Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7316590 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Fenerin 2 tribünü kapatılmış bizim maçta okul ve maraton tribünleri .

tribün kapatma değil abi taraftarın kartları bloke oldu bizim maç için.

bursa-fb maçında neden saha kapatılıyor?fb nin sadece kombine bloklanıyor?yine taraftar gelecek.

Çevrimdışı atalay

Gümüşdağ'ın, FB ile şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz bir sezonda stadını paylaşmasını şaşkınlıkla izliyorum. Kiralama bedeli olarak ne kadar ödüyoruz acaba?

Çevrimdışı Anıl

Şu videoyu izleyip de Olcay'ı eleştirmek mümkün değil. Kaliteli hücum aksiyonlarının hepsinin göbeğinde. Bu arada tamam Quaresma geldiğinden daha faydalı oluyor olabilir ama hala çok yetersiz bence. Her topu çizgide ayağına beklemesi, gelen toplarda eveleyip gevelemeden hiçbir orta açmaması bunlar hep handikap. Top ayağına geldiğinde illa 2-3 çalım atma peşinde 1 kere şöyle alır almaz içeri kestiğini görmedim. Onun 2-3 çalım atayım derken beklediği sürede rakip ceza sahasında kalabalıklaşıyor ve paylaşımı rahat yapıyolar. Quaresma, Olcay kadar basit oynayıp asistler yaptığında herkes onu daha çok sevecektir :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Sorun da orada zaten en büyük 2 ligin şampiyonluk adaylarının  hücumcuları çok fazla günümüz futbolu için.

Onun dışında ortalama 2'yi bulan takım sayısı bile çok fazla değil. Ligin yapısını da düşünürsek bence gayet iyi bu ortalama.

Ortalama iyi ama dagilim iyi degil. Erken öne gecince 4-5 yapiyoruz. Gecemeyince 1 Gol zor atiyoruz. Ipleri elimizde tutamiyoruz. Rakip Futbolun dogrularini yapinca etkisiz kaliyoruz. Bunun icin yeni hücum planlari gelistirmek zorundayiz. Senol Hoca'ya büyük is düsüyor simdi.
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 18:16:01 GÖRKEM ]

Çevrimdışı GÖRKEM

Önümüzdeki haftalarda Tolgay fit duruma geldiğinde ;

Atiba-Tolgay-Oğuzhan-Sosa-Töre ya da Quaresma gibi bir 11 e dönebiliriz.

Ofansif olarak cok iyi Kadro ama Orta Saha direncsiz kalir.

Çevrimdışı mellfred

Gümüşdağ'ın, FB ile şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz bir sezonda stadını paylaşmasını şaşkınlıkla izliyorum. Kiralama bedeli olarak ne kadar ödüyoruz acaba?
maç başı 250000 lira ödüyoruz. Atatürk'e 100,000

Çevrimdışı Tolga

Ofansif olarak cok iyi Kadro ama Orta Saha direncsiz kalir.
İyi de şuanda da buna benzer bir kadro ile oynuyoruz :)

Eğer Sosa'dan dolayı öyle düşünüyorsan bence sıkıntı olmaz. Sosa kanatta da gayet verimli oynar.

Sosa-Olcay kanatlarını da deneyebiliriz tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Bursanın cezası kalktımı acaba

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GÖRKEM

İyi de şuanda da buna benzer bir kadro ile oynuyoruz :)

Eğer Sosa'dan dolayı öyle düşünüyorsan bence sıkıntı olmaz. Sosa kanatta da gayet verimli oynar.

Sosa-Olcay kanatlarını da deneyebiliriz tabi.

Sosa'dan dolayi degil Tolgay'dan dolayi. Böyle agir bir sakatliktan sonra geri dönüp Ozi'nin defansif görevini direk üstlenebiliyorsa helal olsun. Yalniz Tolgay hic fizigi veya defansif özellikleri ile öne cikan biri olmadi.

Çevrimdışı Anıl1903

Sözde diğer büyüklerin yapamadıklarını yapıyorlar.Kiralama ücretini bilemem ama helal olsun.

Çevrimdışı 38life

Şampiyonluk kutlamalarına Göksel Gümüşdağ da katılsın diyecem ama yanlış anlaşılır ozaman da :)

Çevrimdışı Tolga

Sosa'dan dolayi degil Tolgay'dan dolayi. Böyle agir bir sakatliktan sonra geri dönüp Ozi'nin defansif görevini direk üstlenebiliyorsa helal olsun. Yalniz Tolgay hic fizigi veya defansif özellikleri ile öne cikan biri olmadi.
Tolgay'ın defansif özellikleri Oğuzhan'a göre daha iyi.

Zaten sakatlanmasaydı Atiba'nın yanında Tolgay'ı görürdük.

Tolgay fit hale geldiğinde söylediğim şekilde oynayabiliriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı LuceGel

Tolgay'ın defansif özellikleri Oğuzhan'a göre daha iyi.

Zaten sakatlanmasaydı Atiba'nın yanında Tolgay'ı görürdük.

Tolgay fit hale geldiğinde söylediğim şekilde oynayabiliriz.
Tolgay orta saha sosa kanat şablonuyla çok etkili bir finiş yaparız son 8-9 hafta olur bu iş çokda güzel olur  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Librarius

Töredeki düşüş devam ediyor. İlk yarı ayağına gelen neredeyse tüm topları ezdi. Böyle devam ederse yedeğe çekilecek, kendisini toparlaması lazım.

İsmail resmen sınıf atladı. Şenol güneşin en çok aşama kaydettirdiği oyuncu takımdaki. Antep ve Başakşehir maçlarındaki iki gol onun kazandığı toplar sayesinde atıldı. Bizim için büyük şans umarım böyle devam eder.

Tosiçi stoperde beğendim. Sol bek performansından daha iyi bir performans verdi.

Şampiyonluk için Gençler maçını kazanıp Fenere deplasmanda yenilmememiz lazım. FB kendi evinde inanılmaz baskılı oynuyor. İlk golü biz yersek işimiz zor.
Son 8 hafta işler iyice kızışacak. Sakin kalıp baskıya dayanabilen şampiyon olur. Biz son senelerde bu baskıyı hiç kaldıramadık. FB ise bu tarz gerginlikleri iyi yönetebilen bir takım.

FB'mi iyi yonetiyor? FB bildigin son hafta loser'i. Son macta 2 sampiyonluk kaciran takimdan bahsediyoruz. Kesinlikle baskiyi kaldirabilen bir kulup degil. Biz son haftalar stresini sadece Bilic doneminde yasadik. Diger sezonlar zaten son haftalara kadar pek yarisamadik, yaristiklarimizi da kazandik. Yani demem o ki "Besiktas stresi kaldiramiyor" soylemi de bir algi operasyonu.

Gecmiste kilit derbileri kaybettik evet ama neredeyse hepsinde operasyon cocugu hakemler rol oynadi. Terim'in GS'nin basina gectigi 2011'den bu yana GS ile oynadigimiz maclarin neredeyse hepsinde skandal hakem kararlari vardi. FB maclarinda da durum bundan farkli degildi.  "Besiktas stresi kaldiramiyor" soylemi operasyon cocugu hakemlerin operasyonlarini gizleme bahanesidir. Biz stresi kaldirir, sampiyon oluruz evelallah... Haramzade FB dusunsun.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı celiker1

Paradan ziyade kendi prestiji ile alakalı.Kulüpler birliği başkanı olmasından dolayı bir destek daha bulup başarılı yönetici profili çizmeye çalışıyor.Ne kadar çok başkan desteği o kadar kolay karar alma ve yönetim.Kayınbirader damadı kontenjanından ileride federasyon başkanlığı,spor bakanlığı beklentisi vardır kanımca👍🏻
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 21:26:33 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Goksel gumusdag gibi adamlardan hic hoslanmam AMA soylemem gerekir kendisi vodafone arenanin kurdelesini fikret orman ile birlikte kesebilir hic gocunmam. Delikanli adammis. Kendisi bildigim kadariyla besiktas taraftari da degil.

Unutmadan istanbulda butun yonetimi besiktasli gecinen insanlardan kurulu, semtimize yuruyus mesafesinde stadi olan ismi lazim degil bir takim daha var. hah onlar baksinlar utansinlar.

Ayrica stadini acan konyaspor baskani ve osmanlispor baskani da bizim stadimizin insaatina omuz vermislerdir. Onlari da unutmadik, acilisa cagrilmalidirlar.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

FB'mi iyi yonetiyor? FB bildigin son hafta loser'i. Son macta 2 sampiyonluk kaciran takimdan bahsediyoruz. Kesinlikle baskiyi kaldirabilen bir kulup degil. Biz son haftalar stresini sadece Bilic doneminde yasadik. Diger sezonlar zaten son haftalara kadar pek yarisamadik, yaristiklarimizi da kazandik. Yani demem o ki "Besiktas stresi kaldiramiyor" soylemi de bir algi operasyonu.

Gecmiste kilit derbileri kaybettik evet ama neredeyse hepsinde operasyon cocugu hakemler rol oynadi. Terim'in GS'nin basina gectigi 2011'den bu yana GS ile oynadigimiz maclarin neredeyse hepsinde skandal hakem kararlari vardi. FB maclarinda da durum bundan farkli degildi.  "Besiktas stresi kaldiramiyor" soylemi operasyon cocugu hakemlerin operasyonlarini gizleme bahanesidir. Biz stresi kaldirir, sampiyon oluruz evelallah... Haramzade FB dusunsun.

Yazdıklarınıza katılıyorum. Fenerbahçe son 10 yılda 2 değil 3 kez son maçta şampiyonluğu kaybetti yalnız, onu düzelteyim. (Denizli, Trabzon ve Süper Final'deki Galatasaray maçları) Yine son 10 yılda 3 kez de kupa finalinde kaybettiler. (ikisi bize, biri Trabzon'a karşı) Adamlar loser kelimesinin Türkçe sözlükteki karşılığı.

Biz ya yarıştan erken koparız (Demirören dönemi), ya da kazanırız. Bunun istisnası geçen senedir. Onun dışında şampiyonluk mücadelesi verip de kaybettiğimizi veya kupa finallerinde yenildiğimizi pek hatırlamıyorum.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı atalay

Paradan ziyade kendi prestiji ile alakalı.Kulüpler birliği başkanı olmasından dolayı bir destek daha bulup başarılı yönetici profili çizmeye çalışıyor.Ne kadar çok başkan desteği o kadar kolay karar alma ve yönetim.Kayınbirader damadı kontenjanından ileride federasyon başkanlığı,spor bakanlığı beklentisi vardır kanımca👍🏻
Şampiyonluk kutlamalarına Göksel Gümüşdağ da katılsın diyecem ama yanlış anlaşılır ozaman da :)
Sözde diğer büyüklerin yapamadıklarını yapıyorlar.Kiralama ücretini bilemem ama helal olsun.

Gümüşdağ, ülke futbolunun denge ismidir. Şaşırmamın sebebi bu. Meblağı sorma nedenim ise terazideki ağırlığı.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Yazdıklarınıza katılıyorum. Fenerbahçe son 10 yılda 2 değil 3 kez son maçta şampiyonluğu kaybetti yalnız, onu düzelteyim. (Denizli, Trabzon ve Süper Final'deki Galatasaray maçları) Yine son 10 yılda 3 kez de kupa finalinde kaybettiler. (ikisi bize, biri Trabzon'a karşı) Adamlar loser kelimesinin Türkçe sözlükteki karşılığı.

Biz ya yarıştan erken koparız (Demirören dönemi), ya da kazanırız. Bunun istisnası geçen senedir. Onun dışında şampiyonluk mücadelesi verip de kaybettiğimizi veya kupa finallerinde yenildiğimizi pek hatırlamıyorum.

Her sey bir yana az once bir baslik altinda golu atani hatirlayamadim google a 'bjk fb 3-0' yazdim 10 gazete haberinden 9 u fb nin bizi 3-0 yendigi macla alakali. Basin bile operasyonlarda lobicilikte.

Feneri geceriz ama kutlamaz bunlar gazetelerde vs.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2016, 21:53:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Siemens in de %100 alman malı olan çamaşır makinası 10 yıl garantiliyken
türkiye üretimi olan modelleri 2 sene garantili  :D
Bu cok iyiydi ışte :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2016, 21:55:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
250.000 iyi para Başakşehir çapında takım için. 10 iç saha maçı 2.5 milyon tl eşittir yaklaşık 1 milyon euro/ dolar o da eşittir 2 veya 3 oyuncu maaşı.
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 22:00:44 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olcay'da özgüven eksikliği hissediliyor. Çekingenlik var, eskiden çat diye tavana vururdu veya uzak köşeye bırakırdı rahatça...

Ama dünkü kaçırdığı golü de kanat olarak sadece Kerim atardı. Diğer kanatlarımız tekte vurmak yerine, topu durdurup adam geçmeye çalışırdı.
Aynen

Kerim G.antep ve Konya maçlarında Olcayin pozisyonunun bire bir aynisi olan pozisyonlarda atmisti Golleri

Bide Bos kaleye atiyor diyenler vardi , Olcay onuda atamadi :bandit:

Tamam kbul ediyorum Olcay hizli pas oyunumuzun ve takim oyunumuzun vazgecilmezi ama Formsuzken hic cekilmiyor bee :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

maç başı 250000 lira ödüyoruz. Atatürk'e 100,000

Başakşehir her yıl kar eden birkaç Süper lig takımından biri. Meblağ doğru ise çarkı döndürmek adına iyi para.