Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293047 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Böyle yapa yapa mı? Allah aşkına öyle bir dönüp dolaşma olayı olsaydı her yıl gs - fb 10 tane oyuncusunu sakat verirdi...

Tamam kardeşim bildiğin gibi yap.

Çevrimdışı mülkübey

Dinimize göre beddua edersen döner dolaşır seni bulur böyle yapa yapa takımda stoper bırakmadınız yapmayın böyle şeyler.
Dinimize göre parayla karakter satmanin  ya da haram kazancın ya da kul hakkı yemenin yaptırımı nedir peki

Sen zafere inanırsan , zafer de sana inanır.

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Ripley

İpler bizim elimizde, kuklacıların değil.
kardeşim geçen sene de ipler bizim elimizdeydi hatırlayın ne oldu trabzon deplasmanında, tamamen anladım bizi saf dışı bırakacaklarını, sivok ambulans ile hastaneye kaldırıldı burnu kırıldı kan içinde kaldı ceza sahası içinde ama faulu yapan sivokmuş!!!! sonraki antep maçında serdar rakip saha kenarında suratına darbe alıp yerde kıvranıyorken (yüze veya kafaya alınan darbelerde hakemler maçı durdururken) hakem devam ettirdi serdarın boşalttığı kanattan gelip ittire ittire gol attırdılar ondan sonra maç 1-1 bitti koptuk zaten. yine aynısı rahatlıkla yapılabilir.

ayrıca şu an ki barcelona gelsin hakemleri ayarlayasınlar barcelonayı evire çevire yenerler burada. gollerini vermezsin faul çalarsın veya çalmazsın veya ofsaytları ayarlarsın çok basit bu işler, ne olur hakemler bir daha hakemlik yapamaz ama voleyi vurmuş olurlar zaten. bazı şahıslar Türk futbolundan el çektirilmedikçe adil rekabet söz konusu olamaz. niye hep hakemleri de yenmek zorunda olan biz olalım.

EssiLor

• Ziyaretçi

Allah Aşkına
Fenerlilere bak Şanpiyonluk havasına girmişler
BJK de defans yok felan filan diyorlar
Puan farkı 5 oldu iyice strese girdi bunlar felan diyorlar sinir oldum.

Çevrimdışı Scout

Allah Aşkına
Fenerlilere bak Şanpiyonluk havasına girmişler
BJK de defans yok felan filan diyorlar
Puan farkı 5 oldu iyice strese girdi bunlar felan diyorlar sinir oldum.
Hataları Var Puan Farkı 4 Oldu  :uhohu: :uhohu: :uhohu:
Pika Pika

Çevrimdışı can1903

Rhodolfo sakatlandığında fenerlilerin yaptıklarına bakın, ondan sonra gelin laf edin.

İsterse ilk 11 çıkartamasınlar banane.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cisse557

Rhodolfo sakatlandığında fenerlilerin yaptıklarına bakın, ondan sonra gelin laf edin.

İsterse ilk 11 çıkartamasınlar banane.
Aynı kafadayım. Şampiyon olalım kime ne olduğu zerre umrumda değil artık.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Şubat 2016, 16:10:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar başlıklar karıştırmaya başladınız biraz burası sadece Beşiktaş forumu. Fener'in durumu bizi zerre ilgilendirmiyor, oyuncu sağlıkları da. Fener'i Spor Toto başlığında konuşuyoruz.

Biz çıkacağız kazanacağız 7 aydır yaptığımız gibi hepsi bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Malum sitede Vodafone Arenayla ilgili çok hayati bi haber var.

Çevrimdışı f_madida

Fbnin avrupadan elenmesi derbi açısından lehimize olur aleyhimize mi ? Elenseler lige asılırlar mantığıyla aleyhimize olabilir . Veya çok kötü bir futbolla elenseler biz 1-0 öne falan geçersek taraftar tepki verebilir

Avrupa'da devam etmeleri bizim icin daha iyi. Elenirlerse lige daha fazla asilirlar. Avrupa maclari hem fizik olarak, hem mental olarak ekstra yuk bindirirken, lige konstantre olmalarini da zorlastirir.
The world is better in black and white, and red.

İstanbul Başakşehir Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında yarın yapılacak Beşiktaş maçının kadın ve öğrencilere ücretsiz olacağını duyurdu.

Çevrimdışı Ripley

Borussia Dortmund - Hannover 96 maçında milo bakalım ne yapacak? güzel bir test olacaktır. 16:30 da başladı 24 numaralı formayla izleyelim bakalım.

Borussia Dortmund - Hannover 96 maçında milo bakalım ne yapacak? güzel bir test olacaktır. 16:30 da başladı 24 numaralı formayla izleyelim bakalım.

bende izlicem bakalım.

iyi müdahale yaptı milosevic :)

EssiLor

• Ziyaretçi

Şanpiyon olduğumuzda Tüm kanallarda
Şampiyon BEŞİKTAŞ yazacak
Ve Beşiktaş Marşları Çalacak
Vodafone Arenada Kutlayacağız Şanpiyonluğumuzu
Cenab-ı Hak kısmet ederse.

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı LuceGel

İstanbul Başakşehir Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında yarın yapılacak Beşiktaş maçının kadın ve öğrencilere ücretsiz olacağını duyurdu.
14 şubat sevgililer günü nedeniyle açmışlar tribünlerini ücretsiz yayalım bilgiyi öğrenci kadın taraftarlarımız passoliglerine yükletsinler ,şölen yerine dönsün stad.
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2016, 16:59:53 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

14 şubat sevgililer günü nedeniyle açmışlar tribünlerini ücetsiz yayalım bilgiyi öğrenci kadın taraftarlarımız passoliglerine yükletsinler ,şölen yerine dönsün stad.

ev sahihi başakaşehir yalnız :)  :evillol:

Çevrimdışı LuceGel

ev sahihi başakaşehir yalnız :)  :evillol:
Tamam işte her yeri ele geçireceğiz sıkıntı olmaz  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Subotic tam bir lider. 32-33 sanıyodum 27 imiş. Bize düşündüm baktım 14 milyon € :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Subotic tam bir lider. 32-33 sanıyodum 27 imiş. Bize düşündüm baktım 14 milyon € :evillol:

:D  :evillol:

Çevrimdışı Ripley

30. dakikadan itibaren izlemeye başladım milo nası para edermi? bu arada gelen özel mesajlara nerden bakıyoruz mesaj gelmiş ama göremiyorum.
edisyon: gördüm iletilerdeymiş..
miloseviçin beşiktaşla dokusu tutmadı iyi oynasında satalım onu 2016 şampiyonasından sonra
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2016, 17:17:02 Ripley ]

Çevrimdışı Ripley

Hanover 96 bundesligada sonuncu ve büyük ihtimalle ligden düşecek bu durumda futbolcular serbest kalmıyor mu? marceloyu bedavaya almayacak mıyız?

Çevrimiçi Samet Demir

Hanover 96 bundesligada sonuncu ve büyük ihtimalle ligden düşecek bu durumda futbolcular serbest kalmıyor mu? marceloyu bedavaya almayacak mıyız?
Kulübü ile olan sözleşmesine bağlı o sanırım...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ripley

marcelo beşiktaşta beğenilirse , düşmüş takımda oynamak istemez satın alma opsiyonu da bizdeyken ucuza kapatır bizim başkan bence.