Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7317202 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı can1903

şampiyon olursak ciddi anlamda sosyal medyanın katkısı büyük.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Kulup taraftarin tasarimlarini inceleyip begenilenleri uretip satisa sunacakti ya hani

Iste bu urun taraftar tasarımıymış , Taraftar tasarimi oldugu nasilda belli oluyor

Kac yildir söylüyoruz şu kartal yuvasinin basina taraftar ruhlu birini getirin diye

Kim yaptıysa helal olsun valla.

Çevrimdışı enderersoy15

Bjk defansi önde kurabildiği maclarda 3.4 gol atar fazlasini da atar. Derbide volkan, markovic  ya da alperi bekler tutabilirse ve defans onde olursa farkli aliriz, ts maci onde hizli oyunculari yoksa farkli aliriz, gençler ayni sekilde. Mersin macinda nakulma var diye emanet defansla biz defansi cok geride kurduk. Buna ragmen 20.30 da gol atsak mac biterdi. Bu sene sampiyonuz biz ne olursa olsun gs maci da tarihi fark atabiliriz. Iyi aksamlar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ogün

Bjk defansi önde kurabildiği maclarda 3.4 gol atar fazlasini da atar. Derbide volkan, markovic  ya da alperi bekler tutabilirse ve defans onde olursa farkli aliriz, ts maci onde hizli oyunculari yoksa farkli aliriz, gençler ayni sekilde. Mersin macinda nakulma var diye emanet defansla biz defansi cok geride kurduk. Buna ragmen 20.30 da gol atsak mac biterdi. Bu sene sampiyonuz biz ne olursa olsun gs maci da tarihi fark atabiliriz. Iyi aksamlar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle. :claps:
https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/700764249099005952?s=09
:kop: :kop:

Çevrimdışı Ogün

Adamlar video yapıyor aga! Tüğlerim diken diken oldu yeminle...

EF-SA-NE!
Sosa resmen pelerinsiz kahramanımız. :tabe:

Çevrimdışı cursedofdragon

"Kocaer7" böyle efsane videolar yapıyor yine döktürmüş diğer videolarına'da bakın derim onlarda süper  :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2016, 03:46:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
1990'lardan günümüze konudışılar temizlenmiştir herkese iyi geceler  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Beyler bu sene gecen seneler gibi degil ,  onceden derbi oynamayalim derdim, mac baslamadan olacaklari tahmin edebiliyordum ,yenildigimizde sasirmiyordum. Bu sene keske her hafta derbi oynasak , derbi haftasini iple cekiyorum cikalim o bakkal dukkanina futbolumuzla hakemide yenelim feneride. Ayrica kadro olarak kanatlarda gokhan ve q17 oynamalk diye dusunuyorum , derbi atmosferi baskadir ,  bu ikisi işi ciddiye aldiginda yaslan arkana izle acik ve net.  Tore bence haftalardir derbiye odaklanmis durumda akli orda eminim anadolu kulupleri ile yapilan maclarda odaklanamiyor diye dusunuyorum , zaman geçsin bee derbi akşami gelsin!

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

Adamlar video yapıyor aga! Tüğlerim diken diken oldu yeminle...

oha ya harika olmuş of ulan fena oldum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 11:38:27 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

Rıdvan diyorki Beşiktaş Fener şampiyonluk mücadelesi son haftaya kadar sürer hatta ikili averaj şampiyonu belirleyebilir.Ulan adama demezlermi hakem hataları ikinci devre sadece 3 haftada fener lehine 7 puan avantaj sağladı (Eskişehir 3 rize 2 başakşehir 2).Bu adamlar insanları ne kadar aptal sanıyorlarki acaba?
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı graser

Selcuk SAHIN: febenin sampiyon olmasini istiyorum. Diye aciklama yapmis. Eminim sari kartlilarin uzerine oynayacak ve onlari proveke edecek.

Çevrimdışı rico_paşa

Töre için naçizane şunu söyleyeyim. Töre nin piyasası şu an için 12-18 milyon € dur. Yani Töre nin en kötü hali 12 milyon € zaten. Kimse elimizde patladı diye endişelenmesin. Beni endişelendiren böyle bir futbolcuyu (psikolojik sorunlarından arındığında) 3-5 sene Beşiktaş formasıyla izlemek varken satalım diyen taraftar. Sırf bu sene fener ve Gs maçlarını aldı formsuz Gökhan Töre. Ben destek olma taraftarıyım.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı 38life

Geçenki sarı çocuk.

Çocuk fake ustası çıktı rıza baba :D Kanat olacakmış yanlışlıkla stoper olmuş gibi duruyor.
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 12:33:54 38life ]

Çevrimdışı 38life

Töre için naçizane şunu söyleyeyim. Töre nin piyasası şu an için 12-18 milyon € dur. Yani Töre nin en kötü hali 12 milyon € zaten. Kimse elimizde patladı diye endişelenmesin. Beni endişelendiren böyle bir futbolcuyu (psikolojik sorunlarından arındığında) 3-5 sene Beşiktaş formasıyla izlemek varken satalım diyen taraftar. Sırf bu sene fener ve Gs maçlarını aldı formsuz Gökhan Töre. Ben destek olma taraftarıyım.

Ben şahsen bu haliyle satılmasını istemem çünkü bu haline 12 milyon euro veren çıkmaz bence. Ben form tutmadan satılmasın diyorum. Maksimum satabileceğimiz rakama satalım.

Çevrimdışı 38life

Mersin maçında tribünden çektim :) King Kong formaya acıkmış...

Çevrimdışı bjkferhat

Selçuk Şahin gençlerin oyuncusu çıkmış fener şampiyon olsun diyor.Böyle kara cahiller çok türk futbolunda daha nerede oldugunun,nasıl para kazandıgının farkında degil sanırım.Egitim cok önemli

EssiLor

• Ziyaretçi

SON DAKİKA !!!!
Gençlerbirliği maçında Gökhan Töre Kulübede Oturacak
Güneş'in Quaresma ve Olcay la başlaması Bekleniyor
Forvette ise Mario Gomez olacak.

NTV Spor

Çevrimdışı EMİR EMRE

Selçuk Şahin gençlerin oyuncusu çıkmış fener şampiyon olsun diyor.Böyle kara cahiller çok türk futbolunda daha nerede oldugunun,nasıl para kazandıgının farkında degil sanırım.Egitim cok önemli

Çok var bunlardan  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu sabahki antrenmandan

Futbolcularin keyfi yerinde :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ogün

EssiLor

• Ziyaretçi

Bu sabahki antrenmandan

Futbolcularin keyfi yerinde :super:
İlk fotoğraftan gördüğümüz kadarıyla Ozzy Ve Quaresmamız arasında hiçbir problem yok gayet Mutlu huzurlu ve dinamikler
Allah bozmasın :)