Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7317397 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Ben sol beke Coentrao yu stopere de Badstuber i istiyorum ikisi de olabiliri olan ve Şampiyonlar Ligi seviyesinde savunmacılar. Ayrıca sağ kanada da Robben yerine Feghouli olsun lütfen :)

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 08:31:31 brkntcnr ]

Çevrimdışı karakartalım

İbrahimovic 35yasinda olacak ve egosu malum üstüne maliyeti gerek yok bence. robben desen sakatlıktan çıkmış geçin bunlar bitmiş yetenek bence zamanında guti gelip ne verdiyse fazlasını veremez bunlar tek avantajı belki cine satabiliriz oda bi ihtimal.Ben töreyi robbene asla değişmem gelecekse yıldiz bu kadar maliyet alicaksiniz madem bir senelik ronaldoya bir ruya teklif yapılsın 1senelik vodofone arena icin
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Takımdaki yerli oyuncu sayısı ve niteliği de belli seviyede olmalı.. 14 yabancıya müsade eden federasyon alacağı bi kararla tekrar 4+3+4 gibi saçma sistemlere dönebilir. Umarım yöneticilerimiz bu ihtimali de göz önüne alarak planlama yapıyordur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ersan transferi hayırlı olsun. Umarım Çinliler gelecek sene bolca trivela rabona falan seyrederler. 10 milyon euro çok para değil Çinliler için  :lol:
inşallah abi :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

10 milyona yunus emre bile affetmez satar abi :).

Havaalaninda Omuzlarda ugurlariz :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ben sol beke Coentrao yu stopere de Badstuber i istiyorum ikisi de olabiliri olan ve Şampiyonlar Ligi seviyesinde savunmacılar. Ayrıca sağ kanada da Robben yerine Feghouli olsun lütfen :)

Bu Feghouli yi bir tek ben begenmiyorum galiba :alala:

Çevrimdışı karakartalım

Takımdaki yerli oyuncu sayısı ve niteliği de belli seviyede olmalı.. 14 yabancıya müsade eden federasyon alacağı bi kararla tekrar 4+3+4 gibi saçma sistemlere dönebilir. Umarım yöneticilerimiz bu ihtimali de göz önüne alarak planlama yapıyordur.
kesinlikle bu işler bizim iyi olmamizla döner bak fb nasıl avrupaya gitti o zaman tüm bunlar oldu o yuzden çağlar gibi yetenekleri toplamaliyiz digrlerinden önce bizi şampiyon yapanlar  metin ali feyyaz ulvi engin rıza şifo sergen deli ıbo samet aybaba sinan engin gibi yerli diğerlerinden kaliteli türk oyuncular bu yıldız meselesi beni çok rahatsız ediyor cildirt bizi baskan dediler zamanında takım kayyuma gitti paraları bayıldık yabancılara naptılar  bi zirrat zorla aldık şampiyonluk avrupada başarı bişey vermeden paralarını alıp giitiler bunlari ne çabuk unutuyor bu taraftar benim için alt yapıdan cikicak yetenekli bi ahmet mehmet fatih ibrahimovicten değerlidir beşiktaş birgün avrupa kupasini alacaksa bunu iyi yerli kemik kadro ile alacaktır o yuzden bu yabancı yıldız sevdasini bırakmak lazim

Çevrimdışı brkntcnr

Bu Feghouli yi bir tek ben begenmiyorum galiba :alala:
Ben çok beğeniyorum abi ayrıca sene sonu free ye çıkıyor bonservis derdi yok Gomez maaşına falan getirilebilir. Robben sakatlandıktan sonra gerçekten çok kötü oynuyor. Ayrıca Feghouli 27 yaşında 2-3 sene oynatıp onu da Çine satabiliriz :D

Çevrimdışı brkntcnr

Yerli için de pektemek yerine Oğulcan, stopere Çağlar, sağ beke de Serdar yerine Ömer Ali Şahiner i alırsak  yerli rotasyonunu gençleştirip korumuş oluruz bence.

Çevrimdışı karakartalım

Bizim yaptığımız hatayı sözde yıldızlarla trabzon yaptı 1sezon dayanamadilar ya feda ya veda dediler bu sene çile senesi dediler biz yine 1-2 sene dayandik ekonomimizle ama bizde sonunda feda dedik. Su an fener aynısını yapıyı ve şampiyonluğa oynuyor besiktasin o zamanki kadrosundan farkı su anki fenerin iyi yerlileri gözüm kapalı 4-5en az kaliteli yerli sayarım gökhan caner volkan ozan alper gibi bakın işi her zaman yerliler sahiplenir van persukun umrundami nanininniki mağlubiyet alsınlar bir gram umrunda olmaz bizim 5bitirdigimiz sezon gibi ama yinede fb bu sene şampiyon olmasın seneyede olamayacak ışte o zaman onlarda baticak tek çıkış yolları bu sene şampiyonluk o yuzden biz şampiyon olmalıyız kısaca isin özü bizim degerimizi kendi değeri görmeyecek bi yabanci sahada savasmicak adam kalsın gelmesin çağlar gibi yetenekleri kaptırmayıp sürekli yerli 5kisilik kemik kadro sağlam olmali.

Çevrimdışı Abdurrahim S.

kesinlikle bu işler bizim iyi olmamizla döner bak fb nasıl avrupaya gitti o zaman tüm bunlar oldu o yuzden çağlar gibi yetenekleri toplamaliyiz digrlerinden önce bizi şampiyon yapanlar  metin ali feyyaz ulvi engin rıza şifo sergen deli ıbo samet aybaba sinan engin gibi yerli diğerlerinden kaliteli türk oyuncular bu yıldız meselesi beni çok rahatsız ediyor cildirt bizi baskan dediler zamanında takım kayyuma gitti paraları bayıldık yabancılara naptılar  bi zirrat zorla aldık şampiyonluk avrupada başarı bişey vermeden paralarını alıp giitiler bunlari ne çabuk unutuyor bu taraftar benim için alt yapıdan cikicak yetenekli bi ahmet mehmet fatih ibrahimovicten değerlidir beşiktaş birgün avrupa kupasini alacaksa bunu iyi yerli kemik kadro ile alacaktır o yuzden bu yabancı yıldız sevdasini bırakmak lazim

Aynen katılıyorum. Ben takımda 10 tane yaşı geçmiş yıldız olacağına altyapıdan çıkan veya Oğuzhan gibi 20 yaşında takıma kazandırılan genç, gelecek vadeden, yerli oyuncuyu daha çok isterim.. Yerli oyuncu istememin sebebi de hem federasyona güvenimin olmaması hem de formayı aşkla terletiyor olmaları. Ersan çok üst düzey bi stoper miydi, tabi ki hayır ama  takım için ateşleyici bi güçtü..  Ayrıca işler bizim lehimize giderse 1-2 sezon 14 yabancı sayısını düşürürler bunu kesinlikle göz önüne almalı yöneticilerimiz

Çevrimdışı karakartalım

Aynen katılıyorum. Ben takımda 10 tane yaşı geçmiş yıldız olacağına altyapıdan çıkan veya Oğuzhan gibi 20 yaşında takıma kazandırılan genç, gelecek vadeden, yerli oyuncuyu daha çok isterim.. Yerli oyuncu istememin sebebi de hem federasyona güvenimin olmaması hem de formayı aşkla terletiyor olmaları. Ersan çok üst düzey bi stoper miydi, tabi ki hayır ama  takım için ateşleyici bi güçtü..  Ayrıca işler bizim lehimize giderse 1-2 sezon 14 yabancı sayısını düşürürler bunu kesinlikle göz önüne almalı yöneticilerimiz
aynen oyle iki sene şampiyon olalım medya tff her yer üzerimize oynar gerek alt yapıdan gerek almanya hollanda gibi alt yapılardan çıkan gerek yerli öne çıkan türk kaliteli futbolcuları rakiplerimizden önce alıp hazır tutmalıyız sürekli en az 5kisilik kemik diğerlerinden kaliteli türk kadro olmali 11de.bizi böyle surundiren beş para etmez sözde yıldızlar cetelerdi yd zamanında biz hala yıldız alıp takıma sov yapicak ekonomide değiliz.

Çevrimdışı Koa_lAA

ersan gitmiş.. hayırlısı.. iyi bari topcuların yılsonuna kadar alacakaları ödenir.. sevindim bu işe..

çalışanların paraları falanda ödenir kulüpte... iyi iyi çok iyi..

artık topcularda bahanede kalmadı..çıkıp oynayacaklar..

Çevrimdışı Abdurrahim S.

aynen oyle iki sene şampiyon olalım medya tff her yer üzerimize oynar gerek alt yapıdan gerek almanya hollanda gibi alt yapılardan çıkan gerek yerli öne çıkan türk kaliteli futbolcuları rakiplerimizden önce alıp hazır tutmalıyız sürekli en az 5kisilik kemik diğerlerinden kaliteli türk kadro olmali 11de.bizi böyle surundiren beş para etmez sözde yıldızlar cetelerdi yd zamanında biz hala yıldız alıp takıma sov yapicak ekonomide değiliz.

Eldeki kadroya bakıyorum, sezonun ilk yarısında 11 de başlayan Ersan gitti, Tolga yedeğe çekilecek, İsmail yetersiz görülüyor, Töre nin sürekliliği yok, Olcay ın yetenekleri sınırlı.. Yerli ve banko oynamalı denebilecek Oğuzhan dan başka kimse yok şu an.. Dediğin gibi en az 5 yerli üst düzey oyuncu olmalı takımda.

Çevrimdışı rico_paşa

Ersan'ın 26 subat gibi ayrılacağını düşünüyorum. O zamana kadar diğer stoperlerin uyum sorunu da aşılmış olur.

Söylemiştik ama biraz erken oldu. Ben yeni transferlere güveniyorum özellikle Marcelo ya. Bekleyip göreceğiz sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı zekotha

Ben Quaresma'nın bizde bırakacağını düşünüyorum. Sosa (7 milyon ve üstü) Oğuzhan (20 miyon ve üstü) Töre (15 miyon ve üstü) - Tosic Pektemek Serdar Tolga (3-5 ne verirlerse) şekinde satılmalı. Bu listede olmayan futbolcuların da hiçbiri satılmamalı.

Ayrıca yabancıların yanında yerli transferi de gerek

Eren Albayrak
Serdar Aziz
Serdar Deliktaş
Engin Bekdemir
Emre Güral
Oğulcan Çağlayan
İrfan Can Kahveci
Levin Öztunalı
Aytaç Sulu
Kaan Ayhan
Bilal Başacıkoğlu

Rezan Corlu
Onur Çapın
Dean Selim Florence
Yusuf Mersin

Çevrimdışı cursedofdragon

İbrahimovici hem istiyorum hem istemiyorum.

İstememe sebeblerim ;

Çok egoist kendini takım arkadaşlarından ve takımdan büyük görüyor.

Yedek kalmayı kabul etmez kalırsa sorun çıkartır.

Yıllık ücreti bizi zorlar gomez gibi 3.5 milyon €'dan aşağıya oynamaz.

İsteme Sebeblerim ;

İbrahimoviç adamın adı yeter :D

Forma satışı.

İbrahimoviç'i seven birçok kişi Beşiktaş'ımızı takip edicektir.

Ayrıca çok iyi forvet :)

Ben Quaresma'nın bizde bırakacağını düşünüyorum. Sosa (7 milyon ve üstü) Oğuzhan (20 miyon ve üstü) Töre (15 miyon ve üstü) - Tosic Pektemek Serdar Tolga (3-5 ne verirlerse) şekinde satılmalı. Bu listede olmayan futbolcuların da hiçbiri satılmamalı.

Ayrıca yabancıların yanında yerli transferi de gerek

Eren Albayrak
Serdar Aziz
Serdar Deliktaş
Engin Bekdemir
Emre Güral
Oğulcan Çağlayan
İrfan Can Kahveci
Levin Öztunalı
Aytaç Sulu
Kaan Ayhan
Bilal Başacıkoğlu

Rezan Corlu
Onur Çapın
Dean Selim Florence
Yusuf Mersin

Birtane yerli iyi kaleci almak lazım seneye.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Basında Ersan'ın transferi için Şenol Hoca istemedi ama Ersan "  Bu parayı başka türlü kazanamam " dediği için transfer oldu diye yazılıyor. Ben açıkçası yönetimin gönderdiğini düşünüyorum. Yönetim Ersan'a kal deseydi kalırdı bence. Benim gözümde her zaman pırlanta kalacaktır Ersan. Yolu , talihi açık olsun.
Tek Büyük Beşiktaş

Basında Ersan'ın transferi için Şenol Hoca istemedi ama Ersan "  Bu parayı başka türlü kazanamam " dediği için transfer oldu diye yazılıyor. Ben açıkçası yönetimin gönderdiğini düşünüyorum. Yönetim Ersan'a kal deseydi kalırdı bence. Benim gözümde her zaman pırlanta kalacaktır Ersan. Yolu , talihi açık olsun.

Ersan'da gitmek istemiştir yönetimde göndermek istemiştir hem biz 7 milyon € kazanacağız.Hem ersan 29 yaşından sonra senelik 3.5 milyon € kazanıcak.

Çevrimdışı Koa_lAA

ibrahimoviç i ne yapcaz bu yaştan sonra..

çok reklam yapmak istiyosa vodafone gitsin gabriel barbosa yı alsın bize... yeni neymar yapmaya çalışıyo brezilyalılar bunu...

çok zor türkiyeye gelmesi ama vodafone getirtebilirse fena çok fena olur...

2-3 sene sonra en az 40 m avro yu(kıstas arda burda ) görür...

Çevrimdışı Kemal

Robben varken kimseye gerek yok . Dünya konuşur . BJK resmi twit hesabı birden 3-4 m olur .

Çevrimdışı Sarp

Töre özel idmanlarını paylaşmış.
Maşallah, zaten belli bir şekillenme, form tutma durumu vardı Buca maçında.
Töre ikinci yarı kendini gösterme niyetinde

Ersanda istemiştir abi

Ersan cok fedakar bir insan Kulubun durumunu en iyi bilenlerin başında geliyor hem ben kazanayim hemde kulubum kazansin diye düşünmüştür buyuk ihtimalle

Eminimki Ersan en az kendi kazanacağı Para kadar Besiktasin kasasina girecek Parayi da düşünmüştür bundan hic suphem yok