Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7317439 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı alimm

Robben benim as oyuncumdur Pes ve FIFA'da G-E-L-S-İ-N

benm için pes te robben = İHTİYAR beşiktaş a gelmesi enfes olur....
gelrse 11 no lu formaya İHTİYAR yazdırırım
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Çağatay

Sosaya teklif geldiği belli onun için ya maaşıma zam verip yeni sözleşme yapalım ya da beni yollayın diyor .

Sezon sonu yollamak lazım ondan gelecek para çok önemli çünkü transfer yapabilmemiz için
ama maaşını da arttırmazsak bu sefer de isteksiz oynayabilir
yani elimizde tuttuğumuz değneğin iki ucu da kirli :)

Ersan takıma ruh veren bir oyuncuydu bomba filan ama TR de takımların böyle oyunculara ihtiyacı var .

Birde en önemlisi Türk olmasıydı kontenjan açısından
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kemal

Biz hala akıllanmamışız yok İbra yok Roben.

yd tarzında insanlar başkan olsa 2 tane 35 yaşında adam alsa Fikret Ormandan daha çok sevilecek.

Bizim böyle oyuncuları alacak bir transfer politikamız yok Fikret Orman gidene kadar.

Umarım bu bir gelenek haline gelir ve diğer başkanlarda bu tarz transferler yapar.

Yav okumuyor musun , 0 maliyetle vodafone stat için sponsor olarak 1 şekilde diye konuşuyoruz , heralde kaç yaşında adamlara gidip dünyanın parasini verelim demiyoruz . Parasız - sponsorlu

Çevrimdışı LuceGel

Antep maçı hakemi Cüneyt Çakır olmuş.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı TayfurU

Herkes bir tutturmuş ersan bomba ersan bomba ya kardeşim bu bomba en son ne zaman patladı ilk yarı 20 maça çıktı kaç kere hata yaptı ?

Çok iyi bildiğim bir şey var ersan yönetime çok baskı yapmış gitmek için

Çevrimdışı can1903

Başkan Sosa için 20 m€ teklif istemiş yok artık
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı firewater

Yav okumuyor musun , 0 maliyetle vodafone stat için sponsor olarak 1 şekilde diye konuşuyoruz , heralde kaç yaşında adamlara gidip dünyanın parasini verelim demiyoruz . Parasız - sponsorlu

Hiç fark etmez 35 yaşında adamlara kapalı kulübün kapısı.

Başkan her seferinde üstüne bas basa söylüyor "takımın kimyasını bozmayacak uyum sorunu olmayan oyuncular transfer ediyoruz. o yüzden ilk önce karakterine bakıyoruz oyuncunun." diye.

Maden sponsor üstlenecek 28yaşında parlamış bir oyuncu getirsin. başkanda bunu ister zaten.

Çevrimdışı Tolga

Yeni transferler için yarın imza töreni düzenlenecekmiş.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

SAT SAT SAT
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Mehmet57

Ersan'in satilmasini anliyorum. 2 stopper alindi, ikiside hazir, takimlarinda 11 oynayan stopperler. Koca sezonu Ersan ve Rhodolfo ile geciren hoca, elimde 3 hazir ve 2 (Allah korusun) Necip ve Tosic varken neden satilmasin demistir.

Ersan acisindan da bakmak gerek. Diyelim Shanghai yabanci gonderdi, yazda stoppere yabanci alip Ersan'a gerek duymayacak. Buyuk servet kacirmis olur.

Bence Alexis ve Marcelo yeterli. Marcelo iyi markajci ama arkasinda bosluklarda zorluk cekiyor. Lakin adam adama markajda baya etkili.

Çevrimdışı firewater

Tok satıcı adam :D

bu arada naninin 25ettiği yerde sosa rahat 20eder (gerçi ben naniye öyle bir teklif olduğuna inanmıyorum)

Çevrimdışı TayfurU

Ben gomez giderse Falcao yu çok istiyorum 29 yaşında bizde tekrar kendini bulursa çok fena olur z

Çevrimiçi Mehmet57

Sosa konusu biraz farkli...Transfer doneminin son gunleri olsaydi dusunmeden sat derdim.

Tek bir ihtimal Aras'in Vallecano ile sozlesmesini fesih edip (bedelini odeyip) takima monte etmek olabilir. Tolgay'in donmesi daha vakit alacaktir.

Ama 20 milyon euroluk teklif varsa gercekten hayir demek cok zor. Oyuncu da baski yapacaktir ve sampiyonluk yolunda mutsuz bir oyuncu cok risk getirir.

Çevrimdışı brkntcnr

Ertan Süzgün şunu yazdı az önce : İSTİHBARAT: 2- Bana az önce gelen telefon. "Çinliler Sosa için 20 milyon euroya yakın bir teklif yapmaya hazırlanıyor."

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Aras'ı geri çağırmalıyız bence. Ufak bi bedele kabul eder rayo da. Çünkü şuan Sosa'yı satarsak alternatifi yok. Tolgay daha eski haline dönmedi ki Oğuzhan Sosa mevkisine geçsin. Ayrıca Sosa ve Ersan'  dan gelen paraları yazın kullanabileceksek Sosayı da satalım. Yoksa yaza satacak kimse kalmaz yaza transfer yapamayız.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı LuceGel

Sosanın satılacağına ihtimal vermiyorum şu an bizim için çok önemli bir oyuncu yaz dönemine kalır o iş ayrıca transfer bütçesi oluşturabilir yaz dönemi.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı canU

Şampiyonluk kimsenin umurunda değil mi anlayamıyorum bu onu sat bunu sat. Sosayı sattın ozzie de sakatlandı ben mi geçicem ortaya? Ersanı satmak bile riskken sosayı satmak intihardır. Satıp sene sonu şampiyonluk gelmezse yönetim intihar etmiş olur. He olur da satıp şampiyon olursak inanılmaz büyük iş başarılmış olur manyak olur. Ama bu risk alınır mı? Ben almam.

He sosa kalırsa kesin mi şampiyonluk o da değil ama ihtimal daha yüksek.  Gitsin sene sonu gitsin şimdi 20 veren ozaman 15 versin biz şampiyon olalım ama.

Şu yolda şampiyonluğa giderken en önemli oyuncularından birini satarsan sen büyük kulüp olmayı bırakmışsındır bunun açıklaması yok başka. Amaç para kazanmak değil şampiyon olmak bu kulüpte. Şampiypn olursan gelir de gelir zaten.

Şampiyonluğa gelir gözüyle bakılmamalı ayrıca. Şampiyon olman direk cl ye gitmen oyuncularının piyasa yapmasıdır, marka değerindir, tanınırlılık arttırmaktır, çocukların beşiktaşlı olmasını arttırmak demektir bu da taraftar demektir, otomatikman sponsor konusunda da lobi konusunda da ekşn güçlenir. Şampiyonluk her açıdan 20 milyondan fazla eder.

Sosayı yazın satın napiyorsanız yapın şimdi yapmayın. Yerini doldurma şansımız olsa alınırdı bu risk. Ama yok transfer zamanı geçti bu iş olmaz.

Çevrimdışı TURKahvesi

Sosanın satılacağına ihtimal vermiyorum şu an bizim için çok önemli bir oyuncu yaz dönemine kalır o iş ayrıca transfer bütçesi oluşturabilir yaz dönemi.
vallahi ne yalan söyleyeyim hafiften tırsmaya başladım
Sosa için Çin'den gelen astronomik teklifler var bu bir gerçek
yalnız Fikret başkan 20 m.euroya yakın bir teklife hayır demeyeceğini kimbilebilir
yani tırsmaya başladığım nokta diyelim 20 m.euroya yakın teklif geldi işte bu noktada bence cidden kararsız kalacaklar ki çok hassas bir konu böylesine kritik şampiyonluk sürecinde
benim şahsi kanaatim satılmasın cidden Sosa'ya ihtiyacımız var
satılırsa sezon sonu satılsın.

Çevrimdışı f_madida

vallahi ne yalan söyleyeyim hafiften tırsmaya başladım
Sosa için Çin'den gelen astronomik teklifler var bu bir gerçek
yalnız Fikret başkan 20 m.euroya yakın bir teklife hayır demeyeceğini kimbilebilir
yani tırsmaya başladığım nokta diyelim 20 m.euroya yakın teklif geldi işte bu noktada bence cidden kararsız kalacaklar ki çok hassas bir konu böylesine kritik şampiyonluk sürecinde
benim şahsi kanaatim satılmasın cidden Sosa'ya ihtiyacımız var
satılırsa sezon sonu satılsın.
kararsiz kalmaz bence direk satar. 20'ye yakin teklif abarti ayrica 15 olsun yine satar..Tolgay donene kadar Veli-Atiba-Ozi diye oynatir biraz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı cursedofdragon

20 milyon € gelirse satalım sosa'yı.

Arası geri çağırırı olmadı 2-3 maç idara ederiz tolgay oynamaya başlar zaten 20 milyon € bu parayı yazında kullanabiliyorsak deli para hemen yerine ziyech'i koyarız yazdın 3-5 verip.

Çevrimdışı Kemal

Arası çağırıp Sosa'yı satsınlar 20m euro teklif varsa .

Çevrimiçi Mehmet57

Sampiyonluk bir ihtimal. Veri degil. Cinliler 20 milyon teklif ederse ihtimalle su an elinde bulunan bir gercek arasinda secim yapmak zorunda kalacaksin. Mantik teklifi kabul etmekten yana olur. Bu bukadar basit. Yonetim icin zor olacak.

Çevrimdışı ahmetx

Ben gomez giderse Falcao yu çok istiyorum 29 yaşında bizde tekrar kendini bulursa çok fena olur z
bezelye ve Falcao  bu forma altında görmek istediğim 2 golcü.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı f_madida

Belhanda'yi alsinlar...Sosa gelmeden once cok istemisti forum da olmamisti o sene.
The world is better in black and white, and red.