Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7297035 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Turgay.BJK

Herkese Selam...

Saldır Beşiktaşım!..

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2016, 16:08:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Herkese Selam...

Saldır Beşiktaşım!..

@Turgay.BJK öncelikle hoşgeldin :)

Forum kurallarımız gereği yaşını profiline girmen ve yazılarında koyu punto kullanmaman gerekiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Turgay.BJK

@Turgay.BJK öncelikle hoşgeldin :)

Forum kurallarımız gereği yaşını profiline girmen ve yazılarında koyu punto kullanmaman gerekiyor.

Uyarın için teşekkürler. Profile yeni girdim düzenliyorum :)

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2016, 16:12:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

faik baba'yı dinleyin dinlemeyen varsa :D  :evillol:

yalnız faik bey beklediğimden daha iyi okumuş haa..
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı David Gilmour

Skor olarak 4-1 diyorum inşallah yeneceğiz. Malum oyuncu yine çirkefliklerini sergileyecektir.
yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Skor olarak 4-1 diyorum inşallah yeneceğiz. Malum oyuncu yine çirkefliklerini sergileyecektir.

kardeşim boyle soyleyip mac sonu kufur edenlerde var :) bence kazanırız ama cok gol olmaz

Çevrimdışı BelekKartaLı

Emre içindeki çirkinliği içindeki fenerbahçeliği kullanıp çirkeflik yapar 70 ten sonrasını göremez ikinci sarıdan atılır macta 3-2 kazanırız.
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Alper1903

Artık Tolga diyetini ödediğimizi düşünüyorum, Boyko'yu görürüz umarım yakında. Oğuzhan bu maç çok kötüydü, defans bu düzende devam ederse her maç gol yer, yediğimizden fazlasını atmak gerekiyor ve son olarak 1 puanı alan Quaresma oldu.

Çevrimdışı atalay

Quaresma maçın akıbetini değiştirdi. Bugünkü maçın hikayesini düşünürsek çok değerli 1 puan aldık.

Çevrimdışı EMİR EMRE

bu maçın bana düşündürdükleri;

1- Tolga=Boyko kim oynarsa oynasın bu kadar oynar bu sene için.

2- Alexis, Marcelo gibi yıpratıcı ve güven veren hava toplarına hakim bir oyuncu olmadan oyuna çok etki edemeyecek gibi. Daha çok ayakta kalması lazım sürekli tek müdehaleler yapıyor.

3- Gomez kötü olduğunda Cenk hamlesi çok daha erken gelmeli, adam bir şekilde oyuna etki ediyor.

4- Oğuzhan çok kilit bir rolde ve o kötü olduğunda hücum yollarında yarı yarıya daha etkisiziz.

5- Töre kötü başladığında çok ısrar etmeden arkada bekleyen Quaresma'yı oyuna dahil etmek gerekiyor.

Çevrimdışı BlueTix

Sene sonunda Gökhan Töre'ye kaç veriyorlarsa satsınlar.Gitmemesi için kendim bile yalvarırdım ama pılını pırtını toplayabilir artık.

Çevrimdışı samilkamil

Bunu belirtmek lazim, maci 2:0dan 2:2ye getirmek kolay degil. Takimin katrakterli oldugunu gösterir. Ve Quaresmanin oyuna dahil olmasindan sonra etkili oyunu aksamin positif yönleri.
Bu defans yine S.O.S. vermeye basladi, tipki gecen sene gibi. Alexis aslinda fena oynamadi ama Tolga ve Necip hatalar yaptilar. Bu defanslan Sampiyon olmak birazcik da sansa bagli.
Gecen seneki Gökhan Töre nerde? Bu senede gol atti, ve attirdi ama hic birinde maca direk tesir eden hamle yapamadi. Takim öndeyken Gökhan iyi oynuyor, ama Takim gerideyken yada mac korakor giderken Gökhanin bu seneki performansi düsük. Halbuki iyi futbolcu öyle maclarda ortaya cikar.

Çevrimdışı bjkferhat

Çare tek:
Kadıköyde KA-ZA-NA-CAK-SIN

Çevrimdışı tangaz

kaybedilen oyundaki etkenler
1-Gomezin kaçırdıkları
2-hakemin vermediği 2 kırmızı
3-hocanın ikinci yarıya Olcay-Quaresma 60. dakika da ise Töre Cenk değişikliklerini yapmaması
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

Perşembe günü Nakoulma vs Necip-Tosic.

Kara kara düşünüyorum
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı OrhanAker

Sene başından beri top çıkartırken baskı yediğin maçlarda zorlandigin ortada avcının stili belli hicmi hazırlık yapmıyoruz anlamadimki.Sinir olmamak elde değil anlayamiyorum yani 90 dknin en az 45 i boşa gitti.
Ha ona rağmen gomez bir tane yazsa yine 3 puan almıştık.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Kara kara düşünüyorum

kesinlikle maça çok tempolu başlayıp ilk 25 dk.da 2-0ıyakalamalıyız
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kartal43

Olmayan stoper rotasyonuyla her maçımız artık zor. Ileride oynayan oyuncuların kötü oynama gol kaçırma lüksü olmamalı.başka türlü sakata geliriz. Bugünkü 1 puan çok iyi oldu.

Çevrimdışı cursedofdragon

bu başakşehir maçından korkuyordum korktuğum başıma geldi mersin maçındada stopersizlik beni düşündürüyor.

Çevrimdışı atalay

Maçın genelinde takım boyu uzundu. Kopuk-kopuk oynadık. Başakşehir'de baskı merkezlerini doğru kurguladı. Topun olduğu yerde sürekli bizden daha kalabalıklardı. Orta sahada büyük boşluklar bıraktık. Özellikle Necip santraforlara karşı çok zorlandı. Rakibin arkasında duramadı. Alexis de golde Batdal duvar olurken hamle yapamadı.

Rhodolfo'nun değerini sezon boyunca anlattım. Savunmaya akıl katıyor ve yüksek toplarda geçit vermiyordu. En basit şekilde duran top golünde gördük. - Bu sezon ilk kez duran toptan gol yedik -

Çevrimdışı Furkan Sarper

oğuzhanın quaresmaya vermediği bomboş pozisyonda çok kızdım. %100 gol pozisyonu olabilecek bir pozisyondu hele quaresma bu kadar etkiliyken. çok beğendim,direk o aldırdı puanı,erken girse puanlarda aldırabilirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2016, 21:56:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Maçın genelinde takım boyu uzundu. Kopuk-kopuk oynadık. Başakşehir'de baskı merkezlerini doğru kurguladı. Topun olduğu yerde sürekli bizden daha kalabalıklardı. Orta sahada büyük boşluklar bıraktık. Özellikle Necip santraforlara karşı çok zorlandı. Rakibin arkasında duramadı. Alexis de golde Batdal duvar olurken hamle yapamadı.

Rhodolfo'nun değerini sezon boyunca anlattım. Savunmaya akıl katıyor ve yüksek toplarda geçit vermiyordu. En basit şekilde duran top golünde gördük. - Bu sezon ilk kez duran toptan gol yedik -

Alexis ile Necip'in başta neden yanlış yerleştiğini çözebildin mi?

Zorlanırken neden Necip solda diye sorup durdum kendime sonra nihayet düzeltti.

Tek ihtimal geliyor aklıma İsmail ile çıkacağı için Necip'in ona doğru pas yaparak çıkması ve Visca'yı sertlikle bezdirmesi. Ama bunlar için bile topla çıkacak olan stoperin ters ayak stoper olması çok riskliydi nitekim kestiler cezayı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kara kara düşünüyorum
çarşamba günü maç ilk maçta da aynı kadroydu nerdeyse 5 2 almıştık savunmaları çok kötü kazanırız güzel düşün  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sence 2.golde tolganın hatası var mıydı ?
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 22:03:30 Mehmet Ali C. ]