Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311516 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Wenger bize Ospinayı vermediğinden beri hiç galibiyet alamadı (3B 1M)

Beşiktaşla uğraşanın çocuğu olmaz demiştik  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Wenger bize Ospinayı vermediğinden beri hiç galibiyet alamadı (3B 1M)

Beşiktaşla uğraşanın çocuğu olmaz demiştik  :bandit:

Beter olsun  :tabe:

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hasan Akten

Biz bu Aras'ı neden kiraladık Rayo'ya? 2 haftadır 18 kişilik kadroya alınmıyor. Gitmeseydi en azından takıma alışırdı.

Çevrimdışı sallapati

Sokol Chikallesi.. müthiş adam.. Bu başakşehir bu adamları nerden buluyor.. çok iyi scout sistemi var heralde

Çevrimdışı Hasan Akten

Sakatlığı olabilir.Rayo'nun Aras'ı kadro dışı bırakacak lüksü yok

Öyledir muhtemelen. Yalnız sene sonunda gideceğini bildikleri adamı bu saatten sonra hiç oynatmayabilirler.

Öyledir muhtemelen. Yalnız sene sonunda gideceğini bildikleri adamı bu saatten sonra hiç oynatmayabilirler.

niye oynatmasınlar beğenip oyuncuyu alabilirler ?

Çevrimdışı Hasan Akten

niye oynatmasınlar beğenip oyuncuyu alabilirler ?

Opsiyonu var mı? Yok diye biliyorum.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Birkaç yerse Deportivo'nun kalecisi Fabricio ile 3 yıllık anlaşma yapıldı yeni sezonda takımda olacağı tarzında haberler okudum. Doğruluğu hakkında bilgisi olan var mı?

Tapatalk ile Note 3 N9005 LTE cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2016, 18:15:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sokol Chikallesi.. müthiş adam.. Bu başakşehir bu adamları nerden buluyor.. çok iyi scout sistemi var heralde

Adamın iyi oynadığı tek maça denk geldiğinin farkına vardığında tekrar konuşalım :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2016, 18:16:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz bu Aras'ı neden kiraladık Rayo'ya? 2 haftadır 18 kişilik kadroya alınmıyor. Gitmeseydi en azından takıma alışırdı.

Memleketlilerini oynatıyordur Rayo'nun teknik direktörü gönül bağı vardır  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Adamın iyi oynadığı tek maça denk geldiğinin farkına vardığında tekrar konuşalım :D

yok izledim 3-4 maç... çok iyi golcü

Çevrimdışı Çağatay

Memleketlilerini oynatıyordur Rayo'nun teknik direktörü gönül bağı vardır  :D

Çağrı detaylarını bilmiyoum ama Aras'ın kiralık kontratında istediğimiz zaman geri çağırma maddesi var mı ?
yani bir ihtiyacımız filan olsa anında çağırabiliyor muyuz ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2016, 18:28:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı detaylarını bilmiyoum ama Aras'ın kiralık kontratında istediğimiz zaman geri çağırma maddesi var mı ?
yani bir ihtiyacımız filan olsa anında çağırabiliyor muyuz ?

Çağırabiliriz ama oynayabileceğini sanmıyorum oyuncuyu 2 takım lig kadrosuna dahil edemez aynı anda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Ospina diye okudum valla :lol:

Seni bu hallere düşüren Wenger utansın :D Zaten adamlar tepetaklak oldu. Mesut için şampiyon olsunlar istiyordum ama Wenger yüzünden forza Leicester :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2016, 18:31:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Fener iyi savunma yapıyor Beşiktaş iyi hücum ediyor bakalım savunma mı  hücum mu kazanacak diyorlardı değil mi  :evillol:

Beşiktaş 18 gol yedi, Fenerbahçe de 18 gol yedi :D Fener 9 maçta gol yemedi, Beşiktaş 3 maçı eksik 6 maçta gol yemedi  :evillol:

Spor yazarları, satılık kalemler, satılmış basın. Oluşturun algıyı artık millet yemiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rhodolfo.. Beck.. Gomez..

Ceza sınırındalar.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Hannover'in Mainz'e 0-1 yenildiği maçta Milosevic 90 dakika forma giydi.
Milosevic, ilk maçında performansıyla dikkat çekti: %72 pas yüzdesi, 16 ikili mücadele kazanma, 6 top kapma, 9 hava topu kazanma.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Milosevic, ilk maçında performansıyla dikkat çekti: %72 pas yüzdesi, 16 ikili mücadele kazanma, 6 top kapma, 9 hava topu kazanma.
Ulan bu adam milli takiminda da iyi oynuyor kimyasi bizimle uyuşmadi yada Bizim lige uygun bir oyuncu degil bunun baska aciklamasi yok :alala:

Normalde kotu adam degil bizde olmadi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geçen seneki sadece kanatlara bağımlı hücum oyunumuz bu sene daha çok orta sahadan işliyor sanki. Haksız mıyım?

Çevrimdışı Çağatay

Çağırabiliriz ama oynayabileceğini sanmıyorum oyuncuyu 2 takım lig kadrosuna dahil edemez aynı anda.

hmm tamamdır  :ok:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

İstatistikler mini etek gibidir sözü geldi aklıma milosevicten sonra  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Milosevic bugün yine iyi maç çıkarmadı. Oyun içinde konsantrasyon kaybı yaşıyor. Yenilen golde de hatası vardı.

Geldiği zaman yazmıştım. Gelişimi için Anderlecht'i tercih etmeliydi. Kısa dönemde yanılmadım; bakalım akıbeti ne olacak?

Çevrimdışı AvrupaKartalı

macin tamamini izledim, milo bildigimiz milo, ikili mücadelerin cogunu kaybetti, inanilmaz pozisyon hatalari yapdi. Yedikleri goldede payi büyük. Bu arada huga almeida'da sac bas yoldurttu hanover taraftarlarina, oda hala ayni, bildigimiz almeida  :D
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 20:51:33 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !