Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311789 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Kanatlarda artik mutlaka Cenk - Quaresma veya Sosa-Quaresma ikilisini denemesi lazim Senol hocanin !

Formayi hak edenlere vermesi lazim

Olcay efendi ile Sahada eli belinde dolasan Gokhanin yedege cekilme vakti geldi

Quaresma Sosa değil de Quaresma Cenk kanatlı takımı istiyorum ben. Amacım Cenk'i kanattan sürekli ceza sahasına koşturup Quaresmanın ortalarıyla Cenk'e bol bol kafa golü attırmak. Rakip savunma Gomez'i markajlarken Cenk bir kanat oyuncusu olarak içeri çok rahat dalıp ortalara kafayı çakabilir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kadro kalitesi olarak çok yüksek ama alışıldık oyun yapısının devamlılığı konusunda şüpheli bir kadro.

Aslında bu kadro olabilir. Neden derseniz,

Vitor Başakşehir maçında Atiba'ya baskı yapmanın ne kadar önemli olduğunu gördü.

Tolgay ne kadar hazır olur bilmiyorum ama Atiba'ya yüklediğimiz  yükü Tolgay gayet alabilir.

Keza Oğuzhan da var. Ama bence sahada olması gereken oyuncu Olcay. Fener baskıyı yiyince top yapamıyor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Aslında bu kadro olabilir. Neden derseniz,

Vitor Başakşehir maçında Atiba'ya baskı yapmanın ne kadar önemli olduğunu gördü.

Tolgay ne kadar hazır olur bilmiyorum ama Atiba'ya yüklediğimiz  yükü Tolgay gayet alabilir.

Keza Oğuzhan da var. Ama bence sahada olması gereken oyuncu Olcay. Fener baskıyı yiyince top yapamıyor.
Olcay banko olur zaten onun kaçarı yok :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olcay banko olur zaten onun kaçarı yok :)

Hoca gs derbisindeki gibi diğer kanatta Quaresma'yı tercih edecek bence. Töre'ye formsuz demek az kalır şu halde.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Hoca gs derbisindeki gibi diğer kanatta Quaresma'yı tercih edecek bence. Töre'ye formsuz demek az kalır şu halde.
Şu anda gerçekten çok kötü ama ben yine de Töreyi tercih eder diye düşünüyorum :)

Çevrimdışı Sarp

Helal Olsun Turgay Demir sana
Helal Olsun  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Uğurcan

Turgay Demir BJK Tv'de resmen sesimiz oluyor çok ağır konuştu Aziz Yıldırım'a  :ishock: Helal olsun ellerinden öpüyorum keşke herkes senin kadar cesaretli konuşabilse bu taraftar arkanda sonuna kadar ...
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı firewater

Turgay Demire helal olsunda diğerleri nerede?

Ali Ece, Metin Tekin, Ali Gültekin, İbrahim Toraman hatta hatta Tümer Metin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı yigitcan1903

Ya biletini keserler ya da itibarsızlaştırırlar şimdi Turgay Demir'i
Diğerleri ondan korkuyo etliye sütlüye karışmıyo
Beşiktaş için karışmıyolarsa kendilerine de gerek yok gerçi
Bir de Ali Ece'nin K.paşa maçı isyanını unutmam,hakkını yemeyim
Ama biz her halükarda bu şartlar altında bu haksızlıklarla mücadele etmek zorundayız,isyan etsek de etmesek de orası kesin

Çevrimdışı sallapati

gençler maçı neden Olimpiyatta?????

Çevrimdışı yigitcan1903

Üst üste 3 maç istemediler 1 haftada
Gümüşdağın dediğine göre
Gençler maçından sonra dönücez

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyler 2004'te neler oldu bilmiyorum ama o zaman yayıncı kuruluşun ve fenerin yaşadığı korkudan daha büyük bi korku var şuan.

Stat geliyor, kadro geliyor, para geliyor, Büyük Beşiktaş geliyor. Bu sefer bize engel olamazlar. Olmamalılar, izin vermemeliyiz.

Her taraftarın üzerine düşen şeyler var. Sesimizi yükseltmemiz lazım. Beşiktaş'ın büyüklüğünü onların iliklerine kadar işletmemiz lazım.

Çevrimdışı firewater

@yigitcan1903

biletlerini kesseler ne olacak? bu kadarmı paraya ihtiyaçları var. Bak Turgay Demir den o kadar haz almam ama adam yerimden ederler diye korkmadan çat çat konuştu. ama ağzı ali Ece kadar laf yapmıyor bu yüzden asporda gürcan beyinsizi bastırıyor Turgay Demiri.

1kişi yerine 5kişi 10kişi mücadele edersen kimse seni itibarını elinden alamaz. Hatta tümer kendini affetirmek istiyorsa tam zamanı. Çünkü en etkili koltukta oturuyor.

Turgay Demir BJK TV ye çıktıysa yönetim çıkarmıştır. Belki korkan tırsan yazarlarda yazar bundan sonra.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı firewater

Beyler 2004'te neler oldu bilmiyorum ama o zaman yayıncı kuruluşun ve fenerin yaşadığı korkudan daha büyük bi korku var şuan.

Stat geliyor, kadro geliyor, para geliyor, Büyük Beşiktaş geliyor. Bu sefer bize engel olamazlar. Olmamalılar, izin vermemeliyiz.

Her taraftarın üzerine düşen şeyler var. Sesimizi yükseltmemiz lazım. Beşiktaş'ın büyüklüğünü onların iliklerine kadar işletmemiz lazım.

O sene takımı içten de çökerttiler. Bu sezon ise içerden çökertmek gibi bir durum söz konusu olamaz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pazar gunu biz oynadik , Bugun yine biz oynayacagiz hafta sonu da biz oymayacaktik oyuzden 3 mac ust uste gelecekti bir haftada..

Zemin 1 haftada 3 maci kaldirmaz adamlar hakli Goksel gumusdag hakli adam cikti acikladi 1 haftada 3 maci kaldirmaz Gencler macindan sonra Besiktas buraya geri donecek isterlerse sene sonuna kadar burada oynayabilirler dedi

Yani isi bu erteleme maci bozdu acikca soylemek gerekirse..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı betoo38

beyler mail atalim, attiralim :)

mail: iletisim@tff.org

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına,

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu dikkat ve bilgisine;

Merhaba,

Beşiktaş Jimnastik Kulübü taraftarı ve sporseverim.

Beşiktaş Futbol A takımının Süper Lig maçlarında hakem hatalarından dolayı yaşamış olduğu sorunları, hava muhalefeti nedeniyle Beşiktaş’ımızın maç oynayamadığı, bu maçları oynasalar bile saat kavramının geç olduğu, diğer rakiplerimizin hiçbir şekilde böyle durumlar ile karşılaşmadığı konularını tüm Beşiktaş camiası bilmektedir. Resmi web sitemizden yapılan açıklamadan sonra Beşiktaş JK Başkanı Sn.Fikret Orman’ı PFDK’ya sevk etmeniz Türk spor tarihinde bir ilktir ve ne hikmet ise; bu ilkler hep Beşiktaş’ı bulmaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın açıklamalarını sanırım takip etmiyorsunuz? Kendisi her defasında Mhk ve Tff hakkında gözdağı içeren, hakem odalarında gezen, Türk sporuna fayda değil zarar veren açıklamaları yapmaktadır. Patagonya Futbol Federasyonu mu kendisinin yapmış olduğu açıklamalar ile yaptırım uygulayacaktır? Adaleti sağlayacak olan sizlersiniz. Beşiktaş’a karşı her daim adaletli olunuz. Beşiktaş’ın değerlerine göre hareket ediniz ve Beşiktaş’a saygı duyunuz. Şayet Beşiktaş’a karşı kişisel bir sorunuz var ise; bu sorununuzun sebebi her ne ise bunu makamlarınıza yansıtmayınız. Futbolu yöneten sizlersiniz. Futbolun ve adaletin ileriye gitmesini sizler sağlamalısınız. Adaletin olmadığı yerde spor da futbol da ileriye gidemez…

Türkiye de oynanan futbolun kalitesi artık Beşiktaş Jimnastik Kulübü futbol A takımı nedeniyle artmıştır. Bu durumla ilgili olarak; Federasyonun ve Merkez Hakem Kurulunun Beşiktaş JK maçlarında son derece titiz ve dikkatli olmasını bir sporsever olarak haklı nedenlerle talep ederim. Sporun ilerleyebilmesi, futbolun niteliğinin artması ve ayrıca şeffaflığın her konuda daim olmasını diliyorum.

Son olarak; Türkiye Futbol Federasyonunun artık Beşiktaş JK futbol A takımına yapılan bu haksızlıklara karşı ivedilikle aksiyon almasını bekliyorum. Bu sene belki birilerini üze üze şampiyonluğa ulaşacağız ama biz şampiyon olacağız. Tüm camia bu şampiyonluğa odaklanmış durumdadır. Tüm camia birlik ve beraberlik içerisinde şampiyonluğa inanmış durumdadır. Her türlü engel ve müdahalelere rağmen, kaliteli futbolu oynayan A takımımız sahada tüm rakiplerini yenecektir. Bu durumu kabul etmek istemeyen kişi ve kişiler farklı yollarla Beşiktaş’ı mağlup etmeye çalışmaya başlarsa; müsaade etmemenizi rica ediyorum. Her şeyin farkında olarak; Beşiktaş Jimnastik Kulübü futbol A takımının şampiyon olmasını kimsenin engelleyemeyeceğini de biliyoruz. Buna kimsenin gücü yetmeyecektir. Çünkü tüm camia, teknik heyet, sporcularımız ve biz taraftarlar bu şampiyonluğa odaklanmış durumdayız…! Hakkımızla hak ederek haklı olarak şampiyonluğa ulaşacağız…!

Tüm Beşiktaş camiasının dikkati Tff ve Mhk üzerindedir.

Bilgilerinize, iyi çalışmalar dilerim.

Çevrimdışı yigitcan1903

@yigitcan1903

biletlerini kesseler ne olacak? bu kadarmı paraya ihtiyaçları var. Bak Turgay Demir den o kadar haz almam ama adam yerimden ederler diye korkmadan çat çat konuştu. ama ağzı ali Ece kadar laf yapmıyor bu yüzden asporda gürcan beyinsizi bastırıyor Turgay Demiri.

1kişi yerine 5kişi 10kişi mücadele edersen kimse seni itibarını elinden alamaz. Hatta tümer kendini affetirmek istiyorsa tam zamanı. Çünkü en etkili koltukta oturuyor.

Turgay Demir BJK TV ye çıktıysa yönetim çıkarmıştır. Belki korkan tırsan yazarlarda yazar bundan sonra.
Valla abi ceplerini daha çok düşünüyolar demekki
Gerçi ne iş yapacaklar,en fazla gelip BJK TV'de çalışırlar onun da eti budu belli

Çevrimdışı Ripley

beşiktaşın stoper sorunu yok diyor mantıklı geldi bana.
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 17:02:58 Ripley ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Piyasa değeri bugünkü yükselişle 2015 yılı kapanışına göre yaklaşık 557 milyon lira artarak 1 milyar 75 milyon liraya çıktı ve fenerbahçe'nin toplam piyasa değerini geçti. fenerbahçe'nin piyasa değeri bugün 1 milyar 68 milyon liraya yükselirken, galatasaray 368 milyon lira, Trabzonspor 166 milyon lira piyasa değerine sahip bulununuyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bide sis çıkmış yine ertelenebilir diyor bu fanatik.

Başakşehir bölgesinde görüş mesafesini 100 metreye kadar düşüren aşırı bir sis olduğu görülürken, saat 19.30'daki karşılaşma öncesi Beşiktaş cephesinde 'Maç yeniden ertelenir mi?" korkusu yaşanıyor.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Stadda 5bin taraftar olucakmış ihşallah gerçek değildir ya yazık gerçekten  :s20:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Stadda 5bin taraftar olucakmış ihşallah gerçek değildir ya yazık gerçekten  :s20:

sen staddaki 5bin kişi arasında olacakmısın?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sametbagan

Cenkin , Q17 ile arasi baya iyi

Not : Cenk ve Quaresma idmanlara 1 saat erken gelip 1 saat Geç gidiyorlarmış

Bu 2 adam formayi hak ediyor :tabe:
katılıyorum cenk ve quaresma oyuna gerçekten karakter koyuyorlar önder özenin dediğii gibi adamlar oynuyor artı gomez de q17 ile oynama alışkanlığı kazanırsa baya bi kafa golü atar bence çünkü takımda hareketli topa sert ve isabetli orta açabilen bi sosa bi q17 var.Almeidanın ağzına yaptığı ortalar hala aklımda