Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7323050 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Belki şenol hoca demiştir zemin kötü zorlamayın kendinizi diye.... Zaten 1-0 öndesin kendini yırtıp ne yapcaaksın berbat bir zemin ve havada...Daha önce de 50 defa muhabbeti geçti rakım farkı yüzünden oyuncular zorlanıyor nefes alamıyor şartları değerlendirmeden banane arkadaş Beşiktaşlı çıkıp oynicak demek asıl duygusallık. Koşulları gözardı etmeyin. Bu taraftar niye böyle ben çözemiyorum... Ligin yarısı bitiyor sarıların birine 9 puan takmışsın 3.lig takımı sıvas belediyede oyuncular kendini yırtmamış...dert ettiğiniz şeye bakın

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Belki şenol hoca demiştir zemin kötü zorlamayın kendinizi diye.... Zaten 1-0 öndesin kendini yırtıp ne yapcaaksın berbat bir zemin ve havada...Daha önce de 50 defa muhabbeti geçti rakım farkı yüzünden oyuncular zorlanıyor nefes alamıyor şartları değerlendirmeden banane arkadaş Beşiktaşlı çıkıp oynicak demek asıl duygusallık :) Koşulları gözardı etmeyin. Bu taraftar niye böyle ben çözemiyorum... Ligin yarısı bitiyor srıların birine 9 puan takmışsın 3.lig takımı sıvas belediyede oyuncular kendini yırtmamış...dert ettiğiniz şeye bakın
Yaşça benden küçüksün o metin ali feyyazlı dönemi izlemediğin için neden bunu istediğimizi anlayamıyorsun o yüzden saygı duyuyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

Veli işi sıkıntılı duruyor.

Veli'nin resmen oyun yapısı değişmiş acı refleksinden.

Isıran oyuncudan teknik bir ortasahaya dönmüş gibi oynuyor umarım 2. yarı çözer bu işi yoksa uzun vadede bu oyun yapısını seçerse kalamaz Beşiktaş'ta üzülürüm.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Belki şenol hoca demiştir zemin kötü zorlamayın kendinizi diye.... Zaten 1-0 öndesin kendini yırtıp ne yapcaaksın berbat bir zemin ve havada...Daha önce de 50 defa muhabbeti geçti rakım farkı yüzünden oyuncular zorlanıyor nefes alamıyor şartları değerlendirmeden banane arkadaş Beşiktaşlı çıkıp oynicak demek asıl duygusallık :) Koşulları gözardı etmeyin. Bu taraftar niye böyle ben çözemiyorum... Ligin yarısı bitiyor srıların birine 9 puan takmışsın 3.lig takımı sıvas belediyede oyuncular kendini yırtmamış...dert ettiğiniz şeye bakın

tosicin ilk 5 dakikadaki ani frenleri ve kosusunu gordukten sonra kafayı yedim zaten 25te macı izlemeyi bıraktım

zaten hepsi senin dediğin gibi zorlamama pesinde ama oyunda bi basitlik var asırı beceri eksikliği var normalde buraları ben değişik cümlelerle doldururum ama sonucta rakibe saygım var biri 10bin alıyor oburu 1.7milyon alıyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tangaz

Çakal oyuncu gerekliliğine filansa kesinlikle katılmıyorum. Zaman değişebilir, futbol da değişebilir ama biz Türkiye'de oynuyoruz. Türkiye'de futbol diye bir şey yok. Birisine benzemek zorunda değilsiniz.

Birileri öyle başarılar kazandı diye tek yol bu mantığıyla hareket etmek zorunda da değilsiniz. Gerekli olan çirkef değil lider oyuncudur. Kavgayla gürültüyle mi kupa istiyorsunuz? Olmayan penaltıya itirazla pislik yaparak mı?

Gerekli organizasyonu yapamayan takımlar bunlara ihtiyaç duyarlar. Mükemmelliğin peşinde koşacağınıza başka takımların bulduğu yöntemlerin tekrarını istiyorsunuz çok ilginç gerçekten.

Bir takım takır takır futbol oynarsa ne böyle etkenlere ne dış etkenlere gerek kalmaz. Bu ülkede doğru organizasyon kuran Bursaspor bile şampiyon oldu herkes olur.

Kendi fanusumuzdan çıkıp bakın. O çakal oyunculardan biri Inter'e gitti orada kart manyağı oldu. O çakal takım Avrupa'da elek oldu geçiniz bunları.

elek dediğiniz takım son 4 yılda şampiyonlar liginde 100 milyon eurodan fazla parayı kasaya indirdi. ligde son 4 yılın 3ünde şampiyon oldu lig gelirleri arttı şampiyonluk sayısında bize fark atıyorlar dolayısı ile gelir makası hergeçen gün açılıyor. bu şekilde mi arayı kapatacağız. mükemmelliğin peşinde koşuyrduk serdar bilgili zamanında noldu operasyon yapıldı takıma. o nedenle kendi mükemmelini yaratmak falan idealist bir yaklaşımdır ancak bir ütopyadır. malesef burası türkiye...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

elek dediğiniz takım son 4 yılda şampiyonlar liginde 100 milyon eurodan fazla parayı kasaya indirdi. ligde son 4 yılın 3ünde şampiyon oldu lig gelirleri arttı şampiyonluk sayısında bize fark atıyorlar dolayısı ile gelir makası hergeçen gün açılıyor. bu şekilde mi arayı kapatacağız. mükemmelliğin peşinde koşuyrduk serdar bilgili zamanında noldu operasyon yapıldı takıma. o nedenle kendi mükemmelini yaratmak falan idealist bir yaklaşımdır ancak bir ütopyadır. malesef burası türkiye...

Makas açılmıyor. O takım dibe vurdu şuan an itibariyle. Bizim 2012 de vurduğumuz gibi. Beşiktaş hep bu zamanlardan geçti hep kendi ekolünü yaratarak çok daha büyük çıktı oradan.

Ütopik olduğunu kabul etmiyorum çok zor bir şeyden bahsetmiyoruz ama idealist olduğunu kabul ediyorum zaten böyle de olmalı.

İçi geçmiş yöntemlerle kendi berbat ligimizde binbir türlü oyunlarla şampiyon olup - ki yine söylüyorum biz o yöntemlerle şampiyon olamayız -  Avrupa'da rezil olmayı idealist yöntemlere tercih etmem.

Makas dediğiniz şey eskiden olduğu gibi uzun yıllarda kapanmıyor. Sosyal medya ve popülizm etkisiyle 2 yıl üst üste şampiyon olduğunuzda ülkenin en çok saygı gören en büyük takımı oluverirsiniz. Şuan City'nin gördüğü saygı gibi. Yeni nesil mazi ile değil günümüzle ilgileniyor.

Konu bütçe ise Beşiktaş'ın geliri Galatasaray'ın baya bir önünde olacak 2016 Ağustos itibari ile.
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 15:10:15 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Katılıyorum. Yeri geldiğinde onların kurallarıyla oynaman gerekir farklı bir yolla olsa bile ama biz onu bile yapamıyoruz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Makas açılmıyor. O takım dibe vurdu şuan an itibariyle. Bizim 2012 de vurduğumuz gibi. Beşiktaş hep bu zamanlardan geçti hep kendi ekolünü yaratarak çok daha büyük çıktı oradan.

Ütopik olduğunu kabul etmiyorum çok zor bir şeyden bahsetmiyoruz ama idealist olduğunu kabul ediyorum zaten böyle de olmalı.

İçi geçmiş yöntemlerle kendi berbat ligimizde binbir türlü oyunlarla şampiyon olup - ki yine söylüyorum biz o yöntemlerle şampiyon olamayız -  Avrupa'da rezil olmayı idealist yöntemlere tercih etmem.

Makas dediğiniz şey eskiden olduğu gibi uzun yıllarda kapanmıyor. Sosyal medya ve popülizm etkisiyle 2 yıl üst üste şampiyon olduğunuzda ülkenin en çok saygı gören en büyük takımı oluverirsiniz. Şuan City'nin gördüğü saygı gibi. Yeni nesil mazi ile değil günümüzle ilgileniyor.

Konu bütçe ise Beşiktaş'ın geliri Galatasaray'ın baya bir önünde olacak 2016 Ağustos itibari ile.

verdiğiniz örnek bile premier lig ama kabul edinki burası ingiltere değil ligimizin de sadece adı süper oysa hepimiz biliyoruz burası patagonya ligi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağrı

Basit bir örnek vereceğim. İyi takım kurmak Beck'i sağ beke koymaktır.

Çok iyi takım kurmak Serdar'ı gönderip Mayke'yi alıp Beck'i yedeğe koyabilmektir, rotasyon oyuncusu yapabilmektir.

Bu tamamiyle olaya bizim bakış açımız ile ilgili. Ne kadar mükemmel olsun istiyorlar, kaynaklar ne ve araştırmaları nasıl her şey bunların sonucu olacak.

Donklarla, Emrelerle, Melolarla değil. Bu arada Melo'nun karakteri dışında çok iyi bir oyuncu olduğunu da unutmamak gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Yaşça benden küçüksün o metin ali feyyazlı dönemi izlemediğin için neden bunu istediğimizi anlayamıyorsun o yüzden saygı duyuyorum.

Tamam metin ali feyyazlı dönem nasıldı bilmem ama bu maç kadrosuyla karşılaştırırsak tamamı yedek yani metin ali feyyaz değil şevket behçet var sahada :D Ayrıca şunu demek istiyorum hoca saldırın 6-7 atmadan ezmeden çıkmayın dese bu yedek takım bile 6-7 atar. Önemli olan maç alışkanlığı sakatlıktan dönenlerin biraz alışması, ve 3 puanı alıp sakatlık vermeden dönmek. Gerisi çok önemli değil bu maç 10 gol lazım olsa 10 atmaya çabalarlardı. Hem içerde olsa maç yine taraftar önünde oldukları için zorlarlardı. 3.lig takımına deplasmanda çok kendimizi stres etmeye gerek yok. Oyuncu özelinde eleştireceksen buyur ben maçı izleyemeyen biri olarak tek tek her oyuncuyla ilgili yazdıklarını okurum ama takımın genel kararını genel havasını eleştirecek bir durum göremiyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tamam metin ali feyyazlı dönem nasıldı bilmem ama bu maç kadrosuyla karşılaştırırsak tamamı yedek yani metin ali feyyaz değil şevket behçet var sahada :D Ayrıca şunu demek istiyorum hoca saldırın 6-7 atmadan ezmeden çıkmayın dese bu yedek takım bile 6-7 atar. Önemli olan maç alışkanlığı sakatlıktan dönenlerin biraz alışması, ve 3 puanı alıp sakatlık vermeden dönmek. Gerisi çok önemli değil bu maç 10 gol lazım olsa 10 atmaya çabalarlardı. Hem içerde olsa maç yine taraftar önünde oldukları için zorlarlardı. 3.lig takımına deplasmanda çok kendimizi stres etmeye gerek yok. Oyuncu özelinde eleştireceksen buyur ben maçı izleyemeyen biri olarak tek tek her oyuncuyla ilgili yazdıklarını okurum ama takımın genel kararını genel havasını eleştirecek bir durum göremiyorum.
Takıma bir eleştirim yok oyuncu genelinde bir eleştirim var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

verdiğiniz örnek bile premier lig ama kabul edinki burası ingiltere değil ligimizin de sadece adı süper oysa hepimiz biliyoruz burası patagonya ligi...

O yüzden diyorum zaten Patangonya liginde 3 oyuncu bile fark yaratır. Premier ligde 7.likten 6.lığa çıkarsınız burada şampiyon olursunuz.

Tanınırlık konusunda ise Beşiktaş 2003'te şampiyon olup 2004'te devreyi namağlup kapatınca ülkede resmen Beşiktaş modas başlamıştı ve asla yenilmezler en büyükler imajı oluşmuştu.

İki İstanbul takımı da kafasını bile kaldıramıyordu. Sadece 2 yılda değimişti her şey yine değişir bunlar zor işler değil anlattığınız kadar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Milosevic son hareketiyle birlikte gidiş biletini kesmiş oldu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Milosevic son hareketiyle birlikte gidiş biletini kesmiş oldu.
Yönetime gitmek istediğini ilettiğine dair haberler çıkmıştı.

Buyursun gidebilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Maçta yaşanan son bir kaç olaydan sonra neden eleştiri getirdiğimi anlamıştır umarım arkadaşlar izlemiyorlarsa da akşam tekrar maçı izlerlerse beni daha iyi anlarlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

Serdar, Motta, Milosevic, Pektemek, Pedro.

Yedek kulübesi bir temizlenecek 5 oyuncuyla. Yerlerine 2 veya 3'ü mutlaka direk 11 oynayacak oyuncular olmalı.

Özellikle sol bek, stoper ve forvet.

Guilherme Arana çok gözüme battı sol bek için Corinthias'ta 18 yaşında devamlı bindiriyor ve agresif.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

gs öven arkadaşlar gsliler batışa geçtiklerini anladı ama siz hala onları övmeye devam ediyorsunuz ilginç adamlar kendi takımlarını yerin dibine koyuyor beğenmiyor bizimkiler onları övüyor sürekli...

Çevrimdışı Çağrı

Maçta yaşanan son bir kaç olaydan sonra neden eleştiri getirdiğimi anlamıştır umarım arkadaşlar izlemiyorlarsa da akşam tekrar maçı izlerlerse beni daha iyi anlarlar.

Serhat sahada 11 oyuncu var.

Serdar, Motta, Pedro, Milo ve Pektemek ayrılacak.

Veli, Necip, Cenk ve Kerim ile 10 kişiye karşı oynuyoruz aslında. Bence hiç takılma oyuna maç başlamadan 1-0 bitsin gitmeyin deseler kabul ederdim ben Şenol Güneş de eminim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

gs öven arkadaşlar gsliler batışa geçtiklerini anladı ama siz hala onları övmeye devam ediyorsunuz ilginç adamlar kendi takımlarını yerin dibine koyuyor beğenmiyor bizimkiler onları övüyor sürekli...

Daha kabul edemiyor kimse ama seneye de bir yokolsun ortalıktan o zaman Galatasaraylıların yarısı ben fanatik değilim aslında diyip Beşiktaş maçı izlemeye gelecekler yine çok eğlenceli olacak :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

bizim elimizdeki fırsat 101.yıldaydı ama ona da operasyon yapıldı. iddia ediyorum gene aynısı yapılacak 3-4 senedir planlama ile geldik yerli oyuncuya yatırım yaptık baktılar beşiktaş uçuşa geçecek naptılar yabancı serbest dediler. o yüzden oyunu kuralına göre oynamakdan başka seçenek kalmıyor. pek çok arkadaşım yaşı gereği hatırlamayabilir yada detayları bilemeyebilir. bize esas operasyon 1998 sonrası yapılmaya başlandı rahmetli Seba'nın son seçimde rakibi ihsan kalkavandı. inanılmaz bir yönetim kurulu kurmuştu türkiye bütçesinin 1/3'ünü oluşturan şirketlerin patronları falan bir aradaydı. sportif direktör cruyf olacaktı takım tabiri caizze öyle böyle olmayacaktı. rahmetli seba kürsüye çıktı sizden son bir dönem daha istirham ediyorum unutmayınki başarılar hatırlanmaz başarısızlıklar unutulmaz" die seslenmiş salonda bir alkış tufanı herkes ayakta kalkavan dahi salondakilerin yarısı göz yaşlarını tutamıyor ve seçimi Sayın Seba kazanıyordu. kalkavanla alakalı ise kongrede takunyalılar bu kulübe başkan olamaz vbvb tarzı ifadeler kullanılıyordu ogün. sonrasında ülkenin siyasi haritasının geçişi mevcut hükümetin temellerinin atılması kalkavanın müridi olduğu gurubun güçlenmesi ülkenin yönetiminde söz sahibi olması ve o dönemde beşiktaşım aleyhine operasyonlar kıtır kıtır doğrandığımız maçlar  hikayem uzar gider.

sözün özü: bu ülkede hikaye belli :(((

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat sahada 11 oyuncu var.

Serdar, Motta, Pedro, Milo ve Pektemek ayrılacak.

Veli, Necip, Cenk ve Kerim ile 10 kişiye karşı oynuyoruz aslında. Bence hiç takılma oyuna maç başlamadan 1-0 bitsin gitmeyin deseler kabul ederdim ben Şenol Güneş de eminim.
Bu adamlara verilen paralara yazık değil mi? Şunların yıllık toplam maaşlarına üst düzey basketbol sahası inşaa ederiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Pedro-Milosevic-Motta zaten gidiciler. Serdar kalır, Pektemek de belki gidebilir.

Bunların yanında as kadroda olupta gitme ihtimali olanlar var. (Sosa-Ersan-G.Töre gibi)

Bu 3 oyuncu giderse yerlerine oyuncu mutlaka alınacaktır. Devre arası kaleci ve stoper de gelecek gibi.

Pektemek giderse yerine genç bir oyuncu alınabilir, 1 tane de sol bek alınır başka da transfer yapılmaz.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Daha kabul edemiyor kimse ama seneye de bir yokolsun ortalıktan o zaman Galatasaraylıların yarısı ben fanatik değilim aslında diyip Beşiktaş maçı izlemeye gelecekler yine çok eğlenceli olacak :D

:D Aslında başladılar öyle demeye ama bunlar sene sonlarında bir dalavereyle yukarı tırmanabildiklerinden hala ümitleri var.  Sene sonu puan tablosunu görünce o ümitleri de bitmiş olacak. Gstvdeki biz bitti demeden bitmez diyen spikerin düştüğü duruma düşecekler. :D

Çevrimdışı ozan062

hepimiz yasıyor olucaz

battı su oldu bu oldu kelimeleri hiçbir zaman için o takım adına kullanılmaz bunuda siz nasıl anlıyamıyorsunuz

adamlar batmaz bu kadar soyluyorum 1.5 verebiliyorsa maasınada 2 adamlar batmaıstır nokta

aynı sey kasımpasa içinde fener içinde sivas içinde maliyesppor içinde geçerlidir ama bizde durum farklı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hicks

Şu maçta bile o kadar gereksiz goller kaçırdık ki tamamen laubalilik... 5-6 olmuştu bu maç. Veli'i ben o kadar korkak görmedim, yavaş yavaş alışacaktır...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...