Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296223 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Alexis ile Necip'in başta neden yanlış yerleştiğini çözebildin mi?

Zorlanırken neden Necip solda diye sorup durdum kendime sonra nihayet düzeltti.

Tek ihtimal geliyor aklıma İsmail ile çıkacağı için Necip'in ona doğru pas yaparak çıkması ve Visca'yı sertlikle bezdirmesi. Ama bunlar için bile topla çıkacak olan stoperin ters ayak stoper olması çok riskliydi nitekim kestiler cezayı.

Stoperde sağl/sol dengesi önemlidir. Ters ayaklı oyuncular hamle, reaksiyon ve oyun kurarken zaman kaybederler. Antep maçında İsmail'in arkasını Marcelo ile kapatmak istedi ve Alexis sağ stoper oynadı. Alexis sarı aldıktan sonra ideal olan Beck'in yanında oynaması. Kadroda sol ayaklı tek stoper Tosic.

Tosic'ı alıp; Necip'i Atiba'nın yanına, Ozzie'yi öne atıp, Töre yerine Sosa'yı koymasını bekledim.

Çevrimdışı samilkamil

Basaksehirde gercekten iyi oynadi, takim olarak müthis pres yaptilar, macin son 10-15 dakikalari haric.  Bizimkiler hele hele ilk yarida prese maruz kalinca döküldüler resmen.....yada kismen diyim^^ Gol pozisyonlarda bulduk aslinda.
Ama bu defans ne olucak :alala:   

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Stoperde sağl/sol dengesi önemlidir. Ters ayaklı oyuncular hamle, reaksiyon ve oyun kurarken zaman kaybederler. Antep maçında İsmail'in arkasını Marcelo ile kapatmak istedi ve Alexis sağ stoper oynadı. Alexis sarı aldıktan sonra ideal olan Beck'in yanında oynaması. Kadroda sol ayaklı tek stoper Tosic.

Tosic'ı alıp; Necip'i Atiba'nın yanına, Ozzie'yi öne atıp, Töre yerine Sosa'yı koymasını bekledim.
Şunu maç sırasında 2 kez yazdım bence bunu yapıp 2. yarının başındaki silik görüntümüzden kurtulabilirdik.

İlk gol erken gelseydi bu maç 2-0 dan da dönerdi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Hoca ceza almaz inşallah. sert konuştu.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

sence 2.golde tolganın hatası var mıydı ?

Hata diyemeyiz. İlk golde ise topu çıkarabilirdi. O kadar küçülüp o mesafeden bacak arası yememek lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2016, 22:11:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Sıkıntı şu ki ikisi de sağ ayak. Burada önemli olan oyunu daha çok ne taraftar kuracağın. Belli ki İsmail'in tarafı seçilmiş Bekir'den ötürü. Kurmak içinse Necip seçilmiş Alexis değil öncelikli ki bu normal.

Ama seçtiğin yer ve bölgedeki adam ters ayak. Topa dıştan içe doğru vurmak zorunda kalıyor bir kere en büyük sorun bu. Falsolu pas atma şansı bile kalmıyor. Bence oyunu kuracağı alanı da yanlış seçti.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartal190321

ceza sınırında  3 kritik oyuncumuz var gomez   beck   oguzhan  fener maçından önce mersin maçında kart görüp gençler maçınca cezalı duruma düşerlermi acaba
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı bjkferhat

Şenol Hoca'nın açıklamalarını beğenmedim.
Evet hakem berbattı ama iyi oynamadık,hakem bu kadar berbat olmasa maçı kazanabilirdik belki ama oyunumuz iyi değildi.

Hocanın kötü oyunlarda kompleks yapmaması lazım.En azından hakemlere saydır geç kenara.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mersin maçında o tarihte lisansı olan oyunculardan yeni 11 mi yapacağız yoksa o maçta çıkan 11'mi çıkacak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2016, 22:21:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol Hoca'nın açıklamalarını beğenmedim.
Evet hakem berbattı ama iyi oynamadık,hakem bu kadar berbat olmasa maçı kazanabilirdik belki ama oyunumuz iyi değildi.

Hocanın kötü oyunlarda kompleks yapmaması lazım.En azından hakemlere saydır geç kenara.

Hoca durumun farkında zaten bunları içeride konuşacak.

Şuan yaptığı hakemler üzerinde baskı oluşturmak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

mersin macındada zorlanıcaz onuda atlatalım sonrası Allah kerim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

mersin maçında o tarihte lisansı olan oyunculardan yeni 11 mi yapacağız yoksa o maçta çıkan 11'mi çıkacak

Maça çıkan oyuncular oynayacak .

fakat bi soru sormak istiyorum ismail köybaşı sakatlıgı sebebi ile 18 de yoktu o oynayabilecek mi maçta ?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Defansı çok geride kurduk , takımın boyunu uzun tuttuk . Orta sahayı bypas ettik önceki maçlara oranla orta saha oyunu daha geride kabullendi . Oyunu kanatlara yığdık , orta sahamızın özellikle skor 2-0 olana dek hücum varyasyonlarında katkısı çok sınırlıydı . Bunu söylemek hoşuma gitmiyor ama Marcelo'nun oynamaması bugün bizim için çok büyük bir kayıp oldu. Bugün pazılın asıl eksik kısmı Marcelo idi. Oynasaydı muhtemelen daha rahat bir oyunla 3 puan alacaktık.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Maça çıkan oyuncular oynayacak .

fakat bi soru sormak istiyorum ismail köybaşı sakatlıgı sebebi ile 18 de yoktu o oynayabilecek mi maçta ?
benimde merak ettiğim o eğer ismaili atamazsak ilk 11'e büyük sıkıntı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2016, 22:29:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Son haftalarda en formda isimler İsmail ve  Sosa.

Gomez bu maç formdaydı aslında bitiriciliği kötü oldu yoksa girdiği pozisyonlar çok net.

Bu maçta zorlanacağımızı biliyorduk Mersin'i farklı geçeriz. 3-4 gol bekliyorum o maçta.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İsmail konusu önemli.

Oynayamayacak diye biliyorum da umarım öyle değildir yoksa Mersin maçında bu savunmayla işimiz çok zor olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Gökhan Töre elimizde patlayacak. Kimse almayacak. Bizde de forma bulamayacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez bu maç formdaydı aslında bitiriciliği kötü oldu yoksa girdiği pozisyonlar çok net.

Bu maçta zorlanacağımızı biliyorduk Mersin'i farklı geçeriz. 3-4 gol bekliyorum o maçta.
gençler maçında sıkıntı olmaz demi ? 4 maçlık seriyle geliyorlar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2016, 22:31:11
  • Beşiktaş / Bodrum
gençler maçında sıkıntı olmaz demi ? 4 maçlık seriyle geliyorlar

Mersin'e göre zor maç ama kazanırız.

İçerideki maçlarda sorun yaşayacağımızı sanmıyorum hiçbirinde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Şenol Hocadan hiçbirzaman umudumu kesmicem. Ve seviyorum da.. Ama sanırım bu gidişle sezon sonuna kadar da eleştiricem. Eleştirilecek.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Alper1903

3-2 veya 4-2 gibi bir sonuç bekliyorum mersin maçından. Gol yemememiz mucize olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2016, 22:33:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol Hocadan hiçbirzaman umudumu kesmicem. Ve seviyorum da.. Ama sanırım bu gidişle sezon sonuna kadar da eleştiricem. Eleştirilecek.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eleştirilecek tabi ki Türkiye'nin en büyük takımında antrenörlük yapıyor farkındalığını kaybetmemeli hiçbir zaman.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gomez şu direğe çarpıp giden pozisyon dışında bi türlü istediği gibi ayağına oturtamadı topları..

Neyse fazla en karartmaya gerek yok sadece avantajı kaybettik ama 1 puanda çok önemli olabilir , maçı kaybetmemek önemliydi.

Çevrimdışı 38life

3-2 veya 4-2 gibi bir sonuç bekliyorum mersin maçından. Gol yemememiz mucize olur.
Eğer surekli biz saldirirsak (daha önce yaptığımız gibi) gol atacak fırsatları bulamazlar. Ve öyle olacağını düşünüyorum.