Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303495 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bana fenerbahçe'de oynamış,sonra gs'ye gitmiş sonra Beşiktaş'ımıza gelmiş ardından gs'ye gitmiş gs'li olup çıkmış emre aşığı övüp.

Beşiktaş'ın alt yapısından çıkmış Beşiktaş'ın çocuğu necip'i kötülüyorsunuz.Aynı şekilde antep alt yapısından çıkıp sadece Beşiktaş'ta oynayan ismail'i kötülüyorsunuz.

Tekrar ediyorum burası renklileri övme yeri değil sportoto başlığında övebilirsiniz.

Yahu Necip`i kim kotuledi. Necip taraftar gozunde tepki ceken bir futbolcu oldugunu icin ismini kullandim bilakis necipi severim cok.
antep altyapisindan cikip sadece besiktasta oynamasi Ismaili iyi besiktasli yapmaz.
once besiktasta oynayip sonra istanbulsporda sonra fenerbahcede daha sonra trabzonsporda en sonra gsde oynayip tekrar Besiktasa donup daha sonra ikinci lige giden sergeni de ovmeyelim o zaman baska takimlarda oynadi diye.

Nedir bu isin standarti???

Çevrimdışı Kalyoncu

Yahu kalyoncu arkadasim dokturuyor dedigin futbolcu ismail. Dokturuyordan benim anladigim mario gomez performansidir.
Yahut Beck defansta dokturuyor dogru bir yaklasim olabilir,.
Ersan defansta dokturuyordu, kafa ile gol yemedik, olabilir.
Oguzhan dokturuyor olur. cok kritik goller atti
Sosa, osmanlispor macinda dokturdu anlasilir.

Ismail nasil dokturuyor biri bana aciklasin yahu. Necip dahil takimdaki en kotu oyuncu ismaildir. en kotu oynayan gokhan toredir bu sezon ozelinde.
dunku mac icin en kotu oynayan gokhan tore ve olcaydir mesela.

Gozunuzu seveyim. Viscanin cizgi ustunde ismaili nasil pacavra ettigini gormediniz mi?
2 bindirme yapti, 3 orta kesti yahu bizim ismailin kanadi koridor. Avrupa kupasindan elendigimiz icin herkes tolgaya kizdi lakin asil kizilmasi gereken ismaildi yahu. gitti ofsayti bozdu en kotu dakikada gol yedik.

Beck gibi oynasin, riske girmesin, acik vermesin. bindirme yapmasin, orta acmasin. bizde o isleri daha iyi yapan futbolcular var.
Gokhan tore biraz kendinde olsa zaten ismail bindirme falan yapamaz. sira gelmez ona.

Gozunuzu seveyim bu kadar buyutmeyin bu futbolculari bizim takimda oynuyorlar diye.

Emre Asik gibi bir kazma oynadi bizim ligde yillarca hem de iyi oynadi. haddini bilirdi Emre. Topa basti, aldi ve yaninda ayagi daha iyi olan arkadasina topu verdi. Bu kadar basit.
Dün sahanın en iyisiydi bizim takım adına Konya maçı sahanın en iyisiydi antep maçı sahanın en iyisiydi benim gözümde iki sene top oynamamış adamın gelip bu formu yakalaması iyi birşeydir döktürmektir niye yerin dibine sokuyoruz oyuncularımızı gelecekse şampiyonluk onlarla gelecek ismail iyi oynadıkça özgüveni yerine geliyo hata yapıcam diye toptan kaçan adamdı bu maçta tamamen şansızlık yoksa 4-5 olacak maç Mario gomez gününde değildi hepsi bu.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Baktım millet sıkıntı yapıyor sıkıntı yapmayın daha 15 maç var diyeyim dedim  :D :evillol:

İyi olmamış mı :D

iyi olmuş iyi görünce stres kalmadı zaten :D

Çevrimdışı mylife1903

ismailin son maçlarda ki performansı ligimiz için üst düzeydir istikrarlı  devam ederse euro 2016 da olacaktır

Ismail isterse cift motor taktirsin kendisine, milli takimin basinda FT oldukca 3 Besiktaslidan fazlasini almaz EURO16 kadrosuna. Hazirlik kadrosuna belki alir ama goturmez maclara. ft gsnin oynamayan yedeklerini alir.

ust duzey performans? asist? Gol?

Çevrimdışı Ensar

Ismail isterse cift motor taktirsin kendisine, milli takimin basinda FT oldukca 3 Besiktaslidan fazlasini almaz EURO16 kadrosuna. Hazirlik kadrosuna belki alir ama goturmez maclara. ft gsnin oynamayan yedeklerini alir.

ust duzey performans? asist? Gol?
beck üst düzey peformans asist ? gol ?

olaya böyle bakacaksak işin içinden çıkamayız
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Yahu Necip`i kim kotuledi. Necip taraftar gozunde tepki ceken bir futbolcu oldugunu icin ismini kullandim bilakis necipi severim cok.
antep altyapisindan cikip sadece besiktasta oynamasi Ismaili iyi besiktasli yapmaz.
once besiktasta oynayip sonra istanbulsporda sonra fenerbahcede daha sonra trabzonsporda en sonra gsde oynayip tekrar Besiktasa donup daha sonra ikinci lige giden sergeni de ovmeyelim o zaman baska takimlarda oynadi diye.

Nedir bu isin standarti???

Ismail nasil dokturuyor biri bana aciklasin yahu. Necip dahil takimdaki en kotu oyuncu ismaildir. en kotu oynayan gokhan toredir bu sezon ozelinde.

Necip'in adını geçirmedim diyorsun yukarda gayet net mi ? Necip'i çok seviyorum diyorsun takımdaki en kötü oyuncu diyorsun bu ne yaman çelişkidir ?

Şimdide sergen örneğini veriyorsun ben sana okan buruk diyorum o zaman ? Beşiktaş'ta oynadı Beşiktaş'lı mı şimdi okan buruk.

İsmail dün gomez atabilse 3 tane net assist yapmış olucaktı kalkmış ismail'e saydırıyorsun necip'e saydırıyorsun o yetmiyor töre,olcay'a saldırıyorsun başka kaldı mı saydırmadığın ?

Üstüne emre aşık'ı övmen asfalyalarımı attırdı.

Çevrimdışı Savaş

Açıkçası belki tepki çekebilirim ama ben Beck'in de çok faydalı olduğunu düşünmüyorum.

Serdar'a baktığımızda evet bi madem Beck ama skora katkı olarak vasat bi oyuncu. Hatta şuan İsmail hücumda Beck'den daha fazla katkı veriyor takıma.

Şu takıma sağdan, soldan lokomotif gibi bindirecek birer bek bulamadık senelerdir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

İsmail son maçlarda biraz kıpırdamış olabilir, enerji patlaması yaşadığı da kesin ancak bu arkadaş hücumda ne yaparsa yapsın savunma yapamadığı kesin. kademesi kötü, ters kademesi hiç yok, üstelik sürekli adam kaçırıp faul+kart cebinde oynayan biri dün Visca'dan yediği çalım hiç yakışmadı mesela...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

İsmail son maçlarda biraz kıpırdamış olabilir, enerji patlaması yaşadığı da kesin ancak bu arkadaş hücumda ne yaparsa yapsın savunma yapamadığı kesin. kademesi kötü, ters kademesi hiç yok, üstelik sürekli adam kaçırıp faul+kart cebinde oynayan biri dün Visca'dan yediği çalım hiç yakışmadı mesela...

ya abi biz zaten süper sıkıntısız demiyoruz beck'in de sıkıntılar var ona bakarsak arkaya adam kaçırıyor sürekli antep maçı akhisar maçı 2 oldu.Ancak adam iyi oynarken büyük sakatlık geçirdi şimdi yine toparlamaya çalışıyor kendini ersan gibi olcay gibi ismail'de çok yeteneği olmamasına rağmen hırsı ile bütün mücadelesini veriyor dün gomez atabilse 3 tane assist yapıcaktı çıkıp ismail'i kötüleyip g.tü boklu emre aşığı övdükleri zaman insanın sinirlenmemesi elde değil.

Çevrimdışı OrhanAker

Açıkçası belki tepki çekebilirim ama ben Beck'in de çok faydalı olduğunu düşünmüyorum.

Serdar'a baktığımızda evet bi madem Beck ama skora katkı olarak vasat bi oyuncu. Hatta şuan İsmail hücumda Beck'den daha fazla katkı veriyor takıma.

Şu takıma sağdan, soldan lokomotif gibi bindirecek birer bek bulamadık senelerdir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O treni Linnes ile bir kere kaçırdık özelllikleri bonservisi her şey maküldü olmadı maalesef.Seneye Serdarın yerine Becki yedeğe çekecek alternatif bulmamız lazım.
Aynı şey sol taraf içinde geçerli bu şekilde yapılanıp yedekleride belli bir seviyeye çıkartabiliriz..

O treni Linnes ile bir kere kaçırdık özelllikleri bonservisi her şey maküldü olmadı maalesef.Seneye Serdarın yerine Becki yedeğe çekecek alternatif bulmamız lazım.
Aynı şey sol taraf içinde geçerli bu şekilde yapılanıp yedekleride belli bir seviyeye çıkartabiliriz..

Bende aynı şeyi düşünüyorum Beck'i yedekleyecek bir sağ bek ve ismail'i yedekliyecek bir sol bek.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı mylife1903

Necip'in adını geçirmedim diyorsun yukarda gayet net mi ? Necip'i çok seviyorum diyorsun takımdaki en kötü oyuncu diyorsun bu ne yaman çelişkidir ?

Şimdide sergen örneğini veriyorsun ben sana okan buruk diyorum o zaman ? Beşiktaş'ta oynadı Beşiktaş'lı mı şimdi okan buruk.

İsmail dün gomez atabilse 3 tane net assist yapmış olucaktı kalkmış ismail'e saydırıyorsun necip'e saydırıyorsun o yetmiyor töre,olcay'a saldırıyorsun başka kaldı mı saydırmadığın ?

Üstüne emre aşık'ı övmen asfalyalarımı attırdı.
Allah Allah kotu futbolcu olabilir, sevmeyelim mi yani. Diger yazdiklarimi okursan belli olur necip icin dusunduklerim.
Emre Asik ornegini nicin verdim, Emre haddini bilerek oynayan kazma profilli bir futbolcuydu. 3 buyuk takimda da oynadi. Ovmek degil gercektir.
Saldirmak derken?

Gokhan kotu oynuyor, elestiri alacaktir. Simdi Gokhan kotu oynuyor bu mersin macinda gol atinca sevinmeyelim mi yani, iki sefer gokhana laf soktuk, diye?

Ayni sey ismail icinde gecerli. Takimdaki en kotu futbolcu. Gol atinca sevinmeyelim mi?
Sergen ornegini verecegim tabii. Her futbolcu formasini giydigi takimin taraftari degildir olmak zorunda da degildir.

Beck icin de elestiri var. Beck defansif bir futbolcu ama disiplinli ve hucuma katki saglamaya calisiyor. katkisi yok ama bos kosulara katiliyor. onunde oynayan acik oyuncusunun arkasini iyi kapatiyor.
zaten cok ofansif bir kadroyla oynuyoruz. ismailinde beck performansi vermesi lazim. once kapatacak sonra cikacak.

Çevrimdışı 38life

Ricardo Quaresma vs Başakşehir

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı tangaz

ya abi biz zaten süper sıkıntısız demiyoruz beck'in de sıkıntılar var ona bakarsak arkaya adam kaçırıyor sürekli antep maçı akhisar maçı 2 oldu.Ancak adam iyi oynarken büyük sakatlık geçirdi şimdi yine toparlamaya çalışıyor kendini ersan gibi olcay gibi ismail'de çok yeteneği olmamasına rağmen hırsı ile bütün mücadelesini veriyor dün gomez atabilse 3 tane assist yapıcaktı çıkıp ismail'i kötüleyip g.tü boklu emre aşığı övdükleri zaman insanın sinirlenmemesi elde değil.

ismail hiç bir zaman iyi değildiki (defansif anlamda) eskiden hücumda da kötüydü bu sene özellikle son maçlarda hücum anlamında kendini aştığını düşünüyorum. Beck iyi hoş ama bence bize seviye atlatacak düzeyde değil. şampiyonluk sonrası ben bir yılda tümden değişimleri doğru bulmuyorum ama her yıl 2 adet kalite transferle bölge bölge üzerine koymalı ve takıma seviye atlatmalıyız.

şöyle düşünebilirsin bunu dünyada 12 kadar elit takım var bunlar A kategori olup her yıl şampiyonlar liginde son 16 takımın 12sini oluşturuyorlar sonra B ler var ve C ler var. bizim büyükler C seviyesindeler, biz B seviyeye çıkıp her yıl şampiyonlar liginde son 16 bazı yıllarda iyi kura ile son 8 oynayan bir dönemin Lyonu gibi bir takım olmalıyız. ligde 10 yılda 6-8 şampiyonluk kovalayan. hedef ve planlama bu olmalı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kemal

Beck de bir düşüş göze çarpıyor , acil toplamali kendini

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Çağrı Quaresma'nın bukadar tek pasa dayanamayıp topu uzaya göndermesi :D

https://twitter.com/BjkskGazete/status/699181409546665984

:kop: :kop:

Pokeimam'ın bi repliği vardı ".....'un pokumonu" diye

Quaresma da ".....'un tek pası" diyip vurmuş :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Şu fotoğraf üzerinde Photoshop ile oynanarak çok acayip şeyler yapılabilir :) Shaolin Kickers'taki gibi :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Ismail ile Beck'i kiyaslamak dogru degil. Beck'in Taktik anlayisi cok farkli seviyede. Böyle Oyuncularla Sampiyon olunuyor. Adam hic bir Mac siritmiyor. Ismail ise her an Takimi yakacak hatalar yapmaya cok müsait. yaktigi da oldu.

Çevrimdışı RQ7_351903

Zeki Uzundurukan bizim yönetim ve Başkan'dan daha cesaretli konuşuyor.

Hakemlerin yaptıklarının hata değil kasti olduğunu açıklıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Ricardo Quaresma vs Başakşehir

Super video. adam kisacik zamanda ne kadar etkili oynamis ve istekli. o koca popolu doka nasil sahada kalmis mhkden hesabi sorulmali.
Biraz futbolcular itiraz etmeyi ogrenmeli. sarilar gibi cirkef olsunlar demiyorum ama her sey kotu giderken spor musabakalarinda bir kavga cikartirsin atesleme olur takima. Su Dokayi sahada bir yerde kistirip halledeceksin.

Senol Gunes geldigi zaman benim en buyuk umudum Quaresmayi cizgiden biraz iceri dogru yonelen bir sekilde kullanacak olmasiydi. Kullanmiyor, Quaresmaya sadece cizgilerde serbestlik veriyor.

Quaresmayi iyi kullanmaliyiz.
1- taraftar kendisini cok seviyor
2- Bizim ligimizde 2-3 sene daha oynar

Quaresmanin bu kadar yetenege ragmen istatistikleri cok dusuktur. Daha fazla kaleyi dusunmesi lazim, sutu olan bir oyuncu sonucta.Verimli kullanilir hatta ve hatta yas 35 oldugunda orta sahanin ortasinda kullanabiliriz. Biraz egip-bukmemiz gerekiyor.

Bahsettigimiz adam Quaresma isterse 40 Yasinda olsun bu yetenekte futbolcu cok az var dunya uzerinde.

Senol Gunesin daha fazla yararlanmasi lazim kendisinden.

Çevrimdışı Tolga

2001-2002 sezonunda devre arası Nihat'ı sattık, 2. durumdayken ve Gs ile aramızda 3 puan varken sezonu 3. bitirdik.

2003-2004 sezonunda devre arası İlhan Mansız'ı sattık, Fb'nin 8 puan önündeyken şampiyonluk gitti ve 3. olduk.

Bu yıl da Ersan'ı sattık. Umarım sonu diğer iki sezon ki gibi olmaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Ismail ile Beck'i kiyaslamak dogru degil. Beck'in Taktik anlayisi cok farkli seviyede. Böyle Oyuncularla Sampiyon olunuyor. Adam hic bir Mac siritmiyor. Ismail ise her an Takimi yakacak hatalar yapmaya cok müsait. yaktigi da oldu.

Beckin taktik anlayisindan ote acayip bir insan kalitesi var ayrica kendine iyi bakan sakatlanmayan bir oyuncu. Bizim yerli futbolcularimizdan bazilarinin kalitesini -insani kaliteden bahsediyorum- Beck seviyesine cikartabilirsek cok sevinirim. Bu futbolcular futbolu biraktiktan sonra aile yasamina baslayacaklar, tvlerde yorum yapip, gazetelerde yazi yazacaklar. Beck seviyesini ornek vermek gerekirse Feyyaz, Mehmet Ozdilek, Metin Tekin gibi. Beck seviyesine cikartamadigimiz futbolcunun seviyesi ise Sinan gibi olur.

Biz bir spor kulubuyuz ve egitmen bir hocamiz var. Futbolcularimizin kisiliklerini de planlamali ve gelistirmeliyiz.

Tespit harika beck gibi oyuncular ile sampiyon olunabilir, yari yolda birakmaz. 10 uzerinden 7 oynar. 5 oynamaz 9 da oynamaz.
Serdardan farki nedir Beckin. Brumaya top kaptirip bizi travmaya sokmazdi Beck. Yahut topu kaptirip bizi travmaya sokup kendisi travmaya girmezdi. o gs macindan sonra bakin Serdarin akli karisti olur olmaz her topu taca vurmaya basladi.

Beckin onunde oynayacak bir Quarezma cok fazla katki yapar. Mesela sol tarafta Olcay-Ismail olabilir. 1.5 porsiyon iskender cikar ordan.