Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311274 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı rico_paşa

Bu takım bu sene seve seve şampiyon  :super: :super:
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı ozan062

hatta sunuda ekleyelim

bilicli iki senenin sonunda sunuda soyleyebiliriz rakipler bizden once oynadıysa ve kaybettilerse bizde cok nadiren kazanıyoruz yanş agırlıkta o macın baskısı altında eziliyoruz

fakat senol hoca doneminde hiç arkadan takip etmemiştik simdi bunuda algıda yapıyoruz ve rakip kaybetti belki bugun gsde kaybedicek ve biz pazar gunu ne yapıcaz merakla bekliyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Alper1903

Bu seneki olası şampiyonluktan sonra -en azından kendi adıma konuşayım- "Beşiktaş baskı altında eziliyor, yok rakip benden önce oynamış, sonra oynamış" gibi bahanelere sığınmam. Bu sene, farklı bir sene. Bu sene şampiyonluğu alacağız ve en az 4-5 sene ambargo koyacağız. Kulübün yapısının da değişmesi gerek bu sene. Yoksa Beşiktaş 14. şampiyonluğunu alması çok fazla fark etmiyor. 7-8 senede bir şampiyon olur zaten Beşiktaş her halükarda.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çağrı'nın en çok sevdiği adam nargile içiyor bak sen :)

Çevrimdışı mülkübey

Takip etsek de farketmez daha iştahlı saldırırız. Bilic westham la anlaştıktan sonra ligde rakipleri analiz etmediği için ve stoper Necip , forvet pektemek ve benzer ezbere fantezileri yüzünden   yarişı götüremedik. Bu sene teknik heyetimiz ile maç konsantrasyonunda şu ana kadar sıkıntımız yok. Muhtemelen olmayacak ta.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Alexis ne kadar hızlı olduğunu gösterdi :) Kerim Frei geçiyor alexis :)

https://www.facebook.com/Transferbjk/videos/931246403655597/

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fenerliler , Beşiktaş psikolojik baski altina girecek dediklerinde BİZ :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Fikret Orman : Hocam Fb bize 8 puan fark atacakmis , Psikolojik baski kuracakmis

MAHMUT USLU :

Galatasaray tarihine bakarsa 1 Yildizini Beşiktaş a vermelidir , Çaldıkları Sampiyonluklar o kadar ediyor

Ilk defa doğru konuşmuş...

Çevrimdışı Scout

Fikret Orman : Hocam Fb bize 8 puan fark atacakmis , Psikolojik baski kuracakmis
:kop: :kop: :kop:
Pika Pika

Samuel Eto'o : "Ligde Beşiktaş dışında tüm takımları yenebilecek güçteyiz."

Samuel Eto'o : "Ligde Beşiktaş dışında tüm takımları yenebilecek güçteyiz."
Adam hakli :bandit:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hatırladığım 3 averaj farkı vardı. cavcav efendi yanılmıyorsam 4 - 5 oyuncuyu kadro dışı bıraktı. ankaragücü de iyice bilenmiş sinan ı oynatmadı. zalad ise Türk spor tarihinin gelmiş geçmiş en şikeci kalecisidir. Bir başka sene de Eskişehir kalecisiyken frikik atan prekazi ye kendi dilinde " kardeş bu köşeye " diyerek yol göstermiştir. Ama yine Eskişehir'de olan Fuat Çapa isimli oyuncumuzda göçmen olup aynı dili bildiğinden bu sözlerini açığa çıkarmıştır. zalad şikecisi kendini " ben baraja söyledim " dese de gs nin defansında başka yugoslav oyuncu yoktu. Necmi'nin de dediği gibi yıllar sonra şikeyi itiraf etmiştir. Tıpkı malatyaspor lu oyuncuların doğan marka araba aldıklarını itiraf etmeleri gibi.Dikkat ederseniz birden fazla maç yazıyorum şikeyle ilgili ve gs tarafından. Bunun bir de fb tarafı var ki keşke o günlerin maçlarını videoya alıp genç nesillere izletseler

aziz aga Beşiktaş'ımız üzerinden konuşmuş. Tıpkı benim yazdıklarım gibi  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Jose Sosa: "Menajerime talimat verdim. Transfer teklifleriyle ilgili bana bilgi vermeyecek. Şu anda sadece şampiyonluğa odaklıyım."

Çevrimdışı mülkübey

Aziz şirin gözükmeye çalışmasın . Federasyon mhk medya yayıncı yı ahtapot gibi sararak ülke futbolunu bitiren iki takımdan biri de fenerbahçe dir.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı kyiv

Hatırladığım 3 averaj farkı vardı. cavcav efendi yanılmıyorsam 4 - 5 oyuncuyu kadro dışı bıraktı. ankaragücü de iyice bilenmiş sinan ı oynatmadı. zalad ise Türk spor tarihinin gelmiş geçmiş en şikeci kalecisidir. Bir başka sene de Eskişehir kalecisiyken frikik atan prekazi ye kendi dilinde " kardeş bu köşeye " diyerek yol göstermiştir. Ama yine Eskişehir'de olan Fuat Çapa isimli oyuncumuzda göçmen olup aynı dili bildiğinden bu sözlerini açığa çıkarmıştır. zalad şikecisi kendini " ben baraja söyledim " dese de gs nin defansında başka yugoslav oyuncu yoktu. Necmi'nin de dediği gibi yıllar sonra şikeyi itiraf etmiştir. Tıpkı malatyaspor lu oyuncuların doğan marka araba aldıklarını itiraf etmeleri gibi.Dikkat ederseniz birden fazla maç yazıyorum şikeyle ilgili ve gs tarafından. Bunun bir de fb tarafı var ki keşke o günlerin maçlarını videoya alıp genç nesillere izletseler

aziz aga Beşiktaş'ımız üzerinden konuşmuş. Tıpkı benim yazdıklarım gibi  :)

O sezon o maç kadar Galatasaraya 48 maç üstüne yenildiğimiz 2 oyuncumuzun (biri metin tekin) kırmızı kart gördüğü ve öndeyken Feyyaza yapılan net bir penaltının verilmediği SABRİ ÇELİK'in yönettiği maçta unutulmamalı.

Ahmet Çakar ve Sabri Çelik özellikle Galatasaray maçlarında Beşiktaşa en çok zarar veren hakem 2 lisidir.Atılan oyuncular Metinler, Amokachiler bize verimeyen net penaltılar hakan şükürlere kubilay türkyılmazlara verilen basit basit penaltılar.

BETER OL galatasaray.Türkiyenin en rezil en çirkef camiası.

Akıllı bir yönetimle önümüzdeki 10 senede şampiyonluk sayılarında bu haramzadelerin önüne geçmememiz için hiçbir sebep yok.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Burası dün gece ve bugün çok keyifli geçmiştirve geçmeye devam edecek :)

Sampiyonluga 1 adım daha yaklaşmak için safları sıkı tutalım arkadaşlar yarın o statta boş koltuk kalmasın haydi herkes maça.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 13:52:48 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Ensar

Burası dün gece ve bugün çok keyifli geçmiştir. :)

Sampiyonluga 1 adım daha yaklaşmak için safları sıkı tutalım arkadaşlar yarın o statta boş koltuk kalmasın haydi herkes maça.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kesinlikle artık herşeyi bırakıp %100 konsantre olmalıyız camia olarak bu sene o sene
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çağlar Söyüncü çok kendine güvenli üst düzey bir futbol oynuyor. Sakin ve hızlı oynuyor, iyi markaj yapiyor. trtspor veriyo maçı

Çevrimdışı TURKahvesi

Çağlar Söyüncü çok kendine güvenli üst düzey bir futbol oynuyor. Sakin ve hızlı oynuyor, iyi markaj yapiyor. trtspor veriyo maçı
:ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2016, 14:55:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bize şirin gözükmeye çalışıyorlar. Yediremezler o devirler eskide kaldı.

4 şampiyonluğumuzu Galatasaray 2 şampiyonluğumuzu Fenerbahçe çaldı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Şampiyonluğa odaklanmış durumdayım  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TURKahvesi

şu an 2 maçı takip ediyorum
Çağlar'ın maçını ve M.City-L.City maçını
yalnız bir şey diyeyim bu L.City takımının ani hücuma çıkışları muazzam nitelikte.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2016, 15:30:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Serdar Özkan dün Beşiktaşlı günlerini hatırladı herhalde ki, Fener'i eze eze yendik diye açıklama yaptı  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Serdar Özkan dün Beşiktaşlı günlerini hatırladı herhalde ki, Fener'i eze eze yendik diye açıklama yaptı  :evillol:

:evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."