Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313134 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

https://twitter.com/TribunBesiktas/status/694515329620426752

Gözünüz aydın 2 ay yok en az kalede Boyko , beklenen hareket geliyor.
Boyko Gaziantep maçında kalede olmalı bence. Kupa maçında Tolga oynasın sorun değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Tolgay'ı iyi gördüm umarım Veli gibi maç kondisyonu bocalamamıştır

Çevrimdışı Kemal

Tolgay'ı iyi gördüm umarım Veli gibi maç kondisyonu bocalamamıştır

Kupa maçında yedek kulübesinde yakaladılar Veli hala omzunu kolunu tutuyordu , tik mi oldu ne oldu .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Veli'yi son maçta izlediğim kadarıyla eski Veli olması cidden imkansız, yani aynı seviyeye çıkması, inanılmaz korkak, beyin vücud koordinasyonu 40 yaşında idman yapmayan birisiyle aynı seviyede.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Boyko Gaziantep maçında kalede olmalı bence. Kupa maçında Tolga oynasın sorun değil.
Kupada çeyrek ve yarı finalin, ilk ve rövanş tarihleri dahi belli oldu sanırım. Ligi de dikkate alacak şekilde hangi günlerde oynamamızın iyi olduğuna dair karşılaştırma yapacak araştırmacı ve genç bir beyin var mı  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

burası Beşiktaş futbol takımı 2015-2016 sezonu
yani baştaki Beşiktaş futbol takımı ibaresini kaçırmamak lazım @Hasan Tahsin

@Necmi  fb ya da amed den birisi bizim rakibimiz olacak ve büyük ihtimalle saha ve seyirci olayları çıkacak diye düşündüğümden dolayı yazdım yoksa şimdilik kaydoyla akhisar gs maçı beni ilgilendirmiyor. Stadyum başlığında da fb - amed maçı konuşuldu dikkat edersen
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  fb ya da amed den birisi bizim rakibimiz olacak ve büyük ihtimalle saha ve seyirci olayları çıkacak diye düşündüğümden dolayı yazdım yoksa şimdilik kaydoyla akhisar gs maçı beni ilgilendirmiyor. Stadyum başlığında da fb - amed maçı konuşuldu dikkat edersen
rakibimiz olduğunda konuşuruz o konuyla ilgili başlık açılır.
şimdiden doğmamış bebeğe don biçmeyelim stad başlığında görmedim konuşulduğunu
fenerle stadın açılışını konuşuyorlar @Hasan Tahsin

Çevrimdışı cursedofdragon

marcelo pektemeğe sen oynama diyor :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

rakibimiz olduğunda konuşuruz o konuyla ilgili başlık açılır.
şimdiden doğmamış bebeğe don biçmeyelim stad başlığında görmedim konuşulduğunu
fenerle stadın açılışını konuşuyorlar @Hasan Tahsin
fb ancak amed i yenerse bu statta bizim rakibimiz olabilir  :ok:  @Necmi
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2016, 18:24:08 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı LuceGel

Boyko başta olmak üzere Marcelo Alexis iyi performans göstermişler Tolgayda dönmüş bayağı zorlu lig kupa maratonuna gireceğiz dönüşümlü oynarlar artık.7 şubat antep 10(11) şubat konya 14 başakşehir(d) 17 mersin 22 gençler 29 fener(d) 3 mart konya(d) 7 mart Eskişehir 12 mart rize(d) 15 mart Trabzon(d) önümüzdeki fikstürümüz.
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2016, 17:04:11 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı onurturan

Yunus Emre nin Douglas a dediginden diyor
 Mustafa da E  beeenn der gibi bakiyor  :kop:

Çevrimdışı Ensar

çok akıllı ve iyi bir oyuncu olduğu tescillenmiştir.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kalyoncu

Boyko başta olmak üzere Marcelo Alexis iyi performans göstermişler Tolgayda dönmüş bayağı zorlu lig kupa maratonuna gireceğiz dönüşümlü oynarlar artık.7 şubat antep 10 şubat konya 14 başakşehir(d) 17 mersin 22 gençler 29 fener(d) 3 mart konya(d) 7 mart Eskişehir 12 mart rize(d) 15 mart Trabzon(d) önümüzdeki fikstürümüz.
Ben bu maçlarda 22 puan yazdım hanemize kupadada eleriz çok zorlu fikstür değil zor olan kasımpaşa D Akhisar D bursa içerde burası sıkıntı burayıda atlattıkmı meşaleleri hazırlayalım şampiyonluğu kutlarız

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2016, 17:02:40 Kalyoncu ]

Çevrimdışı mduru

bir şey soracam bu kupa maçlarında ilk maçın deplasman olup olmamasını neye göre ayarladılar

bir şey soracam bu kupa maçlarında ilk maçın deplasman olup olmamasını neye göre ayarladılar

1 den 8 e kadar sayı var.

Tek sayılar ev sahibi çift sayılar deplasman klüp yöneticileri kendileri çektiler :)

Çevrimdışı Kemal

Hiç bir yerde bugünkü antreman maçı yok . Video olsada boyko izlesek

Çevrimdışı mduru

1 den 8 e kadar sayı var.

Tek sayılar ev sahibi çift sayılar deplasman klüp yöneticileri kendileri çektiler :)
teşekkürler

Çevrimdışı 38life

Badem'in çılgın periscope yayınını seyrettim. Tolgay müthiş hızlı adapte olmaya başlamış. Boyko da duvar gibi maşallah :)

Badem'in çılgın periscope yayınını seyrettim. Tolgay müthiş hızlı adapte olmaya başlamış. Boyko da duvar gibi maşallah :)

badem şaşırıyor bunuda yemedi aaa bunuda yemedi :D  :evillol:

Çevrimdışı LuceGel

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...