Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7318257 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Bana kalırsa stoperden daha evvel 6 numara lazım,yarın Atibaya bir şey olsa Neciple nereye kadar gideceğiz Eslemde yok Veli ve Tolgay gelecek senenin oyuncuları zaten.

Abi bu sorun zaten sene basindan beri mevcut
Allah yuzumuze bakti da atibaya birsey olmadı.
Ama bu olmayacağı anlamina da gelmez lakin velinin artık ufak ufak oynuyor olmasini gören yonetim ikinci yari basina kadar toparlanacagini dusunerek orta saha bakmazlar bile. Veli şu an eski veli olmasa dahi...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı talha

Oğulcan çağlaya

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Alper1903

Ciddiyim, bu sene takım bana çok güven veriyor. Geçen sene öyle değildi. Her an yiyeceğiz, kaybedeğiz endişesiyle maçı izliyordum. Bu sene farklı ama. Yesek bile karşılığını misli misli veriyoruz. 1-2 maç haricinde veremedik onlar da kaleci eksikliğinden kaynaklandı. Kaleci ve stoper transferleriyle durdurulamaz bir takım oluruz.

Çevrimdışı mellfred

Ya arkadaş bizim Youtube Resmi Kanalımız Bayrampaşa'nın maç özetini koyucana gidip doğum günü kutlamalarını, futbolcularımızın eğlenceli anlarını falan paylaşsa bizim de yüzümüz gülse fena mı olur.

Çok merak ediyorum. :akuma:
onun da takipçisi var kardeşim

Çevrimiçi doganay

Veli 1.5 aya dönüyor..

niye 1,5 ay daha ,adam maclara cikmaya basladi 2 mac yapti. devre arasi kampini gecirdikten sonra, asagi yukari is gorecek kondisyona sahip olabilir diye dusunuyorum.

Çevrimdışı Kadir G.

niye 1,5 ay daha ,adam maclara cikmaya basladi 2 mac yapti. devre arasi kampini gecirdikten sonra, asagi yukari is gorecek kondisyona sahip olabilir diye dusunuyorum.

O cümlenin hikayesi var. :)

Çevrimdışı can1903

Şimdiki yönetim geldiğinden beri ara transferleri başarısız geçirmişiz..

1. Sezon: G.süzen,dentinho ,niang, sinan k.
2.sezon : j.jones dany.
3.sezon : milo opare Tolgay.

Tek katkı veren Tolgay oldu burdan
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AmaralGürses

Şimdiki yönetim geldiğinden beri ara transferleri başarısız geçirmişiz..

1. Sezon: G.süzen,dentinho ,niang, sinan k.
2.sezon : j.jones dany.
3.sezon : milo opare Tolgay.

Tek katkı veren Tolgay oldu burdan

genel olarak katılıyorum ama niang'a haksızlık etmeyelim, bence vermesi gerekeni verdi.

Çevrimdışı Koa_lAA

bu yönetimin transfer konusunda sevdiim bi özelliği eksik noktaya oyuncu almaya çalışıyolar hep..

kadro yapılanması mantıklı.. aldıkları oyuncuların kalitesi tartışılır o ayrı..

ama eksik veya sorunlu yerleri çözmeye çalışıyolar..

eskiden bi bölgede 4 adam diğer tarafta 1 adam olurdu.. öyle sadistce bi kadro yapılanmamız vardı... en azından onu aştık artık gibi..

Çevrimdışı genki1914

Amokachi'nin önereceği Afrikalı bir forveti transfer edebilirmişiz devre arası
Hocam nerden bu haber

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı genki1914

Kaleci stoper + Takasla Ndiaye yapsak fena olmaz

Guti14

Çevrimdışı rrodeon

Kaleci stoper + Takasla Ndiaye yapsak fena olmaz

Aynen. Adler,Papy takas içinde pektemek müthiş olur bence

Çevrimdışı Kemal

Burda ve sosyal medyada konuşuyoruz Adler , Ospina , Boyko , Mandanda  diye gidip Volkan Babacan'i falan almazlar değil mi ? Kafayı yerim huniyi ters takarim bu yaşımdan sonra vallaha billaha.

Çevrimdışı cursedofdragon

Burda ve sosyal medyada konuşuyoruz Adler , Ospina , Boyko , Mandanda  diye gidip Volkan Babacan'i falan almazlar değil mi ? Kafayı yerim huniyi ters takarim bu yaşımdan sonra vallaha billaha.

Gelirse kan çıkar :D

Çevrimdışı Kadir G.

Transferde ilk önceliğim kaleci sonra orta saha 3. transfer olursa stoper... Aslında kiralık İnler yarım sezon işimizi de görür. Orada ne kadar alıyor acaba? Aşırı yüksek değil ise yoklamak lazım.

Verebileceğimiz bonservis bedeli ancak 6-7 milyon olacağından iyi bir kaleci almak istiyorsak büyük bölümü oraya gidecek. Ospina vs. olur diyelim tamamı harcanır.

Orta saha "da" lazım bu takıma. Veli dönecek Tolgay dönecekle şampiyonluğa yürümek çok riskli. İkisininde eski haline dönmesi gelecek sezonu bulur. Veli daha iyi durumda desek bile Atibalı bir 11e normal şartlarda koyulmayacağından fazla etkisi olmayacak. Bize Tolgay lazım o da malum..

Çevrimdışı genki1914

Aynen. Adler,Papy takas içinde pektemek müthiş olur bence
Bunlar olsa zaten güven patlamasi yaşarım

Guti14

Çevrimdışı genki1914

1 Adler (ospina) 2 papy 3 ndiaye bunlar olursa ciddi anlamda level atlariz elimiz acayip rahatlar kadro yapisi ve oyuncu kalitesi olarak... bu fırsatı kacirmayalim artik kiyilsin paraya alalim şu şampiyonluğu

Guti14

Çevrimdışı kartalizm

mersinliler vazgemiş gidiyorlar maça
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Su adami yine onerecegim ucuncu olacak, devre arasi aldik aldik yoksa sene sonunda bize birakmazlar. Net bir bicimde astronomik degerlere ulasacagi belli su cocugun, yok mu yonetimin kulagina su kaciracak birileri:

Çevrimiçi Samet Demir

mersinliler vazgemiş gidiyorlar maça
Dün bursa da kaldiklari oteldeydim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gunaydin :)

Öncelikle Volkan Babacan haberleri kasıtlı

Cunku haberleri okuyorum Guya Senol Hoca baskana demiski :

Ben Bugune kadr hic yabanci kaleciyle calismadim , bana Basaksehirden Volkan Babacani alin demiş :lol:

Bu kadar kasıtlı haber olur mu yahu , resmen hocanın bugune kadar yabanci kaleciyle calismamis olmasini KULLANMISLAR..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eldeki Kullanmadigimiz oyunculari takasta kullanarak NDIAYE yi alabilirsek harika olur

Atibaya birsey olursa ne yapariz diye dusunmeyiz en azindan ama Tolgay ve Veli dönecek diye bu transferi yapacaklarını sanmıyorum..

Ama ben olsam Atibanin YAŞINI da Düşünerek NDIAYEyi alırdım gelecek acisindan.. ( Yatirim olarak ) @Çağrı @Tolga @atalay

[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2015, 08:56:00 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı arc1999

Ndiaye iş yapar cidden

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi