Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7317956 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Aras için imza töreni daha yeni düzenlendi bugün :)

Çevrimdışı tangaz

inşallah şu gençler maçı çok kolay geçer ve ilk yarı 3-0ı yakalayıp ardından sınırdakiler  Gomez, İsmail ve Beck sıralamasıyla oyundan çıkarlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kuzey

profesyonellikte takım tutma diye bir şey yoktur sadece iyi sözleşme vardır ama arada istisnalarda vardır mesela pascal nouma benim için en büyük beşiktaşlı benim diyen insandan daha çok beşiktaşlıdır

Çevrimdışı Dr.Zeck

Çevrimdışı Ogün

Aras için imza töreni daha yeni düzenlendi bugün :)

Yuh daha yeni mi?

Yuh daha yeni mi?

evet ama ben aras'ı kiraladığımıza pişman oldum devre arasında satsaydık keşke töreyi yerine aras oynardı hemen.

Çevrimdışı Kalyoncu

evet ama ben aras'ı kiraladığımıza pişman oldum devre arasında satsaydık keşke töreyi yerine aras oynardı hemen.
Dur bakalım belki töre düzelir iyi paraya satarız arasta orada pişer iyice double double yaparız :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Gökhan Töre derbiyi alacak görürsünüz  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı RQ7_351903

Halis Özkahya'ya whatsApp'dan mesaj attım, yakma bizi Allah yardımcın olsun diye oda döndü, Allah sizinde yardımcınız olsun, rahat olun. diye.

İnşAllah yakmaz.

Çevrimdışı tangaz

Gökhan Töre fb,gs,ts maçlarını aldırsın dilerse sezonun kalanında saç baş yoldursun. tek kelime etmem ettirmem  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Halis Özkahya'ya whatsApp'dan mesaj attım, yakma bizi Allah yardımcın olsun diye oda döndü, Allah sizinde yardımcınız olsun, rahat olun. diye.

İnşAllah yakmaz.

Doğru telefona ulaştıysan eline sağlık umarım etkisi olur. İnşallah kimsenin hakkı yenmeden kazanırız.

Çevrimdışı 38life

töreyi satıp hakim ziyechi alabilirsek çok iyi iş yapmış oluruz   :tabe:

Töre böyle oynarsa Töre'den alacağımız parayla anca  Erkan Zengin'i alırız.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimdışı ebubi

takım özellikle hücum hattında çok iyi oynuyor eyvallah da özellikle son 2 haftadır ozi'nin 3-4 maçtır da töre'nin yine kafa olarak koptuğunu görmeye başladım. yine geçen senelere benzemez umarım. oz'nin performansının artması için tolgay'ın yavaş yavaş takıma girmesi şart

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İnşAllah yakmaz.

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı panic13

takım özellikle hücum hattında çok iyi oynuyor eyvallah da özellikle son 2 haftadır ozi'nin 3-4 maçtır da töre'nin yine kafa olarak koptuğunu görmeye başladım. yine geçen senelere benzemez umarım. oz'nin performansının artması için tolgay'ın yavaş yavaş takıma girmesi şart

töre konusunda haklısın. Ozzy ile ilgili problem bence şu; sahada pas yaabileceği kanallar olmayınca yeterince etkili olamıyor. Töre ve Q17 sahada iken takım ileri oyunu yığıyor ama hareketli ve pasa dayalı hücum geriye gidiyor. Biz hızlandıkça iyi oynayan bir takımız. Olcay veya Sosa'dan birinin kanatta olması hem oyunu genişletiyor hem de doğrudan hızlı olarak pas oyununa dönüyor. O sebeple, bana göre de çoğu zaman bizim şu an ki düzende yetersi kalsa da Olcay'ın mutlaka sahada olması lazım alışıldık düzenden kopmamamız için. Olcay yoksa mutlaka Sosa kanada geçmesi.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı celiker1

Yuh daha yeni mi?
Ağır bir gribal enfeksiyon geçirdiği için önce planlanan imza töreni ertelenmiş.Önceki gün A takımın B takımıyla yaptığı ve 6-2 kazandığı maçta 2 asist yapmış.Umarım bu hafta sahaya çıkar
Hayatta Beşiktaş

Necip mi :D

Atiba-Tolgay-Oğuzhan-Sosa varken neden necip anlatsana biraz :)

Kanatlarda

Quaresma-Olcay olur son durumda bir değişiklik olmazsa :)

Merhaba kardeşim :)

Tolgay ve Veli 7 aydır forma giymiyor.
Keşke Tolgay oynayabilse.
Elimizde de ortasaha diyebileceğimiz Necip'ten başka futbolcu yok.
Oğuzhan, Atiba ortasahası derbi için yetmeyebilir.

Merhaba kardeşim :)

Tolgay ve Veli 7 aydır forma giymiyor.
Keşke Tolgay oynayabilse.
Elimizde de ortasaha diyebileceğimiz Necip'ten başka futbolcu yok.
Oğuzhan, Atiba ortasahası derbi için yetmeyebilir.

Atiba-oğuzhan-sosa ile yenmedik mi bu feneri :)

Niye korkuyorsunuz atiba-necip-oğuzhan yada sosa yapıyoruz :)

Necip skor avantajını yakalayınca kesici amaçlı sokulacak oyuncu  :ok:

Çevrimdışı Deniz

aras artık full oynamalı,seneye form tutmalı.
Sezon sonu Törenin ayrılma ihtimali epey yüksek
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Deplasman her zaman farklıdır.İnşallah sen haklı çıkarsın.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ebubi

töre konusunda haklısın. Ozzy ile ilgili problem bence şu; sahada pas yaabileceği kanallar olmayınca yeterince etkili olamıyor. Töre ve Q17 sahada iken takım ileri oyunu yığıyor ama hareketli ve pasa dayalı hücum geriye gidiyor. Biz hızlandıkça iyi oynayan bir takımız. Olcay veya Sosa'dan birinin kanatta olması hem oyunu genişletiyor hem de doğrudan hızlı olarak pas oyununa dönüyor. O sebeple, bana göre de çoğu zaman bizim şu an ki düzende yetersi kalsa da Olcay'ın mutlaka sahada olması lazım alışıldık düzenden kopmamamız için. Olcay yoksa mutlaka Sosa kanada geçmesi.

aynen katılıyorum, ozi-sosa-olcay üçlüsü tek paslarla 4-5 adamı birden egale edip birden ceza sahasına inebiliyor, çok kapanan takımlarda da q7 ve töre daha çok işe yarıyor (başakşehir maçı gibi). ama tabi olcayın basit hatalarıda bazen hakkaten çileden çıkarıyor. rakip takım iyi analiz edilmeli, mersin maçında şenol hoca çift forvete dönerek hata yaptığını fark etti ve gomezi çıkarmak zorunda kaldı, eğer yenemeseydik çok başımız ağrırdı değişiklikten dolayı. maç öncesi analizleri daha iyi yapıp maç içi fazla risk almamak gerek.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fb maçını kazanacağız arkadaşlar ilk maçı istememiştim son 10 yılda izleyemedigim tek derbi ve bu derbiyi yine izleyemeyecegim 3 puan cepte:):)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bende temkinli baslamaktan yanayim acikcasi Gülhan

Vitor gördü göreceğini Atibaya baski yapinca çıkamadigimizı gordu ve 3 on libero ile oynuyorlar

Necip - Atiba yapabiliriz

Mesela şöyle :

Necip - Atiba

Ozi

Sosa.                               Quaresma

Gomez

Q17 yerine Olcay da olabilir.

Ama mevcut orta saha ile cikarsak biraz sikinti yasayabiliriz diye düşünüyorum..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık