Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313440 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Tolga'nın bu takımın kaptanlığını hakettiğini mi düşünüyorsun?
ben meselenin Tolga Olduğunu düşünmediğimi yazdım zaten. yukarıdaki mesajım gayet net ve anlaşılabilir. BasındaiBeşiktaş hakkında yalan yanlış Şeyler yazan klübü karıştırmaya çalışan insanlar nasıl yazıyorsa senin ÇOĞU mesajınında aynı şekilde olduğunu gözlemliyorum. Bence bu çok yanlış ve taraftarlıkla bağdaşmaz. Birşeye taraf olmak onu iyisiyle kötüsüyle sevmektir. Hiç olmayan, olduğuna dair en ufak bir maddi delil bulunmayan Konuları Öne sürmek, varmış gibi davranmak bu klübe sadece zarar verir. Benim Yazdığım mesajdan Tolga'nın takım kaptanlığını hak ettiğini mi düşünüyorsun? Sorusunu çıkarmak gerçekten çok ilginç bir durum.

Çevrimdışı Savaş

Çinlilerin verdikleri şu paraları gördükce Demba Ba'yı ucuza vermişiz diyorum içimden. En kötü 20 milyonu varmış adamın.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Çinlilerin verdikleri şu paraları gördükce Demba Ba'yı ucuza vermişiz diyorum içimden. En kötü 20 milyonu varmış adamın.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Verilen paralara bakarsak hakikaten de Demba Ba'yı en az 20 m euro'ya satabilirmişiz diyorum ben de.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2016, 13:53:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu kadar büyük paranın döndüğü, hocanın bunca başarısına rağmen şampiyonluğu nasıl istediğini bilmenize rağmen hala yok hemşehri yok bilmem ne diyip olaya halk gözüyle bakıyorsunuz ya..

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben meselenin Tolga Olduğunu düşünmediğimi yazdım zaten. yukarıdaki mesajım gayet net ve anlaşılabilir. BasındaiBeşiktaş hakkında yalan yanlış Şeyler yazan klübü karıştırmaya çalışan insanlar nasıl yazıyorsa senin ÇOĞU mesajınında aynı şekilde olduğunu gözlemliyorum. Bence bu çok yanlış ve taraftarlıkla bağdaşmaz. Birşeye taraf olmak onu iyisiyle kötüsüyle sevmektir. Hiç olmayan, olduğuna dair en ufak bir maddi delil bulunmayan Konuları Öne sürmek, varmış gibi davranmak bu klübe sadece zarar verir. Benim Yazdığım mesajdan Tolga'nın takım kaptanlığını hak ettiğini mi düşünüyorsun? Sorusunu çıkarmak gerçekten çok ilginç bir durum.
Bir şeye taraf olmak demek onu iyisiyle kötüsüyle sevmek demek değildir. O takıma zarar veren bir şey varsa bunu dile getirmektir. Sizin gibi her yapılan şeye polyanna misali bir iyimserlikle bakmak bana göre değil. Maddi delil bulmadan yorum yapmayın cümlesini de bu forumla beraber öğrendim, sizin sayenizde aydınlanmış oldum. Sizin genel tavrınızı bildiğim için uzatmayacağım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı LuceGel

Verilen paralara bakarsak hakikaten de Demba Ba'yı en az 20 m euro'ya satabilirmişiz diyorum ben de.
Asya pasaportundan dolayı Ersanada muhtaçlardı 10 a okutabilirdik onuda yazdan beri klube gelip giden çinlinin haddi hesabı yoktu yani  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağatay

Adamlar Teixeira'yı da almış. Ben söyleyeyim Töre'nin gözlerde hafif Ortadoğu zaten 30 milyona yıkmak lazım Demba'nın yanına.

Aynı şeyleri düşünmüşüz @Çağrı  :evillol:

Alex Teixeria da Çin yolcusu olmuş 50 Milyon euro'ya
Düşünsenize yazın Töre'ye 30-35 filan veriyorlarmış çıldırırsın :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı xenos

@Serhat Akkaya forumda bir kişi bile tolganın ne as kalecimiz ne de kaptan olarak kalması gerektiğini sana söylemez.

Sana burda karşı çıkanlar asılsız iddialarda bulunmaman gerektiğini söylüyorlar.

Tolga'ya ne yazık ki ertelenen maçlara kadar bir şekilde ihtiyacımız var, bana kalsa Boykonun geldiği gibi kaleye geçmesini isterdim ama arkadaşlar nedenlerini yazmışlar.

Şu hemşericilik yakıştırması komik kaçıyor doğrusu, askeri birlik mi burası Tolgayı kayırsın? Bunu ortaya atan ilk arkadaş sen değilsin ama neye istinaden bu kadar üstüne basa basa ısrar ediyorsnunz ?

Bilmediğimiz bir şey varsa yazın, öğrenelim. Tek dayanak trabzonlu olmaları mı, geçmişte aynı takımda çalışmaları mı ?

Transfer döneminde de aynı benzer muhabbetler dönüyor, inan forumun kalitesine yakışmıyor. Bugün Ekşi'de gördüm müstakbel başkan adayımız neler demiş zamanında;

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu kadar büyük paranın döndüğü, hocanın bunca başarısına rağmen şampiyonluğu nasıl istediğini bilmenize rağmen hala yok hemşehri yok bilmem ne diyip olaya halk gözüyle bakıyorsunuz ya..
@Çağrı elini vicdanına koy ve cevapla, Sporting maçı sonrası sosyal medyada bu kadar tepki olmasa biz şu an bir kaleci almış olur muyduk?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2016, 14:02:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynı şeyleri düşünmüşüz @Çağrı  :evillol:

Tüccar mı olduk ölücü mü ben bilmiyorum Fikret Orman bozdu hepimizi  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Canlı yayın başladı.
Başkan konuşmakta

Çevrimdışı Çağatay

Ersan'ın avantajı Avustralya pasaportuydu
bende sezon sonu belki daha fazla bir meblaya bile okutabileceğimizi düşünüyordum (9-10 min)
Demba Ba konusunda ise o dünem çok sıkışık olduğumuz bir zamandı ve oradan gelecek paraya çok ihtiyaç vardı
ki zaten gelenle yaptıklarımız da ortada
gerçi ersan dan gelecek olanda maaşlara filan gidecek o gider kaleminden de biraz rahatladık açıkçası

Çevrimdışı Sarp

Başkanım scout diyor delgado'ya yoğunlaşmışlardı diyor   :upto:

Çevrimdışı Çağatay

Tüccar mı olduk ölücü mü ben bilmiyorum Fikret Orman bozdu hepimizi  :evillol:

Fikret Orman = Necromancer  :kop:

bizde onun müridleri olduk durum budur :D

Çevrimdışı Tolga

İmza törenini A Spor'dan izleyebilirsiniz.

Çevrimdışı Tolga

Ersan'ın avantajı Avustralya pasaportuydu
bende sezon sonu belki daha fazla bir meblaya bile okutabileceğimizi düşünüyordum (9-10 min)
Demba Ba konusunda ise o dünem çok sıkışık olduğumuz bir zamandı ve oradan gelecek paraya çok ihtiyaç vardı
ki zaten gelenle yaptıklarımız da ortada
gerçi ersan dan gelecek olanda maaşlara filan gidecek o gider kaleminden de biraz rahatladık açıkçası
Zaten neden 13'e satıldı diyemem çünkü satış yapmak zorundaydık ama şuan verilen paralara bakarsak da ucuza gitti denebilir :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Bir şeye taraf olmak demek onu iyisiyle kötüsüyle sevmek demek değildir. O takıma zarar veren bir şey varsa bunu dile getirmektir. Sizin gibi her yapılan şeye polyanna misali bir iyimserlikle bakmak bana göre değil. Maddi delil bulmadan yorum yapmayın cümlesini de bu forumla beraber öğrendim, sizin sayenizde aydınlanmış oldum. Sizin genel tavrınızı bildiğim için uzatmayacağım..
bu defa da insanları yaftalamak için kullandığın kelime polyanna oldu. Doğrudur bu forumun Beşiktaşlılara çok büyük katkısı var eminim birçok insan da benim gibi düşünüyor. Benim tüm mesajlarım açık ve nettir, tavrımızda. Ben de uzatmayacağım yalnız şunu bil ki sosyal hadiseler her ne kadar matematik gibi yüzde yüz ispatlanamasa bile bu Gerçeğin,doğrunun ne OLDUĞUNU anlamamıza engel olmaz, sana göre, bana göre yazmak gerçeği,doğruyu değiştirmez. İyi günler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Şu anda Boyko nun sıfata dikkatlice baktığımda ilk şunu düşündüm
bu adam ayıyı fena döver  :evillol:

ayı: v.demirel

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Zaten neden 13'e satıldı diyemem çünkü satış yapmak zorundaydık ama şuan verilen paralara bakarsak da ucuza gitti denebilir :)
Şu an olsaydı o paralara hayatta vermezdi başkan ama yapacak bir şey. O dönem için çok doğru bir hamleydi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Koa_lAA

antalya çok kötü top oynadıydı konya maçında en son ama olurda şu fb yi yenerler falan offff fena olur fena...

töre de istekli ve fit idi son maçta...

satılmayacağını anlayınca sezon sonuna kadar kafasını futbola verdi heralde... hem milli kadroya girmek için hemde piyasa yapmak için oynar artık...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2016, 14:11:15
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı elini vicdanına koy ve cevapla, Sporting maçı sonrası sosyal medyada bu kadar tepki olmasa biz şu an bir kaleci almış olur muyduk?

Olurdu tabi @Serhat Akkaya nasıl olmasın biz zaten kaleci baktık yazın da bu adam deli mi kaybettiren oyuncuyu sadece memleketlisi diye oynatsın yapma etme yani.

Kimlerin gözünün yaşına bakmamış adam bu. Bu kadar kolay yerseniz siz medya assa yeridir bu adamı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şu an olsaydı o paralara hayatta vermezdi başkan ama yapacak bir şey. O dönem için çok doğru bir hamleydi.
:ok: