Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7318470 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Ne mantığı vardı?

Nasıl bir mantığı vardı anlayamadım :alala:

sambade,, adam yıllardır tanıyordu onu mantıgı bu risk daha azdı yani
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

sambade,, adam yıllardır tanıyordu onu mantıgı bu risk daha azdı yani
Sambade de ne yapsın kaleci ismi öner bize demişlerdir o da güvendiği bir ismi önermiştir ama yanlış bir isimdi tabi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

@ozan062  bence sen yanliş takımi tutuyorsun, besiktaş taraftari oldugunu unutma , besiktasin gerceklerini kabullenmen lazim. Yada git real madridi tut , cunku senin hayal dunyani anca bu takim tatmin edebilir 😃

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

saol dusunmen yeter ben böyle iyiyim hayal kuramayan basit düşünenlerde beşiktaşı tutmamalı gitsinler hergun yerinde sayan sivassporu tutsunlar onlar en azından dalgalı değiller hersene aynı yerdeler  tam senlik

Çevrimdışı Tolga

Diğer takımlarla ilgili paylaşımları ya da haberleri Spor Toto Süper Lig başlığında konuşuyoruz arkadaşlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı LuceGel

Mersinli oyuncular paralarını alamadıkları için Bursa'ya gitmiyorlarmış.

Düşme potasında Eskişehir ve Mersin 29-30. haftadan önce düşmesi kesinleşirse hiç işimize gelmez alttaki takımlar salarlar lig sıkı olmalı 2. yarı.

Umarım bir şekilde toparlar bu takımlar.
Sıkıntı halledildi çıkacaklar maça Mersin haftalar öncesinden düşecek beli oldu Eskişehir transfer yapacak Samet Aybaba style brezilya afrikadan onlarda umutsuz vaka görünüyor.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Rasim

Olayın sırrı fındıkta kaju filan hikaye  :evillol:
bu kaju nun acilimi ne arkadaslar :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Koa_lAA

torunoğulları ve kaju ları... kajuman koysak ismini fena olmaz... saruman gibi bişey oldu..

Çevrimdışı Çağrı

Derdiyok'tan bize 2. forvet olur Cenk ile.

İlk dokunuşu çok iyi topa.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya arkadaş bizim Youtube Resmi Kanalımız Bayrampaşa'nın maç özetini koyucana gidip doğum günü kutlamalarını, futbolcularımızın eğlenceli anlarını falan paylaşsa bizim de yüzümüz gülse fena mı olur.

Çok merak ediyorum. :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Koa_lAA

:claps: :claps:

Çevrimdışı ozan062

bize baska adam lazım bence
yani  agır ve bitiriciliği iyi olandansa zaten var elde

pırpır kerim gibi fırsatcı ve ceza sahası içinde kıpır kıpır durmayan bir kücük adam lazım
yani düştümü kalkan, karambolde kırk saat dusunmeden vuran, akıllı pozisyon alan ve fırsatı değerlendiren adam lazım

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir almanın gözünden inönü stadyumu :)

Çevrimdışı mehmetthedum

bize baska adam lazım bence
yani  agır ve bitiriciliği iyi olandansa zaten var elde

pırpır kerim gibi fırsatcı ve ceza sahası içinde kıpır kıpır durmayan bir kücük adam lazım
yani düştümü kalkan, karambolde kırk saat dusunmeden vuran, akıllı pozisyon alan ve fırsatı değerlendiren adam lazım

Vedat muriç diyoruz işte kaç haftadır. 3.forvet için 10 numara gelişebilir durumda adam.. alınabilitesi de yüksek, fiyat uygun...

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Amokachi'nin önereceği Afrikalı bir forveti transfer edebilirmişiz devre arası

Çevrimdışı ahmetx

Başka bir forumda Emrah Başsanı aldığımız karşılığında Francoyu verdiğimiz ,genç bir kaleciyle anlaştığımız  ve Tolganın devre arasında kulüpten ayrılacağı yazılı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı LuceGel

Vedat muriç diyoruz işte kaç haftadır. 3.forvet için 10 numara gelişebilir durumda adam.. alınabilitesi de yüksek, fiyat uygun...
Vedat pivot santrafor bize daha hereketli tamamlayıcı adam lazım.

Çevrimdışı alimm

Vedat pivot santrafor bize daha hereketli tamamlayıcı adam lazım.

Javier hernandez in (k. bezelye ) olmamış ve genç hali gibi
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı atalay

Bu arada Beşiktaş yönetiminin transferlerden daha öte yapacağı en büyük iş, oyuncularının maaşlarını zamanında ödemesi olur.

Geçen yıl kaçan şampiyonluğun en önemli sebeplerinden biri budur.

Çevrimdışı LuceGel

Başka bir forumda Emrah Başsanı aldığımız karşılığında Francoyu verdiğimiz ,genç bir kaleciyle anlaştığımız  ve Tolganın devre arasında kulüpten ayrılacağı yazılı.
Tolga sevilmediğini yeterince anladı aklı varsa gider,ön tarafa bir adam şarttı zaten güzel haberler olursa  :ok:

Çevrimdışı celiker1

Eee işte içeride 2 mağlubiyet 1 beraberlik.Dışarıda sadece 1 beraberlik.Dışarıda Konya maçıyla 9 da 9 yaparsak 65 puanDışarıda 5 galibiyetle 80 puan bizi şampiyon yapar.Dışarıda 9 maçtan 5 galibiyet alacağımıza kimsenin şüphesi olma ama içeride 9 da dokuz yapacağımıza kimse garanti edemez.Ben içeride Dolmabahçe olmadığı sürece en kolay gözüken Mersin,Eskişehir maçlarından bile tırsırıyorum.
İçeri de 3 maçta puan kaybettik. (Ts, Kasımpaşa ve Akhisar)

Sezonun geneline bakarsak bu 3 takıma da içeride puan kaybetmek çok anormal bir durum değil ama özellikle Ts ve Akhisar maçlarını kazanabilirdik olmadı tabi.

Trabzon, sezon başı bugünkü gibi sorunlu bir takım değildi daha iyi durumdaydılar ve buna ek olarak 1-1 ken Quaresma'nın atılması da tuzu biberi oldu.

Kasımpaşa, bana göre BJK-Fb-Gs dan sonra bu ligi 4. bitirme potansiyeli en yüksek takım. O yüzden bunu da çok abartmamak lazım.

Beni en çok üzen maç aslında Akhisar maçı oldu. İyi oynadığımız bir maçı haketmediğimiz bir şekilde kaybettik ama Akhisar da şuan ligde bulunduğu sıra itibariyle öyle elini kolunu sallaya sallaya yenebileceğimiz bi rakip değildi.

2. yarı içeride oynayacağımız 8 maç ilk yarıya oranla daha kolay maçlar olacak.

Mersin, G.Antep, Gençlerbirliği, Eskişehir, Antalya, Bursa, Kayseri ve Osmanlı.

Bu maçların hepsini normalde kazanmamız lazım ama hadi ben buna 1 tane beraberlik yazıyorum.

8 maçta en kötü 7 galibiyet 1 beraberlik ile çıkarız diye düşünüyorum ki o da 22 puan yapar. Gayette iyi bir puandır.

2. yarı 5 kez İstanbul dışına çıkacağız bunu da avantaja çevirmemiz lazım.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Ayrıca Kasımpaşa,Akhisar ve Lizbon maçlarında ard ard gelen kaleci hataları ve Ersan'ın o maçlarda olmamasından dolayı herkes kaleci ve stoper transferine odaklandı.Şimdi forumdaki tüm arkadaşlara bir soru soracağım;Kaleye Ospina veya Boyko aldık.Yedeğide Tolga veya Günay.Bu transferle beraber ikinci yarının birinci veya ikinci maçında sakatlıktan dolayı Atiba-Oğuzhandan biri yada Boyko sezonu kapadı deseler hangisini tercih ederdiniz.Ben kendi adıma aman Atiba yada Oğuzhan'a bir şey olmasın olursa biz biteriz diye düşünürüm.Tolgay ve Veli'yi bu sezon için unutun.İyi dönebilen olursa bizim için bonus olur.Kalecisiz,stopersiz bu ligde bi şekilde şampiyon olabiliriz ama orta sahasız olanayız.Umarım Atiba-Ohuzhan-Sosa'ya bir şey olmaz.Son söz;Ben şu anki takip edebildiğimeze göre yönetimin iki kurşunluk transfer limiti var devre arası için.Ben bunun birincisini üst düzey bir orta oyuncusu için kullanırdım BTB özellikli.İkinciye param kalırsa kaleci alırdım.Şampiyonluk ORTA SAHADAN geçer :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Bana kalırsa stoperden daha evvel 6 numara lazım,yarın Atibaya bir şey olsa Neciple nereye kadar gideceğiz Eslemde yok Veli ve Tolgay gelecek senenin oyuncuları zaten.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli