Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312598 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 01:46:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

Jackson Martinez zu Guangzhou Evergrande. 45 milyon €.
Ersan'ı 8-10 bandında aşağı bırakmamak lazım. Biraz da biz yolalım. Adamlar para saçıyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aykut.celenk

Ersan Çin'de yerli statüsünde oynayabiliyor bu sebepten dolayı 10m€ bile bence az isteyenin bir yüzü demişler  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ersan Çin'de yerli statüsünde oynayabiliyor bu sebepten dolayı 10m€ bile bence az isteyenin bir yüzü demişler  :D
8 iyidir 26-27 milyon TL yapıyor. Öküz alırız o paraya..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

8 iyidir 26-27 milyon TL yapıyor. Öküz alırız o paraya..
abi iyidir ama daha iyisi de olabilir adamlar için fark etmez 2 3 milyon euro temizinden 10 milyon euro iyidir  :icool:

Çevrimdışı graser

bazı tercihler zordur.kolaylaştırmanın yolu paranın miktarıyla orantılı olabiliyor.

buda bir nevi kariyer sıçraması.en çok kazananlar listesinde iyi bir yer edinir.

Belkide bjk ye gelişin bir başlangıcıdır.

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Şu Pektemek ve Tolga'dan da kurtulduk mu çiçek gibi takım olacak. En hızlı şekilde kazaya belaya uğramadan Tolga'dan kurtulmamız lazım. böylece takımdaki vasat sayısı bir elin parmaklarının altına düşecek.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın arkadaşlar,

Şu Pektemek ve Tolga'dan da kurtulduk mu çiçek gibi takım olacak. En hızlı şekilde kazaya belaya uğramadan Tolga'dan kurtulmamız lazım. böylece takımdaki vasat sayısı bir elin parmaklarının altına düşecek.
Sene sonu sozlesmesi bitiyor galiba , Ts ye döner bizde kurtuluruz :sevinc :sevinc

Yedek kalsin diyeceğim ama demiyorum As kaleci 900.000 kazanirken yedek kaleciye 1.3 milyon verilmez :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günaydın arkadaşlar,

abi ben serdar kurtuluşa da kıl oluyorum çok hımbıl tolga,pektemek,tosic,serdar bunlardan kurtulduk mu efsane olacak :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sene sonu sozlesmesi bitiyor galiba , Ts ye döner bizde kurtuluruz :sevinc :sevinc

Yedek kalsin diyeceğim ama demiyorum As kaleci 900.000 kazanirken yedek kaleciye 1.3 milyon verilmez :icool:
senin kuarejmayı da çine yollayalım ne dersin  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kemal

Ah ulan Ba , orda pektemegi ovsen - harcaniyor bjk de 3. Forvet desen , 2/3 m euro lara pektemegi onlara aldirsan ne olur yani . Ömür boyu duacin oluruz senin

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın arkadaşlar,

Daha çok var:) Veli, Tosic, Serdar, İsmail.. Bunlardan da bir an önce kurtulmamız lazım.. Veli'yi neden kattım, hazırlık maçlarında izlediğim kadarıyla eski haline dönmesi gerçekten imkansız, ne o ışık var ne de mental fizik kapasite. Futbola 24 yaşında başlamış adam kafasında ve ürkekliğinde.. Fiziksel çabukluğunu kaybetmiş, beyin vücud koordinasyonu yok denecek kadar azalmış.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Daha çok var:) Veli, Tosic, Serdar, İsmail.. Bunlardan da bir an önce kurtulmamız lazım.. Veli'yi neden kattım, hazırlık maçlarında izlediğim kadarıyla eski haline dönmesi gerçekten imkansız, ne o ışık var ne de mental fizik kapasite. Futbola 24 yaşında başlamış adam kafasında ve ürkekliğinde.. Fiziksel çabukluğunu kaybetmiş, beyin vücud koordinasyonu yok denecek kadar azalmış.
Bunların arasına bir türlü istenen seviyeye gelmeyen Necip'i de katabiliriz. Ederi varken satma imkanımız varken satalım, ne ileri gider ne geri gelir şu saatten sonra..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Anıl1903

Ah ulan Ba , orda pektemegi ovsen - harcaniyor bjk de 3. Forvet desen , 2/3 m euro lara pektemegi onlara aldirsan ne olur yani . Ömür boyu duacin oluruz senin
:kop: :kop: :kop: nerde o günler

Çevrimdışı cursedofdragon

Jackson Martinez zu Guangzhou Evergrande. 45 milyon €.

42,00 milyon € gitmiş :)

senin kuarejmayı da çine yollayalım ne dersin  :evillol: :evillol:
Toreyi yollayalim premier lige kâfi :bandit:
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 10:33:11 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Toreyi yollayalim premier lige kafi :bandit:
Valla Quaresma ya 10 milyonluk bir teklif gelirse düşünmeden satsınlar.
Korku akıl katilidir.

Valla Quaresma ya 10 milyonluk bir teklif gelirse düşünmeden satsınlar.
Transferin son gununde 3 milyon € teklif etmiş Sampdoria ama kabul edilmemiş bu teklif..

Bencede doğru karar sampiyonluk yolunda lazim bize lakin sene sonunda Çin veya Lizbondan 5 milyon ustu teklif gelirse gidebilir tabi neden olmasın

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Toreyi yollayalim premier lige kâfi :bandit:
töre gidecektir iyi bir bonservisle  kuarejmaya iyi teklif varsa satalım oğuzhan ve gomez dışında diğer oyuncuları satabiliriz  :eyes

Çevrimdışı panic13

Alıntı
abi ben serdar kurtuluşa da kıl oluyorum çok hımbıl tolga,pektemek,tosic,serdar bunlardan kurtulduk mu efsane olacak :icool:

Dikkat ederseniz bir elin parmak sayısının altına düşecek dedim; Veli (ki ben de seninle aynı düşünüyorum, inanılmaz ürkek oynuyor), Tosic, Serdar, İsmail. kaldı mı 4? :) aslında İsmail'e haksızlık ediyoruz bazen. Vasat ile ortalama arasında gidip geliyor.  Yıllık EUR 700-800 bin civarına imzalarsa iyi bir yedek olur. Eğer EUR 1 milyon üzeri verirlerse, anlayın ki sol bek alınmayacak, alınsa bile İsmal'e yedek alınacak. Çünkü EUR 1 milyona, Almanya'dan, Hollanda'dan Beck standartında 20 tane bek buluruz.

Çevrimdışı panic13

Bunların arasına bir türlü istenen seviyeye gelmeyen Necip'i de katabiliriz. Ederi varken satma imkanımız varken satalım, ne ileri gider ne geri gelir şu saatten sonra..

Necip gibi adam kalsın, altyapıdan çıkmış, Beşiktaş değerlerini özümsemiş bir arkadaş. Maalesef her takımda Necip gibi bir adama ihtiyaç var. NBA takımlarında "garbage time player" veya "towel boy" oyuncuları vardır. Takıma neşe, şamata, kardeşlik katarlar. Necip de bu sınıfta bana göre. Bir de neresi bozuksa oraya yamıyoruz, kalırsa beni rahatsız etmez. Tabii ki EUR 1 milyon üzerine oynamaması kaydı ile!

Çevrimdışı Koa_lAA

ersan-sosa-töre-ouzhan satılır yazın bence...

toplam beklentim 35-45 m avro arası bi rakam bu dörtlüden... şampiyon olursak bu fiyat artar... şampiyonlar liginde oynaycaz hani satmayız o rakama falan belki feyk atarız biraz..

tabi topcularında değeri artar..şampiyon topcular sonuçta..

Çevrimdışı panic13

Bu arada, geçenlerde Çağrı bir değerlendirme yapmıştı: "Takımda ücretler hala yüksek" diye. %100 katılıyorum. Yabancı problemi olmadığına göre görevini yapmak dışında ekstra bir özelliği olmayan oyuncuların yıllık ücreti EUR 1 milyonda yukarı olmamalı. Sosa, Töre, Ozzy gibiler EUR 1,5 milyon civarı; Gomez gibi uluslar arası yıldıza EUR 2,5 ve üzeri ücretler makul. Kaba hesabıma göre oyuncu kalitesini aynı tutarak (yeni transfer, sözleşme yenileme falan filan) kümülatif maaş %20 civarı daha düşebilir. Yıllık EUR 1,00-1,20 milyona almanya, hollanda ve belçika'dan Sosa, Beck, Rhodolfo kalitesinde alamayacağımız adam yok.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu arada, geçenlerde Çağrı bir değerlendirme yapmıştı: "Takımda ücretler hala yüksek" diye. %100 katılıyorum. Yabancı problemi olmadığına göre görevini yapmak dışında ekstra bir özelliği olmayan oyuncuların yıllık ücreti EUR 1 milyonda yukarı olmamalı. Sosa, Töre, Ozzy gibiler EUR 1,5 milyon civarı; Gomez gibi uluslar arası yıldıza EUR 2,5 ve üzeri ücretler makul. Kaba hesabıma göre oyuncu kalitesini aynı tutarak (yeni transfer, sözleşme yenileme falan filan) kümülatif maaş %20 civarı daha düşebilir. Yıllık EUR 1,00-1,20 milyona almanya, hollanda ve belçika'dan Sosa, Beck, Rhodolfo kalitesinde alamayacağımız adam yok.
Maaş olayı bence makul oguzhan 1.3 alıyo seneye pektemek serdar tosicin gidecegini düşünürsek ismail yedek sol bek ismail 600.euroya oynuyo bir tane yedek sagbek geriside gideceklerin  yerine alınacak oyuncu burada dikkat edilmesi gereken yerli rotasyonumuz çok iyi bunu devam ettirecek oyuncular bulmak

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ersan-sosa-töre-ouzhan satılır yazın bence...

toplam beklentim 35-45 m avro arası bi rakam bu dörtlüden... şampiyon olursak bu fiyat artar... şampiyonlar liginde oynaycaz hani satmayız o rakama falan belki feyk atarız biraz..

tabi topcularında değeri artar..şampiyon topcular sonuçta..
oğuzhan dışında gerisi satılabilir :bandit: