Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322501 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Bilen Bilir Burada Olcayi en cok eleştiren kisi benim daha dogrusu bendim 1-2 Ay öncesine kadar..

Gecen sene bile Olcay sadece kosuyor Yetenekli Kerim niye oynamiyor diye kızıyordum Bilice ama İşin asli oyle degil arkadaslar bu is sadece Yetenekle olmuyor..

Mevcut Kadrodaki kanat oyunculari icinde tahtaya ilk yazilacak adam Olcaydir

Nedenlerine gelince Kerim - Q17 , kerim - Tore , Tore-Q17 Kanatları denendi ama hicbirinde de Olcayin oldugu maclar kadarl Verim alinamadi..

Tore -Q17 gibi iki yetekli kanatla haftalrca oynadık ama pozisyona girmekte bile zorlandik

Ama kanadin birine Olcayi yerlestirince Poziyon ustune pozisyonlara girdik , nedenmi ?

Cunku Ne Q17 nede Gokhan iceri sizmiyor , Basit oynamiyor , Arka direk kosusu yapmıyor ve Defans yapmıyor ama Olcay bunların tamamini yapiyor

Olcay Rakip defansın arasina sizarak rakibin dengesini bozuyor ve diğer oyuncularımıza alan aciyor , Arka dirke kpsusu yapiyor , bitmek tukenmek bilmeyen pelresleriyle top kazaniyor ve basit oynuyor , Peki Olcay bunları yaparken Q17 ve Tore ne yapiyor ? Tac cizgisine gecip Ayaklarına top bekliyorlar.

Hic dikkat ettinizmi ? Barca vari tek pas yaptigimiz pozisyonalrda ve tiki taka pozisyonalrinin icinde hep Olcay var

Torede , Q17 de tac çizgisine gecip ayagina top bekliyor..

Isin ozu Olcayla ayni özellikleri tasiyan ama 1 -2 Tik daha uzeri olan bir oyuncu gelmedigi sürece istedigin kadar yetenekli oyuncun olsun Tahtaya ilk yazilan isim Olcay olur bu kadar basit..

Yanlismiyim @Çağrı

Doğru olmasına doğru da Dzsudzsak diye bundan bir yerimi yırtmıştım :D

Kanat bulamıyorsak da kanat forvet bulana kadar önce Olcay yazılır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dlcs

Gökhan töre:

Şu bizim duyumcular nerede. Yemin ediyorum rezillik diz boyu. Bu kulüp niye böyle anlamıyorum. Fenerbahçe'deki dirayetin gramı yok bizde. Ellerinden gelse içine ederler kendi takımlarının. Herkes egosunu tatmin etmek için tutuyor sanki bu takımı.

Yahu adam doğuştan Beşiktaşlı. Buraya gelmek için atmadığı takla kalmamış. Bu adam hala daha yerin dibine sokulmaya çalşılıyor. Afedersiniz ama bırakın bu takımın taraftarlığını.

Çevrimdışı Tolga

Şimdi kusura bakmayın da Töre hakkında olumsuz bi haber cıksa hemen basını suçlar iyi gidişatımız gölgelenmek isteniyor falan dersiniz fakat adam hakkında hep sorumsuz gitmeli vs diyorsnuz. Üzülüyorum açıkcası
Çok haklısın @Türkay
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Doğru olmasına doğru da Dzsudzsak diye bundan bir yerimi yırtmıştım :D

Kanat bulamıyorsak da kanat forvet bulana kadar önce Olcay yazılır.
Baslama Gene Cucak cucak diye görüyoruz Senin Cacigi

Komisyon alacam diye kitliyodun az daha bize Yilin kazigini :evillol: :evillol:

Forza Quaresma :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Şimdi kusura bakmayın da Töre hakkında olumsuz bi haber cıksa hemen basını suçlar iyi gidişatımız gölgelenmek isteniyor falan dersiniz fakat adam hakkında hep sorumsuz gitmeli vs diyorsnuz. Üzülüyorum açıkcası
Gokhanin , profil fotondaki resmine iyi bak @Türkay
Ne görüyorsun ??

Sergen gibi olmuş resmen

Inececik Fit adam Sergen fizigine geldi 2 Ayda..

Evet sorumsuz , cunku kendisine bakmıyor ve yeteneklerine ihanet ediyor , Tipki Quaresmanin yillardir yaptığı gibi...

Quaresma 32 yasindan sonra Takim oyunu oynamayi ogrendi , Sorumluluk aliyor. Demekki Sorun hocada degil..

Gokhanda sorumluluk almali Cocuk degil artık..

Çevrimdışı Kadir G.

Gökhan takımın en değerli oyuncusudur. Büyük maçlarda sözde yıldızlar gibi yok olmamış geçen sene hücumun yükünü taşımıştır. Elbet gidebilir fakat kulübe iyi para kazandırarak gidecek. Fenerli reziller orda burda haber yapıp yemeye kalkıyor bizim taraftar da bir kalemde siliyor.

Çevrimdışı Çağrı

Töre söylenmesi gerekeni söylemiş.

Çebi ile de son derece yakın duruyorlar her yerde sorun olduğunu düşünmüyorum düşünmek de istemiyorum.

Süreci iyi yönetip en iyi şekilde satmamız gerek bu adam bizi öyle ya da böyle 1.5 yıldır taşıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Gökhan töre:

Şu bizim duyumcular nerede. Yemin ediyorum rezillik diz boyu. Bu kulüp niye böyle anlamıyorum. Fenerbahçe'deki dirayetin gramı yok bizde. Ellerinden gelse içine ederler kendi takımlarının. Herkes egosunu tatmin etmek için tutuyor sanki bu takımı.

Yahu adam doğuştan Beşiktaşlı. Buraya gelmek için atmadığı takla kalmamış. Bu adam hala daha yerin dibine sokulmaya çalşılıyor. Afedersiniz ama bırakın bu takımın taraftarlığını.
Eleştirmeyin diyorsun yani :alala:

Neden eleştirmeyelim ??

Daha fazla kilo.alsin diyemi ?

Yoksa Kulube devamli ihbarname ceksin diyemi ?

Yada Kulube avukatlarını göndersin diye mi ?

Çevrimdışı Çağrı

Ne görüyorsun ??

Sergen gibi olmuş resmen

Evet sorumsuz , cunku kendisine bakmıyor ve yeteneklerine ihanet ediyor , Tipki Quaresmanin yillardir yaptığı gibi...

Quaresma 32 yasindan sonra Takim oyunu oynamayi ogrendi , Sorumluluk aliyor. Demekki Sorun hocada degil..

Töre incecik değildir yalnız. Tabiri caizse topaç gibidir ama genetiği iyi olduğu için çok da hızlı.

Sadece yağlanması arttı çok aşırı abartacak bir durum yok 2 haftada bulur kendini kampta.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

@Yusuf Tekeli

Ospinaya iyi kaleci diyip Boyko ya supheli demen enterasan geldi bana :alala:

nasıl kıyaslıyabiliyorsun yahu biri klup ve milli takımda fark yaratmıs oburu daha yeni olusan bir kaleci
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Töre incecik değildir yalnız. Tabiri caizse topaç gibidir ama genetiği iyi olduğu için çok da hızlı.

Sadece yağlanması arttı çok aşırı abartacak bir durum yok 2 haftada bulur kendini kampta.
İncecik derken Mustafa Pektemek gibi vitaminsiz degildi tabi

Tore kaliplidir ama Fitti en azindan..

Çevrimdışı Tolga

Töre gibi oyuncuları bir kalemde silmeyi hiç doğru bulmuyorum.

Devre arası satılması da hiç doğru olmaz. Sezon sonu iyi bir teklif gelirse o zaman düşünülür.

Ligin 2. yarısında biraz toparlamış Töre bile bu ligde baya iş yapar o yüzden süreci iyi yönetip sezon sonuna kadar bir şekilde faydalanmak zorundayız.

Sonuçta satacaksak da Töre'nin oynayıp kendini göstermesi lazım yoksa kimse almaz zarar ederiz.

Tabi Töre'nin de kendine gelmesi şart. Şuan ki hali çok kötü.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

nasıl kıyaslıyabiliyorsun yahu biri klup ve milli takımda fark yaratmıs oburu daha yeni olusan bir kaleci
Fark yaratan Kaleci yedek kulubesinde mi oturur l :alala: @ozan062

Çevrimdışı Türkay

Ne görüyorsun ??

Sergen gibi olmuş resmen

Formuz olması normal fakat bu adamı yerin dibine sokup takımdan gödermeyi gerektirmiyor ki formsuz Töre 2 hafta önce derbiyi kazanmamızı sağlayan golü attı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kadir G.

Ne görüyorsun ??

Sergen gibi olmuş resmen

Sen de amma abarttın bir fikre saplanıp kalıyorsunuz.

Fotoğraf yanıltıcı olabilir bak bakalım şu fotoğraflara

Nerede 90 dk çıkaramayacak adam bu mu? Aç geçen seneki avrupa maçlarına bak onlara da kilolu dersin.

En fazla 5-6 kilosu var o da 2 hafta üst üste maça çıksa gidecek kilolar sergen yaptın. Abartmadan olmuyor değil mi?

Devre arası kampı yedikten sonra fit şekilde döner. 2 gündür yerden yere vurdunuz burada. Sizin yaptığınızı sarışınlar yapmıyor. Yazık.

Çevrimdışı ozan062

Afedersiniz ama bırakın bu takımın taraftarlığını.

ne yapalım oyuncu taraftarlıgınamı donelim takımda tam randımanlı değil son macta macı aldı evet unutmuyorum ama oynadıgı mac sayılarını goz onune aldıgımızda sorun var asırı dalgalı grafiği var

yani gonderelim monderelim konusunda birsey diyemem ama kesinlikle gökhan töre bu takımın topcusu diyemiyorum diyememde cnk o sebeble savunulcak bir arguman yok top artık onda o kendisini tekrar tekrar tekrar tekrar ispat edicek cnk ne kupa kazandırmıs ne gol kralııgı ne asist krallıgı nede yılın topcusu secilmiş:))

daha töre birsey değil buyutulcek bir tarafıda yok sasırmasın taraftarımız bunuda hatırlatayım istedim hersey saf yetenek değildir bu spor camiasında
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 22:01:44 ozan062 ]

@Çağrı seninde bir ayarin yok yahu

Yaz döneminde Q17 nin göbek yapmis fotolarini paylaşıp sorumsuz bencil , Göbekli diyordun

Simdi Gokhan aynisini yapınca buyutulcek bişey yok Yaglanma var birazcik diyorsun :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı ozan062

Fark yaratan Kaleci yedek kulubesinde mi oturur l :alala: @ozan062

ospina ve boyko aynı takımda oynasa kim 11e cıkar?

alsana hileli soru :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Şuan şu tartışmayı yapmak bile saçma geliyor bana takımın en değerli oyuncusunu kesip biçtik resmen :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Töre gibi oyuncuları bir kalemde silmeyi hiç doğru bulmuyorum.

Devre arası satılması da hiç doğru olmaz. Sezon sonu iyi bir teklif gelirse o zaman düşünülür.

Ligin 2. yarısında biraz toparlamış Töre bile bu ligde baya iş yapar o yüzden süreci iyi yönetip sezon sonuna kadar bir şekilde faydalanmak zorundayız.

Sonuçta satacaksak da Töre'nin oynayıp kendini göstermesi lazım yoksa kimse almaz zarar ederiz.

Tabi Töre'nin de kendine gelmesi şart. Şuan ki hali çok kötü.
Kesinlikle katılıyorum @Tolga
Ama hala Tore 11 de baslamali diyen var ben ona kızıyorum

Yahu adam Topaç gibi olmus bu hizinida etkiliyor ve Bu fizigiyle 90 dakika sahada kalmasi mumkun degil teknik ve fizik olarak..

Sonradan girerse faydali olabilir Gs macindaki gibi

Suanki fizigi ile en fazla 30 dakika sahada kalabilir..

Çevrimdışı ozan062

bu arada töreye bu kadar endeksleniceğimize su oynamayanlara odaklansak ne güzel olur dimi hatta sabah dediğim gibi klup alıcaz deyip almayan yoneticilere ama nerdeee siz hep saunma modunda olun yarın oguzhanı satalım desem kesin hesabı kapattırısınız bana :lol: :lol:

Çevrimdışı Ozan E.

kuzey tribününe biletim var isteyene ücretsiz devredebilirim.bir öğrenci kardeşimize devretmeyi isterim.konya maçı için

Çevrimdışı can1903

Töre zaten zayıf bir oyuncu değil ki, bu ikili mücadelerindende anlaşılıyordu geçen sene.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

ospina ve boyko aynı takımda oynasa kim 11e cıkar?

alsana hileli soru :evillol:
Maca gore degisir , Degisimli oynarlar :tabe:

Arsenalde Gecen sezon Ospina ve Sezny degisimli oynuyordu

Beni pusuya düşüremezsin :D @ozan062
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 22:09:12 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Kadir G.

İlk haftalar quaresma oynasın istediği için töreyi de olcayı da gömenleri hatırlıyorum. O yüzden aslında bu kişilerle bu konuyu tartışmakta boş. Kendi dünyalarında devam etsinler.