Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7310769 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

bugun ne ogrendim

sayın batuhan karadeniz 4.cü metreden sonra attıgı deparı yapacak gunumuz futbolunda forvet oyuncusu yokmus

adam resmen kendini harcamıs yahu benim bu demirci sevdamı acaba onamı cevirsem:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cisse557

Kuruntu yapmayayım diyorum ama telefona yüklediğim ligtv uygulamasından sürekli bildirim gelirdi. Maç başladı, gol vs. Maç başladı diye bildirim geldi. Bir daha da gelmedi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Kuruntu yapmayayım diyorum ama telefona yüklediğim ligtv uygulamasından sürekli bildirim gelirdi. Maç başladı, gol vs. Maç başladı diye bildirim geldi. Bir daha da gelmedi.

gelmez ama fener atmış olsa bak nasıl geliyordu kuruntu değil malasef gerçekler bunlar ntvspor,ligtv,fanatik ölümüne fenerli.

Çevrimdışı Kemal

Bir kaç arkadaş hata yapmadan Boyko geçmez demiş , yav arkadaşlar burası Beşiktaş ve takım şampiyonluğa oynuyor , adamın hatası demek bizim kor gibi yanmamiz demek , inşallah hocada böyle düşünmüyordur.

3 büyüklerin her maçını izliyorum , şu son3 haftadır fenere ilk defa 1 takım reaksiyon gösterdi , top çevirdi istedi yüklendi pozisyon yarattı ve sonuç 4 luk oldular eto cikmasa 5 6 da olurdu.  Şu yazdıklarımı zaten geçen 2 maçtaki takımlar yapsa puan verirlerdi birde üzerine penaltilar kullandılar .

Biran önce şu transfer kafasından çıkıp lige odaklanmaliyiz yüzduk yuzduk kuyruğuna geldik . Artık bu taraftarın ciğeri dayanmayacak kaç yıl oldu şampiyon olmayali.

Çevrimdışı genki1914

Rıdvan Akar 1 saat önce tweet attı Miray Çınar kovulmuştur bir daha giremeyecek stada diye ama bu '' karı'' için firmanın sahibinin kızı diyorlar :alala:
Guti14

Çevrimdışı mygoynuk

Resmen koltuklardan soğudum!

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

gülmekten yerlere yattim yaa  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı eski inönü

Lig kızışmaya başladı. Herkes psikolojik savaşa hazır olsun.

Çevrimdışı mygoynuk

Mir Ofis
2 dk. ·
ÖZÜR DİLERİZ!
Şirketimizle kurumsal bağı bulunmayan stajerin bireysel sosyal medya hesabında yapmış olduğu haince ve çirkin paylaşımdan dolayı son derece üzgünüz. Şirketimizle olan stajerlik sözleşmesi akşam 22:00 itibariyle fesh edilmiştir. Türkiyemizin en büyük ve güzide klübü Beşiktaş JK'den ve saygıdeğer taraftarından özür dileriz.
Saygılarımızla

Çevrimdışı Scout

Mir Ofis
2 dk. ·
ÖZÜR DİLERİZ!
Şirketimizle kurumsal bağı bulunmayan stajerin bireysel sosyal medya hesabında yapmış olduğu haince ve çirkin paylaşımdan dolayı son derece üzgünüz. Şirketimizle olan stajerlik sözleşmesi akşam 22:00 itibariyle fesh edilmiştir. Türkiyemizin en büyük ve güzide klübü Beşiktaş JK'den ve saygıdeğer taraftarından özür dileriz.
Saygılarımızla
:claps: :claps: :claps:
Pika Pika

Çevrimdışı cursedofdragon

Mir Ofis
2 dk. ·
ÖZÜR DİLERİZ!
Saygılarımızla

yalan inanmıyoruz.

Çevrimdışı Savaş

Yalnız bu Antalya galibiyeti herşeyden çok renkli basına kapak oldu.

Yoksa fark 8 olacak. Yok Fenerbahçe arayı açıyor bilmem ne. Adamlar deli gibi algı operasyonu yaptılar.

Pazar alalım 3 puanı kim stres yapacak görücem ben. Şimdiden kar duasına çıksın bu sarışınlar Pazar günü için. Anca öyle puan bırakırız yine.

Bu takım bu sene medyaya da koyacak, sarışınlara da koyacak, hakemlere de koyacak... Şampiyon olacak!

Çevrimdışı eski inönü

Yalnız bu Antalya galibiyeti herşeyden çok renkli basına kapak oldu.

Yoksa fark 8 olacak. Yok Fenerbahçe arayı açıyor bilmem ne. Adamlar deli gibi algı operasyonu yaptılar.

Pazar alalım 3 puanı kim stres yapacak görücem ben. Şimdiden kar duasına çıksın bu sarışınlar Pazar günü için. Anca öyle puan bırakırız yine.

Bu takım bu sene medyaya da koyacak, sarışınlara da koyacak, hakemlere de koyacak... Şampiyon olacak!
aynen. 2. devrenin başından beri fenere dönmeye başlayan algısal ibre bu maçı da alsalar zirve yapacaktı. Şimdi biz kendi maçımızı alalım da şu negatif yük bi kalksın takımın ustunden.

Çevrimdışı Scout

Levent ile Erman Kavga Edecek Resmen  :evillol: :evillol: :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı aa1903

Mir Ofis
2 dk. ·
ÖZÜR DİLERİZ!
Saygılarımızla

pikseli geri alsınlar ödeşelim.

Çevrimdışı celiker1

İç sahada 8 de 8 yapalım ŞAM Pİ YO NUZZZZ :bandit:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı alimm

pazar günü heveslerini kaçırmalıyız... 3 -5 ne varsa atıp gövde gösterisi yapmalıyız...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mehmetthedum

Benim kafama göre 4 puan öndehiz şu an..

Raatım..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2016, 02:06:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alıntı
Yenilecekler görürsün. Acayip bir hava ile oynayip neye ugradiklarina sasiracaklar bence

Alıntı
Antep kaybetmez Bjk ilk şokunu yaşar ikinci yarıda

Alıntı
Bugünkü kaybımızdan sonra hayvan gibi asılacaklardır. Puan kaybı sürpriz olur!

Vitor Allah belanı versin.

Alıntı
bjk ın puan bırakma şansı yok şaşırmıssnız

Sıyıran Fenerlilere Fenerliden cevap  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

sürekli algı operasyonu yaparken neymiş beşiktaş 8 puan farkla moralman çökecekmişde
şampiyon fenermişde eee şimdi ne olacak Beşiktaşa dopink etkisi yaptı fark iki puana inince 2 maçta eksikken
fenere ne olacak şimdi daha durun haftaya kasımpaşa var. sonra ibb var şu meşhur defanslarıyla bizim yediğimiz kadar yediler
bizim açıklarda kapandı.görelim bakalım ligin en iyi defans yapan takımı kimmiş. fener maçında ligi bitirebiliriz :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2016, 02:24:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
sürekli algı operasyonu yaparken neymiş beşiktaş 8 puan farkla moralman çökecekmişde
şampiyon fenermişde eee şimdi ne olacak Beşiktaşa dopink etkisi yaptı fark iki puana inince 2 maçta eksikken
fenere ne olacak şimdi daha durun haftaya kasımpaşa var. sonra ibb var şu meşhur defanslarıyla bizim yediğimiz kadar yediler
bizim açıklarda kapandı.görelim bakalım ligin en iyi defans yapan takımı kimmiş. fener maçında ligi bitirebiliriz :D

Necmi abi 2 puan Paşa 3 puan Bursa çalsın Kadıköy'e maç eksiği ile 4 puan önde girelim bir de orada vurup ligi kapatırız ne olduklarını şaşırırlar  :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Şunları görünce zevkten 4 köşe oluyorum :bandit: :evillol:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

fb maçını berabere bitirsek bile kalan maçlarda 2 beraberlik bile bizi şampiyon yapıyor...

yani fb+ 2 beraberlik = toplam 3 beraberlik  :halay: :halay:

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

fb maçını berabere bitirsek bile kalan maçlarda 2 beraberlik bile bizi şampiyon yapıyor...

yani fb+ 2 beraberlik = toplam 3 beraberlik  :halay: :halay:

İçerdeki maçları alalım önemli olan o, deplasmanlar zaten bizim :icool: :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk