Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7316191 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Adamlar hala utanmadan "ama Besiktas deplasmana gidiyor" diyebiliyorlar ya :lol: :lol: :lol:

Ne yapacaklarını şaşırdılar artık  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Fikret Orman'dan maç sonu pozu  :evillol:

Çevrimdışı TALAT

Şenol Hocaya çok karşı çıkmıştım ilk geldiğinde kendimce sebeplerim var.

Halen daha aşamadık tabi onları ama büyük adam evelallah. Hakkımız geçtiyse helal eder inşallah. Saygıyla önünde eğiliyorum.

ben de gomeze en buyuk muhalefeti yapmistim. ☺ ama benim vardir boyle seylerim. arka sokaklar icin de ilk cktiginda tutmaz bu dizi demistim 😢
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı Kalyoncu

formda bir günay var

:naughty:
Kaleci sorunumuz yok ama sayısal olarak eksikliğimiz var dedi sorun dersek tolgaya yanlış yapmış oluruz dedi bide ilave olarak hocanın söylediği konuşmalarımdan kesip altını kendiniz dolduruyosunuz dedi yaptığın tam olarak bu

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kirimli90

Fikret Orman'dan maç sonu pozu  :evillol:

niyetini cok acik belli etmis. hitler'li bir caps vardi o geldi aklima :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2015, 22:32:41 Kirimli90 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Stadyum programı da Beşiktaş ikinci yarıda 40 puan bile alamaz ilk 9 dakilere deplasmana gidiyor diyor :)

Topunuzla tüfeğinizle gelin ulan  :lol: :lol:
Deplasmanda maç kaybetmedik.  :D Ayrıca derbiler deplasmanda diye öyle diyorlardır büyük ihtimal. Ama sağlam kaleci ve stoper alınırsa hem feneri hem geseyi deplasmanda da yeneriz.

Çevrimdışı Kirimli90

formda bir günay var

:naughty:
hocam dh forumunda bir leonardo di caprio var. o senmisin? stilin ve yazdiklarin cok benziyor :ok:

Çevrimdışı AmaralGürses

O değil de gençler, Beşiktaş çok kötü yönetiliyomuş, borç 8 kat artmış, kulüp uçurumun eşiğindeymiş oyuncular 1 yıldır akbil+bağkur primine oynuyormuş.

Çevrimdışı Kirimli90

O değil de gençler, Beşiktaş çok kötü yönetiliyomuş, borç 8 kat artmış, kulüp uçurumun eşiğindeymiş oyuncular 1 yıldır akbil+bağkur primine oynuyormuş.
+ yildirim basgan camiayi cok iyi birlestiriyordu, amigolar mutluydu, cepler doluyordu, inonu'de kutu vardi, tribun cok guzel yonetiliyordu, yeni stadda akustik olmicak, kutuda yok, mama da yok, futbol subesine tarihinin en basarili performansini ve transferlerini yasatmis adali da yok, care hasan arat

Mario Gomez: 17 maç 13 gol
Umut Bulut : 12 maç 3 gol
Hamza Hamzaoğlu: "Mario Gomez, Umut Bulut'la aynı tip olduğu için almadık." (3 Aralık)

:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugun Bilic olsa ilk golden sonra 5 li savunmaya geçmiştik ,mac 4-0 ve oyuna hala forvet aliyoruz..
Ligin en iyi ,en cok arzulayan takimi bizdik bu takimin iyi bir kalecisi olsaydi rekor bir puanla devreyi kapatirdik.41 de iyidir ikinci yari kaleci transferi ile 45 toplariz insallah :)
Kesin yapardi bunu ya Gol yerdik yada mac bitene kadar Kanser olurduk :akuma:

Aman bizden uzak dursun..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

yıllardır avrupa takımlarındaki forvetlerin topun dibine girerek kaleciyle karşı karşıyayken gol atışını izledim...

hep hayıflanırdım.. bizim forvetler neden bodozlama kalecinin üstüne vurur topu diye...

artık hayıflanmıyorum :D

adam topun dibine girip bırakıyo köşeye.. aynen 2. goldeki gibi..

adamsın gomez..
Bknz: Almedya , Burak :biggrinking:

Çevrimdışı talha

Bugünkü liderlikten daha çok sevinderecek şey yarın Fenerin süpriz bir şekilde puan kaybetmesi olur. Ay hadi inşallah ya.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Stadyum programı da Beşiktaş ikinci yarıda 40 puan bile alamaz ilk 9 dakilere deplasmana gidiyor diyor :)

Topunuzla tüfeğinizle gelin ulan  :lol: :lol:
Dunyanin en iyi Deplasman takimi icin diyorlar bunu , Hepsi ayri komedi :kop: :kop:

ben de gomeze en buyuk muhalefeti yapmistim. ☺ ama benim vardir boyle seylerim. arka sokaklar icin de ilk cktiginda tutmaz bu dizi demistim 😢
:kop: :kop:

Çevrimdışı AmaralGürses

Messi ve Ronaldo'dan sonra en çok gol atan forvet Beşiktaş'ta...

Deplasman performansı Barça, Real, Bayern, PSG gibi kulüpler de dahil Avrupa'nın belki dünyanın en iyisi olan kulüp yine Beşiktaş...

Dünya kulübü böyle olunur işte. Bunların farkına varalım arkadaşlar. Şampiyon olacağız.

Çevrimdışı Giray Burak

Sinan Engin boyko ve doaglos cepte demiş,kesin yattı bu ikili .

Bir kere bile tutturduğunu görmedim.

Gelsin Adler ve djibilodji coşalım.

Çevrimdışı atalay

Ön alanda basıp, baskı merkezlerini doğru kurguladığımız; rakipleri geriye ittiğimiz; tempoyu arttırdığımız zamanlarda bize reaksiyon gösterebilecek bir takım yok bu ligde.

Sezon başından beri yazıyorum. Reçete çok basit.

Çevrimdışı atalay

Hocanın, Olcay hamlesini ve dakikasını devrede yazdım.

Töre'yi oyunda tutması doğruydu, golünü atması da iyi oldu. Akabinde Kerim değişikliği de keza aynı şekilde...

Bugün 4 kanat oyuncusundan da verim aldık. 

Çevrimdışı panic13

Ön alanda basıp, baskı merkezlerini doğru kurguladığımız; rakipleri geriye ittiğimiz; tempoyu arttırdığımız zamanlarda bize reaksiyon gösterebilecek bir takım yok bu ligde.

yalnız atiba ve ozzy baskı yediği anda takımın boyu uzuyor. Atiba geriye gömüldükçe ozzy de o kadar geriye geliyor ve etkinliğimiz azalıyor. Oraya sadece Tolgay çare olmayacaktır. Q17 ile Töre'den en az birinin gidip gelmesi gerekiyor bu tip durumlarda. Q17 de istikrar, Töre'de konsantrasyon yok bu sene.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı atalay

yalnız atiba ve ozzy baskı yediği anda takımın boyu uzuyor. Atiba geriye gömüldükçe ozzy de o kadar geriye geliyor ve etkinliğimiz azalıyor. Oraya sadece Tolgay çare olmayacaktır. Q17 ile Töre'den en az birinin gidip gelmesi gerekiyor bu tip durumlarda. Q17 de istikrar, Töre'de konsantrasyon yok bu sene.

Onu Olcay iyi yapıyor işte. Quaresma daha çok set oyunlarında verimli. Sosa'yı koridorlarda kullanmak yada oyun mesafesini 15-20 metre geriye çekmek de bir çözüm...

Çevrimdışı Tolga

Bizi bu yıl diğer takımlardan farklı kılan da bu.

Bu oyundan vazgeçemeyiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

17 maç
13 gol
3 asist

MAŞALLAH MARİO GOMEZ

Toplamı 33 yapıyor :)

Çevrimdışı panic13

Onu Olcay iyi yapıyor işte. Quaresma daha çok set oyunlarında verimli. Sosa'yı koridorlarda kullanmak yada oyun mesafesini 15-20 metre geriye çekmek de bir çözüm...

Bugün Rıdvan bir sürü laf salatası arasında birşey söyledi: "beck ile ismail orta sahada adam karşıladıkça Beşiktaş'ın etkinliği artıyor, çünkü reboundları topladıkça Beşiktaş çok daha tehlikeli oluyor." açıkçası bundan gurur duydum, 2 sene önceye kadar Dortmund ve Juve için bunu derlerdi "dortmund ve juve önde topu bilerek kaptırıyor ki arkaya düşen topaları alıp veya şok presle topu kapıp daha rahat pozisyona girsinler". Bence bizim takımda artık bu tip cinliklere girebilir. Çünkü şok presle top kapıp pozisyona girmede bariz bir şekilde A+ seviyesine ulaştık. Böylece geride ortada baskı yediğimizde topu bilinçli şekilde rakibin defans çizgisi civarına vursak bile şok pres ile topu kapıp pozisyona girme şansımız artacaktır; pas yaparak girmekten ziyade. Bizim ligin temposu avrupa kadar yüksek olmadığı için de dortmund veya juve kadar yıpratıcı olmaz bu tarz.

Ya bunlar ütopik farkındayım ama bu seviyeye gelmemiz dahi beni müthiş heyecanlandırıyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari