Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7323285 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı panic13

Bu adamlara verilen paralara yazık değil mi? Şunların yıllık toplam maaşlarına üst düzey basketbol sahası inşaa ederiz.

Abi futbol takımını geçtim, merdivenaltı tekstil firmalarında dahi iyi para verip verim alamadığın çalışanların oluyor. Dünyada 8-10 kulüp dışında (işte birkaç premier lig ekibi, porto, udinesse, dortmunt, wolfsburg falan) transferi %50-60 başarı ile kapatan takımlar, kendilerini başarılı adlediyor.

bu sene başında ba+atınç gitti yerlerine gomez+beck+rhodolfo+q17 geldi. Bu 4 oyuncunun tamamından katkı alıyoruz. Dediği boşa verilen maaşlar konusunda haklı olsan bile eksik bir görüş var. Sadece Pedro ve Milo'dan bile güzel para kazanabilirdik. Hatta bir ara Pedro'ya 4-5 milyonluk talipler çıktı satmadık. Elimizde kaldı. Transfer çokça fayda/maliyet biraz da risk işi. @Serhat Akkaya
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi futbol takımını geçtim, merdivenaltı tekstil firmalarında dahi iyi para verip verim alamadığın çalışanların oluyor. Dünyada 8-10 kulüp dışında (işte birkaç premier lig ekibi, porto, udinesse, dortmunt, wolfsburg falan) transferi %50-60 başarı ile kapatan takımlar, kendilerini başarılı adlediyor.

bu sene başında ba+atınç gitti yerlerine gomez+beck+rhodolfo+q17 geldi. Bu 4 oyuncunun tamamından katkı alıyoruz. Dediği boşa verilen maaşlar konusunda haklı olsan bile eksik bir görüş var. Sadece Pedro ve Milo'dan bile güzel para kazanabilirdik. Hatta bir ara Pedro'ya 4-5 milyonluk talipler çıktı satmadık. Elimizde kaldı. Transfer çokça fayda/maliyet biraz da risk işi. @Serhat Akkaya
Fayda maliyet işi ligin ilk yarısını önde kapatmak değildir, sene sonunda şampiyon olmaktır, şampiyonlar ligine katılmaktır avrupada çeyrek final filan görmektir, mali bir faydası olmasada Türkiye kupasını kaldırmaktır. Biz daha ligin yarısı bitmiş avrupadan elenmişiz şampiyonuz gibi seviniyoruz bırakalım herşeyi sene sonunda değerlendirelim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Fayda maliyet işi ligin ilk yarısını önde kapatmak değildir, sene sonunda şampiyon olmaktır, şampiyonlar ligine katılmaktır avrupada çeyrek final filan görmektir, mali bir faydası olmasada Türkiye kupasını kaldırmaktır. Biz daha ligin yarısı bitmiş avrupadan elenmişiz şampiyonuz gibi seviniyoruz bırakalım herşeyi sene sonunda değerlendirelim.

e tamam abi o zaman, şimdi tartışıp tatlı canımızı üzmenin alemi yok :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

e tamam abi o zaman, şimdi tartışıp tatlı canımızı üzmenin alemi yok :)
Şu da bir gerçek almadığın sol bek, almadığın ekstra defans almadığın kaleci aldığın adamların da performansını aşağıya çekiyor sezonun totaline baktığında yani başlı başına futbolcuların performansını yorumlamak da çok doğru değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

kupa kazandırmayan oyuncu ve hoca hatta yonetici toplulugu koca bir basarısızlar grubudur

son donemde yuksek bonservisle transfer olan sow arda hep kupa kazandırdıda gitti, biz dembayı anca ingiltere geçmisi sayesinde gonderdik yoksa bizdeydi garanti

bilic ingiltere macları sayesinde yani avrupada boy gostererek gitti, bunlar hep onde olmanın getirdiği faydalar... olamıyorsan basarısızsın demektir yani kadronu yenilemen gerekir.. yukarda bahsedilen serdarlar vs hepsi ivedilikle gonderilmelidir
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 15:44:17 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Şahsen bu sezon Avrupa'dan elenirsek üzülmem dememin sebebi de yedek kulübesinin bazı bölgelere çare olamayışıydı.

Ön tarafta rotasyon yapabiliyoruz ama arka taraf için aynısını söyleyemeyiz.

Devre arası kaleci-stoper takviyesi ve Veli'nin dönüşü ile biraz rahatlayacağız ama Avrupa, Lig ve Kupa'yı beraber götürebilme şansımız yine de çok azdı bence.

Şimdi ise şampiyonluk çok daha yakın.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı panic13

Şu da bir gerçek almadığın sol bek, almadığın ekstra defans almadığın kaleci aldığın adamların da performansını aşağıya çekiyor sezonun totaline baktığında yani başlı başına futbolcuların performansını yorumlamak da çok doğru değil.

@Serhat Akkaya abi dönüp dolaşıp labirent gibi aynı şeyleri tartışıyoruz.

Son sözümü söyleyeyim; oynadığımız belki de Avrupa'nın en kalitesiz ama en sert ligi olan Türkiye Süper Lig'i. Bu lig için bizim kadromuzdaki oyuncular kaleci ve orta saha takviyesi ile yetecek. Şu ortamda ne Rhodolfo'dan, Tolgay'dan, Oğuzhan'dan daha iyisini buluacağız ne de bulduklarımız bize gelecek. Kaleci takviyesinden sonra şampiyon olmak, oyunla birlikte kulise ve siyasi bağlantılarla alakalı olacak. Gerisi dedikodu ve magazinden ibaret.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko ve Douglas FEDA dedi

Dnipronun 8 milyon € istedigi iki futbolcu icin Beşiktaş 6 milyon € Onerdi

Besiktasin anlasma sagladigi Dnys Boyko Ve Douglas Silva ise Besiktasa gelmek icin Yillik ücretlerinde indirime gidebileceklerini Beşiktaş yonetimine iletti

Bunun uzerine yonetim teklifi biraz daha artirma karari aldi..

MİLLİYET..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Boyko ve Douglas FEDA dedi

Dnipronun 8 milyon € istedigi iki futbolcu icin Beşiktaş 6 milyon € Onerdi

Besiktasin anlasma sagladigi Dnys Boyko Ve Douglas Silva ise Besiktasa gelmek icin Yillik ücretlerinde indirime gidebileceklerini Beşiktaş yonetimine iletti

Bunun uzerine yonetim teklifi biraz daha artirma karari aldi..

MİLLİYET..
Bu iki adama 8 milyon euro bonservis vermek üstelik dnipro ekonomik olarak çöküşteyken, son yıllarda yediğimiz en büyük kazık olur buraya yazıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

yedeklerin halini görünce gerçekten de takıma acil kaleci+stoper+defansif orta saha lazım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

2 Derbiyide, Töre-Ozi-Gomez aldı beyler..

Unutmayın.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Güneş'in biraz daha politik olması gerekiyor bazı konularda. Yönetici filan konuşur ama teknik direktör bu kadar yorum yapmasın lütfen zaten istim üstündeyiz. Ozan olayı, Sivas maçında yaşananlardan sonra sahayı vermemeleri olayı, ne kadar doğru olsada Osmanlıspor sahasının zemini ve içerisiyile ilgili yaptığı yorumlar, bu adamların stadında geçen sene baya maç yaptık biride çıkıp hatırlatmıyor mu en kötü zamanımızda bu adamlar bize statlarını açtı diye.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Şenol Güneş'in biraz daha politik olması gerekiyor bazı konularda. Yönetici filan konuşur ama teknik direktör bu kadar yorum yapmasın lütfen zaten istim üstündeyiz. Ozan olayı, Sivas maçında yaşananlardan sonra sahayı vermemeleri olayı, ne kadar doğru olsada Osmanlıspor sahasının zemini ve içerisiyile ilgili yaptığı yorumlar, bu adamların stadında geçen sene baya maç yaptık biride çıkıp hatırlatmıyor mu en kötü zamanımızda bu adamlar bize statlarını açtı diye.

Şenol Hoca, tipik Karadeniz insanı açık sözlü, lafı dolandırmadan pat pat die konuşuyor ama bende seninle aynı görüşteyim. politik olması gerekiyor hatta o bile bi parça çakallık yapmalı :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Hoca, tipik Karadeniz insanı açık sözlü, lafı dolandırmadan pat pat die konuşuyor ama bende seninle aynı görüşteyim. politik olması gerekiyor hatta o bile bi parça çakallık yapmalı :D
O konuda Mustafa Denizli'nin üstüne yok. Bu işlerin üstadı ve gelir gelmez çalışmaya başladı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

O konuda Mustafa Denizli'nin üstüne yok. Bu işlerin üstadı ve gelir gelmez çalışmaya başladı.

doğru, bu konularda tam bir üstad. örneğin bu sene şampiyon olamayacağını gayet iyi biliyor. asıl amacı 2 takımdan birini düşürüp yarışı 2.bitirip şampiyonlar ligi ön elemesi oynayabilirmiyim. tek derdi o, yoksa bu kadar birikimli bir hoca 17 puanlık farkı kapayamayacağını bilir...

Çevrimdışı Çağrı

İspanya ile kıyaslarsak şuan Fenerbahçe  Atletico Madrid gibi Beşiktaş Barcelona gibi oynamaya çalışıyor.

Hep bize yaftalandı ya biraz da biz ketfini çıkaralım Atletico onlar bu kez :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İspanya ile kıyaslarsak şuan Fenerbahçe  Atletico Madrid gibi Beşiktaş Barcelona gibi oynamaya çalışıyor.

Ama biz çok basit gol yerken Barcelona böyle basit goller yemiyor..
Korku akıl katilidir.

Bu iki adama 8 milyon euro bonservis vermek üstelik dnipro ekonomik olarak çöküşteyken, son yıllarda yediğimiz en büyük kazık olur buraya yazıyorum.
Ben bu konuda Fikrimi daha oncede belirttim @Serhat Akkaya abi

Ben Boyko yu istiyorum

Douglas icin benimde suphelerim var ama

Bu konudaki fikrimde su :

Eger Ersan satilacaksa Douglasi hic almayalim ama Ersan elde tutulacaksa Douglas olur cokda guzel olur..

Ersan - Douglas tandemi iyi olur 2 Sert ve önde basan stoperimiz olur az pozisyon veririz ama

Rhodo - Douglas olmaz ikiside sag ayak hemde uyusmazlar..

Douglas tarnsferindeki kistasim bu benim..

8 milyon cok ikisini 6 Milyona alırsak cok iyi olur , Ayeica hem Boyko hemde Douglasin Yillik ucretleride yuksek degil buda ayrı bir avantaj

Basinda Boykonun 1.1 milyona evet dediği konuşuluyor düşünsene Tolgadan cok daha az para kazanacak bu adam..

:super: :super:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ama biz çok basit gol yerken Barcelona böyle basit goller yemiyor..
Şimdi 2 tane nokta var. Geçen sene gol atamıyorduk ama zor gol yiyorduk gol atamadığımız içinde belkide şampiyonluğu kaçırdık bu sene maşallah iyi gol atıyoruz ama olmadık goller yiyoruz yani bi ortasını bulamadık. En az gol yiyen 6.takımız maç başına 1 golden fazla yiyoruz. 2. yarı lig daha zorlu hale gelecek öyle herkes açık oynamayacak işler zora girdiğinde ki en büyük handikaplarımızdan birisi kontra ataklardan yediğimiz goller. Devre arasında bu konuya odaklanmamız gerekiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Bu konuda çok haklısın geçen sene lig maçlarımızı yaptığımız bizden kira almadan stad verenlere
büyük saygısızlıktı. o beğenmediğimiz stada geçen sene seve seve gidiyorduk bunu birinin Şenol hocaya hatırlatması lazım

Çevrimiçi Necmi

Şimdi 2 tane nokta var. Geçen sene gol atamıyorduk ama zor gol yiyorduk gol atamadığımız içinde belkide şampiyonluğu kaçırdık bu sene maşallah iyi gol atıyoruz ama olmadık goller yiyoruz yani bi ortasını bulamadık. En az gol yiyen 6.takımız maç başına 1 golden fazla yiyoruz. 2. yarı lig daha zorlu hale gelecek öyle herkes açık oynamayacak işler zora girdiğinde ki en büyük handikaplarımızdan birisi kontra ataklardan yediğimiz goller. Devre arasında bu konuya odaklanmamız gerekiyor.
yediğimiz gollere bakarsan yarısından çoğu bariz kaleci hatası bile diyemem kaleci yokluğu
o nedenle kaleye gelecek bir kaleci yeter bize bak iyi kaleci vasatın üzeri falan demiyorum yeterki kaleci olsun. :D
kale konusunda o kadar zor durumdayız. istediğin kadar iyi takım kur böyle bir kaleciyle şampiyon olmak zor.
defansı eleştiremiyorum bende olsam arkamdaki kaleciye güvenmiyorsam sürekli tedirgin oynarım.
defans illaki hata yapacak zaten kaleci orda değer kazanıyor. Bizde defansın yaptığı her hata golle sonuçlanıyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yediğimiz gollere bakarsan yarısından çoğu bariz kaleci hatası bile diyemem kaleci yokluğu
o nedenle kaleye gelecek bir kaleci yeter bize bak iyi kaleci vasatın üzeri falan demiyorum yeterki kaleci olsun. :D
kale konusunda o kadar zor durumdayız. istediğin kadar iyi takım kur böyle bir kaleciyle şampiyon olmak zor.
defansı eleştiremiyorum bende olsam arkamdaki kaleciye güvenmiyorsam sürekli tedirgin oynarım.
defans illaki hata yapacak zaten kaleci orda değer kazanıyor. Bizde defansın yaptığı her hata golle sonuçlanıyor.
Defansın hata yapmadığı toplarda golle sonuçlanıyor yani kaleye gelen topların büyük çoğunluğu golle sonuçlanıyor  :D
Korku akıl katilidir.

Bide Rhodolfo rakipleri döndürmese daha da az yiyeceğiz

Bu sezon 3 keez yapti ayni hatayi 3 unde de Golu yedik @Necmi abi