Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7323151 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dostum iyi güzel söylüyosun ama atladığın bir konu var.Kasımpaşada tıpkı Bursa gibi bize kolay kolay oyuncu vermez.Hele ki oyuncuyu bizden başka isteyen varsa mümkün değil vermez.En basitinden rıza hocanın açıklamasına bak Denizli isterse seve seve veririm.Eğer biz talip olsaydık en iyi oyuncumu devre arasında vermemi kimse beklemesin derdi.Bundan zerre kadar şüphem yok.
Bu da bizim yönetimin iş bilmezliğinden kaynaklanıyor. Neden acaba Bursa'da Kasımpaşa'da veya başka transferlerde bize değilde bunlara öncelik veriliyor bunu sadece bizi sevmiyorlar bizi vermezlerle açıklamak bana çok yeterli ve mantıklı gelmiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Bu duygusallıkla yönetilsek forvetimiz sinan kurumuş kanat oyuncumuz holosko olurdu büyük ihtimalle.

haklısın profesyonellikle yaklassak töreyle sozlesme fesihine gidilirdi

kalecinin sigara içtiği bir ortamda klup yüzü göremeyen bir adamdan, silahlar çekilen bir baska ortama geciyoruz ve duygusallıktan bahsediliyor
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 11:32:53 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi hasankale

Bu da bizim yönetimin iş bilmezliğinden kaynaklanıyor. Neden acaba Bursa'da Kasımpaşa'da veya başka transferlerde bize değilde bunlara öncelik veriliyor bunu sadece bizi sevmiyorlar bizi vermezlerle açıklamak bana çok yeterli ve mantıklı gelmiyor.
Yönetimin transfer politikasında yanlışlar olduğunda hemfikiriz.Fakat bu durum farklı.En son Ozan tufan
transferinde yaşananlar bunun en güzel örneği bu Fikret Ormanla ilgili bir durum falan değil yetersizler₁ geçmişten gelen kuyruk acıları var durum bundan ibaret.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yönetimin transfer politikasında yanlışlar olduğunda hemfikiriz.Fakat bu durum farklı.En son Ozan tufan
transferinde yaşananlar bunun en güzel örneği bu Fikret Ormanla ilgili bir durum falan değil yetersizler₁ geçmişten gelen kuyruk acıları var durum bundan ibaret.
Bazı konularda katılıyorum ama Ozan transferinde Şenol Hoca'nın boşboğazlığı oldu. Belkide alınamaması iyi oldu bilemeyiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

egerki donk gsye 1.5 milyona gittiyse cok fena tav olurum cnk anadolu maclarında fark yaratırdı bir kere tek basına ayakta durabilir heleki bu sene işimize yarardı

yahu almıcaksanda gir araya fiyatı tavana cıkar o (Hakaret Yasak)₅ yüzünden toreye fazla para verdik unutmayalım neden bu yonetim bu toplara girmez anlamıyorum

Çevrimdışı Koa_lAA

benim transfer konusunda bu yönetimde hoşuma giden almaya çalıştıkları topcular kaliteli topcular...

eskisi gibi adı sanı duyulmamış adamlara yönelmiyolar..

he alıyolar alamıyolar orasına yapcak bişey yok.. kısıtlı imkanlarla okadar olur..

mesela konop olayına çok sevinmiştim.. eskiden böle bedava ve kalibreli topculara kafasını çevirip bakmazlı bile kulüp..

veya o.tufan.. 7 vercektik ama çok daha fazlasına satabileceğimiz değerde bi oyuncu olduğu için kulüp o parayı vermeyi kabul etti..

yani mantığıma yatan işler yapmaya çalışıyolar...
mantıksız iş yapmıyolarmı.. ho ho çok... ama arada mantıklı iş görmek bile yetiyo.. eskiden bu da yoktu :D

Çevrimdışı ozan062

2 senede milo ve pedroya verilen bonservis ve maaslarla iyi bir stoper alınırdı sayısal olarak bir oyuncu olurdu ama doyurucu olurdu işimizi görürdü

misal neden sen pedroya klüp bulamıyorsun aynı sekilde altyapıdakilere ve az oynattıgın topculara

bu konuyu bir türlü çözemediler kolay yoldan klup satın alarak yapmaya calıstılar ordada eline yüzüne bulastırdılar

hazır bir klup vardı belcikada ona para vermekten kactılar adanayla anlastılar ona para vermekten kactılar

ee niye o zaman basına acıklıyorsun bize beklenti yaratırsın anlamıyorum

elli kere altligden biriyle anlasıcaz dedin 8 sene oldu hala bir tık yokkkkk

biz taraftar olarak arada bu konularada el atalım töreyle ugrasıcagımıza uzun vadede aslında bunlar fayda saglar bize

Çevrimdışı mellfred

Sow'a o paraları araplar veriyordu, verdiler de. gokhan asya pazarında o paralara ancak çıkar ki istemez.
.atıf'ı alalım diyen arkadaş ironi yapıyordu aslında

Onur Küçük

• Ziyaretçi

kalecinin sigara içtiği bir ortamda klup yüzü göremeyen bir adamdan, silahlar çekilen bir baska ortama geciyoruz ve duygusallıktan bahsediliyor
Profesyonellikle yaklaşsak iyi bir scout ekibi ve düzen kurar yönetim-teknik ekip-scout ekibinin koordineli çalışması ile düzgün bir transfer politikası izlenirdi .
Gökhan Töre'yi transfer ettik ve profesyonelce davranıp kulübün çıkarı için en doğru olan ne ise o yapılmalı artık. Töre'yi devre arasında satsak onun yerine koyacağımız yaratıcı , oyunu skoru her an değiştirecek kalitede bir oyuncu alamayacağız . Quaresma boş kaleye trivela yapıp topları harcarken , Tolga koltuk altından golleri yemeye devam ederken biz bunları görüp çıldırırken nasıl yönetim ve teknik ekip bu oyuncuların arkasında duruyorsa bir zahmet Gökhan Töre için de bir takım önlemler alınsın ki bunları da dün yazmıştım ondan sezon sonuna kadar daha yüksek verimde faydalanalım ve sezon sonu geldiğinde ne gerekli ise onu yapalım . Töre'den en yüksek verimi almak için önlemler alırız , takım hedefine ulaşır, piyasası artar, sezon sonunda doğrusu ne ise yapılır.
 Töre mevzusunu konuşurken bir kısmımızın mental sorunları olan Donk'u takımda görmek istemesi de manidar. Oyuncu havuzumuzun küçük olması bunun temel etkeni.

Çevrimdışı ozan062

31 ocak 2014 tarihli cekilen bir fotograf

ne dersiniz bu sefer talihli kişi ospina olabilirmi

Çevrimdışı ozan062

Töre mevzusunu konuşurken bir kısmımızın mental sorunları olan Donk'u takımda görmek istemesi de manidar. Oyuncu havuzumuzun küçük olması bunun temel etkeni.

ona bakarsan donku istedim ama gs hayranı oldugunuda biliyorum fakat burdaki amac dusuk paraya bir oyuncu anadolu takımından gsye gidiyorsa cullanacaksın psikolojik oalrak dalacaksın o topcuya

cnk adam devre arası transferlerle iyi işler cıkardıgını biz kendimiz en iyi bilen klubuz dolayısıyla bir değil 2sıfır one gecmek istiyorsan yapacaksın bu hamleyi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

2 senede milo ve pedroya verilen bonservis ve maaslarla iyi bir stoper alınırdı sayısal olarak bir oyuncu olurdu ama doyurucu olurdu işimizi görürdü

misal neden sen pedroya klüp bulamıyorsun aynı sekilde altyapıdakilere ve az oynattıgın topculara

bu konuyu bir türlü çözemediler kolay yoldan klup satın alarak yapmaya calıstılar ordada eline yüzüne bulastırdılar

hazır bir klup vardı belcikada ona para vermekten kactılar adanayla anlastılar ona para vermekten kactılar

ee niye o zaman basına acıklıyorsun bize beklenti yaratırsın anlamıyorum

elli kere altligden biriyle anlasıcaz dedin 8 sene oldu hala bir tık yokkkkk

biz taraftar olarak arada bu konularada el atalım töreyle ugrasıcagımıza uzun vadede aslında bunlar fayda saglar bize
Maalesef durum böyle. Potansiyeli olan adamlar aldık deniyor tamam güzel alıyorsun ama bi süre sonra kadroya bile almıyorsun kadroya almadığın adama kim talip olur ve nasıl satarsın o da ayrı bir mevzu. Şu an itibariyle Pedro ve Milo ölü yatırımdır..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

transfer aslında çok kolay bir mesele zor olan bizim yapamadığımız ise aldığımız oyuncuyu değerlendirmek, süreci yönetememek. örneğin holosko'yu şampiyon olduğumuz sezon 43 maç 15 gol 9 asist rakamlarını yakaladığında 8-10'a satarsın. 4-5 kar edersin. aynı şekilde töre'yi 4,5'e aldın 12 ve üzeri her rakam süperdir. gidersin birini daha alırsın. biz bir adamı hemen yüceltiyoruz vazgeçilmez kılıyoruz. yöneticiler açıklama yapıyor onu satmam bunu satmam üzerine daha iyilerini getiririm kadromu avrupa kupası alacak düzeye çıkaracağım derler giderler Q7, almeida, fernandesler alınır. plan başta güzeldir ama süreç yönetilemez 50lira girdin vardır ama maaş ödemelerin 75 dir ve ödeyemediğin zaman oyuncular yerlerde sürünür yatar gece gezer tozar sonra yokuş aşağı düşüşe geçersin 5'e alıp 8-10'a satabileceğin adam da artık 3'e düşmüştür. böle abuk sabuk bir döngü ile gider gelirsin ve borçların 300-500 milyonlar düzeyine çıkar kredi alırsın ödemeleri yaparsın ama total borcun katlanır vsvsvs basit bir ekonomik hesapla çöküşü herkes görebilir. dolayısı ile biz bu ekonomik döngüyü kurup üzerine de sportif başarıyı ekleme çabasında olmak zorundayız.  her oyuncu satılabilir yeterki mantıklı planlamalar yapılsın yerine yenisi konsun bu yapılırken de yıllık bütçe (+) versin. bu zor değil aslında sağlıklı planlama ve kadrolar ile basit bile denebilir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ona bakarsan donku istedim ama gs hayranı oldugunuda biliyorum fakat burdaki amac dusuk paraya bir oyuncu anadolu takımından gsye gidiyorsa cullanacaksın psikolojik oalrak dalacaksın o topcuya

cnk adam devre arası transferlerle iyi işler cıkardıgını biz kendimiz en iyi bilen klubuz dolayısıyla bir değil 2sıfır one gecmek istiyorsan yapacaksın bu hamleyi
Teoride dediğin güzel hoş görünüyor ama bu dediğin pratikte mümkün değil .  Kasımpaşa bu futbolcuyu bize vermemek için mazeretler öne sürecek , seni küçük düşürecek hamlelere girişebilecek, sen teklif edip rezil olduğunla kalacaksın . Hadi geldi diyelim bir süre sonra o da problemler yaratmaya başlayacak . 2-0 öne geçmek diye bir durum söz konusu değil.

Çevrimdışı ozan062

cagrıda ordan atlıcak haklı olarak

sen bu potansiyelli adamları tek tek satarsan elde ne kalıcak senin gecmis planlamadan ne karın olucak dicek oda haklı

burda işte artık yatırım topcusu değil net adam alma zamanın coktan geldiğidir. boyko alıcagına alıcaksın 28-9lik bir kaleciyi 4 sene kafa dinliceksin

yani 4 sene once scout sefi bilmemnesi alıcagına simdi bu yatırıma girersen en sacma iş olur bosuna zaman oldurursun bunu yapıcagın zaman 4 sene oncesiydi hatta feda donemiydi

simdi onder ozen projesi gibi yine insanları umuda baglayıp transfer onayını yine fikret orman verdiği vakit tabiki o izlenen topcular gelmicektir yine gomezler yani büyük risk tasıyanlar

gelmeye devam edicektir:) ya tutarsa modu yani

chelsea ile kankayız dedik bir tane adam alamadık kapılarında yattık bir tane adam  koparamadık oradan yahu varmı otesi
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 12:16:25 ozan062 ]

Çevrimdışı OrhanAker

Bos vakit yaramıyo abi bizim taraftara

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ZEKI

Beşiktaş-Torku Konyaspor: Serkan Çınar
Fenerbahçe-Medicana Sivasspor: Fırat Aydınus
Kayserispor-Galatasaray: Barış Şimşek

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ryan Donku Ben Sezon basindan beri yazıyorum

Hollanda milli takimda forma giymis , Ajax gibi bir takimda oynamis ve prmier lig gormus Tecrubeli bir Futbolcu Donk

Ustelik tam aradigimiz profilde bir adam hem libero hem stoper oynayabiliyor daha ne olsun

Yahi gecin karakterini sahadaki performansına bakin..

Elimizde Franco , Pektemek , Motta ve Milo gibi kullanmadığımiz adamlar var verelim 1-2 tanesini alalim Donku..

Eger Gs ye giderse ki bence gidecek Melo Etkisi yapar Gs de Cok Net !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Savunduğun öldüğün bittiğin quaresmanın ilk gelişimde neler yaptıklarını da açalım ister misin?

Çevrimdışı tangaz

Ryan Donku Ben Sezon basindan beri yazıyorum

Hollanda milli takimda forma giymis , Ajax gibi bir takimda oynamis ve prmier lig gormus Tecrubeli bir Futbolcu Donk

Ustelik tam aradigimiz profilde bir adam hem libero hem stoper oynayabiliyor daha ne olsun

Yahi gecin karakterini sahadaki performansına bakin..

Elimizde Franco , Pektemek , Motta ve Milo gibi kullanmadığımiz adamlar var verelim 1-2 tanesini alalim Donku..

Eger Gs ye giderse ki bence gidecek Melo Etkisi yapar Gs de Cok Net !

yorumun altına imzamı atarım  :claps:

birde bizim takımın şampiyonlukları kaybetmesinde en belirgin etkenlerden biride saha içinde kaba tabirle çakal oyuncu sayımız yetersiz hatta yok. herkes beyefendi bizde. ama bakın renklilere selçuk inan, melo, burak, sneijder, gökhan gönül, mehmet topal, b.alves, meirelles, caner say say bitmez. böyle adamlar şampiyonluklarda çok belirleyici oluyorlar. donk bu anlamda da artı katar bize. bizim takımda didişen bir tek veli var.  hatırlayın cincon maçında sneijder adama kırmızıyı zorla çıkarttırmıştı. garibim veli 7 kişinin ortasında tek kalmıştı... şampiyon olacaksan türkiye liginde 3-4 tane çakal oyuncuyu kadronda tutacaksın. bu etik mi değil ama oyunun kuralı burada böyle...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yorumun altına imzamı atarım  :claps:

birde bizim takımın şampiyonlukları kaybetmesinde en belirgin etkenlerden biride saha içinde kaba tabirle çakal oyuncu sayımız yetersiz hatta yok. herkes beyefendi bizde. ama bakın renklilere selçuk inan, melo, burak, sneijder, gökhan gönül, mehmet topal, b.alves, meirelles, caner say say bitmez. böyle adamlar şampiyonluklarda çok belirleyici oluyorlar. donk bu anlamda da artı katar bize. bizim takımda didişen bir tek veli var.  hatırlayın cincon maçında sneijder adama kırmızıyı zorla çıkarttırmıştı. garibim veli 7 kişinin ortasında tek kalmıştı... şampiyon olacaksan türkiye liginde 3-4 tane çakal oyuncuyu kadronda tutacaksın. bu etik mi değil ama oyunun kuralı burada böyle...
Son iki şampiyonluğumuzdaki çakal oyuncuları yazsak yeterli olur sanırım. Zago, Guinti, Pascal, Ernst..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Son iki şampiyonluğumuzdaki çakal oyuncuları yazsak yeterli olur sanırım. Zago, Guinti, Pascal, Ernst..

aynen bu kadar basit aklın yolu bir :friendship:

Çevrimdışı tangaz

gerçekten çok sığ bir oyuncu havuzu ile yürüyor bizde işler. olay tümüyle 3-5 menajerin oyuncularını pazarlaması ile sınırlı. mesela hamburgda nicolai müller die bir sağ kanat var. bonservisini 2-3 milyona alabilirsin 1,2 milyon maaşa da uçarak gelir ve 28 yaşında iddia ediyorum bizim oyun şablonuna cuk oturur ligi de 7-8 gol 5-6 asistle bitirir. yeterli mi? gayette iş görür. üstelik de Alman ve siz hiç adının içinde Müller geçip de kötü çıkan bir Alman gördünüz mü :D

şaka bir yana öyle çok oyuncu varki ama bizim ligler 3-5 menajerin arka bahçesi resmen...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Serhat bu dediğin oyuncular çakal oyuncular . Çakallık zeka gerektirir. Çakal oyuncuya hayır demem. Donk , Melo gibi oyuncular ise çakaldan çok çirkef oyuncu kategorisinde. Saray torpilli takımın hafif çakal bolca çirkef oyuncusu Melo G.S.'de kırmızı kart görmez, İtalya'da kırmızı kart manyağı olur. Geçen sene o takıma uygulanan torpil çok göze battığı için Donk'un saha içinde yapacakları Melo kadar tolere edilmeyecek.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat bu dediğin oyuncular çakal oyuncular . Çakallık zeka gerektirir. Çakal oyuncuya hayır demem. Donk , Melo gibi oyuncular ise çakaldan çok çirkef oyuncu kategorisinde. Saray torpilli takımın hafif çakal bolca çirkef oyuncusu Melo G.S.'de kırmızı kart görmez, İtalya'da kırmızı kart manyağı olur. Geçen sene o takıma uygulanan torpil çok göze battığı için Donk'un saha içinde yapacakları Melo kadar tolere edilmeyecek.
Melo hem çakal hem çirkef bir oyuncu buna katılıyorum. Ama yinede böyle bir adamı GS'a kaptırmak rakibimizin ekmeğine kendi ellerimizle yağ sürmek demek. Kimse hayrını görsünler filan demesin..
Korku akıl katilidir.