Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305339 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Alexis Sergio ramos gibi. Marcelo ise tam thiago silva. Bu ikili harika olur harika.

nette gördüm hoşuma gitti :D

Çevrimdışı 38life

nerden biliyorsun ?
Yıllardır dinliyorum. Tepkilerinden çıkardığım kesin bir sonuçtur bu. Yanılma ihtimalim sıfır!

Çevrimdışı tangaz

yalnız Rhodolfo bildiğin elimizde patlayacak gibi adam zaten ağırdı bu ameliyat sonrası geri dönüşünde daha da ağır olacaktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2016, 15:05:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yalnız Rhodolfo bildiğin elimizde patlayacak gibi adam zaten ağırdı bu ameliyat sonrası geri dönüşünde daha da ağır olacaktır.

İtalya ve Brezilya'da var piyasası ama anca aldığımıza veririz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartalpençesi

11 günde 4 maçımız var.Malesef kadromuz o kadar geniş değil.Ve biz Pedro Milosevic ve 7Milyona Ersanı sattık Üstüne Rhodolfo sakatlandı! Elde stoper olarak Delgado ve Marcelo kaldı.İyi oynuyorlar. Ama nasıl üst üste maç oynayacaklar? Eğer üst üste oynarlarsa yorgunluk+performan düşmesi sonuçta belki sakatlık olur Allah korusun. Biz Lig ve ZTK şampiyonluğuna oynayan bir takımız. Evet 7Milyon iyi para ama Kupadan+Kupa Parası+Şampiyonlar Liginden daha mı önemli bu para. İki kulvarda ilerliyoruz ve 2 stoper var malesef ersanın gidişi çok zorlayacak.Başkan ve direktörün bunu düşünmesi lazımdı.
Dünkü maçta İsmail+Delgado+Marcelo+Beck oynadı. 2gün sonra konya maçı var.Bu oyuncular dinlenebilecek mi? Oynamazlar bence. Kim oynayacak Tosic ve Serdar normal mevkileri sağ ve sol bek. Hadi Necip stoper olsa yanında kim olur? Delgado dünkü maçta sonradan girdiği için olur belki. Necip stoperse ortasaha? Bence Veli ve Tolgay oynamalı Kanatlarda Quaresma ve Kerim. Ortasahada bir kişi eksik kaldı malesef.Bu demektir ki dünkü maçta yorulan oyuncular 2gün sonra tekrar maça çıkacak.Ve bu dünle birlikte 11 gün devam edecek. Hadi çarşamba konyayla oynuyoruz.Yarı finalde fener maçı var yine hafta içi. Çok kötü oldu  :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2016, 15:15:44 kartalpençesi ]
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı tangaz

İtalya ve Brezilya'da var piyasası ama anca aldığımıza veririz.

umarım dediğin gibi olur ben şahsen 2M ve üzeri her rakama elden çıkarırım. ama olurda Çin+Hindistandan bir sürpriz süper olur  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı panic13

umarım dediğin gibi olur ben şahsen 2M ve üzeri her rakama elden çıkarırım. ama olurda Çin+Hindistandan bir sürpriz süper olur  :icool:

Pektemek ve Tolga'dan nasıl kurtuluruz? Bunların üzerine kafa yormamız lazım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Şu an kulübümüzün 2 önceliği mevcut;

1. Şampiyonluk
2. Pektemek ve Tolga'dan kurtulmak

Stad bile bunlar kadar önemli değil gözümde, o derece.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2016, 15:10:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Pektemek ve Tolga'dan nasıl kurtuluruz? Bunların üzerine kafa yormamız lazım.

Tolga ile barışmalısın Uyar hatalarıyla kabul et hatalarıyla sev değiştirmeye çalışma.. Tamam tama şaka :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Tolga ile barışmalısın Uyar hatalarıyla kabul et hatalarıyla sev değiştirmeye çalışma.. Tamam tama şaka :D

Ona ufak şakalar, sürprizler yapmam lazım :D :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2016, 15:13:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Beck'i eleştirenleri görüyorum hala :D

İnsanlar 1. bölgeden 2. bölgeye Beck ile geçip 2. bölgeden 3. bölgeye İsmail ile geçtiğimizi niye anlamamakta ısrar ediyor anlamak çok güç.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2016, 15:20:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş'ın şampiyonluk oranı 1.65

Fenerbahçe'nin şampiyonluk oranı 1.70
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

bu oran resmen azmin alınterinin eseridir.
bildiğin kafalarına vura vura bu oranı dikta ettik  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı eski inönü

''Jose Sosa, oynadığı son 8 resmi maçta 4 gol 5 asist yaptı.''

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada boyko ile ilgili bazı mesajları okurken aklıma geldi..

Bazı arkadaşlar tolga'nın oynaması hakkında , hoca hemşehricilik yapıyor demişler. Hoca Trabzonlu, Tolga artvinli.. hoca Tolga ile ne kadar hemşehri ise, boyko ile de o kadar hemşehri.. çünkü boyko da suyun karşı tarafından ukrayna'dan.. o da karadenizli.  :evillol:

:lol: :claps: :claps: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Scout

Bu fenerliler çok komik ya :D

O Fotoğraf Üzerinde Oynanmış Bunların Yaptıkları ... Gerçekten Bunlar İnsan Değiller Nerden Vuracaklarını Şaşırdılar  :s20: :s20: :s20: @cursedofdragon
Pika Pika

Çevrimdışı atalay

Sosa, son maçlarda kenarları iyi kullanıyor. Sürekli koridorlara deplase oluyor. Oyun içi katkısı zaten yüksekti, skora direkt etkisi de artmaya başladı.

Şampiyon olduktan sonra, önceden "satılsın" diyenleri Arena'da sallandıracağız.  :D

Çevrimdışı panic13

Sosa, son maçlarda kenarları iyi kullanıyor. Sürekli koridorlara deplase oluyor. Oyun içi katkısı zaten yüksekti, skora direkt etkisi de artmaya başladı.

Şampiyon olduktan sonra, önceden "satılsın" diyenleri Arena'da sallandıracağız.  :D

Valla atalay; iş hayatımda, özel hayatımda, tüzel hayatımda, spor hayatımda ve bilcümle alemlerde, galaksilerde, paralel evrenlerde yaşadığım herhangi bir hayatım varsa o hayatımda her şeyi Beşiktaş'ın şampiyonluğuna odaklamış durumdayım. "Sosa gidebilir" diyenlerden biri de bendim. Bedeli asılma olacaksa, ona da hayır demem şampiyonluktan sonraki ruh halim ile :D :D

Çevrimdışı panic13

Bi de Tolga ve Pektemek'ten kurtulmamız lazım, tekrar ekleyeyim. Yolla bunları çıldırt bizi başkan!!

Çevrimdışı tangaz

ben şahsen Sosa'nın yaz döneminde de satılmasına karşıyım. şayet takım seviye yükseltecekse kenarda hamle oyuncularında o seviyeye uygun olmalı. bu bağlamda Sosa 23 kişilik kadroda mutlaka olmalı.

sallandırmadan önce engizisyon mahkemesi mi kursak forumda ne  :D

Çevrimdışı denilanz

Tolgay antrenmanlara başladıktan sonra Sosa'nın da performansı arttı. Sırf rakibim yok diye iyi oynamadıysa ve şimdi forma kartalın ağzında olduğundan ekstra oynuyorsa yazıklar olsun ona.

Not: Tolga için "Boyko geldi diye performansı arttı" diyenlere ve bunu suçmuş gibi gösterenlere istinaden yazılmıştır. Tabii ki böyle düşünmüyorum. Rekabet iyidir.

- Şampiyonluk oranları değişti!
BEŞİKTAŞ: 1.85
Fenerbahçe: 2.00
Galatasaray: 34.00

Çevrimdışı 'TaNeR'

Güntekin Onay'ın bugünkü 'Büyük takım böyle oynar!' yazısından :

'[...]
BELLİ bölümler dışında oyunun kontrolünü rakibe hiç vermeyen siyah-beyazlılar, zorlanmadan farklı bir galibiyet elde etti. Şampiyonluğa oynayan takım, gol atar, pozisyona girer. Topa sahip olur, oyuna hükmeder. Bu dünyanın her yerinde böyledir. İyi futbol tanımlamasını değiştirmeye çalışanlar eski köye yeni adet getirmesinler.
[...]'
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mülkübey

fb ve gs için çok kastılar ama iddaa bile pes etti .  :ok:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .