Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7317552 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ustune Bide o giderse ben bunu kaldiramam heralde :by2:
yok şimdi değil şampiyon olup gitsin  :icool: onu satıp 10 milyona direkt ziyechi alalım

Çevrimdışı f_madida

Burada cogu kisi yazmis; efendim yazin Cin'den teklif gelmezse ne yapardik demis...Arkadaslar gecen yaz da gelmedi mi bu adamlar? 5-5.5 veriyorlardi ne cabuk unuttunuz. Sanki Cin cok rekabetci bir futbol ortami da adamlar mantikli bir sekilde transfer yapip tahtayi kapatiyor. Ne idugu belirsiz isler donuyor zaten, artik kara para mi akliyorlar ne yapiyorlarsa kendi bilecekleri is ama oyle Cin'den gelen teklifi sanki Atletico Madrid'ten gelen teklifmis gibi de gormemek lazim. Simdi satmasak bu yaz yine geleceklerdi, belki 7 vermezdi de 5 verirdi, sampiyon olup yazin 4-5'e satmak boyle sezon ortasinda kadro bozmaktan iyidir.

Topu topu 3.5 ay bekleyip sonra satacaktik oyuncuyu, sampiyonlugu aldiktan sonra kafamiz rahat isimize bakacaktik...Yangindan mal kacirir gibi sattilar simdi, dua edelim de yeni oyuncular tutsun, yoksa bir seneyi daha heba ettik demektir.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 00:03:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Zamanında ersan FEDA derken €g€m€n veda demişti.

Birisi şimdi para içinde yüzücek senelik 3.5 milyon € diğeri 2.ci ligde sürünüyor.İşte adalet  :ok:
:claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 00:07:53
  • Beşiktaş / Bodrum
dua edelim de yeni oyuncular tutsun, yoksa bir seneyi daha heba ettik demektir.

Şu kısmı anlayamıyorum ben birkaç kişide daha gördüm. Biz savunmamız ile mi buraya geldik? Aldığımız hangi maçta Ersan - Rhodolfo ikili öne çıktı? Hangi maçta stoperlere ek iş düştü de fark yarattılar ligde?

Puan kaybettiğimiz iki maç olan Kasımpaşa ve Akhisar maçları bariz stoper ve kaleci hataları ile kaybettik. Stoperler şu maçta ek iş yaptı diyebilir misiniz?

Biz hücumla vurduk yine vuracağız. Ha bu demek değil ki o zaman savunmayı boşaltalım. Ama uymazsa sezon gitti diyecek bir sistem ile oynamıyoruz. Onu Fener diyebilir Kjaer ve Topal sakatlanırsa sezonu kapatırlar çünkü bu sistemle.

Ama biz stoper uyuşmazlığından değil önde skor üretemezsek sezonu kapatırız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 00:08:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi bu Ibra da Robben gibi bi proje falan olmasın :D @Çağrı   :biggrinking:

https://twitter.com/serdarsaridag/status/694273720085516288

Önder Özen Demba'dan sonra Beşiktaş'ın asıl başka hedefi var diyip duruyordu İbra'yı ima edip ama elimizdekine bakarsak gereği yok 35'lik Ibra yerine 30'luk Gomez'i 4 yıl daha zevkle izlerim :D

Drogba'da ağzı sulananları görüyoruz :D

Yalnız Vodafone sponsor olsun Robben olur bak hem de öyle böyle mükemmel olur bu sisteme 2 yıl :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fatih doğan sosaya  10  15 milyon euro civarında teklif olduğunu söyledi katar ve çinden 4 teklif varmış

Çevrimdışı Kemal

Önder Özen Demba'dan sonra Beşiktaş'ın asıl başka hedefi var diyip duruyordu İbra'yı ima edip ama elimizdekine bakarsak gereği yok 35'lik Ibra yerine 30'luk Gomez'i 4 yıl daha zevkle izlerim :D

Yalnız Vodafone sponsor olsun Robben olur bak hem de öyle böyle mükemmel olur bu sisteme 2 yıl :D

Robbene ne dersin ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Artık işimiz olmaz 35'lik 36'lık deluğanlılarla :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 00:11:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Ziyech kulübünde kaldı. Eğer ki sene sonu bu miktarda teklif gelsin Sosa'nın gittiği paraya Ziyech gelsin Vodafone Arena yıkılır :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 00:12:39
  • Beşiktaş / Bodrum

Robbene ne dersin ?

Aras Robben Gomez Oğuzhan Tolgay Atiba

Enfes olurdu..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ziyech kulübünde kaldı. Eğer ki sene sonu bu miktarda teklif gelsin Sosa'nın gittiği paraya Ziyech gelsin Vodafone Arena yıkılır :D
kuarejmayı 10'a satıp ziyechi alalım sosada kalsın takımda olmaz mı ?

Çevrimdışı Kemal

Aras Robben Gomez Oğuzhan Tolgay Atiba

Enfes olurdu..

Belki olur artık ben bişeye olmaz demeyecem şu günleri gördüm ya :)

Çevrimdışı Türkay

Ibra Pirlo ikisini de hep Beşiktaşta görmek istedim ama Robben de olabilir yazın bi Robben gider bir Robben gelir  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 00:16:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Belki olur artık ben bişeye olmaz demeyecem şu günleri gördüm ya :)

Abi adam 32 yaşında. Tam kapasite 2 yıl oynayabilecek durumda.

Gomez'î tutup aynı maaşa Robben'i yanına koymak şu oynadığımız sistemde..

İmkansıza yakın ama çok güzel olurdu..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 00:17:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada NBA'de Lockout sürecinde Çin'e giden basketbolculara federasyon maaş kotası sınırı koymuştu o yüzden çoğu oyuncu oynamaya gitmedi oraya.

Şimdi ne oldu da bu musluk açıldı bu da enteresan..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Abi adam 32 yaşında. Tam kapasite 2 yıl oynayabilecek durumda.

Gomez'î tutup aynı maaşa Robben'i yanına koymak şu oynadığımız sistemde..

İmkansıza yakın ama çok güzel olurdu..

Defansa da badstuber i koy , onlibero yada tolgay ve  Rode yap . Nasıl olur :)

Çevrimdışı Tolga

İlla yıldız alınacaksa bu Robben olmalı :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Robben vodafone getirirse . Rode ve badstuberi töre fiyatına alabiliriz . O zaman 120 yılın kadrosu olur hiç abartisiz.

Çevrimdışı cursedofdragon

yalnız robbeni biz alırsak fenerin o reklamlar'ı neyse demicem :D  :evillol:

Çevrimdışı Renton

Ersanla sampiyonluk falan gitmez beyler 7 milyon euro stopere zehir para.3 tane duzgun denebilecek stoper var goturur ligi atmaya devam edersek sikinti yok 6 ayda 25 milyonluk satis yaptik yerlerine daha iyi adamlar geldi hayal gibi geciyor transfer 2 senedir
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

Kaptan sosa olsun zekasiyla tecrubesiyle durusuyla cok yakisir
See you in another life,brother.

Çevrimdışı karakartalım

Doymuş karaktersiz yıldız hiç gelmesin. Gelecek oyuncu besiktas tan yüksek görmemeli kendini o günler geçti
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı f_madida

Şu kısmı anlayamıyorum ben birkaç kişide daha gördüm. Biz savunmamız ile mi buraya geldik? Aldığımız hangi maçta Ersan - Rhodolfo ikili öne çıktı? Hangi maçta stoperlere ek iş düştü de fark yarattılar ligde?

Puan kaybettiğimiz iki maç olan Kasımpaşa ve Akhisar maçları bariz stoper ve kaleci hataları ile kaybettik. Stoperler şu maçta ek iş yaptı diyebilir misiniz?

Biz hücumla vurduk yine vuracağız. Ha bu demek değil ki o zaman savunmayı boşaltalım. Ama uymazsa sezon gitti diyecek bir sistem ile oynamıyoruz. Onu Fener diyebilir Kjaer ve Topal sakatlanırsa sezonu kapatırlar çünkü bu sistemle.

Ama biz stoper uyuşmazlığından değil önde skor üretemezsek sezonu kapatırız.

Benim soylemek istedigim de bu, ama hucum savunmadan basliyor aslinda. Defans guven vermedigi, hizli mudahele edip duzgun top cikartamadigi zaman ileriye de istedigi gibi oyunu yikamiyor takim, bunun icinde hem birbirleriyle hem de takimin oyun sistemiyle uyumlu bir ikili sart. Kasimpasa macinda Milo vardi mesela Ersan'in yerine, Ersan'in eksikliginde yasandi o durum ve orada hatalar oldu ama ben sirf stopere yuklemiyorum oradaki sonucu. Stoperin bir iki hatasinin otesinde takim oyununun bozulmasi asil sikintili nokta, yoksa bir oyuncu hata da yapabilir takim bunu cevirir yeter ki istedigi sekilde oynayabilsin, oyunu kontrol edip rakip alana yikabilsin. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mellfred

Töre, sosa ve quaresma'yı 30 üzerinde okutup mayke ziyech dede eren derdiyok yapabilirsek ne mutlu bize . gomez, tolgay ve ozzy'i elde tutmak şartıyla