Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322166 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

1.15 bonservis vermişiz. :D

O ara çok popülerdi yalnız Youla :D

Tek hesaplayamadıkları sadece kontra atak oyuncusu olduğuydu niye atamıyor bu yahu Gençlerde atıyordu denince yine kaynar sular döküldü tabi Demirören gülerken  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

ailton bu fiziği ile bundesligada gol kralı olmuştu. kendisini bitiren rıza çalımbayın egoları olmuştu sezonun açılış maçı gençlerbirliği ile 2 gol atmıştı rıza hocanın yaptıklarını hatırlayın.
Rıza Hoca istememişti Ailton'u.

Takım puanlar kaybetmeye başlayınca Rıza Hoca yerine Tigana getirilmişti.

Ailton da haftalar ilerledikçe futboldan da takımdan da kopmuştu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

size saydıklarınızın tümünden daha kötü bir transfer yazayım rıza hocanın rizeden aldığı kürşat ankaragücünden adem dursun. demirörenin ilk geldiği 2005de del bosqueye aldığı geberik okan buruk tayfun ve diğerleri. ama kürşat ve adem dursun efsanedir :D birde seba zamanıydı murat alaçayır vardı altaylı sağ bek :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Gökhan Güleç iyi oyuncuydu ama o da bizde tutunamadı.

Tomas Jun vardı bir de. Tam bir fiyaskoydu :D

Çevrimdışı Çağrı

En büyük kötülüğü Del Bosque yaptı aslında. Tabi bizim yüzümüzden.

Adam Sergen'e kilo vereceksin 10 km koşmazsan maçta oynatmam dedi  :evillol: Sergen de bu adam delirmiş dedi bu da bunu oynatmadı gençlere kötü örnek alıyor atın bunu dedi  :evillol:

Ya adama 2-3 yıl vereceksin kadro kuracak ya da Anlatacaksın Sergen bu burası Türkiye diye.

Birileri birilerini anlarken olan bizim 2 yılımıza daha oldu o arada. Sergen kalsa Tigana döneminde Ricardinho ile Delgado'nun bir arada yapamadığını fazlasıyla yapardı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

O ara çok popülerdi yalnız Youla :D

Tek hesaplayamadıkları sadece kontra atak oyuncusu olduğuydu niye atamıyor bu yahu Gençlerde atıyordu denince yine kaynar sular döküldü tabi Demirören gülerken  :evillol:

Evet hatırlıyorum zaten 2 golü varmış bizde. :D

Biz bildiğin ciddi maçlara fahri tatanlarla ali tandoğanlarla çıktık ya neler yaşamışız. Travma üstüne travma.

Çocukluğu gençliği ydye denk gelip Beşiktaşı çok sevenler mazoşisttir aksini kabul etmiyorum. :D

Çevrimdışı tangaz

Rıza Hoca istememişti Ailton'u.

Takım puanlar kaybetmeye başlayınca Rıza Hoca yerine Tigana getirilmişti.

Ailton da haftalar ilerledikçe futboldan da takımdan da kopmuştu.

aynen doğru rıza hocada o zamanlar vizyon yoktu kürşatı aldı adem dursunu aldı rizede tunuslubir stoper vardı adam 1.70 boyundaydı onu almaya çabalamıştı 2-3 ay gökhan keskini transfer yapsın die belçikaya yollamış sonra süleyman youla'yı almıştı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Tolga

size saydıklarınızın tümünden daha kötü bir transfer yazayım rıza hocanın rizeden aldığı kürşat ankaragücünden adem dursun. demirörenin ilk geldiği 2005de del bosqueye aldığı geberik okan buruk tayfun ve diğerleri. ama kürşat ve adem dursun efsanedir :D birde seba zamanıydı murat alaçayır vardı altaylı sağ bek :)
Kürşat 1-2 maç oynadıktan sonra gönderilmişti :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Del Solar, Yankov, Letchkov diye girerim şimdi eleştirmediğimiz Seba kalmıştı onu da yapmayalım   :evillol: :evillol:

Letchkov la mahkmelik olmuştuk bir de 3 sene top oynatmadık adama  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Çağrı

Letchkov la mahkmelik olmuştuk bir de 3 sene top oynatmadık adama  :D

O kel kafasını tokatlamak istiyordum çocuk yaşta kaybettikçe devamlı Yankov ile birbirilerini suçlarlardı  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

Biz bildiğin ciddi maçlara fahri tatanlarla ali tandoğanlarla çıktık ya neler yaşamışız. Travma üstüne travma.

Çocukluğu gençliği ydye denk gelip Beşiktaşı çok sevenler mazoşisttir aksini kabul etmiyorum. :D

Bizim jenerasyon işte  :duman: :duman: :duman:

Çevrimdışı ozan062

alsınlar yeterki birini.. stoper işi biraz risk zaten... bi hatada gömülmeye açık...

mesela rhodolfo bence iyi iş yapmakta ama çoğunuz beğenmemekte..

ilk yarı bitcek nerdeyse benim hatırladığım daha kornerden gol yemedik yada 1 tane falan yedik... rhodolfo ve gomez in katkısı çok fazla bu olayda...

geçen sen kornerler penaltı gibiydi bi ara bizim için..

defansı kuvvetli ve hucumu dusunen takımlara karsı gol yemeyi seviyoruz bunu yapabilen tek moskova ve sportingdi zaten hepsindede gol yedik kaleci hatası var cogunda ama o top birsekilde ceza sahasına gelebiliyor demekki o tandemde sorun var yeterki karsı rakip dişli olsun
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Hakikaten o kadar faciaya rağmen o dönem Beşiktaş'lı olmak veya öyle kalabilmek hiç kolay birşey değildi yani :D

Çevrimdışı tangaz

yalnız bir arkadaş yankov'a laf etmiş ayıp etmiş müthiş bir adamdı

Çevrimdışı Çağrı

Buradan da anlıyoruz ki Beşiktaş 85 sonrasından günümüze kadar olan çocukların bütün çocukluğuna sıkmış   :evillol:

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

Koca ilk yarıyı duran toptan 0 gol yiyerek kapatacağız neredeyse defansa yönelik bunca eleştiri olmakla beraber.
Bence bu net td etkisi.. antrenmanda oturacak birşey bu diye düşünüyorum.
Teşekkürler Şenol Güneş.

Çevrimdışı Çağrı

yalnız bir arkadaş yankov'a laf etmiş ayıp etmiş müthiş bir adamdı

Bu da Quaresma olayı gibi sanırım bazıları bazı kişileri iyi hatırlıyor :D

2 Bulgar 1 Perulu ortasahaya koymuştuk Allah'tan Rasim Kara'ya denk gelmişlerdi de takım top oynamıştı yine de.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Kimi bekliyorduk sürpriz yumurta fatih tekke çıkmıştı. :D yoksa yanlış mı hatırlıyorum ekstra mı gelmişti?

Çevrimdışı Koa_lAA

bulgar milli takımında oynamaktaydı leçkov sanırım yav... bulgar milli takımının da takım olduğu sıra.. stoiçkov falan.. uff 94 dünya kupası

Çevrimdışı Tolga

Kimi bekliyorduk sürpriz yumurta fatih tekke çıkmıştı. :D yoksa yanlış mı hatırlıyorum ekstra mı gelmişti?
Son dakikada kendi kalemize atılan bir gol gibiydi :D

Transferin son günü gelmişti.

Çevrimdışı tangaz

Letchkov kariyerinde adam da ülkemize o zamanlar çok nadir gelmişti. efsane bulgar milli takımı vardı amerika 94 dünya kupasında şov yapmıştı letchkov, yankov, balakov, kostadinov vsvs. letchkov fenerle 2-2 berabere kaldığımız maçta feneri resmen madara etmişti 6 gol atmıştık ofsayt faul vb die verilmemişti o maçı seyredenler letchkovun önünde selam çakarlar...

Çevrimdışı Çağrı

bulgar milli takımında oynamaktaydı leçkov sanırım yav... bulgar milli takımının da takım olduğu sıra.. stoiçkov falan.. uff 94 dünya kupası

Evet o dönem iyidi baya Bulgaristan Türkiye'de bir furya başlamıştı Fener Kostadinov, Cem Uzan'lı İstanbulspor Yordanov, Petkov kimi bulurlarsa getirmişlerdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Douglas'a 4 milyon verilmez.Yönetim heralde çok uğraşmamak için aynı anda 2 transferide bitirmeye çalışıyor.Boyko'yu hiç istemiyordum ama 2 ye alınıyorsa güzel transfer olur.Alırsın Boyko'yu yanına Papy'i kiralarsın Chelsea görmüş bi oyuncunun oynamasa bile burda kötü olma ihtimali yok.

Çevrimdışı Çağrı

Bir tek Bulgar istedim şu takıma o da Martin Petrov'du.

Böyle hızlı böyle mermi gibi şut atan bir sol kanat. İnanılmaz bir adamdı kanser oldu sanırım sonra yaşıyor mu acaba.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli