Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305356 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

geçen sene bu zamanlar böyle bir olay olmuştu ? Hersene hakem hataları hep bize burda fernandao sarı kart görmüştü.

hata değil kasıtlı yapılan şeyler bunlar bilmeden istemeden değil

Çevrimdışı cursedofdragon

hata değil kasıtlı yapılan şeyler bunlar bilmeden istemeden değil

buna sarı kart çıkması daha komik.

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Doğmamış bebeğe don biçmeye ne kadar meraklıyız yav. Daha ligin bitmesine 15 hafta var, bi sakin olun ya.

Takımın en temel problemi, dünkü maçta tekrar görüldüğü gibi Atiba ve Ozzy'e baskı yapıldığında oyun kuramamamız (biz bunları yorumlarımızda yazdık :D ). Başakşehir 60 ile 75 arası hariç oyunun üstünlüğünü alamadı ama bizi bozdu, kalemize iki defa geldi ve 2 gol oldu. Ne zaman atiba ve ozzy'i öne atablidik (Q17'nin topu ileri taşıyabilmesi sayesinde) o zaman yine potansiyelimizi gösterdik. Maçı kazanabilirdik de.

Çağrı'nın yorumu çok doğru: töre ve Q17 tamamen aynı oyuncular, Töre'yi şimdi satamaycağımıza göre lig sonuna kadar 60'ı gör/kim oynuyorsa onu değiştir şeklinde devam etmemiz lazım.

Tolgay'ı mutlaka hazırlamamız lazım. 15 dakikalığına bile olsa katkı almamız lazım son 4-5 maç. Umarım gelebilir.

Kalede kaleci yok, yapacak bişey de yok. dünya tarihinde ilk defa kalecisiz şampiyon olmaya çalışacağız.

alexis kötü oyuncu değil, kaliteli ve tecrübeli bir adam ama düzene alışamadığı belli, bir iki yerde kademeye gitmeye terddüt etti çünkü partnerini tanımıyor. Marcelo geldiğinde daha verimli olacaktır.

Ve son olarak, Beşiktaş taraftarı: Allah'ın adını veriyorum bi kendinize gelin ya. Her puan kaybından sonra ağlamayı kesmemiz lazım. Travmatik şekilde geçen 10 yılın ben de farkındayım da bu kadar negatif olmayın. 2-0'ken şampiyonluk gidiyo 2-2'yken şampiyonluk geliyor. Böyle olmaz. Artık finale geliyoruz, ne olursa olsun takımımıza destek olmamız lazım. Başka yol yok!

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

İsmail bir sakatlık olmadan formu düşmeden derbiye kadar böyle gider inşallah derbidede böyle oynarsa müthiş olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsmail bir sakatlık olmadan formu düşmeden derbiye kadar böyle gider inşallah derbidede böyle oynarsa müthiş olur.
sezonun sürprizi oldu adam kimse böyle oynayacağını tahmin edemezdi :)

Çevrimdışı panic13

sezonun sürprizi oldu adam kimse böyle oynayacağını tahmin edemezdi :)

İsmail bu sezon gerçekten iyi ama kanatlardan yediğimiz tüm pozisyonları da onun tarafından yiyoruz. Sağdan neredeyse pozisyon vermiyoruz, Beck bildiğin sur çekti sağ kanada. Defansı çözmemiz lazım Mehmet ali.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

ismail`i eski ismail ile karsilastirinca bir performans artisi oldugu kesin fakat baktigimizda ismail sadece vasat oynuyor.

Gs macinda yedigimiz golden once abuk sabuk topu sisiren ismaildi ve seken topu aheste aheste seyretmekle yetindi. Devamli ofsayti bozuyor ve durdugu yeri kaybediyor. konsantrasyon sorunu var cocugun, kafasi macta degil. Sakar bir futbolcu. cok iyi oynadigi soylenen bir macta bile vahim bir hata yapabiliyor.
Dikkatli olmali ve biraz duracagi yeri ogrenmeli.
alti ustu bir sol bek. turkiye liginde istatistikleri bilmiyorum ama bilen bir arkadas lutfen yazabilir mi, en iyi sol bek kac gol kac asist yapiyor?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsmail bu sezon gerçekten iyi ama kanatlardan yediğimiz tüm pozisyonları da onun tarafından yiyoruz. Sağdan neredeyse pozisyon vermiyoruz, Beck bildiğin sur çekti sağ kanada. Defansı çözmemiz lazım Mehmet ali.
haklısın abi savunmada aksayabiliyor ismail ama asıl sorun kalede dün pozisyon vermeden 2 gol yedik akhisar maçı 3 pozisyon 2 gol 1 direk keza kasımpaşa maçı 3 şut 3 gol beni en çok korkutan şey kale tolgaya hiç güvenmiyorum boykoda soru işareti ama tolgadan iyidir heralde
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 10:32:26 Mehmet Ali C. ]

EssiLor

• Ziyaretçi

Fener'i ve Fenerli Taraftarları Mutlu ettik başka birşey yapmadık
Dikkatli olmak lazım.

Çevrimdışı Kalyoncu

ismail`i eski ismail ile karsilastirinca bir performans artisi oldugu kesin fakat baktigimizda ismail sadece vasat oynuyor.

Gs macinda yedigimiz golden once abuk sabuk topu sisiren ismaildi ve seken topu aheste aheste seyretmekle yetindi. Devamli ofsayti bozuyor ve durdugu yeri kaybediyor. konsantrasyon sorunu var cocugun, kafasi macta degil. Sakar bir futbolcu. cok iyi oynadigi soylenen bir macta bile vahim bir hata yapabiliyor.
Dikkatli olmali ve biraz duracagi yeri ogrenmeli.
alti ustu bir sol bek. turkiye liginde istatistikleri bilmiyorum ama bilen bir arkadas lutfen yazabilir mi, en iyi sol bek kac gol kac asist yapiyor?
Vasat felan oynadığı yok adamın bildiğin döktürüyo dün gole çevrilmiş olsa üç asisti vardı adamın bir gol öncesi pası var zaten en çok asist yapan bek eren Albayrak galiba 7 asisti var

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

geçen hafta iyi bir kaleci performansı bizi oyunda tuttu ne kadar önemli olduğu görüldü demiştim dün ise kale bomboştu gelen gol oldu , burdan tekrar analım wenger allah cezanı versin
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

geçen hafta iyi bir kaleci performansı bizi oyunda tuttu ne kadar önemli olduğu görüldü demiştim dün ise kale bomboştu gelen gol oldu , burdan tekrar analım wenger allah cezanı versin
aynen  :D yedek kaleci ulan yedek kaleci 1 2 maç oynar oynamaz ospina çok iyi olacaktı boykoyu aldık da noldu sanki hala kalede tolga var :steamed:

aynen  :D yedek kaleci ulan yedek kaleci 1 2 maç oynar oynamaz ospina çok iyi olacaktı boykoyu aldık da noldu sanki hala kalede tolga var :steamed:

Gençlerbirliği maçında kalede kim olursa derbide kaleye o çıkıcak ben büyük bir ihtimalle şenol hocanın tolga'yı derbiye kadar hatta derbi dahil oynatacağını düşünüyorum ondan sonra boyko'ya bakalabilir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gençlerbirliği maçında kalede kim olursa derbide kaleye o çıkıcak ben büyük bir ihtimalle şenol hocanın tolga'yı derbiye kadar hatta derbi dahil oynatacağını düşünüyorum ondan sonra boyko'ya bakalabilir.
profil resmin efsane :D Boykonun bu sene pek oynayacağını zannetmiyorum umarım yanılırım

profil resmin efsane :D Boykonun bu sene pek oynayacağını zannetmiyorum umarım yanılırım

Teşekkür ederim  :D Boyko'nun bende bu sezon fazla oynayacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı f_madida

Yahu bu Metin Tekin neymis be? Cocukken cok severdim de bitti artik benim gozumde. Besiktas uzerinden prim yapmak icin atmadigi takla yok, insanda biraz utanma olur be. Yarin bir gun gelir stad'ta bir de sohretler macinda oynar utanmadan.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Vasat felan oynadığı yok adamın bildiğin döktürüyo dün gole çevrilmiş olsa üç asisti vardı adamın bir gol öncesi pası var zaten en çok asist yapan bek eren Albayrak galiba 7 asisti var

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu kalyoncu arkadasim dokturuyor dedigin futbolcu ismail. Dokturuyordan benim anladigim mario gomez performansidir.
Yahut Beck defansta dokturuyor dogru bir yaklasim olabilir,.
Ersan defansta dokturuyordu, kafa ile gol yemedik, olabilir.
Oguzhan dokturuyor olur. cok kritik goller atti
Sosa, osmanlispor macinda dokturdu anlasilir.

Ismail nasil dokturuyor biri bana aciklasin yahu. Necip dahil takimdaki en kotu oyuncu ismaildir. en kotu oynayan gokhan toredir bu sezon ozelinde.
dunku mac icin en kotu oynayan gokhan tore ve olcaydir mesela.

Gozunuzu seveyim. Viscanin cizgi ustunde ismaili nasil pacavra ettigini gormediniz mi?
2 bindirme yapti, 3 orta kesti yahu bizim ismailin kanadi koridor. Avrupa kupasindan elendigimiz icin herkes tolgaya kizdi lakin asil kizilmasi gereken ismaildi yahu. gitti ofsayti bozdu en kotu dakikada gol yedik.

Beck gibi oynasin, riske girmesin, acik vermesin. bindirme yapmasin, orta acmasin. bizde o isleri daha iyi yapan futbolcular var.
Gokhan tore biraz kendinde olsa zaten ismail bindirme falan yapamaz. sira gelmez ona.

Gozunuzu seveyim bu kadar buyutmeyin bu futbolculari bizim takimda oynuyorlar diye.

Emre Asik gibi bir kazma oynadi bizim ligde yillarca hem de iyi oynadi. haddini bilirdi Emre. Topa basti, aldi ve yaninda ayagi daha iyi olan arkadasina topu verdi. Bu kadar basit.

Yayıncı kuruluş tartışmalı pozisyonlara mahmut'un oğuzhan'a yaptığını koymamış bile.

Çevrimdışı Ensar

Yahu kalyoncu arkadasim dokturuyor dedigin futbolcu ismail. Dokturuyordan benim anladigim mario gomez performansidir.

Ismail nasil dokturuyor biri bana aciklasin yahu. Necip dahil takimdaki en kotu oyuncu ismaildir. en kotu oynayan gokhan toredir bu sezon ozelinde.

Gozunuzu seveyim. Viscanin cizgi ustunde ismaili nasil pacavra ettigini gormediniz mi?
2 bindirme yapti, 3 orta kesti yahu bizim ismailin kanadi koridor. Avrupa kupasindan elendigimiz icin herkes tolgaya kizdi lakin asil kizilmasi gereken ismaildi yahu. gitti ofsayti bozdu en kotu dakikada gol yedik.

Beck gibi oynasin, riske girmesin, acik vermesin. bindirme yapmasin, orta acmasin. bizde o isleri daha iyi yapan futbolcular var.
Gokhan tore biraz kendinde olsa zaten ismail bindirme falan yapamaz. sira gelmez ona.

Gozunuzu seveyim bu kadar buyutmeyin bu futbolculari bizim takimda oynuyorlar diye.

Emre Asik gibi bir kazma oynadi bizim ligde yillarca hem de iyi oynadi. haddini bilirdi Emre. Topa basti, aldi ve yaninda ayagi daha iyi olan arkadasina topu verdi. Bu kadar basit.
ismailin son maçlarda ki performansı ligimiz için üst düzeydir istikrarlı  devam ederse euro 2016 da olacaktır
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

bütün yazını okumadım başı ile sonunu okudum renkli oyuncuları sportoto başlığında övebilirsiniz.

Biz oyuncu ayrımı yapmıyoruz en azından bu forumda yapmıyoruz en kötüsünden en iyisi bizim oyuncumuz.

O kutsal formayı giyiyorsa gerisi mühim değildir.

Sizden'de aynı şeyi beklerim  :ok:

Çevrimdışı OrhanAker

Profili değiştirmşsin :D cursedofdragon

Profili değiştirmşsin :D cursedofdragon

Baktım millet sıkıntı yapıyor sıkıntı yapmayın daha 15 maç var diyeyim dedim  :D :evillol:

İyi olmamış mı :D

Çevrimdışı mylife1903

bütün yazını okumadım başı ile sonunu okudum renkli oyuncuları sportoto başlığında övebilirsiniz.

Biz oyuncu ayrımı yapmıyoruz en azından bu forumda yapmıyoruz en kötüsünden en iyisi bizim oyuncumuz.

O kutsal formayı giyiyorsa gerisi mühim değildir.

Sizden'de aynı şeyi beklerim  :ok:

hangi renkli oyuncu???
Emre Asik `o kutsal formayi` terletmis operasona maruz kalmis kadronun oyuncusudur.

hangi renkli oyuncu???
Emre Asik `o kutsal formayi` terletmis operasona maruz kalmis kadronun oyuncusudur.

Bana fenerbahçe'de oynamış,sonra gs'ye gitmiş sonra Beşiktaş'ımıza gelmiş ardından gs'ye gitmiş gs'li olup çıkmış emre aşığı övüp.

Beşiktaş'ın alt yapısından çıkmış Beşiktaş'ın çocuğu necip'i kötülüyorsunuz.Aynı şekilde antep alt yapısından çıkıp sadece Beşiktaş'ta oynayan ismail'i kötülüyorsunuz.

Tekrar ediyorum burası renklileri övme yeri değil sportoto başlığında övebilirsiniz.

Çevrimdışı RQ7_351903

Asıl sinir olduğum şey Quaresma benim görüşüme göre hiçbir lig maçında şuan ki Töre ve Olcay kadar pısırık oynamamıştır.Ama yedek oturan bu adam aynı oyunu Quaresma oynasa kadro dışı kalır hadi Olcay farklı profil  yukarıda Allah var Töre şuan takımı tınlamıyor.Quaresma'nın çeyreği kadar oynamıyor ama 11 başlıyor, ben takımda Türk diye kimsenin kayrılmasını istemiyorum.

Boyko-Beck-Alexis-Marcelo-İsmail-Atiba-Oğuzhan-Quaresma-Kerim(Cenk)-Sosa-Gomez' 11 ile maça çıkmamız en adil kadro olacaktır bence.Ne Kerim ne de Cenk'in Olcay veya Töre'den daha silik oynamayacağından şüphem yok.