Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311982 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mülkübey

azizin hakemi dün maçı katletti , daha önce fb lehine yaptığı gibi .tff mhk  memnun . katliamlar devam edebilir.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı yigitcan1903

Fark etmez
Tff-mhk-fener
Üst üste koyucaz o zaman

Çevrimdışı cursedofdragon

Fark etmez
Tff-mhk-fener
Üst üste koyucan o zaman

aa sen değilmiydin tribünde bağırmaya gerek yok hakemler etkilenmiyor kendi takımımızın psikolojisini bozuyoruz diyen  :iblush:

Çevrimdışı yigitcan1903

aa sen değilmiydin tribünde bağırmaya gerek yok hakemler etkilenmiyor kendi takımımızın psikolojisini bozuyoruz diyen  :iblush:
Bağırmaya gerek yok evet
Çıkıp sahada ezicen biticek
Ağlamayla olsaydı bu işler
İnsanlıktan çıkmış adamlardan etkilenmesini bekliyosunuz

Çevrimdışı cursedofdragon

Bağırmaya gerek yok evet
Çıkıp sahada ezicen biticek
Ağlamayla olsaydı bu işler
İnsanlıktan çıkmış adamlardan etkilenmesini bekliyosunuz

Bağırmaya gerek yok diyorsun o zaman boşuna tribünlere gidip tezahürat yapmıyalım demi :)
Çıkıp sahaya eziceksin diyorsun hakem ezdirtmiyor sıkıntı orda işte ofsayttan oyuncunu atıyor stopersiz kalıyorsun :)
Biz buna ağlamak demiyoruz sinema izler gibi maç izlersen sadece öyle izlersin.
Onlar insanlıktan çıktıysa bizde çıkarız. :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

Bağırmaya gerek yok diyorsun o zaman boşuna tribünlere gidip tezahürat yapmıyalım demi :)
Çıkıp sahaya eziceksin diyorsun hakem ezdirtmiyor sıkıntı orda işte ofsayttan oyuncunu atıyor stopersiz kalıyorsun :)
Takımını desteklemekle hakem etkilemeye çalışmak ayrı şeyler önce bunu ayıralım
Hakem belli bi talimatla çıkıyosa üstüne atlasan sahaya değişmeyecek hiçbir şey
Defalarca örneğini gördük
Hadi yine tribün baskısını anlarım,ıslıklarsın yuhlarsın hakem etkilenmese de takımın iyi hisseder
Bu twitterda forumda falan bizi kesecekler,doğrayacaklar öldük bittik kıvranıyo millet
Onları hiç anlamıyorum
Daha önce de dediğim gibi varsa faydası,inanıyorsanız
İnandığınız yolda devam edin
Benim birincil beklentim hep saha içinde takımın üstüne düşeni yerine getirmesi olacak

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bunları daha önce konuşmuştuk ama bu konu için forumda ayrı bir başlık açılmalı hatta bütün forumlarda tartışılmalı bu konu. Rakip takım atak yapıyor bizimkiler bağırıyor Kartal Gol Gol Gol diye. Top bizde olsun bağıralım sorun yok. Ayrıca marş söylenecek ise 2-3 fark yapar öyle söylersin, maçın başında sonunda devre arasında söylersin. Ben kısaca İngiliz sisteminden yanayım. Hemen hemen sessize yakın olursun ama bir atak başlangıcında, bize yapılan bir faulde, olası bir penaltı pozisyonunda, sarı kartla oynayan rakip oyuncunun bir faulünde yırtınırcasına ayağa kalkıp bağırırsın. İşte hakemler ve rakip bunlardan daha fazla tırsıyor. Tasvip etmiyorum ama top ceza alanında rakip oyuncunun göbeğine, omzuna çarpsa renklilerin en az 5-6 oyuncusu ellerini havaya kaldırıp ele çarptı işareti yapıyorlar ve bu hakemi etki altında bırakıyor. Tasvip etmesem de renkli maçlarında yapsınlar bunları, onlara mübah.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı aa1903

bu tribünün strese girmesi durumuyla ilgili daha önce de yazmak istemiştim. artık çoğu takım taraftarı "profesyonelce" tepki gösteriyor. biz ise, maçın başında şarkı türkü girip,maçın ilerleyen bölümünde bir anda duygusal patlama yaşıyoruz. o duygusal patlamanın etkisini hepimiz biliyoruz; tribün buz keser, futbolcular saçmalamaya başlar.

geçen bir maçta beşiktaş aleyhine faul verilmişti ve karar doğruydu. arkadaşıma ıslıklasana ne bakıyorsun dedim. "abi karar doğru." dedi. adam beşiktaşlı... :D

biraz stratejik davranmalıyız. ani duygusal patlamalar takımın ritmini bozuyor. denildiği gibi, hakem eğer kötü niyetliyse ne yaparsak yapalım o maçı katledecektir.

Çevrimdışı ozan062

formsuz bir oguzhan hiç çekilmiyor fakkaaatttt

öyle yada böyle senelerdir yapamadığımız şeyi yapıyoruz

birşekilde maçı alıyoruz arkadaslar bu çok büyük bir gelişmedir... sene sonuna kadar devam etmesi dileğiyle müthiş ilerliyoruz :ishock: :ishock:

en önemlisi gol orucunu gomezin bozması fener maçı öncesi çok iyi oldu konya maçında aman dikkat sakatlık olmasın
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2016, 22:04:06 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağatay

Lider,
Bir maçı eksik,
Derbide cezalı oyuncusu yok

Psikolojik üstünlük..? :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Lider,
Bir maçı eksik,
Derbide cezalı oyuncusu yok

Psikolojik üstünlük..? :D
Vitor'a selam olsun :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Mario Gomez'le oynatıcaz yine onu az kaldı  :icool:

Çevrimdışı OrhanAker

21 haftada sadece 12 puan bıraktık..teşekkürler tüm emeği geçenlere

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Şubat 2016, 22:09:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kadıköy'de Feneri direk yenmek için çıkmalıyız. Yenersek topu atar Fenerbahçe. Eksik maç ile son 11 hafta 7 puan fark demek, iş büyük ihtimalle biter.

Puan almak değil, yenmeliyiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı celiker1

Kadıköy'de Feneri direk yenmek için çıkmalıyız. Yenersek topu atar Fenerbahçe. Eksik maç ile son 11 hafta 7 puan fark demek, iş büyük ihtimalle biter.

Fişi çekmeliyiz :ishock:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bence de öyle, kesinlikle yenmek için de çıkacağız diye düşünüyorum.

Kaç sezondur tüm derbilerde iyi oynadık, hep skoru aldığımızda geri çekildik. Bilic iyi hoştu ama çok korkak oynattı derbilerde, kırmızı kartlar vs. tamam eyvallah ama oyun olarak çok yaslamıştı.

Şenol hoca öyle bir şey yapmaz, geri vitese takmaz.  :ok:

Çevrimdışı atalay

1-0'dan sonra skoru koruma güdüsü ile oyunu rakibe teslim ettik. 45 ile 1-0'a kadar ki bölümde rakibi müthiş geriye ittik ve golü bulduk. Atiba, 2 maç sonra ideal stoper tandemi oluşunca çok fazla stoperlerin arasına girmek zorunda kalmadı ve iyi performans ortaya koydu.

Son maçlarda Quaresma ve İsmail'in kenar ortaları üzerinden oynuyoruz. Sosa ve Ozzie'nin koridor oyunlarını bugün sadece birkaç kez görebildik ki onda da golü bulduk.

Hocanın Olcay-Cenk hamlesi çok doğruydu. Keza sonuçta verdi. Fakat Necip hamlesi kağıt üzerinde doğru olsa da epey sıkıntı yaşattı. Hem alanını doğru savunamadı, hem de sırtı dönük gereksiz fauller ile rakibe pozisyon şansı yarattı.

Alexis ve Marcelo'yu oyunun genelinde, takımı da bölüm bölüm beğendim. Ayrıca Sosa satılsın (!)

Çevrimdışı OrhanAker

Şenol hocanın beraberlik hesabı yapacağını düşünmüyorum bende.
Kaldiki fener bitik şekilde çıkacak karşımıza fırsat bu fırsat kaybedeceğimiz bir sey yok kazanırsak zaten.. Biter bu iş senin dediğin gibi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Şubat 2016, 22:19:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş iç sahada son 5 maçını kazandı. Son 8 maçta ise 7 maçını kazandı 1 beraberlik aldı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Unutmadan ünlü türk düşünürü Jesus Hasan ali kaldırım'ın o önemli sözlerini de hatırlayalım

"Geriden gelmek zordur"  :kop: :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Unutmadan ünlü türk düşünürü Jesus Hasan ali kaldırım'ın o önemli sözlerini de hatırlayalım

:kop:

Çevrimdışı celiker1

Bu takıma defans yap mesajını vermek için Atiba'nın yanında Necip'le başlayıp Oğuzhan veya Sosa'dan birini kesmek veya Soya'yı kanata atıp Olcay'ı kesmek lazım.Şenol hoca hiç birini yapmayıp ideal on birimizle çıkacağı için bu takım bağlasan durmaz.GELİYORUZZZZ!!!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Alper1903