Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311912 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gençlerbirliği maçı kesin olarak Olimpiyat'ta.

Göksel Gümüşdağ zeminden dolayı Başakşehir olmadığını söyledi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaş, Gençlerbirliği maçını muhtemelen Olimpiyat Stadı’nda oynayacak. Çünkü bugün onlar oynuyor. Pazartesi günü Gençlerbirği maçını verirsek oynayacaklar ve haftaya Cuma da bizim Kayserispor ile maçımız var. 7 gün içinde 3 tane maç olursa sezon sonuna kadar Beşiktaş’a misafirperverlik yapamayız. 7 günde 3 maça zeminin müsaade etme şansı yok. İnşallah Beşiktaş’ın stadı yetişir. Beşiktaş, stadına geçene kadar ev sahipliği yapacağız. O desteği vereceğiz. Başakşehir ve Beşiktaş, kardeş kulüptür. Sezon sonu olursa, sezon sonuna kadar da ev sahipliği yapacağız. Sadece 1 hafta içine 3 maç denk geldiği için böyle oldu. 1 maçlık böyle yapıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş, Gençlerbirliği maçını muhtemelen Olimpiyat Stadı’nda oynayacak. Çünkü bugün onlar oynuyor. Pazartesi günü Gençlerbirği maçını verirsek oynayacaklar ve haftaya Cuma da bizim Kayserispor ile maçımız var. 7 gün içinde 3 tane maç olursa sezon sonuna kadar Beşiktaş’a misafirperverlik yapamayız. 7 günde 3 maça zeminin müsaade etme şansı yok. İnşallah Beşiktaş’ın stadı yetişir. Beşiktaş, stadına geçene kadar ev sahipliği yapacağız. O desteği vereceğiz. Başakşehir ve Beşiktaş, kardeş kulüptür. Sezon sonu olursa, sezon sonuna kadar da ev sahipliği yapacağız. Sadece 1 hafta içine 3 maç denk geldiği için böyle oldu. 1 maçlık böyle yapıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

1 maçlık önemli değil sene sonuna kadar vermeleri iyi oldu aslında stadı hiç kasmıcaktık yetiştirmek için başakşehirde gayet iyi gidiyorduk hibrit çim olucaktı bidaha 2 iş olmucaktı Allah korusun 2.ci olursak Şampiyonlar ligi ön elemesine yetişmez stad  :bawling:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adam hakli fikstur cok sıkıştı

Yinede Besiktas burda oynamaya devam edecek diyor Helal olsun biz bunu unutmayiz :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

Çarşı bayagidir elini ayağını çekmişti. Yine açıklama yapmışlar. Şu sıralar takımı, hocayı, başkanı sahiplenmeleri hoşuma gitti.

Çevrimdışı cursedofdragon

iyiki lavezziyi alalım dedik oda çine gitmiş.

2016'nın transfer piyasasına damga vuran Çin Ligi'ne bir yıldız isim daha dahil oldu.

PSG'nin Arjantinli kanat oyuncusu Ezequiel Lavezzi, Ersan Adem Gülüm'ün yeni takımı Hebei China Fortune'a transfer oldu.

Çin ekibi transferi resmen duyururken Lavezzi için PSG'ye 23.5 milyon poundluk bir bonservis bedeli ödendi.

Çevrimdışı EMİR EMRE

gomez kartsız sezonu tamamlayabilir de ismail veya beck bu maçta görse fena olmaz sanki gençler maçında tosic oynasın solda bir şey olmaz.

Gencler macinda oynamasin yune ucan kafa golu yemeyelim eski takimina bi kiyak dahs yapmasin :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2016, 12:28:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
6 ay sonra boşa çıkacak oyuncu için bile 30 milyon euro para ödüyor adamlar işin iyice dengesini bozacaklar.

Alıp biz de satarız bunlara diyeceğim ama artık bizim almaya çalıştıklarımızı da kapatır bunlar. Mecbur gençlere dönecek Türk takımları da. Yakında Çin yabancı sayısını da arttırır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Tolgay, Gençler maçı ile forma giymeye başlar.

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı tangaz

6 ay sonra boşa çıkacak oyuncu için bile 30 milyon euro para ödüyor adamlar işin iyice dengesini bozacaklar.

Alıp biz de satarız bunlara diyeceğim ama artık bizim almaya çalıştıklarımızı da kapatır bunlar. Mecbur gençlere dönecek Türk takımları da. Yakında Çin yabancı sayısını da arttırır.

aynen öyle 30-32 yaş aralığındaki iş görebilecek kaliteli yabancı almak iyice imkansız gibi olacak Çinliler Tr.de kazanacağınız 3-4 katını Avrupada kazanacağınız 6-7 katını ödüyorlar resmen. son kontratı gibi gören hemen her oyuncu Çin'e gidecek...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Tolgay, Gençler maçı ile forma giymeye başlar.

Başakşehirle yapılan U21 maçında 90 dk yüksek tempoda oynamış ve 2 asistle çok etkili oynamış diyorlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Scout

Paranın Sahtesinide mi Yaptı Çinliler  :lol: Maşallah Her Oyuncuya Nekadar Para Ödüyorlar
Pika Pika

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2016, 12:47:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Mao'nun kemikleri sızlıyordur  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Mao'nun kemikleri sızlıyordur  :evillol:
Hem de nasıl :D

Bu arada Gençlerbirliği maçının Olimpiyat'ta oynanacak olması beni husursuz ediyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Hem de nasıl :D

Bu arada Gençlerbirliği maçının Olimpiyat'ta oynanacak olması beni husursuz ediyor.

ilk devre Şifo çelme takmıştı bu devre inşallah Deli İbo bi iş açmaz başımıza

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2016, 12:53:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Gümüşdağ kardeş kulübüz demiş. Eniştesi ile aramız iyi galiba bu ara  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bugün yayınlandı. Bazılarına ders niteliğinde. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Başakşehirle yapılan U21 maçında 90 dk yüksek tempoda oynamış ve 2 asistle çok etkili oynamış diyorlar.

Sakatlandığı gün iyi ihtimal Şubat sonu Mart başı demiştim. Fakat oyuncu istekli o sebepten hoca süre verecektir.

Çevrimdışı Scout

Beyler Ben Süleyman Sebaya Küfür Edildiği Bölümü Bir Türlü Bulamıyorum Dinliyorum Dinliyorum Bulamıyorum Edildiğine Emin Misiniz ?
Pika Pika

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2016, 13:09:58
  • Beşiktaş / Bodrum
@yigitcan1903 sadece stat başlığına yazmak olmaz :D  Hoşgeldin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl1903

Bugün yayınlandı. Bazılarına ders niteliğinde. :)
Anlayana,kapak gibi cevap  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkan kral adam be. Milletin yanına çöküp poz veriyor :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2016, 13:21:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Başkan kral adam be. Milletin yanına çöküp poz veriyor :biggrinking:

Başkan taraftar ile arasını baya ısıttı yanına gelenlere de bireysel olarak hep sıcak davranıyor bir de şampiyonluk gelse tam kenetleneceğiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

@yigitcan1903 sadece stat başlığına yazmak olmaz :D  Hoşgeldin.
Hoş bulduk kardeşim :)
Stoper bulalım  :D
Hoşgeldin. Özlettin kendini @yigitcan1903 :)
Hoş bulduk,ben de özledim  :) @Tolga
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 13:27:07 yigitcan1903 ]