Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7317575 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bide içimizdeki arkadaşlar susalım diyor buyrun.

"BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 14.02.2016 tarihinde oynanan MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 75.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişleri engellenmesine,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, flaş röportajların geç tamamlanmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, basın toplantısının geç tamamlanmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cezaların birleştirilmesi suretiyle BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, toplam 120.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir"
Yalniz Basaksehir macinda cok ciddi küfürler edildi yani bu Ceza hakedildi sonun kadar egri oturup dogru konusmak lazim :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Artık Quaresma eleştirileceğine bence Olcay eleştirilsin önceden çok eleştirildi Quaresma
Adam boş kaleye atamıyor arkadaş
Benim 10 yaşındaki biraderimi koysan atardı onu
Quaresma dan verim almaya başladığımızı düşünüyorum eskisi gibi bencil değil eskisi gibi şimarık havalı değil bu adam takımın ağabeyi
Bu takım şampiyon arkadaş.
Quaresmanin Istanbula indigi gun Agzindan cikan ilk sozler ;

Buraya Sampiyon olmak.icin geldim , Sampiyon olacağız, Butun Istanbulu siyah - Beyaz gormek istiyorum :)

zamanında dediydim bu forumda (sanırım sezon başıydı) Chelsea'dan Alman M.Marin'i alalım diye görüşümü belirtmiştim
hiç olmazsa kiralik olarak kadromuza katabilirdik
en azından rotasyonda bile müthiş katkı verirdi
Q17 müzmin olarak sağ açıktır keza G.Töre'de öyle bu ikisini sezon boyunca yerlerinde değerledirecektin
sol açık ise Olcay,Marko ve Kerim bunları da sezon boyunca yerlerinde değerlendirecektin
hatta Marko'yu değişik oyun veryasyonlarında da değerlendirebilirdin
Marko'nun oyun yapısı takımda yer alan başta Sosa olmak üzere Oğuzhan,Atiba,Tolgay gibi pas trafiğini iyi düzenleyen yerde sağlam işler yapabilirdi
neyse yeteri kadar destek gösterilmedikten sonra bunları konuşmak da gereksiz.
Marin bizde is yapardi Tore kadar yetenekli olmasada yari tore Olcay karisimi diyebiliriz yani tam ihtiyacimiz olan profilde Marko marin

Şu videoyu izleyip de Olcay'ı eleştirmek mümkün değil. Kaliteli hücum aksiyonlarının hepsinin göbeğinde. Bu arada tamam Quaresma geldiğinden daha faydalı oluyor olabilir ama hala çok yetersiz bence. Her topu çizgide ayağına beklemesi, gelen toplarda eveleyip gevelemeden hiçbir orta açmaması bunlar hep handikap. Top ayağına geldiğinde illa 2-3 çalım atma peşinde 1 kere şöyle alır almaz içeri kestiğini görmedim. Onun 2-3 çalım atayım derken beklediği sürede rakip ceza sahasında kalabalıklaşıyor ve paylaşımı rahat yapıyolar. Quaresma, Olcay kadar basit oynayıp asistler yaptığında herkes onu daha çok sevecektir :)
Eveleyip gecelemeden ortaladigi ppzisyonlar aklima ilk gelenler

1461 maci Cenkin kafasina asist

Baskasehir macinda Cenkin kafasina asist

Mersin maci Olcaya asist Olcay bos kaleye direk

Hoc laf etme aklima ilk gelenler bunlar dahada bayagi var boyle asisti ama atamadigimiz

maç başı 250000 lira ödüyoruz. Atatürk'e 100,000
Ben 150.000 Tl ödüyoruz diye hatırlıyorum :alala:

Goksel gumusdag gibi adamlardan hic hoslanmam AMA soylemem gerekir kendisi vodafone arenanin kurdelesini fikret orman ile birlikte kesebilir hic gocunmam. Delikanli adammis. Kendisi bildigim kadariyla besiktas taraftari da degil.

Unutmadan istanbulda butun yonetimi besiktasli gecinen insanlardan kurulu, semtimize yuruyus mesafesinde stadi olan ismi lazim degil bir takim daha var. hah onlar baksinlar utansinlar.

Ayrica stadini acan konyaspor baskani ve osmanlispor baskani da bizim stadimizin insaatina omuz vermislerdir. Onlari da unutmadik, acilisa cagrilmalidirlar.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Türkay

Kanatlar şöyle nasıl olur? Marin Aras Olcay Frei
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Arkadaşlar Gençlerbirliği maçı biletleri ne zaman çıkıcak? Bugün baktım sabah çıkmamıştı.

Ne zaman çıkacağını bilen var mı?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Kanatlar şöyle nasıl olur? Marin Aras Olcay Frei

o oyuncularla mı şampiyonlar liginde başarılı olucaz :)

Çevrimdışı Türkay

o oyuncularla mı şampiyonlar liginde başarılı olucaz :)

Robben gelmeyecek ve büyük ihtimal Q7 de gitmeyeceğine göre Q7 Aras Frei Olcay olacak gibi CL liginde. Başarılı olur muyuz bunu zaman gösterir tabi :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2016, 22:46:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Robben gelmeyecek ve büyük ihtimal Q7 de gitmeyeceğine göre Q7 Aras Frei Olcay olacak gibi CL liginde. Başarılı olur muyuz bunu zaman gösterir tabi :D

Quaresma ve Frei dahil olmamaı bu rotasyona seneye.

Olcay ve Aras yedek, 2 tane çok efektif kanat oyuncusu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

seneye töre-quaresma yok büyük bir ihtimalle frei'da yok ya kiralık ya temelli yok.

Olcay-aras 2 tane kanat alıcaz 1 tane çok iyi bir kanat bekliyorum robben gibi birde lavezziyi düşünüyordum bedavaya  o gitti.

ŞAmpiyon olursak para alıcaz.

Şampiyonlar ligine direk gruplardan başlıyacağımız için 25 milyon € alıcaz.

Töre-Quaresma,sosa'dan alıcaz :)

Seneye iyi bir kadro kurulacaktır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kim gibi mesela töre elde kalırsa napacağız :)

kim gibi mesela töre elde kalırsa napacağız :)

kalmaz ama çok düşük rakama satarız mesala 30 milyon € edicek töreyi 10 milyon € satarız bu gidişle.

Aras bence Olcay-Töre karışımı, ikisininde özelliklerinden biraz var. Seneye rotasyonda her türlü iş yapar.

Olcay'ı satacağımızı düşünmüyorum. Futbolu bizde bile bırakabilir :D Çünkü toplam sene içinde gerçekten katkı veriyor ve tatlı üçgenlerin içindeki önemli bi ayak.

Kerim'i çok seviyorum ve çok şeyler beklediğim bi oyuncu.. Ama olamadı bir türlü, seneye satılsın ya da kiraya verilsin. Her yerde söylüyorum yine söylerim Kerim bu ligdeki en kolay çalım atan futbolcu küçük adımlarla inanılmaz seri mesafe kat ediyor. Top ayağına yapışıyor resmen.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kalmaz ama çok düşük rakama satarız mesala 30 milyon € edicek töreyi 10 milyon € satarız bu gidişle.
he ya 15 üstü iyidir her halükarda adam gevşek mental olarak sorunlu :bandit:

Çevrimdışı Çağatay

Ziyech i alirsak sosayi kanada cekebiliriz
Hope for the Best, Plan for the Worst

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Türkay

seneye töre-quaresma yok büyük bir ihtimalle frei'da yok ya kiralık ya temelli yok.

Olcay-aras 2 tane kanat alıcaz 1 tane çok iyi bir kanat bekliyorum robben gibi birde lavezziyi düşünüyordum bedavaya  o gitti.

ŞAmpiyon olursak para alıcaz.

Şampiyonlar ligine direk gruplardan başlıyacağımız için 25 milyon € alıcaz.

Töre-Quaresma,sosa'dan alıcaz :)

Seneye iyi bir kadro kurulacaktır.

Biz burada konuşuyoruz ama yönetimin de ne yapacağı belli olmuyor ki ara transfer de ki Marcelo Aras ve Alexis hamlesi gibi :) Ama sene sonu bence Aras + Q7 nin gidisine baglı bir kanat daha alınır

Robben olsa fena mı olur beee   :bandit:

Çevrimdışı ilhan mansız

Yalniz Basaksehir macinda cok ciddi küfürler edildi yani bu Ceza hakedildi sonun kadar egri oturup dogru konusmak lazim :tabe:
Başakşehir maçında en çok Necmi abi küfretti.  :D :D kaç kez uyardm yapma etme dedim dinlemedi  :D

Çevrimdışı GÖRKEM

Hatta 3 tane. Gökhan'i unutma.  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Şubat 2016, 00:04:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Töre 30 milyon Çin dışında çok farazi.

Ben şimdiye kadar 20'nin üstüne hiç çıkmadım tahmin olarak kafamda 17-18 vardı ama böyle giderse 10-12 arasına anca.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli