Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311339 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı can1903

Çindeki transfer çılgınlığı Türkiye'yi de vuraacak.

Artık Buraya Gomez, Rvp, Robben filan zor düşer diye tahmin ediyorum
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı eski inönü

Milosevic için satın alma opsiyonu koymamışız. Euro2016 sonrası onu iyi fiyata okuturuz.

Bedelsiz 6 ay kiralık + 1.2 m € satın alma opsiyonlu Marcelo.

Bu nasıl bir transfer hamlesi?
bi de mesela Marcelo'ya neden Çin'den veya başka yerden daha iyi teklif gelmez. :D Bundesliga topcusu degil mi bu adam

Çevrimdışı celiker1

Beşiktaş yönetim kurulu toplantısı canlı!! http://www.incicaps.com/v/90014631/ via @incicaps
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı kartalBaz

bi de mesela Marcelo'ya neden Çin'den veya başka yerden daha iyi teklif gelmez. :D Bundesliga topcusu degil mi bu adam
Adamlarin 4 yabanci hakki var. Biz burun kiviriyoruz onlar hayli hayli burun kivirirlar. 4 yabancisida ünlü olmak zorunda iyi olmasina gerek yok. Gomeze 30 bayilirlar ama cenk tosuna 2 milyon vermezler ornek vermek gerekirse.

Çevrimdışı LuceGel

Adamlar forvet ve kanat oyuncusuna yöneldiler görsellik üzerine gidiyorlar,kaleci pazarına girmediler  atanınız tutanınız iyi olacak çekik gözlü gardaşlarım   :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağatay

Çin deki bu 4 yabancı kuralı yakında kalkar yada 6-7 ye yükseltebilirler rakamı
çünkü baya iyi isimler gidiyor oraya sonuçta iyi de reklam yapıyorlar

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

ben Atınç'ın önemli bir stopere evrileceğine hep inanan biriydim. sence potansiyel aralığı nasıl@atalay?

Yaşı, fiziksel yapısı ve o fiziğe rağmen hızlı oluşu 6 milyon ediyor zaten. Bundan sonrası Rangnick'in tedrisatından nasıl geçeceği ile akalı. @tangaz

Çevrimdışı GÖRKEM

"Takas için 2 milyon euro daha ödenecekmiş" cümlesini anlamadım.

Macelo'yu 6 ay kiralamak için 2 milyon euro + kiralık Miloseviç'i mi verdik yani? Yanlış bilgi olabilir.

na takasından bahsediyorsunuz ?

Eğer oyuncuyu beğenirsek almak istediğimizde sene sonu 1.2 milyon € ödeyeceğiz hepsi bu.

Biz sadece milosevici 1.2 milyon € satın alma opsiyonlu gönderdik diye biliyorduk adamlara öyle değilmiş.

Başkan EURO 2016 düşünmüş olabilir daha fazla fiyata okutabiliriz gibisinden.

http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/vereine/2015-16/1/tm-news--11793-8760-.html

Dogrumudur bilmiyorum ama alman Taraftarlari Forumlarinda tartisirken bu Linki verdiler.

Çevrimdışı karakartalım

beşiktaşlı kardeşlerime gelsin :D :D :D
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2016, 22:12:02 Necmi ]
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2016, 22:05:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yaşı, fiziksel yapısı ve o fiziğe rağmen hızlı oluşu 6 milyon ediyor zaten. Bundan sonrası Rangnick'in tedrisatından nasıl geçeceği ile akalı. @tangaz

O fiziğe rağmen hızlı mı o fiziğe rağmen dar alanda çabuk mu?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2016, 22:08:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Başakşehir maçımız çok önemli. Fener maçına kadar tüm maçlarımızı kazanırsak iddaa ediyorum 2 maç eksiğiyle lider gireceğiz oraya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

O fiziğe rağmen hızlı mı o fiziğe rağmen dar alanda çabuk mu?

O fiziğe rağmen göre hızlı. Evet, dar alanda çabuk.

Çevrimdışı Scout

fenerbahçenin Yenilmesi İyi Oldu BEŞİKTAŞIMIZ kadıköye Kadar Kayıpsız Çıkarsak O Maçta Çok Kaygılanmayız  :money:
Pika Pika

Çevrimdışı GÖRKEM

Belliydi kazanamayacaklari. 4 Puan öne gecme firsatimiz var.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2016, 22:27:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Belliydi kazanamayacaklari. 4 Puan öne gecme firsatimiz var.

Bursa da yenecek. Korkmazsa Kasımpaşa da puan alacak. Kadıköy'e 2 maç eksiğiyle lider gideceğiz yeter ki Belediye'yi yenelim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Biz kendi maçlarımızı alalım onlar illa ki takılacaklar bugünle kalmaz yani :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Akten

Bursa da yenecek. Korkmazsa Kasımpaşa da puan alacak. Kadıköy'e 2 maç eksiğiyle lider gideceğiz yeter ki Belediye'yi yenelim.

Kadıköy'e 1 maç eksiğiyle gitmeyecek miyiz? Mersin maçı fb maçından önce diye biliyorum.

Çevrimdışı Scout

Aziz Yıldırımın Dediği Olaylar Yine Sinirimi Bozdu Malatyaya Giden Arabalar , Ankaragücü Maçı  :s20: :s20: :s20: Hatırlayınca Yine Kötü Oldum  :s20:
Pika Pika

Çevrimiçi Necmi

Twitter hesabındaki arkadaşlar miri stadda istemiyoruz diye Beşiktaş hesaplarına yüklensin
yediği kaba sıçan firma istemiyoruz

Çevrimdışı fatih e.

gs şu ligde neler yapmıştır saymakla bitmez.

ancak hatırladığım kadarıyla bir konuyu anlatayım.

yıllar önce 96 larda önce taraftarlar sayısal açıdan eşit olurdu. o yıl gs Beşiktaş'a 2.000 3.000 civarında bilet ayırdı. çok tepki çekmişti bu hareketleri. biz de sanırım sonraki yıl aynısını yaptık. ama taraftarlar kutuplaşmaya başladı. ve kutuplaşmaların devamı günümüze kadar geldi.

yaşıtlarım veya yaşça büyüklerim yanlışım varsa düzeltsinler lütfen.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Twitter hesabındaki arkadaşlar miri stadda istemiyoruz diye Beşiktaş hesaplarına yüklensin
yediği kaba sıçan firma istemiyoruz
Ben Face den yardiracam şimdi :busted_cop: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ben Face den yardiracam şimdi :busted_cop: :akuma:

yunus Emre mir ne yaptı? konuyu bilmediğim için soruyorum..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı murat_

yunus Emre mir ne yaptı? konuyu bilmediğim için soruyorum..
mesele ekte duruyor yorumlarda besiktas icin beter olsunlar diyo stadin ktuklarini yapan firmanin sahibin kizi falan herhalde ekmek yedigi kaba resmen tukurmus ...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

mesele ekte duruyor yorumlarda besiktas icin beter olsunlar diyo stadin ktuklarini yapan firmanin sahibin kizi falan herhalde ekmek yedigi kaba resmen tukurmus ...

Anladım çok teşekkürler.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk