Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294833 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Bu konu çok önemli. Ama çok önemli. Benimde uzun zamandır kafamı kurcalıyor. Keşke konya maçı öncesi sarı alsaydı Gomez.  zaten oynamayacaktı.
Sarı kartlar lig kupa ayrı statüde kırmızıda direk diğer maç geçerli hala.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı b.damatoglu

İstanbul Başakşehir Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında yarın yapılacak Beşiktaş maçının kadın ve öğrencilere ücretsiz olacağını duyurdu.
Helal olsun. İbb iken çok tersti bize ama Başakşehir bildiğin sempatik bir takım oluyor.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Helal olsun. İbb iken çok tersti bize ama Başakşehir bildiğin sempatik bir takım oluyor.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Guney kale arkasini komple bize vererek buyuk bir jest daha yaptilar helal olsun :claps:

FİKRET ORMAN :

Biz kimsenin kapisini Çalıp Borç istemedik , Cok şükür Beşiktaş i hicbir zaman sokağa düşürmedik....

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Arkadaşlar yazıldı mı bilmiyorum, haberi bugün gördüm.

Beşiktaş kartalyuvalarında 8-9 tane farklı nostalji eski formalarımızdan satışa sunucakmış :)

Benim gibi daha önceden alamayanlar veya yaşı küçük olduğu için eski zamanlardaki formaları göremeyenler için harika haber, güzel bir satış miktarı yakalayacağına inanıyorum :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Jukebox

Arkadaşlar yazıldı mı bilmiyorum, haberi bugün gördüm.

Beşiktaş kartalyuvalarında 8-9 tane farklı nostalji eski formalarımızdan satışa sunucakmış :)

Benim gibi daha önceden alamayanlar veya yaşı küçük olduğu için eski zamanlardaki formaları göremeyenler için harika haber, güzel bir satış miktarı yakalayacağına inanıyorum :)
Biri yaşı küçük mü dedi ? :D
100.yıl formasını çok istiyorum. :sevinc

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Biri yaşı küçük mü dedi ? :D
100.yıl formasını çok istiyorum. :sevinc

Benimde yok 100.yıl formam, çıkartılırsa almayı planlıyorum :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2016, 00:12:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Benimde yok 100.yıl formam, çıkartılırsa almayı planlıyorum :)

İlk aldığım formalar 100. yıldan :D

Giymeye kıyamıyordum alır aldıklarımı giyerim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet92

Valla sizi bilmiyorum ama bende durumlar aynı bu şekilde, kafayı tamamen taktım şampiyonluğa.

https://twitter.com/simsiyahlan/status/689106497385672704

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı can1903

Şampiyon olursak çıplak bi şekilde tekirdağ denizine bırakcma kendımı
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı celiker1

Ne üniversiteyi bitirmek,nedeee bir kıııızıııı sevmeeeekkk.Gönlümün tek dileğiii seni ŞAMPİİYOOONNN GÖÖRRRMEEEERKK.Bu kavga başka taşlı soopaalıı kavgaaa.İsterim FENER geleee dötünden kanlar alaaaa :super: Offf offf az söylemedik bu besteyi zamanında
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 01:51:40 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Ne üniversiteyi bitirmek,nedeee bir kıııızıııı sevmeeeekkk.Gönlümün tek dileğiii seni ŞAMPİİYOOONNN GÖÖRRRMEEEERKK.Bu kavga başka taşlı soopaalıı kavgaaa.İsterim FENER geleee dötünden kanlar alaaaa :super: Offf offf az söylemedik bu besteyi zamanında
Çok ciddiyim şampiyonluk için adam vururum o kadar kenetlendım
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ogün

Bu sene şampiyonuz, başka yolu yok!

Çevrimdışı GÖRKEM

hiçbir zaman su konuda bircok insanla anlasamıycaz

oda 4-5 sene damga vurucaz sözü.. tamam fb ve gs stadları acılır acılmaz ilk 3 senelerinde inanılmaz fark yarattılar fakaat

adamlar kombinesiyle localarının parasını pesin aldılar ve bunu futbola aktardılar bizde bu durum yok yani biz bi patlama yapamıycaz anca eldekileri satarsak buda aslında bir nevi risk tutmama ihtimalinden kaynaklı

yani o denilen uzuun yıllar damga vurucaz meselesine ben inanmıyorum kabulde edemiyorum cnk diğer örneklerle bizimki çok farklı

fb ve gs Parayi Pesin aldilar da noldu? Sonucta yine borc icindeler. Asil önemli olan eldeki Parayi dogru kullanmak. Hayallerdeki gibi bir Patlama olmasa da Türkiye Ligini bir kac Yil domine edecek maddi imkanimiz var. Degerlendirebilir miyiz onu görecegiz.
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 09:35:08 GÖRKEM ]

Çevrimdışı GÖRKEM

Tolgay'in durumuyla ilgili bilgisi olan var mi? Derbi'ye yetisebilir mi? Onun gibi bir Oyuncuya cok ihtiyacimiz var Sampiyonluk yarisinda.

Ridvan Akar :

8 Nostalji formamiz Kartal Yuvalarinda satisa sunulacak :super: :super:

Olcayin Uzerinde ki formayi ben alacam :sevinc
zamaninda Cok agladim alamadigim icin cocuktuk tabi ozaman :by2:

Çevrimdışı GÖRKEM

Ridvan Akar :

8 Nostalji formamiz Kartal Yuvalarinda satisa sunulacak :super: :super:

Olcayin Uzerinde ki formayi ben alacam :sevinc
zamaninda Cok agladim alamadigim icin cocuktuk tabi ozaman :by2:

Alttaki Forma'yi 13 Yil önce aldim.  :D

Çevrimdışı denilanz

BOYKO dan Platini ye :

O Elini indir :evillol: :evillol:

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın İddaa' cı abilerim Beşiktaş' a verin 2handikap çok rahat kazanacağız :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgay'in durumuyla ilgili bilgisi olan var mi? Derbi'ye yetisebilir mi? Onun gibi bir Oyuncuya cok ihtiyacimiz var Sampiyonluk yarisinda.
çok zor ciddi maç
Eksiği var 1 aya anca hazır olur

Çevrimdışı 38life

hiçbir zaman su konuda bircok insanla anlasamıycaz

oda 4-5 sene damga vurucaz sözü.. tamam fb ve gs stadları acılır acılmaz ilk 3 senelerinde inanılmaz fark yarattılar fakaat

adamlar kombinesiyle localarının parasını pesin aldılar ve bunu futbola aktardılar bizde bu durum yok yani biz bi patlama yapamıycaz anca eldekileri satarsak buda aslında bir nevi risk tutmama ihtimalinden kaynaklı

yani o denilen uzuun yıllar damga vurucaz meselesine ben inanmıyorum kabulde edemiyorum cnk diğer örneklerle bizimki çok farklı
Parayla damga vuracağımızı kim söyledi ki?