Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293275 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Librarius

İpler bizim elimizde, kuklacıların değil.

Aynen... Mersin maciyla birlikte yine saga sola kufur etmeye baslarlar.. :evillol: :evillol:
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı cursedofdragon

Anlamadım :alala:

ben yalnış okumuşum  :evillol:

Yalnız bu fener ceza alıcak mı bakalım bize küfür etti verecek mi tff ?

Çevrimdışı Tolga

ben yalnış okumuşum  :evillol:

Yalnız bu fener ceza alıcak mı bakalım bize küfür etti verecek mi tff ?
TFF, derbinin seyircisiz oynanmasını ister mi hele hele yarış böyle kıran kırana geçerken :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

TFF, derbinin seyircisiz oynanmasını ister mi hele hele yarış böyle kıran kırana geçerken :)

biz baskı yapalım fener daha önce almıştı ceza bu sene içinde kapanması lazım artık.

Çevrimdışı 'TaNeR'

febe - Kasımpaşa maçında duyulduğu gibi dakikalarca küfür edildi...

Eee, o zaman bunların bir sonraki iç saha maçının (bize karşı) seyircisiz oynanması gerekmez mi (bakınız Bursa)?
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ALI RIZA

febe - Kasımpaşa maçında duyulduğu gibi dakikalarca küfür edildi...

Eee, o zaman bunların bir sonraki iç saha maçının (bize karşı) seyircisiz oynanması gerekmez mi (bakınız Bursa)?
Tefefe neden Zat kurum var varlığı ne oldugu belirsiz kurum onlar zevklerine göre kararlar alıyorlar  :ok:

Çevrimdışı ozan062

bunu yapacak olanlar belli

bakalım basvuru olacakmı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mülkübey

Tff nin twitter adresine falan retweet ile  iletmek lazım Beşiktaş la ilgili  sayfaların yaptığı paylaşımları .twitterda yapılan çifte standartlar için güzel paylasimlar var. Tepki koymak lazım.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Scout

Dimitri Oberlin Nasıl Oyuncudur ?
Pika Pika

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Şubat 2016, 01:07:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bunu yapacak olanlar belli

bakalım basvuru olacakmı

Yahu ceza verin diye başvuru nerede görülmüş  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yahu ceza verin diye başvuru nerede görülmüş  :D

Verecekleri varsa da vermezler :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

TFF'den FB - BJK Maçı için ceza beklemek ölüden şey beklemek gibi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

TFF'den FB - BJK Maçı için ceza beklemek ölüden şey beklemek gibi

Ney
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Cezada almasinlar , biz alalım gerekirse cezayı . 11 tane kartal bu ruhu taşıyıp o formayla çıkacak mı sahaya çıkacak . Gerekirse hakemide alayinida yenip şampiyon olalım . Bunu yapacak gucteyiz.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

fenerin ilk golünde faul war h.ali kaldırım faul yapmış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı klaus

birlik olmamız bize yapılan kasıtlı hareketlere karşı tepkimizi çok güçlü bir şekilde koymamız lazım. bu sene şampiyonluğumuzu kimse alamamalı, biz kendimizde kaybetmemeliyiz. çünkü bu seneden sonra yeni bir devir başlıcak o da beşiktaşımın devri o yüzden bu sene çok önemli geçen senelerde olduğu gibi sonuna kadar götürüp bir şampiyonluğu daha kaybetmemeliyiz. hayırlı akşamlar herkese  :)
FORZA BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı tangaz

bugün bir görüntü gördüm konya maçında Marcelo'nun faul yaptığı yer 18 yayının 2-3 metre dışı ama faulün atıldığı yer 18 yayı içinde ve ceza sahası ön çizgisinin 40 cm kadar uzağında. kısaca tolga öz kalfa denen dişçi o konuda da doğramış bizi onursuz sürüngen!

http://hizliresim.com/8D4WQQ
http://hizliresim.com/a2O85O
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gastro

İpler bizim elimizde, kuklacıların değil.
Keşke öyle olsa. Olması da gerek. Ama, eyyamcıları unutuyoruz. Olmadık 2 sarı kart. İstediğin kadar iyi oyna. Hem seni demoralize eder. Hem rakibi canlandırır. Ben son 2-3 senedir ezildiğimiz, pasif oynadığımız hiç bir derbi maçı hatırlamıyorum. Ama hepsinde de ezdirildik. Kolumuz kanadımız kırdırıldı. Onun için fazla umutlu değilim...

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar. Kimse hakemleri yenemez. Besiktas maclari biraz farkli yonetilir. 

Dunku fb macina bakin. Hakem iyi gidiyordu bir hatali tac karari verdi, donra kararini degistirdi ve dagildi. Fb degil de besiktas olsaydi dun soyle olurdu, faul verirdi ilk golden once, penaltiyi zaten vermezdi de ustune bizim taraftar gene baslardi yok hakemi kaleye sokacan falan. Ismail hasan ali gibi oynarsa cart kirmiziyi gorurdu ve biz maci 1-0 kaybederdik.

Benim hatirladigim ilk algi operasyonlari milne zamanlarindaydi. Yenilmez armada devamli elestirildi, avrupada basari gelmiyor, milne yetersiz₁, diye. Kapalidan homurdamalar baslamisti. Sonra bir ankaragucu maci sonrasi milne gitti. Karli bir macti, inonuden kari temizlemistik hep beraber. Milneyi ugurlamistik.
Alan walsh vardi iyi futbolcuydu adam yanlis hatirlamiyorsam 32-33 yasinda gelmisti, kamyonlan gol atip- asist yapmisti, sebanin askerlik arkadasi dediler ve yediler adami. O adam ingilterede galiba 40 yasina kadar top oynadi.
3-4 sene daha bizde kalsaydi o adam rahat bir ekonomimiz olurdu gecis doneminde. Mesela gs ayni hatayi yapiyor. Sabri var elinde devamli sagbek aliyor. Eboue-veysel-tarik-linnes....
Yahu poziyon sagbek cafu oynamiyorsa kalan oyuncular uc asagi bes yukari ayni performansi verir.
Lucescu o bolgede dobrowski ile sampiyon oldu yahu

Çevrimdışı cisse557

Kimsenin artik güveninin kalmadığı bu kadar şüpheli bir futbol ortamında çıkıp ağır ceza mahkemesi gizli soruşturmacı atayayim da ortada cidden bir adaletsizlik var mı yok mu  demiyor ya ona yaniyorum ben.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kimsenin artik güveninin kalmadığı bu kadar şüpheli bir futbol ortamında çıkıp ağır ceza mahkemesi gizli soruşturmacı atayayim da ortada cidden bir adaletsizlik var mı yok mu  demiyor ya ona yaniyorum ben.
genel olarak koskoca türkiyenin adaletine çoğu insanın güveni kalmadı

Çevrimdışı cisse557

genel olarak koskoca türkiyenin adaletine çoğu insanın güveni kalmadı

O konuda da haklısın malesef.