Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7321620 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Peki sen nasıl bir tandem kurardın Rodo Douglas mı yapardın işte o zaman defans tank gibi ağır olurdu.Ersan yine biraz daha hızlı atik rodo ve douglas'a göre.Serdar kafa toplarında abarttığın kadar kötü değil ayrıca Mancini'nin beğendiği bir oyuncu serdar aziz.

Douglas Ersan'dan daha hızlı ve daha çabuk. Çok fark yok ama 1 tık daha hızlı. Boyu 6-7 cm kadar daha uzun ama hava toplarında iyi zıplamasına rağmen doğru pozisyon alamadığı için iyi vuramıyor.

Mancini neleri beğeniyor saysak :D Sene başında Handanovic'i gönderiyordu adam kulüp engelledi.

Kötü oyuncu demiyorum ama ya Serdar ya Ersan ile oynarsın ikisi bir arada Sviok Zapo gibi olur gelen geçeni içeriden toplarız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

@Batuhan1903 ve diğer kardeşlerim, stoper konusunda çok eleştirilmiş yönetim ben şöyle düşünüyorum: tabi ki Douglas hepimizi veya çoğumuzu mutlu edecek bir transfer değil ama bana sorarsan optimum bir transferdir. Bizzat senin söylediklerinle kıyaslarsak:

Papy: 7 aydır resmi maça çıkmadı, eğer gelirse bize 8 ay hiç resmi maç yapmadan gelmiş olacak. Bize geldiğinde TAK diye katkı verecek oyuncu lazım. Artı Toulouse ve Marsilya çok yakından ilgileniyor birkaç aydır, ilk tercihi yıllardır oynadığı Fransa ligi olacaktır. Avrupa kupalarında maç tecrübesinin 0 olduğunu da ekleyelim.

Balanta: Bence hiç olmaması gereken transfer bu. 22 yaşında ve Avrupa kıtasına ayak basmamış oyuncu profili en son ilgilenmemiz gereken oyuncu profilidir şu an. Her ne olursa olsun. Belki sene sonu.

Cacares: Sözleşmesi sene sonu bitiyor, iyi de bir oyuncu ama 2.5-3 milyon euro'dan aşağıya (minimum) imza atmaz Türkiye'de bir kulübe. Douglas gelirse 1 milyona oynayacak ve henüz 25 yaşında. Kjaer Fener'den 4 milyon euro alıyor yıllık (şaka değil) bu adamda o paralardan aşağıya gelmeyecektir. Esas mesele ise bu senenin tamamında sakatlık yaşadı ve geçen sene ise sadece 10 maç oynadı. İki senede 10 maç oynamış oyuncu yıldız vasıflarındaysa forvet, kanat vs. için düşünülebilir ama stoperde en önemli husus maç alışkanlığıdır.

Bu nedenle bir kez daha düşünün derim. Tartıştığımız isimler içinde en "optimum" ismin Douglas olduğunu düşünüyorum ve şahsen gelmesinden yanayım.
@Çağrı @Yunus Emre Dökmeci @ozan062

bilmiyorumki acıkcası oyuncuyu hiç hatırlamıyorum hiç akılda kalmamıs bilerek bir videosunu bile acmadım izlemedim cnk tipinden ben sogudum acıkcası:D

benficadan gelen bi dombili vardı yıllar once onu andırıyor bana tırsıyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Handanovic ve Nkolou istiyeceksiniz ki anca Ospina-Papy,Zapata,Balanta gelsin. Siz Boyko- Douglas a fit olduysanız Harun tekin-Serdar aziz e de razı olursunuz nasılsa.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Çağrı

Douglas sol ayaklı olsaydı gerçekten tamam derdim gönül rahatlığı ile çünkü agresif oyuncu.

Lakin Dnipro önde savunma yapan bir ekip değil. Biz 40-45 metrede oynuyoruz onlar 30 metrede gömülü savunma yaptılar hep.

Orada süpürücü oynadı iyi de oynadı ama burada ilk kafaya çıkan ilk basan oyuncu olacak. Dönüşleri nasıl hiç bilmiyorum. Saçmasapan çıkıp da Ersan gibi hata yapar mı onu da bilmiyorum çünkü hiç o formatta oynamadı.

Alacak olanlar izlemiştir diye düşünüyorum çünkü ben öyle maçına denk gelmedim hiç. Al koy Fener'in savunmasında yıldız olur çabukluğu ile ama bizde işler farklı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Handanovic ve Nkolou istiyeceksiniz ki anca Ospina-Papy,Zapata,Balanta gelsin. Siz Boyko- Douglas a fit olduysanız Harun tekin-Serdar aziz e de razı olursunuz nasılsa.

Mesele sadece istemek değil Finansal Fair Play gerçeği var artık yoksa Galatasaray taraftarı De Jong istedi Bilal geldi.

Finansal Fair play sadece koyduğumuz sattığın kadar al kuralından ibaret değil. Sene sonu maksimum 20 milyon euro açık verebiliriz o da bu seneye özel.

Stada çok harcama yapıldı. Zaten eksideyiz 31 Mayıs'a kadar futbolculara ve stada ödenecek her şey senelik gelirlerden düşüldükten sonra elimize kalan bizim harcayabileceğimiz para.

O da an itibariyle 6-6.5 milyon euro gözüküyor.

Handanovic 10 milyon euro, Nkolou 10 milyon euro an itibariyle. Handanovic hayranı olarak en çok ben isterim ama mümkün gözükmüyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Koa_lAA

alman almak lazım... alman olsun taş olsun farketmez

Çevrimdışı can1903

Mandanda diyenler de var, yine kanser oluruz biz transfer döneminde..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Beni üzen Adler'in hiç isminin geçmemiş olması oldu. Maliyet performans açısından alabileceğimiz en iyi kalecilerden biriydi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

TM Everton'da birinci gündem maddesinin Mandanda olduğunu belirtiyor. Everton'ın ilgilendiği hatta dedikodusu çıkan (makul kaynaklarsan) isimlerin geniş listesinde bile yok Boyko ismi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Güneş'ten ayrılmak için izin alan Motta'ya Torku Konyaspor ve Antalyaspor'un talip olduğu bilgisine ulaşılırken, İsrail Liginden de bir kulübün talip olduğu bildirildi.

Bu transferin ilerleyen günlerde netlik kazanacağı vurgulandı

Kaynak : Malum site

Çevrimdışı Batuhan1903

@Batuhan1903 ve diğer kardeşlerim, stoper konusunda çok eleştirilmiş yönetim ben şöyle düşünüyorum: tabi ki Douglas hepimizi veya çoğumuzu mutlu edecek bir transfer değil ama bana sorarsan optimum bir transferdir. Bizzat senin söylediklerinle kıyaslarsak:

Papy: 7 aydır resmi maça çıkmadı, eğer gelirse bize 8 ay hiç resmi maç yapmadan gelmiş olacak. Bize geldiğinde TAK diye katkı verecek oyuncu lazım. Artı Toulouse ve Marsilya çok yakından ilgileniyor birkaç aydır, ilk tercihi yıllardır oynadığı Fransa ligi olacaktır. Avrupa kupalarında maç tecrübesinin 0 olduğunu da ekleyelim.

Balanta: Bence hiç olmaması gereken transfer bu. 22 yaşında ve Avrupa kıtasına ayak basmamış oyuncu profili en son ilgilenmemiz gereken oyuncu profilidir şu an. Her ne olursa olsun. Belki sene sonu.

Cacares: Sözleşmesi sene sonu bitiyor, iyi de bir oyuncu ama 2.5-3 milyon euro'dan aşağıya (minimum) imza atmaz Türkiye'de bir kulübe. Douglas gelirse 1 milyona oynayacak ve henüz 25 yaşında. Kjaer Fener'den 4 milyon euro alıyor yıllık (şaka değil) bu adamda o paralardan aşağıya gelmeyecektir. Esas mesele ise bu senenin tamamında sakatlık yaşadı ve geçen sene ise sadece 10 maç oynadı. İki senede 10 maç oynamış oyuncu yıldız vasıflarındaysa forvet, kanat vs. için düşünülebilir ama stoperde en önemli husus maç alışkanlığıdır.

Bu nedenle bir kez daha düşünün derim. Tartıştığımız isimler içinde en "optimum" ismin Douglas olduğunu düşünüyorum ve şahsen gelmesinden yanayım.
@Çağrı @Yunus Emre Dökmeci @ozan062
Papy için oynamama durumunun çok oyununu etkileyeceğini düşünmüyorum.Adam premier ligten gelecek hatta chelsea gibi bir kulupte 6 aydır antrenman yaparak gelecek öyle aşırı etkileyeceğini sanmıyorum.Yönetim eğer öyle bir düşünceye sahipse 6 aydır top oynamayan Tolgaya ve 10 aydır top yüzü ygörmeyen Veli 'nin yerine oyuncu almayıp bunlar zaten iyileşti oyuncuya gerek yok demiyecek.Çünkü kendi içinde çelişmiş oluyor.Papy düzenli antenmandan gelecek Tolgay topa değmedi 6 aydır.

Pedro Franco'da aynı şekilde gelmişti avrupa yüzü görmeden ki ben beğeniyordum hatta hepimiz beğeniyorduk geçen sene.Oyuncu o kadar asosyal olmasına rağmen fenada oynamıyordu.Balanta riskine değeceğine düşünüyorum bonserviside 2-3 ü geçmez zaten.

Caceres konusunda dediklerine katılıyorum o kadar yıllık para bizimkiler vermezler.

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş'ten ayrılmak için izin alan Motta'ya Torku Konyaspor ve Antalyaspor'un talip olduğu bilgisine ulaşılırken, İsrail Liginden de bir kulübün talip olduğu bildirildi.

Bu transferin ilerleyen günlerde netlik kazanacağı vurgulandı

Kaynak : Malum site
Devre arası Motta, Pedro ve Milosevic yolcular gibi.

Rhodolfo-Ersan-Douglas ve en kötü ihtimalle Tosic.

3+1 stoperle 2. yarıya başlarız gibi gözüküyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Mandanda'yı çok istiyorum ama Liverpool, Everton ve Aston Villa istiyormuş adamı  :akuma:

Çevrimdışı Çağrı

Mandanda'yı çok istiyorum amam Liverpool, Everton ve Aston Villa istiyormuş adamı  :akuma:

Atletik olduğu için en uygun kaleciydi bize Handanovic'ten sonra.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Atletik olduğu için en uygun kaleciydi bize Handanovic'ten sonra.
Kameni olmaz mı ?

Çevrimdışı Çağrı

Kameni olmaz mı ?

O da iyi kaleci ama güven vermiyor bir alt sınıf diğerlerine göre. Mandanda siyahi olmasına rağmen oyun aklı iyi olan nadir kalecilerden.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Mesele sadece istemek değil Finansal Fair Play gerçeği var artık yoksa Galatasaray taraftarı De Jong istedi Bilal geldi.

Finansal Fair play sadece koyduğumuz sattığın kadar al kuralından ibaret değil. Sene sonu maksimum 20 milyon euro açık verebiliriz o da bu seneye özel.

Stada çok harcama yapıldı. Zaten eksideyiz 31 Mayıs'a kadar futbolculara ve stada ödenecek her şey senelik gelirlerden düşüldükten sonra elimize kalan bizim harcayabileceğimiz para.

O da an itibariyle 6-6.5 milyon euro gözüküyor.

isimleri seviye farkı için verdim bonservisi bitecek hepsinin. Şart değil birebir olması, ayrıca Zapata Balanta Papy(kiralık) Douglas dan daha düşük maliyette oyuncular.

Kaleci konusu ise biraz daha ılımlıyım Boyko yu kiralasalar bu senelik ağzımı açmam maddi durumlardan dolayı ama şimdi Boyko ya bağladık parayı atıyorum İnter aldı sağlam kaleci sözleşmesi biten Handanovic çıktı boşa verirdin adama maaşı bir de imza parası ş.ligi seviyesinde kalecin olurdu. Ama biz Boyko yu aldık Handanovic fırsatı kaçtı ne olacak açıkçası benim içim cız eder.

Ayrıca biz her sene kadro yenileyecek kadar zengin takım değiliz. Boyko-Rhodolfo(Ersan)-Douglas üçlüsü ile ne yapabiliriz ş.liginde. O da şampiyon olabilirsek tabi.Az olsun ama öz olsun alacağımız adamlar defoları kapatmak için değil fark yaratmak için olmalı.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

isimleri seviye farkı için verdim bonservisi bitecek hepsinin. Şart değil birebir olması, ayrıca Zapata Balanta Papy(kiralık) Douglas dan daha düşük maliyette oyuncular.

Kaleci konusu ise biraz daha ılımlıyım Boyko yu kiralasalar bu senelik ağzımı açmam maddi durumlardan dolayı ama şimdi Boyko ya bağladık parayı atıyorum İnter aldı sağlam kaleci sözleşmesi biten Handanovic çıktı boşa verirdin adama maaşı bir de imza parası ş.ligi seviyesinde kalecin olurdu. Ama biz Boyko yu aldık Handanovic fırsatı kaçtı ne olacak açıkçası benim içim cız eder.

Ayrıca biz her sene kadro yenileyecek kadar zengin takım değiliz. Boyko-Rhodolfo(Ersan)-Douglas üçlüsü ile ne yapabiliriz ş.liginde. O da şampiyon olabilirsek tabi.Az olsun ama öz olsun alacağımız adamlar defoları kapatmak için değil fark yaratmak için olmalı.

Çok isterim ama gerçekçi olursak Beşiktaş'tan önce Handanovic zank diye alacak 10 takım sayarım en az hepsi de pusudadır çok zor yani geçen sene olsa tamamdı ama bu sene aşırı parladı.

Zapata'ya katılıyorum niye düşünülmez bilmiyorum maliyeti uygun istediğimiz tip oyuncu o da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Koa_lAA

Çok kötü kaleciydi be  :evillol:

Thomas Mhyre..
he ye siyahi dedik uçar dedik yerinde durmaz dedik ama gözlerinin görmediini farkedemedik... adam topu görmüyoduki :/

mrmiç i severdim ben... şapkasını takar vakabayaşi gibi uçardı adamım benim :D vakaşimazu vardı bide...

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

Hocam unuttuğun bir faktör de maaş faktörü. En az Gomez'e verdiğini vermen gerekir Handanoviç gibi bir kaleci için. Belki daha bile fazla. 2-3 milyona imza attıramazsın. Örnek vermek gerekirse, Muslera 3.3 alıyor ve Handanoviç Muslera'dan bir gömlek daha iyi kaleci.

Çevrimdışı Çağrı

Hocam unuttuğun bir faktör de maaş faktörü. En az Gomez'e verdiğini vermen gerekir Handanoviç gibi bir kaleci için. Belki daha bile fazla. 2-3 milyona imza attıramazsın. Örnek vermek gerekirse, Muslera 3.3 alıyor ve Handanoviç Muslera'dan bir gömlek daha iyi kaleci.

+ İmza parası. ( Minimum 3-4 milyon olacaktır )
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli