyes
lafı gediğine oturtuyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bittiğini filan söylemedim zaten. Kolay maç yok. Fakat bu kadar diri-sıkı bir takım olmayacak.
ahmet çalıkla ilgili yorumun nedir bence yerli stoperler arasında bayağı iyi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Antalyaspor maçından sonra beni korkutan tek maç Akhisar maçı ama bu sefer deplasmanda onları da yeneriz diye düşünüyorum :)
beni en çok korkutan 2 maç biri  rize diğeri kasımpaşa deplasmanı

Çevrimdışı atalay

ahmet çalıkla ilgili yorumun nedir bence yerli stoperler arasında bayağı iyi

Yerli stoperlerin seviyeyi düşünce normal. Fakat kumaşı iyi, bir stoper için yaşı genç daha çok yol alır.

Çevrimdışı EMİR EMRE

beni en çok korkutan 2 maç biri  rize diğeri kasımpaşa deplasmanı

Kasımpaşa bize bilenir daha zor maç olur ama alırız bu saatten sonra zor puan bırakırız gibi geliyor, inşallah da olur.

Kweuke'siz Rize eski gücünde değil o maç bence daha kolay. Ben en çok Sivas, Kayseri, Eskişehir maçlarından çekiniyorum.

Çevrimdışı Alper1903

Kasımpaşa bize bilenir daha zor maç olur ama alırız bu saatten sonra zor puan bırakırız gibi geliyor, inşallah da olur.

Kweuke'siz Rize eski gücünde değil o maç bence daha kolay. Ben en çok Sivas, Kayseri, Eskişehir maçlarından çekiniyorum.

Sivas'la Eskişehir zorlayamaz, kayseri de en fazla ilk maç kadar zorlar, yine de alırız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yerli stoperlerin seviyeyi düşünce normal. Fakat kumaşı iyi, bir stoper için yaşı genç daha çok yol alır.
bencede milli takım seviyesine gelebilir serdar azizden daha çok beğeniyorum

içerde puan kaybı beklemiyorum ben sivas küme düşer bence onlarıda yeneriz

Çevrimdışı mülkübey

anlamı derin bir laf  :D
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı cursedofdragon